-
Ο χρήστης in.gr έγραψε:
Σχεδόν ένας στους δύο Γάλλους επικροτεί τη νέα μέθοδο «απαγωγής αφεντικών» ως μέσο διεκδίκησης εργασιακών δικαιωμάτων.Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου CSA για λογαριασμό της εφημερίδας Le Parisien, που αναδημοσιεύει η Ελευθεροτυπία, την Τετάρτη, το 45% των Γάλλων θεωρεί αποδεκτή τη μέθοδο «bossnaping», έναντι του 50% είναι αρνητικό.
Όπως όμως επισημαίνει η εφημερίδα, το 46% είναι ένα τεράστιο ποσοστό και δείχνει τη μεγάλη αγανάκτηση της κοινής γνώμης.
Παρά την εντατικοποίηση των συμβατικών μεθόδων αντίδρασεις, όπως οι απεργίες, πληθαίνουν τα κρούσματα μη συμβατικών κινητοποιήσεων.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις Sony, 3M και Caterpillar κλείδωσαν πρόσφατα τα διευθυντικά στελέχη στο εργοστάσιο, ζητώντας καλύτερους όρους για τις σχεδιαζόμενες απολύσεις.
Σε μια άλλη περίπτωση ο δισεκατομμυριούχος Φρανσουά-Ενρί Πινό, «αφεντικό» της γνωστής αλυσίδας λιανικής πώλησης και πολυτελών ειδών Pinault-Printemps-Redoute εγκλωβίστηκε σε ταξί στο Παρίσι επί μία ώρα από αγανακτισμένους εργαζόμενους της επιχείρησης που διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις.
Παρενέβησαν μάλιστα οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας για να τον απελυεθερώσουν.
Άντε και στα δικά μας
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Άντε και στα δικά μας
Και μπροστά στα δικά μας, τα γαλλικά θα μας φαίνονται καυγάς μεταξύ 3χρονων παιδιών...
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
...........................Moy ήρθε και μένα πριν κάτι μέρες με e-mail. Να είναι αλήθεια άραγε??? Εντάξει είναι παχύδερμα αλλά τόσο πολύ πια???
Προσωπικά έχω δει τοπικό βουλευτή με τέτοιο αυτοκίνητο αρκετές βδομάδες πριν το χριστούγεννο. Πιθανόν να ήταν από τα πρώτα που παρέλαβαν ...τι να υποθέσω δεν ξέρω. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
...........................
Moy ήρθε και μένα πριν κάτι μέρες με e-mail. Να είναι αλήθεια άραγε??? Εντάξει είναι παχύδερμα αλλά τόσο πολύ πια???
Προσωπικά έχω δει τοπικό βουλευτή με τέτοιο αυτοκίνητο αρκετές βδομάδες πριν το χριστούγεννο. Πιθανόν να ήταν από τα πρώτα που παρέλαβαν ...τι να υποθέσω δεν ξέρω.Η ψηφιση του νομου για τα υβριδικα ,δεν ειχε οικολογικα κινητρα το μονο που ηθελαν ,ηταν ν'αυξησουν τα κυβικα τους .Ετσι καταληξαμε στην υβριδικη LEXUS 3,5 λιτρων
-
Kάτι τέτοιο πήρε κι ο Φασούλας - Δήμαρχος Πειραιώς. Την πρόταση για την αγορά την κατέθεσε πρόεδρος (ή αντιπρόεδρος) δημοτικής επιχείρησης του δήμου εικοσιτόσων ετών, την οποία διόρισε ο ίδιος.
Α, βρήκα και την είδηση:
http://www.xtes.gr/xtes_old/index.php?o ... iew&id=447 -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α, βρήκα και την είδηση:
http://www.xtes.gr/xtes_old/index.php?o ... iew&id=447'Η εισήγηση για την αγορά του πανάκριβου αυτοκινήτου, έγινε στο Δ.Σ. της ΔΕΠΕΠ από την 22χρονη Αντιπρόεδρο της επιχείρησης Κέλλυ Κόχειλα, που πρόσφατα διορίστηκε από τον ίδιο και διευθύντρια του γραφείου του στο Δήμο. Η εντυπωσιακή και πανέμορφη κ. Κόχειλα είναι σπουδάστρια στο Κολέγιο Derre και εξ απορρήτων του Δημάρχου, αφού τον συνοδεύει ακούραστα σε όλες του τις εξόδους'
Youtube Video -
-
Φαινεται οτι δεν γνωριζεις οτι κ η Αλεκα κυκλοφορει ,κατα συμπτωση με μια LEXUSΠαρεχόμενη από τη Βουλή και διατεθειμένη στις ανάγκες του κόμματος το οποίο αποφασίζει τη χρήση του.
Όπως και η βουλευτική αποζημίωση της ιδίας και των υπολοίπων βουλευτών του κόμματος ( διατίθεται στο κόμμα ) με μισθοδοσία από το κόμμα.
-
-
http://www.lemonde.fr/societe/article/2 ... r=RSS-3208
300 συλλήψεις την Πέμπτη 15 μόλις το Σάββατο.
Μια πόλη γεμάτη με μπάτσους, gendarmes και πυροσβέστες και όμως...τους πήρε 1 ώρα να σταματήσουν τα επεισόδια σε ένα πραγματικά υποβαθμισμένο κομμάτι του Στρασβούργου. Γιατί μα γιατί μόλις έφυγε ο Νικολάκης και η παρέα του την κάνανε κι αυτοί. Και άντε να δεχτώ οτι δεν πρόλαβαν να πάνε εκεί ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν άφησαν τους Γερμανούς αστυνομικούς που ήταν δίπλα και απαγόρευαν στους black blocks να μπούνε στο Kehl να επέμβουν και το ζήτησαν οι άνθρωποι. Για μια ακόμα φορά οι Γάλλοι κατάφεραν να αποδείξουν οτι κάπου θα την κάνουν την μαλακία τους...Από την άλλη στα 15 από μ@λ@κισμέν@ που σπάσανε και κάψανε το μοναδικό φαρμακείο αυτής της φτωχογειτονιάς ( δεν υπάρχει γιατρός δεν υπάρχει τπτ και κάποιοι καρκινοπαθείς θα πρέπει να πάνε μακριά για να πάρουν τα φάρμακα τους ) τους εύχομαι καλή διαμονή στις Γαλλικές φυλακές. Κάποιοι δε, θα κάνουν 5 χρόνια να ξαναμπούν μετά την αποφυλάκιση τους σε Γαλλικό έδαφος. Για όσους αναρωτιούνται γιατί κάηκε το Ibis η απάντηση είναι γιατί εκεί έμενε η έφιππη επίλεκτη προεδρική φρουρά. Ο Νικολάκης υποσχέθηκε οτι θα πληρώσει τα σπασμένα της φιέστας που θα ήταν εξαιρετικά οργανωμένη και επιτυχημένη και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι ( η πορεία ήταν ειρηνική με πολλά παραλειπόμενα βέβαια αλλά οκ ) αλλά οι Γάλλοι δεν άντεξαν και την έκαναν την μαλακία τους πάλι
Κατα τα άλλα η πόλη ούτε πολιορκημένη ήταν ούτε αποκλεισμένη το ΠΣΚ είδα περισσότερο κόσμο από ποτέ να περιφέρεται στο κέντρο της πόλης και να σπάει τα νεύρα των αστυνομικών με χαζές ερωτήσεις ( του στύλ πώς πάω από εδώ εδώ ). -
Aπ ότι έμαθα τα ξενοδοχεία ήταν στόχος διοτι εκεί έμεναν μετανάστες που προορίζονταν για επαναπροώθηση.
Αλλά ibis και μετανάστες είναι κάπως -
Οι περισσότεροι βουλευτές αντέδρασαν στην απόκτηση ενός απλού υβριδικού αυτοκινήτου εκφράζοντας στα αλήθεια μερικά από τις παρακάτω δικαιολογίες:· Ο ανασφαλής βουλευτής: «Σε μεγάλες διαδρομές, όπου αναπτύσσονται ταχύτητες, πρέπει να υπάρχει ασφάλεια»,
Ελα ρε μεγάλε,να πας με το όριο ταχύτητας που ορίζουν οι πινακίδες.
· Ο σνομπ βουλευτής: «Μα, θα κυκλοφορώ με… γιαπωνέζικο;»
Ελα ρε μεγάλε να ούμε,έχεις καμιά βιομηχανία εσύ και βγάζεις καλύτερα?
· Ο κάνγκουρας βουλευτής: «Αυτά τα αυτοκίνητα δεν εντυπωσιάζουν. Αν λοιπόν πάμε στην επαρχία με ένα μικρό υβριδικό, δεν πρόκειται να μας δώσει σημασία κανένας!».
Και τώρα που σας δίνει αλλάζει τπτ?
· Ο αθώος βουλευτής: «Μα, δεν επέλεξα εγώ το μοντέλο. Ρώτησα τον οδηγό μου και τους αστυνομικούς μου που το οδηγούν και αυτοί το διάλεξαν»
Να το δώσεις πίσω....
· Ο βουλευτής – Σουμάχερ: «Πώς θα προλαβαίνω να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου όταν αυτό δεν αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες;»,
Κι εμένα ρε καριόλη γιατί με πηδάτε με τα κ@λοραντάρ?
Α κατάλαβα,οι δικές οι δουλειές της λοβιτούρας είναι υψίστου σημασίας για το νεοελληνικόν έθνος.· Ο γκρινιάρης βουλευτής: «Πώς θα βγάλω την προεκλογική περίοδο με υβριδικό Ι.Χ.;
Να πας με το δικό σου
Εκλογές θα έρθουν πάλι να δείτε ο ραγιάς ποιούς θα ξαναβγάλει.
-
Οχι εκεί έμενε η Guard Republicaine.
Το ξενοδοχείο ήταν άδειο εκείνη την ώρα με μόνο 8 άτομα προσωπικό μέσα τα οποία τα βγάλανε οι πυροσβέστες...Τα μ@λακισμένα δεν ασχολήθηκαν αν οι μετανάστες που ( λέμε τώρα ) θέλανε να σώσουν ήταν μέσα ή όχι, πόσο δε μάλλον άλλοι άνθρωποι. Απλά το βάλανε φωτιά. -
Eπειδή οι ανταποκρίσεις του ανθρακωρύχου ειναι γτπ
http://juralibertaire.over-blog.com/art ... 09037.html
-
Μου ήρθε χθες με email...
Πραγματικά δεν ξέρω που να το πρωτοβάλω...μάλλον εδώ...
http://experts.pathfinder.gr/index.php? ... n_id=52177
Ξέρει κανείς το τηλέφωνο του admin στο forum εκεί να τις μαζέψει?
Ρε τι κυκλοφορεί εκεί έξω?
Και τις λέμε και ευαίσθητο φύλο μετά.ΥΓ:Συνομιλία του 2008 τέτοια εποχή.
ΥΓ2:κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση?Μιλάμε ότι ο διάλογος αυτός (ο καταπληκτικός) κράτησε περίπου μήνα.άλλες δουλειές δεν έχουν να κάνουν? -
wtf??
και πάλι καλά είμαστε δλδ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
wtf??και πάλι καλά είμαστε δλδ
Μήηηηπως...κρίμα που δεν είναι έτσι χαλαροί και οι δικοί μας admin-moderators?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Και τις λέμε και ευαίσθητο φύλο μετά.Πλέον τις λέω οχιές
-
Βασικά, το αρχικό ερώτημα πού είναι;
-
ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ Γ****Ι ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΤΟ Μ..ΝΙ ΣΟΥ!!!!! ΚΑΡΙΟΛΑ!!! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!! ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΑΚΙ!!!!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]