-
Κι εμένα μ' αρέσει σε μπλέ. Όπως κι ένα γαλάζιο που είχαν βγάλει για την 430 Scuderia το οποίο ήταν εκπληκτικό!!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Κι εμένα μ' αρέσει σε μπλέ. Όπως κι ένα γαλάζιο που είχαν βγάλει για την 430 Scuderia το οποίο ήταν εκπληκτικό!!Φαινεται μηδενικο μπροστα της η f458.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ο πυροσβεστήρας άμεσα προσβάσιμος βλέπω. -
Παραδοξως και εμενα μου αρεσει το μπλε στην 458...
...και ελεγα να την χτυπησω σε μαυρο ή γκρι σκουρο... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...και ελεγα να την χτυπησω σε μαυρο ή γκρι σκουρο...εγω παραλιγο να χτυπησω μια κοκκινη σημερα.
-
-
πω πω κριμα ρε συ και μιλαμε και για μεγαλη ζημια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...και ελεγα να την χτυπησω σε μαυρο ή γκρι σκουρο...εγω παραλιγο να χτυπησω μια κοκκινη σημερα.
Τι εγινε, σε προλαβε αλλος σε ετοιμοπαραδοτη?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Μια κόκκινη χτύπησε πάντως σε ένα δέντρο όπως θα δείτε στο παρακάτω video!η scuderia περναει λες και ριχνει ενα σατανκι γελιο
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
οχι, μαλλον νομιζε οτι επειδη ειχε φερραρι δεν ισχυει η προτεραιοτητα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οχι, μαλλον νομιζε οτι επειδη ειχε φερραρι δεν ισχυει η προτεραιοτητα
εχω δει στον πειραια μπατσικο να κανει περα για να περασει μια κιτρινη φερραρι με μια γκομενα μεσα μην την χτυπησει..
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Μια κόκκινη χτύπησε πάντως σε ένα δέντρο όπως θα δείτε στο παρακάτω video!Ηθελα να ξερα αυτοι που στουκαρουν τις Ferrari και γενικα τα supercars στου πρωτους μηνες κατοχης(μετα το στρωσιμο υποθετω) καναν τη μεταβαση απο τα 200 αλογα???
-
δε νομιζω οτι εχει σημασια αυτο, αλλιως οποιος παιρνει veyron θα πρεπει αυτοματα να ειναι στα θυμαρακια
απλα δεν εχουν υπομονη να μαθουν το νεο τους αυτοκινητο πριν αρχισουν τις μαλακιες
επισης καποιοι ειναι γεννημενοι κουλοι , ο,τι κι αν κανουν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε νομιζω οτι εχει σημασια αυτο, αλλιως οποιος παιρνει veyron θα πρεπει αυτοματα να ειναι στα θυμαρακιαμάλλον το τελευταίο που είπες ισχύει ή ... be careful what you wish for
(χαμηλώστε τα ηχεία)
-
το χω ξαναδει αυτο, ομως επιμενω οτι ο καθενας λογικος ανθρωπος μπορει να μη σκοτωθει οσα αλογα κι αν του δωσουν
-
αααα ρεε manetino τι κάνεις... οι Έλληνες κάτοχοι Ferrari πρέπει να κάνουν κανά μαθηματάκι
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.gtspirit.com/2010/08/17/ferr ... w-airport/
Συγνωμη αλλα το πρωτο τι ειναι?
Edit: σβησιμο λινκ
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
λαθος λινκ
τι διαολο γινεται μετις 458 ειμαι σιγουρος οτι αυτη η φωτια στην αποθηκη ξεκινησε απο την 458
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ο δαίμων του τυπογραφείου... το διόρθωσα...σβήστο και εσύ.
Α οκ.. Done...
Ferrari F458 Italia