-
ΩΧ!... εκεί που έχουν βάλει το εμπρός κάτω αλογάκι... προβλέπω να πάει να το ξηλώσει κανένα μαλακιστήρι και να σπάσει ο μισός προφυλακτήρας...
-
πω ρε συ...ντρέπομαι που το λέω, αλλά στιγμιαία μου ξύπνησες το κωλοπαιδάκι μέσα μου!!! &
-
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Youtube Videoποιός στη χάρη του Φισι
έχει χ στεί από τη χαρά του -
-
Πλάκα πλάκα, παίζει να χωράει και το parapente εκεί μέσα.
-
-
Τhe Ferrari mid engine V6/V8 family tree.
Όλοι οι πρόγονοι της σημερινής 458 ξεκινώντας από την Dino 206GT του 1967.
Είναι μία περίπτωση που μιλάμε άνετα για heritage, κληρονομιά, pedigree κ.ο.κ.
Εχει και τις τιμές λιανικής ανά μοντέλο στην εποχή του!http://www.caranddriver.com/features/09q3/a_guide_to_the_new_ferrari_458_italia_s_roots-feature
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τhe Ferrari mid engine V6/V8 family tree.Όλοι οι πρόγονοι της σημερινής 458 ξεκινώντας από την Dino 206GT του 1967.
Είναι μία περίπτωση που μιλάμε άνετα για heritage, κληρονομιά, pedigree κ.ο.κ.
Εχει και τις τιμές λιανικής ανά μοντέλο στην εποχή του!http://www.caranddriver.com/features/09q3/a_guide_to_the_new_ferrari_458_italia_s_roots-feature
Εφόσον έβαλαν την 288GTO, θα έπρεπε να βάλουν και την F40.
-
Αν και mid engine V8, η εμβληματική και ίσως 'one of a kind' F40 τόσο κοστολογιακά όσο και από θέμα πρεστίζ, επιδόσεων και χαρακτήρα νομίζω είναι αλλού σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Άποψή μου είναι ότι πιο κοντά στη λίστα είναι τα, επίσης παραλειφθέντα, 208/308 GT4 και Mondial παρά το γεγονός ότι είναι 2+2. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ουφ! Δόξα το θεό!! Θα χωρέσουν 1-2 medium sized Luis Vuitton!
Δεν βάζεις υποκατάστατα ...βάζεις τις δικές της .
μου θύμισες εποχή, που είχα ένα starlet 1000cc του 85, και σε βόλτες/ταξίδια το γεμίζαμε με τσάντες Luis Vuitton που είχαν πολλαπλάσια αξία από το σταρλετάκι ..... Τουλάχιστον δεν με ήθελε για τα λ7 μου
-
την F40 την ανέφερα επειδή αποτελεί εξέλιξη της της 288GTO (ειδικότερα της Evoluzione)
Χαρακτήρας, επιδόσεις, τιμή, απλά καμία σχέση...
Θα έπρεπε ίσως να μην βάλουν την 288
-
288 GTO και F40 έχουν σαφείς καταβολές από την 308 και σαφώς ανήκουν μαζί με τις 308/328 και επιγόνους της στην ίδια υποομάδα αυτοκινήτων του Maranello.
-
Έτσι ακριβώς. Τρομερή παράλειψη η F40 από τη λίστα. Ίσως να τη θεωρούν το πρώτο από τα hypercars, το οποίο θα πρέπει να μπει στη λίστα με την F50 και την Enzo. Αλλά και με αυτή τη λογική θα έπρεπε να λείπει η 288GTO.
-
-
-
Ναι αλλά θα σε σταματάνε κάθε τόσο στο δρόμο και θα σου ζητάνε 10 γραμμάρια.
-
Τρομερή παράλειψη η F40 από τη λίστα. Ίσως να τη θεωρούν το πρώτο από τα hypercars
Τελικά την έχουν σε άλλη λίστα. Στο america's most wanted supercars...
-
Πιστεύω ότι το μαύρο κρύβει τις υπέροχες γραμμές της. Κόκκινη και παλι κόκκινη, κατά προτίμηση στο Rosso Corsa!
Ferrari F458 Italia