-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ιεροσυλια να βάζουμε το Abarth στο ιδιο τσουβαλι με το Swift!Οποιος εχει λεφτα για Abarth, παει γι αυτο... μονοδρομος ειναι καποια πραγματα Λιγη αυτοκινητικη εσανς ρε γμτ..
+1
-
- 1 στό Leon 1.8 Tsi sport up !!!
-
Βεβαίως και το Leon 1.8 Tsi sport up είναι εργαλείο! Αλλά μέσα δε βλέπεται , το 207 είναι μια κλάση ανώτερο σχετικά.
-
Σίγουρα το Leon δεν είναι έτσι μέσα...
-
'Storm έγραψε:
Στην κατηγορία του 207GT τα σβέλτα αυτοκίνητα είναι μετρημένα κουκιά.
Abarth Punto
Opel Gsi
G.Punto 120ps
Colt CZT
Alfa Romeo Mito'
Φίλε storm αν και τα Alfa Romeo είναι τα αγαπημένα μου,είναι σίγουρο οτι δεν θέλω να μπλέξω με
μια εταιρία 'ΦΑΝΤΑΣΜΑ'!Επίσης για τα peugeot επειδή έχω προσωπική εμπειρία τα απορρύπτω!Απο
εκεί και πέρα μου αρέσει πολύ η λίστα σου και μπορώ να πω οτι κάπου εκεί βρίσκομαι,απλά παραμένω ακόμα μπερδεμένη!Τέλος ήθελα να ρωτήσω το Suzuki Swift 1.6 δεν έπρεπε να είναι μέσα σε αυτά????
Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος!Υ.Γ.Γράφω μηνύματα και δεν εμφανίζοντε!!!!Γιατί?????
-
-
Μετά το πρόσφατο facelift έστρωσε κάπως το εσωτερρικό του Leon. Όχι ότι έγινε Golf ξαφνικά... Σαν αυτοκίνητο πάντως (κινητήρας, οδική συμπεριφορά) είναι άπαιχτο.
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Alfa Romeo Mito'
Φίλε storm αν και τα Alfa Romeo είναι τα αγαπημένα μου,είναι σίγουρο οτι δεν θέλω να μπλέξω με
μια εταιρία 'ΦΑΝΤΑΣΜΑ'!Τι εννοεις;
-
'Storm έγραψε:Στην κατηγορία του 207GT τα σβέλτα αυτοκίνητα είναι μετρημένα κουκιά.
Abarth Punto
Opel Gsi
G.Punto 120ps
Colt CZT
Alfa Romeo Mito'
μια εταιρία 'ΦΑΝΤΑΣΜΑ'!Επίσης για τα peugeot επειδή έχω προσωπική εμπειρία τα απορρύπτω!Απο
εκεί και πέρα μου αρέσει πολύ η λίστα σου και μπορώ να πω οτι κάπου εκεί βρίσκομαι,απλά παραμένω ακόμα μπερδεμένη!Τέλος ήθελα να ρωτήσω το Suzuki Swift 1.6 δεν έπρεπε να είναι μέσα σε αυτά????
Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος!Υ.Γ.Γράφω μηνύματα και δεν εμφανίζοντε!!!!Γιατί?????
Colt καλό χρυσό, αλλά για το Σαρακάκη δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα (κυρίως ότι πιάνει... ω !)
Αν σου βρωμάει η AR τότε και η Fiat αποκλείεται, το ίδιο Group είναι. Peugeot δε θες, το Leon είναι ανθρωποδιώκτης μέσα...
Σε βλέπω να παίρνεις Auris για να έχεις το μυαλό σου ήσυχο (και τη μαμά σου και το μπαμπά σου! ). -
Βρέ παιδιά μην εκνευρίζεστε!!!!
Αρχικά καμία στιγμή δεν είπα οτι είμαι απόλυτα σχετική με τα αυτοκίνητα!
Άλλωστε όσο ζείς μαθαίνεις!Και για αυτό τον λόγο γράφτικα εδώ και θέτω σε εσάς τα ερωτήματα μου
για να με διαφωτίσετε!Απο εκεί και πέρα μια αγορά καινούργιου αυτοκινήτου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση
και πρέπει να το σκέφτεσαι καλά!Πάντως ακόμα χρειάζομαι τις γνώμες σας για αυτό συνεχστε! -
το tiida το εχεις δει απο κοντα?
-
απο την στιγμη που λεω εγω Abarth νομιζω δεν χρειαζεται να το συζηταμε αλλο.
ΤΕΛΟΣ κλειδωστε το ,καταληξαμε.ευα αυριο πας στην φιατ να κλεισεις το αμαξι.
καλοταξιδο ..
-
cosygatos θεωρώ οτι η Fiat με την Alfa Romeo δεν έχουν καμία σχέση πλέον!Όσο για το Auris νομίζω
οτι δεν διαθέτει τα στάνταρ που ζητάω(κάνω λάθος????)!Όσο γιατί ονομάζω την Alfa Romeo εταιρία 'ΦΑΝΤΑΣΜΑ'?Γιατί μετά απο πολύ μελέτη( )και πολύ συζήτηση έχω καταλύξει οτι
αν πάρεις Alfa Romeo έχεις 50/50 % πιθανότητες στο να βγεί καλό! -
-
BILL33 τι εννοείς με αυτό ????
-
cosygatos θεωρώ οτι η Fiat με την Alfa Romeo δεν έχουν καμία σχέση πλέον!Όσο για το Auris νομίζω
οτι δεν διαθέτει τα στάνταρ που ζητάω(κάνω λάθος????)!Όσο γιατί ονομάζω την Alfa Romeo εταιρία 'ΦΑΝΤΑΣΜΑ'?Γιατί μετά απο πολύ μελέτη( )και πολύ συζήτηση έχω καταλύξει οτι
αν πάρεις Alfa Romeo έχεις 50/50 % πιθανότητες στο να βγεί καλό!Μην το συζητάς για Auris, πλάκα έκανα! Έδωσα σε φίλο μου που έχει Auris να οδηγήσει το bravo μου. Ακόμα κλαίει τα λεφτά που έδωσε! Δε μιλάμε μόνο για το γκάζι, που, εντάξει, λογικό και αναμενόμενο ήταν λόγω turbo και δεν είναι δωρεάν, αφού καίει παραπάνω, αλλά και για την ποιότητα κατασκευής: μου είπε για απαράδεκτες ατέλειες, όπως για για τζάμια που τρίζουν και πλαστικό στο ταμπλό που ξεβάφει στο Auris , ενώ το bravo δείχνει, και μάλλον είναι, απρόσμενα (για Fiat) ποιοτικό!
Όσο για την AR την έχει διαλύσει το εγκληματικό management της Fiat , όπως και τη Lancia εξάλλου, που κόντεψε να στείλει το gruppo στα βιβλία ιστορίας... Ευτυχώς, έχουν ξυπνήσει για τα καλά. Και καθώς η Mito είναι παιδί από την καινούργια τάξη πραγμάτων θα την εμπιστευόμουν άνετα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ατμόσφαιρα ιζ ντεντ...
σωστος
Α ναι; Κάποιος να στείλει ένα memo στην Ferrari, Lamborghini, Quattro (R8), M Division κλπ γιατί αυτοί οι άσχετοι πιστεύουν ότι η ατμόσφαιρα είναι ανώτερη.
ΥΓ: Με την γενίκευση έχω πρόβλημα, στην συγκεκριμένη περίπτωση κι εγώ το Abarth προτιμώ. Όμως σε σχέση με το Abarth σαφώς προτιμώ ένα ατμοσφαιρικό Clio RS.
εχεις μηπως 100Κ ευρω **τουλαχιστον ** για να παρεις αυτην ανωτεροτητα??
στα 4 κυλινδρα, 5κυλινδρα και αρκετα 6κυλινδρα το τουρμπο ειναι ανωτερο.
και παραπανω μπορει να ειναι ανωτερο ,απλα ειναι τοσα πολλα τα αλογα και η ροπη που δεν υπαρχει λογος να χαθει η πολυστροφια η οποια ειναι συνδεδεμενη με τη ζμπορ οδηγηση.Το Μ division παντως το σκεφτεται , η quattro εχει κανει ξανα το turbo ψωμοτυρι στα rs με την εξαιρεση του R8 (το οποιο δε μπορουσε να βρισκεται πολυ ψηλα στην ιεραρχια του group ηδη, ανεβηκε παρα πολυ η audi, ουτε ηθελαν να ειναι 'ιεροσυλοι' ωστε να 'καταστρεψουν' το μοτερ της lamborghini )
η ferrari ειναι ferrari και οταν το πιο μικρο της μοτερ ξεκινα απο 4.3 λιτρα δε νομιζω να της λειπει τοσο αυτη η παραπανω ροπη..
οσο για το clio rs, θα με αναγκασεις να το ξεστομισω....
mito gta -
'Storm έγραψε:Στην κατηγορία του 207GT τα σβέλτα αυτοκίνητα είναι μετρημένα κουκιά.
Abarth Punto
Opel Gsi
G.Punto 120ps
Colt CZT
Alfa Romeo Mito'
Suzuki Swift; Κοίτα να δεις.
Αν το δεις το θέμα μόνο σε απόδοση κινητήρα και επιδόσεις, ΝΑΙ ίσως να μπορεί να μπει και το Swift στα παραπάνω αλλά τότε μπορεί να μπει και το FABIA 1.6SE αλλά και το νέο IBIZA 1.6/120ps που όλα μαζί είναι ατμοσφαιρικά. Οπότε αμέσως-αμέσως μπαίνει και το KIA Pro-Ceed 1.6.Αν το δεις το θέμα και όσο αφορά χώρους ΟΧΙ το Swift δεν μπαίνει μαζί με τα παραπάνω.
Τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα όταν μπήκα και έκατσα σε Swift πίσω.Kαι αν θέλεις κάποιο με turbo και όχι ατμόσφαιρα τότε καταλήγεις πάλι στα παραπάνω που έβαλα...
Σου προτείνω να δεις το OPEL GSi με τα 150ps. Mάλλον κάτι τέτοιο αναζητάς ...
-
cosygatos αν με ρωτάς όταν είδα το bravo το ερωτεύτικα κεραυνοβόλα αλλά όπως όλοι οι
κεραυνοβόλοι έρωτες με απογοήτευσε γιατί βγαίνει μόνο 5πορτο!!!! -
BILL33 τι εννοείς με αυτό ????Οτι προτιμω να μην μιλησω.
..
Καινουργια alfa κολλητου μου,οταν λεμε καινουργια,αμαξι δυο ημερων και του επεσε ολο το ταμπλο στα ποδιαΜοντελο;
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps