-
Καλησπέρα παιδιά!
Μόλις έγινα μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι!
Θέλω να αγοράσω καινούριο αμάξι αλλα εχω μπερδευτεί πάρα πολύυυ.
Για αυτόν τον λόγο λοιπόν θέλω να σας πώ τα σίγουρα που με ενδιαφέρουν και να μου
δώσετε και εσείς κάποιες ιδέες.
Λοιπόν αρχικά ο κυβισμός του να είναι 1.400 με 1.600 ,άλογα απο 120 καιιιι,αρκετά λύτρα πορτ μπαγκαζ
και η τιμή του να φτάνει τα 20.000 το πολύ!Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η εγγύηση και να είναι αξιόπιστο!(βλέπετε έχει καεί η γούνα μου)
Όποιος έχει την όρεξη ας μου απαντήσει πάντως ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Καλησπέρα παιδιά!
Για αυτόν τον λόγο λοιπόν θέλω να σας πώ τα σίγουρα που με ενδιαφέρουν και να μου
Λοιπόν αρχικά ο κυβισμός του να είναι 1.400 με 1.600 ,άλογα απο 120 καιιιι,αρκετά λύτρα πορτ μπαγκαζ
και η τιμή του να φτάνει τα 20.000 το πολύ!Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η εγγύηση και να είναι αξιόπιστο!(βλέπετε έχει καεί η γούνα μου)
Καλησπέρα παιδιά!
Από μια πρώτη ανάγνωση θέλεις κάτι σε Skoda Octavia 5 Combi 1.4 Tsi Facelift. 1400 κυβικά, τούρμπο, 122 άλογα, πολύ καλές επιδόσεις, οικονομικό σε κατανάλωση και φυσικά station wagon με τεράστιο χώρο αποσκευών (580 λίτρα). Επίσης δεν έχει ακουστέι κάτι κακό για την αξιοπιστία του και η τιμή της βασικής έκδοσης ξεκινάει από τα 18 χιλιάρικα. Νομίζω καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου.
-
δωσε κατι τι παραπανω απο 20.000 η κ την βασικη που βγαινει 19.600 κ παρε αυτο:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=2&art_id=9717
Παρεχει ολα αυτα που ζητας αλλα το συμαντικοτερο για μενα εφοσον εισαι κ καμμενος ειναι τα 6 χρονια εγγυηση! -
Απλά δεν έγινα πολύ σαφής οπότε να δώσω και ενα δείγμα απο αυτά που με ενδιαφέρουν οπως το GRANDE PUNTO 1.4 T 120 RACING ,COLT 1.5 RALLIART 150 ,Abarth Grande Punto.Πάντως ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
δωσε κατι τι παραπανω απο 20.000 η κ την βασικη που βγαινει 19.600 κ παρε αυτο:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=2&art_id=9717
Παρεχει ολα αυτα που ζητας αλλα το συμαντικοτερο για μενα εφοσον εισαι κ καμμενος ειναι τα 6 χρονια εγγυηση!4troxoi.gr > Toyota Avensis (new) 4d 1.6 Classic
Κυβισμός (κ.εκ) 1598
Ισχύς (ίπποι) / σ.α.λ. 132/6400
Ροπή (Kgm)/ σ.α.λ. 16.3/4400
Βάρος (kg.) 13651.365 κιλά κενό & 16,3 κιλά ροπής δεν είναι καλός συνδυασμός...
_
-
Peugeot 207GT 150ps ...
Τώρα που έχει και ετοιμοπαράδοτα και σε καλές τιμές και με έξτρα φουλ εξοπλισμό ... Μιλώ εκ'πείρας ... -
Φίλε Storm έχω renault clio και έχω τρελαθεί!!!Είναι οτι πιο χάλια!και δυστιχώς τα ιδια έχω ακούσει και για τα PEUGEOT!
-
Και εγώ είχα το 206/1600/16V πριν μερικά χρόνια και εγώ είχα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα που με είχαν ξενερώσει.
Αλλά και Mitsubishi Pajero είχα (υποτίθεται για σκληρή χρήση Ιαπωνικό) και πάλι είχα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα (όχι μηχανικά αλλά ποιότητας εσωτερικού και συναρμολόγησης)
Θεωρώ ότι το 207 είναι από τα ποιο ποιοτικά και δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο αντίστοιχο σε αυτή την κατηγορία, ειδικά αν θέλεις 5πορτο. Ίσως το Corsa GSi, άντε και το Polo GTi.Ο παρακάτω Πίνακας είναι από το Auto Triti. Δεν ξέρω αν λέει κάτι ή αν είναι μούφα, αλλά το 207 παρουσιάζεται με τις λιγότερες βλάβες. (μαζί με το Getz)
Μάρκα / Μοντέλο Δείκτης βλαβών
MITSUBISHI COLT 33
LANCIA YPSILON 29
MINI COOPER 28
**RENAULT CLIO ** 28
SEAT IBIZA 23
FIAT PUNTO 22
KIA RIO 21
SKODA FABIA 21
FORD FIESTA 19
HONDA JAZZ 19
**OPEL CORSA ** 19
VOLKSWAGEN POLO 19
SUZUKI IGNIS 18
DAIHATSU SIRION 15
PEUGEOT 206 15
CITROEN C3 13
CHEVROLET AVEO 12
SUZUKI SWIFT 12
NISSAN MICRA 11
TOYOTA YARIS 9
HYUNDAI GETZ 7
**PEUGEOT 207 ** 7 -
Βρε Εύα, νομίζαμε ότι ήθελες οικογενειακό. Δεν μας είπες ότι θέλεις μικρό γκαζιάρικο. Grande Punto Abarth ή Mito 155 από μένα.
-
Κοίτα και 207 Rally. Το 207 πιο καλοφτιαγμένο εσωτερικό σε αυτό τον τύπο αυτοκινήτων. Το Mito είναι πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο - σε άσπρο ειδικά είναι head turner που λένε οι Άγγλοι .Πολύ ωραία και αυτά που ανέφερες για την ηλικία σου. Μακάρι να είχα λεφτά τότε - αλλά τα λεφτά έρχονται μαζί με τη σοφία: όσο μεγαλώνεις!
Πάρε turbo πάση θυσία πάντως, αν και νομίζω το έχεις καταλάβει. Άλλο πράγμα! -
Το βασικό είναι να πάρεις κάτι ξεχωριστό και όμορφο. Όλα τα αυτοκίνητα είναι καλά στις μέρες μας. ΤΟ 207 είναι ενα από τον σορό δεν ξεχωρίζει πουθενά. Εγώ θα σου πρότεινα το μίτο Αν και στερεί λίγο σε χορούς. Το grande punto δεν στο προτείνω εκτος και αν περιμένεις μετά το καλοκαίρι το faselift. Το bravo η το delta με τα 150 άλογα δεν τα σκέφτεσαι;
Εγώ πάντως θα έπαιρνα ένα μεταχειρισμένο μεγαλύτερης κατηγοριας με αυτά τα λεφτά που βρίσκεις άνετα του 07-08 μοντέλο. Βρίσκεις τρελες ευκαιρίες έτσι όπως έχουν γίνει τώρα τα μεταχειρισμένα!
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
...ΤΟ 207 είναι ενα από τον σορό δεν ξεχωρίζει πουθενά. ...... για αυτό με κέρδισε ...
Χθες βραδάκι ήδη το πάτησα λιγουλάκι, μια σταλίτσα δίπλα σε ένα ανυποψίαστο Ibiza Top Gun στην Κηφισίας ... Ο τύπος μάρσαρε στο φανάρι λες και ήταν 200 άλογα το Ibiza ...
Eγώ ο κακομοίρης με ένα απλό 5θυρο 207 ...
Πάτησα και εγώ λιγουλάκι το γκάζι ....
Άλλωστε το στρώνω, δύο ημερών είναι το Γαλλάκι ...Τελικά μου αρέσει που το 5θυρο GT μοιάζει με ένα απλό Peugeot 207 1400 κυβικά, αλλά πάει μαμιώντας ... ...
-
Καλά τι να πω γούστα είναι αυτά. Εγώ προτιμώ να έχω κάτι ξεχωριστό και να κοιτάνε καλά καλά στον δρόμο και να με ρωτάνε τι είναι αυτό! Κάποιος άλλος μπορεί να θέλει να περνα απαρατήρητος.
-
Επειδή κάποιος αναφέρθηκε σε Bravo έχω το Sport και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σχεδόν από όλες τις απόψεις. Είναι το απόλυτο πακέτο για μένα σε αυτή την κατηγορία τιμής-και το ποιο όμορφο για εμένα και πολύ κόσμο ακόμα, το έχω 3 μήνες και το έχω δει που γυρνάνε και το κοιτάνε, άσε που με ρωτάνε άσχετοι στα φανάρια ή στο βενζινάδικο για το είναι!
Αλλά, είμαι κάτι χρονάκια μεγαλύτερος (31) και πήγα σε λίγο μεγαλύτερο αμάξι, που θα καλύψει και διαφαινόμενες μελλοντικές ανάγκες (βλ. οικογένεια). Πάντως, σίγουρα είναι καλύτερο σε ποιότητα κατασκευής από ό,τι κυκλοφορεί σε supermini (ξέρω, γιατί σε αυτή την κατηγορία έψαχνα αρχικά πριν καταλήξω στο Bravo) και λογικά καλύτερο σε μακρινά ταξίδια λόγω μεγαλύτερου μεγέθους.
Αν δεν έπαιρνα το Bravo θα είχα πάρει μάλλον το 207 σε GT ή Rally. -
Φίλε cosygatos επειδή σκέφτομαι το GRANDE PUNTO ή το Abarth Grande Punto και επειδή εσύ έχεις Bravo
πιστεύεις πως μπορώ να εμπιστευτώ την fiat?Βγάζει γενικα προβλήματα,είναι αξιόπιστα?Ή θα τραβάω παλι τα μαλλιά μου!!!!! -
Εάν η αξιοπιστία είναι κυρίαρχο μέλημα και καταλυτικός παράγοντας στην επιλογή αυτοκινήτου πάνε σε ιαπωνέζικη κατασκευή.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο παρακάτω Πίνακας είναι από το Auto Triti. Δεν ξέρω αν λέει κάτι ή αν είναι μούφα, αλλά το 207 παρουσιάζεται με τις λιγότερες βλάβες. (μαζί με το Getz)Μάρκα / Μοντέλο Δείκτης βλαβών
MITSUBISHI COLT 33
**RENAULT CLIO ** 28
PEUGEOT 206 15
**PEUGEOT 207 ** 7To Clio III έχει πέσει στην στατιστική. Εγώ είχα το Clio II και είχαμε συγκρίνει με έναν φίλο μου με 206 και είχα βγάλει ακριβώς τις διπλάσιες βλάβες σε σχέση με το 15 του 206- δηλαδή 30.
Τώρα θέλω να πάρω 207, αλλά φοβάμαι μην είναι μεγάλο το βήμα της αξιοπίστευσης που θα κάνω. Πήρα τηλέφωνο στο Auto Tρίτη στο κινητό τους, και προσπαθούσαν να φρενάρουν με ένα Delta σε ένα αεροδρόμιο με χόρτα γύρω γύρω. Δεν με βοήθησαν γιατί φωτογράφιζαν μια πλήμνη από Yaris.
-
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα γενικά τις γνώμες σας για αυτά τα δύο μοντέλα!
Ευχαριστώ πολύ!
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps