-
Δηλαδη σε χαλαει η εμφανιση του Honda Civic ας πουμε?
-
αν εννοείς το 5θ civic σε κόκκινο είναι σαν πασχαλινό αυγό... σε 4θ είναι σα νεκροφόρα... σε 4θ ima σαν οικολογική νεκροφόρα...
-
Ο χρήστης ikaruga έγραψε:
Δηλαδη σε χαλαει η εμφανιση του Honda Civic ας πουμε?Οχι βεβαια υπαρχουν και ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ !
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
αν εννοείς το 5θ civic σε κόκκινο είναι σαν πασχαλινό αυγό... σε 4θ είναι σα νεκροφόρα... σε 4θ ima σαν οικολογική νεκροφόρα...Ασε μας ρε φιλε!
-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Παντως ποτε δεν καταλαβα τα κριτηρια επιλογης των γυναικων στα αυτοκινητα ακομα και αυτων που δηλωνουν γκαζιαρες.
Εχεται ποτε νοιωσει τα ορια καποιου αυτοκ. ,εχεται νοιωσει ποτε υποστροφη η υπερστροφη, τι παει να πει μεταφορα βαρους , εχεται τραβηξει ποτε χειροφρενο, εχεται παει ποτε κοντρα σε ευθεια η στροφες?
Μηπως ξερεται μια βλαβη που εβγαλε το αυτοκ. σε τι οφηλεται,ξερεται τι ειναι πιστονι η μπγιελα?
Φωτιστεμαι...Έχεις δίκιο Ασπρουλη είμαστε όλες άχρηστες, ανίδεες, ανίκανες κ ανεπίδεκτες μαθήσεως!!!!! Πουλώ ευθύς αμέσως το abarth μάλλον το χαρίζω το ρημάδι παραιτούμαι κ από την δουλεία μου κ τρέχω σπίτι να πλύνω κάνα πιάτο!!!! Χίλια συγγνώμη δεν θα το ξανακάνω!!!! Από δω κ περά το μόνο τετράτροχο που θα οδηγώ θα είναι καροτσάκι super market και αυτό μόνο με συνοδεία αρσενικού!!! (μήπως να δώσω κ τον σκύλο μου κ να πάρω καμια πιο γυναίκεια ράτσα???).
Τώρα όσο για το άμα έχουμε πάει ποτέ κόντρα η τραβάμε χειρόφρενο κ οδηγούμε το αυτοκίνητο στα όρια του η κοντά σε αυτά μπορώ να σε πάω μια βόλτα άμα κατεβείς Κρήτη. Και ναι μπορεί από μηχανολογικά να μην ξέρουμε πολλά αλλά τουλάχιστον ρωτάμε να μάθουμε κ δεν το παίζουμε ξερόλες κ ευτυχώς που υπάρχουν άτομα πρόθυμα να μας δείξουν κ όχι να μας χλευάσουν. -
-
-
-
ο συνδιασμος κρητικοι δρομοι με τις 18αρες πως ειναι;
Καλά αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει!!!! Δεν το συνιστώ για άτομα με προβλήματα στην μέση! Αλλά έμενα δεν με πειράζει πλέον στην αρχή με άγχωνε λίγο αλλά πλέον έχω κάνει χαρτογράφηση λακκουβών κ ανωμαλιών και απλά λίγο κοπανιέμαι αλλά μάλλον μ αρεσει!!
-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Παντως ποτε δεν καταλαβα τα κριτηρια επιλογης των γυναικων στα αυτοκινητα ακομα και αυτων που δηλωνουν γκαζιαρες.
Εχεται ποτε νοιωσει τα ορια καποιου αυτοκ. ,εχεται νοιωσει ποτε υποστροφη η υπερστροφη, τι παει να πει μεταφορα βαρους , εχεται τραβηξει ποτε χειροφρενο, εχεται παει ποτε κοντρα σε ευθεια η στροφες?
Μηπως ξερεται μια βλαβη που εβγαλε το αυτοκ. σε τι οφηλεται,ξερεται τι ειναι πιστονι η μπγιελα?
Φωτιστεμαι...Δεν φαντάζεσαι πόσο κομμάτια μπορεί να πάει μια γυναίκα με ένα γρήγορο αυτοκίνητο (δυστυχώς). Και λέω δυστυχώς γιατί οι περισσότερες (δεν λέω όλες) απλά πατάνε γκάζι και στρίβουν το τιμόνι, αν τύχει μια στραβή δύσκολα βρίσκουν την ψυχραιμία-ικανότητα να το διορθώσουν. Όσες κοπέλες ξέρω με γρήγορο αυτοκίνητο πάνε φέτες μόλις βρουν άδειο δρόμο, οι περισσότερες από αυτές κρατιούνται στη ζωή από το ESP και δεν έχουν καταλάβει τι έκαναν. Δηλαδή όταν μπαίνεις να σε πάνε 'βόλτα' και μπαίνει η τύπισσα στο πέταλο με 100χλμ χωρίς καμία προτοποθέτηση απλά κρατώντας τη λωρίδα της καταλαβαίνεις ότι αν δεν υπήρχε το ESP (το οποίο δεν κατάφερε να συγκρατήσει το τσούλημα με τα 4 παρά μόνο τον έλεγχο της υποστροφής) θα είμασταν από κάτω τώρα.
Φυσικά δεν ισχύουν τα ίδια για όλες, υπάρχουν γυναίκες που ξέρουν να οδηγούν καλύτερα από πολλούς άντρες. Για την ιστορία λοιπόν ναι, οι γυναίκες και κόντρες κάνουν και στρίβουν και μάλιστα πολύ πιο συχνά από εμάς αφού συνήθως τσιμπάνε εύκολα γιατί έχει δημιουργηθεί ένα κόμπλεξ με το 'άντε κυρά μου πλύνε κανά πιάτο' που πετάνε πολλοί άντρες οι οποίοι θα έπρεπε οι ίδιοι να πάνε να πλύνουν πιάτα παρά να μιλάνε επί του θέματος , οπότε οι ίδιες θέλουν να αποδείξουν το αντίθετο αλλά σε γενικές γραμμές οι περισσότερες δεν καταλαβαίνουν τι είναι όριο και το πατάνε όσο πάει με αποτέλεσμα να τις πηγαίνει το αμάξι κι όχι αυτές να το πηγαίνουν.
-
Ο χρήστης illusion έγραψε:
Φωτιστεμαι...Έχεις δίκιο Ασπρουλη είμαστε όλες άχρηστες, ανίδεες, ανίκανες κ ανεπίδεκτες μαθήσεως!!!!! Πουλώ ευθύς αμέσως το abarth μάλλον το χαρίζω το ρημάδι παραιτούμαι κ από την δουλεία μου κ τρέχω σπίτι να πλύνω κάνα πιάτο!!!! Χίλια συγγνώμη δεν θα το ξανακάνω!!!! Από δω κ περά το μόνο τετράτροχο που θα οδηγώ θα είναι καροτσάκι super market και αυτό μόνο με συνοδεία αρσενικού!!! (μήπως να δώσω κ τον σκύλο μου κ να πάρω καμια πιο γυναίκεια ράτσα???).
Τώρα όσο για το άμα έχουμε πάει ποτέ κόντρα η τραβάμε χειρόφρενο κ οδηγούμε το αυτοκίνητο στα όρια του η κοντά σε αυτά μπορώ να σε πάω μια βόλτα άμα κατεβείς Κρήτη. Και ναι μπορεί από μηχανολογικά να μην ξέρουμε πολλά αλλά τουλάχιστον ρωτάμε να μάθουμε κ δεν το παίζουμε ξερόλες κ ευτυχώς που υπάρχουν άτομα πρόθυμα να μας δείξουν κ όχι να μας χλευάσουν.Με κάλυψες απόλυτα!
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Τώρα όσο για το άμα έχουμε πάει ποτέ κόντρα η τραβάμε χειρόφρενο κ οδηγούμε το αυτοκίνητο στα όρια του η κοντά σε αυτά μπορώ να σε πάω μια βόλτα άμα κατεβείς Κρήτη. Και ναι μπορεί από μηχανολογικά να μην ξέρουμε πολλά αλλά τουλάχιστον ρωτάμε να μάθουμε κ δεν το παίζουμε ξερόλες κ ευτυχώς που υπάρχουν άτομα πρόθυμα να μας δείξουν κ όχι να μας χλευάσουν.Με κάλυψες απόλυτα!
Δεν ειπα οτι θελω τη γυναικα στο σπιτι να πλενει πιατα απεναντιας μαλιστα τα γουστα μου στις γυναικες ειναι αλλα...
Ουτε ειπα για την ικανοτητα των γυναικων στην οδηγηση, θεμα που θελει πολυ κουβεντα.
Απλα ηθελα να μου πειτε τα κριτηρια επιλογης σας στα αυτοκινητα περαν ισως της εμφανισης αντε και του αριθμου των αλογων που ανακοινωνει το εργοστασιο.
ΜΗΝ αρπαζεστε ! -
Ασπρούλη όπως είπε και η illusion μπορεί από μηχανολογικά να μην ξέρουμε πολλά αλλά τουλάχιστον ρωτάμε να μάθουμε κ δεν το παίζουμε ξερόλες!Τα κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρουν!Όπως και η οδήγηση!
-
Τα κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρουν!Όπως και η οδήγηση!Το ίδιο θέλω να πιστεύω πως συμβαίνει και με τους άντρες... διαφορετικά όλοι θα κυκλοφορούσαμε με το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου Αλλά και όλοι θα είχαμε τις ίδιες ικανότητες στην οδήγηση
Εγώ οφείλω να ομολογήσω πάντως... αν και ...πως το 'μικρόβιο' της αυτοκίνησης το κόλησα από την θεία μου (την γκαζιάρα της οικογένειας), η οποία πάντα ήταν της σπόρ οδήγησης... (αυτό που οδηγώ σήμερα είναι το δικό της Almera Challenge...αντε να έρθει το δικό μου γιατί με έχει πιάσει η μέση μου! κούτσουρο είναι!) -
Σήμερα που έχω γιορτή τι θα μου πάρετε????
-
an sou dosoume oloi apo 10 europoula gia doro malon tha sou bgei doro to aytokinito!!!!
xronia sou polla! -
Σήμερα που έχω γιορτή τι θα μου πάρετε???? -
-
Απαραδεκτος!!!!
-
Επαυξάνω
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps