-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Επιτέλους να και μια κοπέλα με abarth!
illusion πές μου αν θές την άποψη οδηγηκά για αυτό το αμάξι σαν γυναίκα!italakia με κοροιδεύεις?????
εγω,οχι ρε
-
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
Μήπως να σκεφτείς και το grande punto sport με τους 120 ίππους?
Νομίζω πως είναι αρκούντως σβέλτο και ξεχωριστό (ιδιαίτερα σε πορτοκαλί με 17άρες ) http://img102.imageshack.us/img102/262/ ... 600hk6.jpg
Άσε που μπορείς να το πάρεις τίγκα στα εξτρα
Προσωπικά δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτε παραπάνω για καθημερινές μετακινήσεις...
Αν δε βγαίνεις συχνά εκτός πόλης νομίζω πως οι 155 ίπποι για τέτοιο αμάξι είναι
μεγάλη υπερβολήΕπιμένω...
Το έχει μία κοπελιά σε πορτοκαλί στην γειτονιά μου και είναι κουκλί και το GP και η κοπελιά ...
-
κοιτα η αποξη μου δεν ειναι κ η πιο αντικειμενικη μιας κ θα επερνα το συγκεκριμενο αμαξι ακομα κ αν χρειαζοταν να το παω ιταλια για service (ειμαι αρρωστη με τα ιταλικα και ειδικα με τα punto και για το συγκεκριμενο κοβω φλεβες) γιαυτο κ απο την αρχη δεν μιλησα σε οτι εχει να κανει με το διλλημα αναμεσα στα δυο αυτοκινητα.
τωρα για την πιθανοτητα να γινει καποιο ατυχημα οταν θα ανεβει αθηνα τι να πω τις ιδιες πιθανοτητες εχει κ εδω.
οσο για τα μεταφορικα απλα συνδυαζεις το service με ενα ταξιδακι κ πας κ την βολτα σου.
Με λιγα λογια ποτε δεν με απασχολησαν ολα αυτα ασε που κ λιγο να τα σκεφτεις μολις το οδηγησεις τα ξεχνας ολα!!!Ευα μου ενα θα σου πω ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!! ειμαι μονιμα με ενα ηλιθιο χαμογελο!!! ιδιως σε δρομο με στροφες θες να μην τελειωσει ο δρομος!! (βεβεια εχω το esseesse κ δεν εχω αποψη για το 155αρι)
-
Ο χρήστης illusion έγραψε:
κοιτα η αποξη μου δεν ειναι κ η πιο αντικειμενικη μιας κ θα επερνα το συγκεκριμενο αμαξι ακομα κ αν χρειαζοταν να το παω ιταλια για service (ειμαι αρρωστη με τα ιταλικα και ειδικα με τα punto και για το συγκεκριμενο κοβω φλεβες) γιαυτο κ απο την αρχη δεν μιλησα σε οτι εχει να κανει με το διλλημα αναμεσα στα δυο αυτοκινητα.
τωρα για την πιθανοτητα να γινει καποιο ατυχημα οταν θα ανεβει αθηνα τι να πω τις ιδιες πιθανοτητες εχει κ εδω.
οσο για τα μεταφορικα απλα συνδυαζεις το service με ενα ταξιδακι κ πας κ την βολτα σου.
Με λιγα λογια ποτε δεν με απασχολησαν ολα αυτα ασε που κ λιγο να τα σκεφτεις μολις το οδηγησεις τα ξεχνας ολα!!!Ευα μου ενα θα σου πω ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!! ειμαι μονιμα με ενα ηλιθιο χαμογελο!!! ιδιως σε δρομο με στροφες θες να μην τελειωσει ο δρομος!! (βεβεια εχω το esseesse κ δεν εχω αποψη για το 155αρι)
Βρε συ...δεν εννοούσα να συμβεί μικροατύχημα κατά την μεταφορά στην Αθήνα... αλλά αν συμβεί κάτι στην Κρήτη, μετά θα έχεις πρόβλημα και με τα συνεργεία αλλά και με τα ανταλλακτικά...
Πάντως...επιδή συμμερίζομαι την χαρά σου που το οδηγείς... καλοτάξιδο πάντα και με χιλιάδες χαρούμενα και ασφαλή χιλιόμετρα! -
Παντως ποτε δεν καταλαβα τα κριτηρια επιλογης των γυναικων στα αυτοκινητα ακομα και αυτων που δηλωνουν γκαζιαρες.
Εχεται ποτε νοιωσει τα ορια καποιου αυτοκ. ,εχεται νοιωσει ποτε υποστροφη η υπερστροφη, τι παει να πει μεταφορα βαρους , εχεται τραβηξει ποτε χειροφρενο, εχεται παει ποτε κοντρα σε ευθεια η στροφες?
Μηπως ξερεται μια βλαβη που εβγαλε το αυτοκ. σε τι οφηλεται,ξερεται τι ειναι πιστονι η μπγιελα?
Φωτιστεμαι... -
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Παντως ποτε δεν καταλαβα τα κριτηρια επιλογης των γυναικων στα αυτοκινητα ακομα και αυτων που δηλωνουν γκαζιαρες.
Εχεται ποτε νοιωσει τα ορια καποιου αυτοκ. ,εχεται νοιωσει ποτε υποστροφη η υπερστροφη, τι παει να πει μεταφορα βαρους , εχεται τραβηξει ποτε χειροφρενο, εχεται παει ποτε κοντρα σε ευθεια η στροφες?
Φωτιστεμαι...Μην τους βάζεις ιδέες....μήν τους βάζεις ιδέες!!!
-
illusion έγραψε:κοιτα η αποξη μου δεν ειναι κ η πιο αντικειμενικη μιας κ θα επερνα το συγκεκριμενο αμαξι ακομα κ αν χρειαζοταν να το παω ιταλια για service (ειμαι αρρωστη με τα ιταλικα και ειδικα με τα punto και για το συγκεκριμενο κοβω φλεβες) γιαυτο κ απο την αρχη δεν μιλησα σε οτι εχει να κανει με το διλλημα αναμεσα στα δυο αυτοκινητα.
χαρα στο κουραγιο σου, θεωρω εντελως παραλογο να πρεπει να πληρωσεις καραβια, ξενοδοχειο, προσωπικο χρονο για ενα αυτοκινητο που δεν σε αφηνει να το οδηγησεις με τον τροπο που προσταζει η βγαλμενη απο αγωνες επιθετικη αισθητικη του.
ο συνδιασμος κρητικοι δρομοι με τις 18αρες πως ειναι;euaki 84 παντως η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να σκεφτεις καλυτερα τι θελεις απο ενα αυτοκινητο γιατι (αποψη μου) τουλαχιστον στην παρουσα φαση δεν ξερεις τι θελεις...
-
συγνωμη, αν καταλαβα καλα, αν αγορασεις abarth και εχεις την 'ατυχια' να μενεις επαρχια, πρεπει να ερχεσαι Αθηνα/Θεσ/νικη για να κανεις σερβις? Και ολα αυτα σε τι? Σε αυτοκινητο που εχει 99% κοινα μηχανικα μερη με ενα punto??
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
συγνωμη, αν καταλαβα καλα, αν αγορασεις abarth και εχεις την 'ατυχια' να μενεις επαρχια, πρεπει να ερχεσαι Αθηνα/Θεσ/νικη για να κανεις σερβις? Και ολα αυτα σε τι? Σε αυτοκινητο που εχει 99% κοινα μηχανικα μερη με ενα punto??Βουλωμένο γρ'αμμα διαβάζεις
Φαντάσου τώρα με την κρίση να βαρέσει και κανένα κανόνι ο Παζαρόπουλος... μέχρι να βρεθεί άλλος να αναλάβει την Abarth να δείς τί έχει να γίνει... -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
συγνωμη, αν καταλαβα καλα, αν αγορασεις abarth και εχεις την 'ατυχια' να μενεις επαρχια, πρεπει να ερχεσαι Αθηνα/Θεσ/νικη για να κανεις σερβις? Και ολα αυτα σε τι? Σε αυτοκινητο που εχει 99% κοινα μηχανικα μερη με ενα punto??
Βουλωμένο γρ'αμμα διαβάζεις
Φαντάσου τώρα με την κρίση να βαρέσει και κανένα κανόνι ο Παζαρόπουλος... μέχρι να βρεθεί άλλος να αναλάβει την Abarth να δείς τί έχει να γίνει...σχεδον το ιδιο δηλαδη με το να εχεις Morgan στην Ελλαδα?
δε πανε καλα ρεεεεεε
-
καλό χρυσό το abarth, αλλά η fiat το παίζει καλά το παιχνιδάκι μην εξοπλίζοντας το απλό gp με τον 150άρι όπως κάνει στα ομόσταβλα bravo/δ και πασάροντας τον πουσαρισμένο 155άρι σαν επίτευγμα της abarth...
ακόμα και τα περιβόητα brembo του gpa --που αποτελεί ένα πολυδιαφημισμένο χαρακτηριστικό των gpa-- δεν αποδίδουν κάτι το τρομερό (βλ. συγκριτικό gpa-rallye Drive)...Ο χρήστης Storm έγραψε:
Γιατί; Θεωρώ πως θέλουν να κρατήσουν χαμηλά τις πωλήσεις των Abarth και να έχει ένα ξεχωριστό πελατολόγιο και όχι να γεμίσει όλη η Ελλάδα με Abarth ... ειδικά grande punto που βγαίνουν και σε καλές τιμές.+100
το gpa δεν είναι καν υπερτιμολογημένο... 18400e με μεταλλικό μέσα, σκεφτείτε πόσο φτάνει το 120άρι και θα δείτε ότι η διαφορά δεν είναι τραγική...
τι γίνεται λοιπόν? το gpa δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα fiat gpunto --χωρίς αυτό να είναι κακό-- οπότε δεν μπορεί να τιμολογηθεί στα πλαίσια μιας mito, δλδ. να ξεπεράσει τα 20k... αυτό το ξέρουν καλά στη fiat... οπότε δημιουργούν ένα τεχνητό κλίμα αποκλειστικότητας με μόνο 2 αντιπροσωπείες, βγαίνουν από τη μέση ώστε το αμάξι να γίνει πιο ειδικό, κολλάνε μερικά badges σκορπιού, ένα κόκκινο καπάκι κινητήρα και έτοιμο το ABARTH...
μ'αρέσει μετά που κοροιδεύουμε την πολιτική της peugeot ελλάδος στο rallye...edit: η γνώμη μου είναι ότι το abarth έπρεπε να έχει διαφορετικό εσωτερικό, όχι μόνο τα καθίσματα και ο κινητήρας θα έπρεπε να έχει αντίστοιχες περιποιήσεις από την abarth και όχι μόνο αύξηση πίεσης... δλδ. μιλάω για άλλη εισαγωγή-εξαγωγή και ίσως εκκεντροφόρους... και ας το πούλαγαν 20-22k... και τότε ναι θα ήταν κάτι διαφορετικό από ένα gpunto με κινητήρα fiat και badges/καθίσματα/ζάντες abarth..
-
το gpa δεν είναι καν υπερτιμολογημένο... 18400e με μεταλλικό μέσα, σκεφτείτε πόσο φτάνει το 120άρι και θα δείτε ότι η διαφορά δεν είναι τραγική...
τι γίνεται λοιπόν? το gpa δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα fiat gpunto --χωρίς αυτό να είναι κακό-- οπότε δεν μπορεί να τιμολογηθεί στα πλαίσια μιας mito, δλδ. να ξεπεράσει τα 20k... αυτό το ξέρουν καλά στη fiat... οπότε δημιουργούν ένα τεχνητό κλίμα αποκλειστικότητας με μόνο 2 αντιπροσωπείες, βγαίνουν από τη μέση ώστε το αμάξι να γίνει πιο ειδικό, κολλάνε μερικά badges σκορπιού, ένα κόκκινο καπάκι κινητήρα και έτοιμο το ABARTH...
μ'αρέσει μετά που κοροιδεύουμε την πολιτική της peugeot ελλάδος στο rallye...edit: η γνώμη μου είναι ότι το abarth έπρεπε να έχει διαφορετικό εσωτερικό, όχι μόνο τα καθίσματα και ο κινητήρας θα έπρεπε να έχει αντίστοιχες περιποιήσεις από την abarth και όχι μόνο αύξηση πίεσης... δλδ. μιλάω για άλλη εισαγωγή-εξαγωγή και ίσως εκκεντροφόρους... και ας το πούλαγαν 20-22k... και τότε ναι θα ήταν κάτι διαφορετικό από ένα gpunto με κινητήρα fiat και badges/καθίσματα/ζάντες abarth..[/quote]
πες τα ρε φιλε...
-
με μπερδεψατε
-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Ρε σεις μην ψαρωνεται με το abarth δεν ειναι η ιδια εταιρεια, οι ιδιοι ανθρωποι με την τοτε abart.
Fiat ειναι πο αποφασισε να ξαναριξει στο παιχνιδι το ονομα για εμπορικους σκοπους.
Ξερεται τι βλαβες εβγαζαν τα Φιατ προηγουμενης γενειας?
Στο αυτοκινητο ειμαι γερμανο ιαπωνας.Φιλε μου ειχες ποτε ιταλικο αυτοκινητο? Μου επιτρεπεις να σου πω εγω τις βλαβες τους που εχω αλλαξει 3 ιταλικα και συνεχιζω εδω και λιγους μηνες με abarth??
UNO TURBO - Το πουλησα με 120000Km χωρις το παραμικρο προβλημα.Μειονεκτημα του το κακο κρατημα.
33 1,7 16V - Μετα απο περιπου 160000km το πουλησα εχωντας αλλαξει μονο μιζα και τα δυο ηλεκτρικα παραθυρα.
145 2,0 - Το εδωσα το αμαξι πριν 6 μηνες. Με 115000km, αλλαγη μιζας,μπαταριας μονο!! Λογικο βρισκω το γεγονος οτι το αμαξι τσιμπαγε λιγο λαδι μιας και δουλευε συνηθως στα υψη.
Οι παραπανω λογοι με οδηγησαν παλι σε ιταλια πλευρα... -
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Ρε σεις μην ψαρωνεται με το abarth δεν ειναι η ιδια εταιρεια, οι ιδιοι ανθρωποι με την τοτε abart.
Fiat ειναι πο αποφασισε να ξαναριξει στο παιχνιδι το ονομα για εμπορικους σκοπους.
Ξερεται τι βλαβες εβγαζαν τα Φιατ προηγουμενης γενειας?
Στο αυτοκινητο ειμαι γερμανο ιαπωνας.Φιλε μου ειχες ποτε ιταλικο αυτοκινητο? Μου επιτρεπεις να σου πω εγω τις βλαβες τους που εχω αλλαξει 3 ιταλικα και συνεχιζω εδω και λιγους μηνες με abarth??
UNO TURBO - Το πουλησα με 120000Km χωρις το παραμικρο προβλημα.Μειονεκτημα του το κακο κρατημα.
33 1,7 16V - Μετα απο περιπου 160000km το πουλησα εχωντας αλλαξει μονο μιζα και τα δυο ηλεκτρικα παραθυρα.
145 2,0 - Το εδωσα το αμαξι πριν 6 μηνες. Με 115000km, αλλαγη μιζας,μπαταριας μονο!! Λογικο βρισκω το γεγονος οτι το αμαξι τσιμπαγε λιγο λαδι μιας και δουλευε συνηθως στα υψη.
Οι παραπανω λογοι με οδηγησαν παλι σε ιταλια πλευρα...Δηλαδη εγω τι να πω ...Nissan Sunny 81 250 000xlm μονο 1 τρυπιο ψηγειο που δεν το αλλαξα ποτε αλλα εριχνα μεσα μια σκονη και σταματουσε η διαροη
-
Ποτε δεν αμφισβητησα την αξιοπιστια των Ιαπωνικων αυτοκινητων! Με χαλαει κυριως η εμφανιση τους, κατα τα αλλα κορυφαια σε πολλους τομεις.
-
Ποτε δεν αμφισβητησα την αξιοπιστια των Ιαπωνικων αυτοκινητων! Με χαλαει κυριως η εμφανιση τους, κατα τα αλλα κορυφαια σε πολλους τομεις.please name one... please...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ποτε δεν αμφισβητησα την αξιοπιστια των Ιαπωνικων αυτοκινητων! Με χαλαει κυριως η εμφανιση τους, κατα τα αλλα κορυφαια σε πολλους τομεις.
please name one... please...
Tiida
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
please name one... please...
Tiida
+1
-
Ποτε δεν αμφισβητησα την αξιοπιστια των Ιαπωνικων αυτοκινητων! Με χαλαει κυριως η εμφανιση τους, κατα τα αλλα κορυφαια σε πολλους τομεις.Ουτε εγω αποριπτω τα ιταλικα.Εχουν μακταν ιστορια και εχουν βγει κορυφεα αυτοκ. απο τους ιταλους απλα η γνωμη μου ειναι οτι απαξιονονται γρηγορα τα περισσοτερα μοντελα.Οσο για την εμφανιση τον ιαπωνικων και μενα με χαλανε τα τελευταια μοντελα.
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps