-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι τσίμπα κ εσύ ψαράκι ...με τον καιρό θα τον μάθεις!Χωρίς πλάκα, ίσως ένα GT να μην ήταν καθόλου άσχημη ιδέα για τον κλήρο. Καλή τιμή, ωραία εμφάνιση (μέσα με χαλάει που είναι παππουδέ, αλλά δεν βαριέσαι), 150 άλογα που στα χέρια μου θα βγουν μάλλον οικονομικά...εξοπλισμάρα...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Εάν η αξιοπιστία είναι κυρίαρχο μέλημα και καταλυτικός παράγοντας στην επιλογή αυτοκινήτου πάνε σε ιαπωνέζικη κατασκευή. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Peugeot 207GT 150ps ...
Τώρα που έχει και ετοιμοπαράδοτα και σε καλές τιμές και με έξτρα φουλ εξοπλισμό ... Μιλώ εκ'πείρας ...Mπορεις να πεις περισσοτερες λεπτομερειες;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
twingo rs Και τα μυαλα στα καγκελάαααα
αμαξι θελει η κοπελα οχι γκαζοντενεκε.
και τα αλλα τενεκεδες ειναι
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Peugeot 207GT 150ps ...
Τώρα που έχει και ετοιμοπαράδοτα και σε καλές τιμές και με έξτρα φουλ εξοπλισμό ... Μιλώ εκ'πείρας ...Mπορεις να πεις περισσοτερες λεπτομερειες;
Αν και νομίζω ότι τα έχω ξαναπεί...
- Παίζει έκπτωση σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα 1300euro. Θέλουν να σπρώξουν το μαζεμένο στοκ.
- Εκτός από λευκό τα υπόλοιπα χρώματα υπάρχουν και στα 3θυρα και 5θυρα.
- Εκτός από την 'εργοστασιακή εκπτωση' ξέρω ότι οι έμποροι κάνουν και άλλη έκπτωση ή καλές ανταλλαγές.
- Τα σίγουρα δώρα είναι αεροτομή και συναγερμός εγκεκριμένος από Peugeot.
- Στα αξεσουάρ κατά την παραγγελία κάνουν εκπτώσεις περίπου 30%.
- Τα αυτοκίνητο έρχεται με κάποια πράγματα παραπάνω π.χ. κιτ αρωματικό και δύο αρώματα τα οποία κανονικά μπαίνουν μόνο σε ειδική παραγγελία, υποβραχιόνια δερμάτινα (στο 5θυρο), εργοστασιακά πατάκια που κουμπώνουν σε ειδικά σημεία, το SSP που το είχε μόνο το 207RC και τα φώτα που στρίβουν αυτόματα οταν στρίβει το τιμόνι.
- Eπιπλέον στάνταρ εξοπλισμός που δεν αναφέρεται στο http://www.peugeot.gr π.χ. αναδιπλούμενοι αυτόματοι καθρέπτες και από μέσα και από έξω, οθόνη πολλαπλών γραφικών με γραφική αναπαράσταση του ανιχνευτή παρκαρίσματος, aux in, θύρες ντυμμένες με δέρμα μπρος-πίσω.
- Στο ντουλαπάκι του συνοδηγού υπάρχει θέση για το USB BOX (usb+Ipod) που μπαίνει ως αξεσουάρ
- Το χρηματοδοτικό της Εθνικής που με 30% προκαταβολή, σου επιτρέπει για ένα χρόνο να μην δώσεις φράγκο και άτοκα να δώσεις το υπόλοιπο ποσό μέχρι και ένα χρόνο μετά. Διαφορετικά ξεκινούν οι δόσεις ένα χρόνο μετά...με πολύ χαμηλό επιτόκιο.
- Επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια με 400euro και προσφέρει και επιπλέον ένα χρόνο οδική βοήθεια και βγαίνει 4 χρόνια εγγύηση + 4 χρόνια οδική βοήθεια.
- Τα ετοιμοπαράδοτα τα δίνουν σε 5 μέρες εργάσιμες το πολύ. Εμένα με πήραν τηλέφωνο στις 3 μέρες...
Δεν βρήκα κάποιον άλλο κατασκευαστή που να προσφέρει όλα τα παραπάνω...
Το αντίθετο, οι περισσότεροι με 'σούταραν' μόλις έλεγα για ανταλλαγή... -
Μονο και μονο βαζοντας σε συγκριση τα δυο αυτα (τοσο διαφορετικα σε φιλοσοφια, στυλ,
τιμη) δειχνει τελικα γιατι λαθος ανθρωποι ολοενα και αγοραζουν λαθος αυτοκινητα,
για τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τους αναγκες... -
Ποσο σου βγηκε τελικα?
-
Storm δεν ηθελα να σε βαλω σε κοπο αλλα εσυ το παρακανες με τις λεπτομερειες..
Θα προωθησω τις πληροφοριες μιας και φιλος με το ενα χερι εχει σχεδον κλεισει την προκαταβολη.. -
Ατμόσφαιρα ιζ ντεντ...
Abarth -
Αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα τότε Abarth.
Παιγνίδια μπορείς να κάνεις και με το Swift αλλά τα 28 παράπανω άλογα δεν πιάνονται. Πλέον αυτού το GP είναι και ένα all-around αν και στην έκδοση Abarth....
-
troll?
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω την γνωμη μου.Bmw 316?
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Λοιπόν αρχικά ο κυβισμός του να είναι 1.400 με 1.600 ,άλογα απο 120 καιιιι,αρκετά λύτρα πορτ μπαγκαζ
και η τιμή του να φτάνει τα 20.000 το πολύ!Τα λύτρα θα είναι τα 20.000 ευρώ.
Τα λίτρα έως 500. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ατμόσφαιρα ιζ ντεντ...σωστος
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Φίλε cosygatos επειδή σκέφτομαι το GRANDE PUNTO ή το Abarth Grande Punto και επειδή εσύ έχεις Bravo
πιστεύεις πως μπορώ να εμπιστευτώ την fiat?Βγάζει γενικα προβλήματα,είναι αξιόπιστα?Ή θα τραβάω παλι τα μαλλιά μου!!!!!Είχα Punto του 2002 για 6,5 χρόνια και 100.000 χλμ. Το πήγα σε βουνά και σε λαγκάδια (κυριολεκτικά!). Μία και μόνη βλάβη (αλλά και καλή ) : Εγκέφαλος. Κατά 400€ μειώθηκαν οι καταθέσεις μου. Και υποψιάζομαι πως την έπαθα λόγω ψόφιας μπαταρίας,, δεν ξέρω σίγουρα αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά τότε θα ήταν δικό μου λάθος. Αυτά. Κατά τα άλλα, service και βενζινούλα.
Κοίτα την κατάταξη του Autotriti. Μια χαρά θέση έχει η fiat, και το Bravo ειδικότερα. Μπες και στο σχετικό thread, όπου οι γκρίνιες είναι ελάχιστες, και δεν έχει αναφερθεί ΚΑΜΙΑ σοβαρή βλάβη: viewtopic.php?f=15&t=10899&start=2655. Για την ποιότητα κατασκευής του Bravo έχουν να πουν τα καλύτερα όλα τα περιοδικά που το έχουν κάνει long term test drive. Π.χ.: http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_ar ... 009_262172.
Για το Abarth δεν το έχω ψάξει δυστυχώς για να σου πω, δε με αφορούσε.Γενικά, όχι πως έχει γίνει σούπερ αξιόπιστη η fiat ξαφνικά, αλλά δε νομίζω πως υστερεί από Γάλλους, Ισπανούς, και τα 'φτηνά' των Γερμανών.
Για αξιοπιστία πας σε Γιαπωνέζικα. Αλλά, δεν θα βρεις turbo, και για γρήγορα ατμοσφαιρικά ξεφέυγουμε πολύ στην τιμή (π.χ. Type-R).
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
- Παίζει έκπτωση σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα 1300euro. Θέλουν να σπρώξουν το μαζεμένο στοκ.
- Εκτός από λευκό τα υπόλοιπα χρώματα υπάρχουν και στα 3θυρα και 5θυρα.
- Εκτός από την 'εργοστασιακή εκπτωση' ξέρω ότι οι έμποροι κάνουν και άλλη έκπτωση ή καλές ανταλλαγές.
- Τα σίγουρα δώρα είναι αεροτομή και συναγερμός εγκεκριμένος από Peugeot.
- Στα αξεσουάρ κατά την παραγγελία κάνουν εκπτώσεις περίπου 30%.
- Τα αυτοκίνητο έρχεται με κάποια πράγματα παραπάνω π.χ. κιτ αρωματικό και δύο αρώματα τα οποία κανονικά μπαίνουν μόνο σε ειδική παραγγελία, υποβραχιόνια δερμάτινα (στο 5θυρο), εργοστασιακά πατάκια που κουμπώνουν σε ειδικά σημεία, το SSP που το είχε μόνο το 207RC και τα φώτα που στρίβουν αυτόματα οταν στρίβει το τιμόνι.
- Eπιπλέον στάνταρ εξοπλισμός που δεν αναφέρεται στο http://www.peugeot.gr π.χ. αναδιπλούμενοι αυτόματοι καθρέπτες και από μέσα και από έξω, οθόνη πολλαπλών γραφικών με γραφική αναπαράσταση του ανιχνευτή παρκαρίσματος, aux in, θύρες ντυμμένες με δέρμα μπρος-πίσω.
- Στο ντουλαπάκι του συνοδηγού υπάρχει θέση για το USB BOX (usb+Ipod) που μπαίνει ως αξεσουάρ
- Το χρηματοδοτικό της Εθνικής που με 30% προκαταβολή, σου επιτρέπει για ένα χρόνο να μην δώσεις φράγκο και άτοκα να δώσεις το υπόλοιπο ποσό μέχρι και ένα χρόνο μετά. Διαφορετικά ξεκινούν οι δόσεις ένα χρόνο μετά...με πολύ χαμηλό επιτόκιο.
- Επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια με 400euro και προσφέρει και επιπλέον ένα χρόνο οδική βοήθεια και βγαίνει 4 χρόνια εγγύηση + 4 χρόνια οδική βοήθεια.
- Τα ετοιμοπαράδοτα τα δίνουν σε 5 μέρες εργάσιμες το πολύ. Εμένα με πήραν τηλέφωνο στις 3 μέρες...
Δεν βρήκα κάποιον άλλο κατασκευαστή που να προσφέρει όλα τα παραπάνω...
Το αντίθετο, οι περισσότεροι με 'σούταραν' μόλις έλεγα για ανταλλαγή...
Για να μη νομίζεις πως είμαι κανας ιταλοκέφαλος, αν ισχύουν όσα λέει ο φιλος Storm (το 'αν' θεωρητικό, δε νομίζω πως λέει μ@λ@κίες, απλά δεν το έχω υπόψη μου) έχεις φύγει τρέχοντας για 207 GT! Εγώ δε θα το σκεφτόμουν καθόλου!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ποσο σου βγηκε τελικα?19050+χρώμα = 19440euro
Πινακίδες+τέλη+Έξοδα τράπεζας = 500euro
Επέκταση εγγύησης + USB BOX + Λασπωτήρες = 620euro
Αεροτομή + Συναγερμός + Πατάκι = 0euroΣύνολο = 20560euro όσο έκανε δηλαδή πριν την έκπτωση μόνο που τώρα τα έχει ΟΛΑ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Storm δεν ηθελα να σε βαλω σε κοπο αλλα εσυ το παρακανες με τις λεπτομερειες..
Θα προωθησω τις πληροφοριες μιας και φιλος με το ενα χερι εχει σχεδον κλεισει την προκαταβολη..Για αυτό ήμουν αναλυτικός ... ή δίνουμε information ή παίζουμε τις κουμπάρες!...!
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Για να μη νομίζεις πως είμαι κανας ιταλοκέφαλος, αν ισχύουν όσα λέει ο φιλος Storm (το 'αν' θεωρητικό, δε νομίζω πως λέει μ@λ@κίες, απλά δεν το έχω υπόψη μου) έχεις φύγει τρέχοντας για 207 GT! Εγώ δε θα το σκεφτόμουν καθόλου!Σε αυτά τα λεφτά μπορεί να αγοράσει και LEON TSi 160ps και μάλιστα το Sport Up. Φυσικά ως αμάξωμα είναι μεγάλο και με κάπως περίεργο εσωτερικό.
Στην κατηγορία του 207GT τα σβέλτα αυτοκίνητα είναι μετρημένα κουκιά.
Abarth Punto
Opel Gsi
G.Punto 120ps
Colt CZT
Alfa Romeo MitoΑνάλογα το τι θέλει κάποιος και τι αναζητά τότε καταλήγει.
Εγώ ήμουν ιδιάζουσα περίπτωση επειδή ήθελα να κάνω ανταλλαγή, ήθελα άνετο 5θυρο και εσωτερικό κάπως συντηρητικό. Το 207 μου έκανε το κλικ. Και τέλος ... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ατμόσφαιρα ιζ ντεντ...
σωστος
Α ναι; Κάποιος να στείλει ένα memo στην Ferrari, Lamborghini, Quattro (R8), M Division κλπ γιατί αυτοί οι άσχετοι πιστεύουν ότι η ατμόσφαιρα είναι ανώτερη.
ΥΓ: Με την γενίκευση έχω πρόβλημα, στην συγκεκριμένη περίπτωση κι εγώ το Abarth προτιμώ. Όμως σε σχέση με το Abarth σαφώς προτιμώ ένα ατμοσφαιρικό Clio RS.
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps