-
Πολλά θύματα και ζημιές από ισχυρή σεισμική δόνηση στην κεντρική Ιταλία
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την πόλη Λ' Ακουϊλα στην κεντρική Ιταλία τα ξημερώματα της Δευτέρας. Τουλάχιστον 13 οι νεκροί -μεταξύ αυτών πέντε παιδιά-, αρκετοί αγνοούμενοι, ενώ έχουν καταρρεύσει δεκάδες κτίρια, μεταξύ αυτών και μια φοιτητική εστία. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμένους Έλληνες φοιτητές.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245 -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Strasbourg tu m'entends ?http://www.dailymotion.com/relevance/se ... bourg_news
Je t'entends...
Θα ποστάρω αναλυτικά μόλις βρω χρόνο γιατί μετά το τετραήμερο που ήμασταν κλειστοί ψιλοπνιγομαι στην δουλειά -
Μου είπε διάφορα ο αδερφός χτες απ την πρώτη γραμμή, έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τί σχολιάστηκε και πως.
Μόλις βρείς χρόνο περιμένουμε με ενδιαφέρον -
...
Στις 04.03.2009 η εφημερίδα «Έθνος» και στις 21.03.2009 5:37:00 μμ το press-gr δημοσίευσε post με τίτλο «Τι μαγειρεύει ο Ψωμιάδης» αποκαλύπτεται ότι :
«Στις 25 Φεβρουαρίου (12 μέρες μετά την καταδίκη), στις 9.30΄με 10.00΄ ο Π.Ψωμιάδης δέχθηκε στο γραφείο του στη Νομαρχία δύο δικαστικούς (εφέτες). Αυτές οι συναντήσεις ποιο σκοπό αφορούσαν άραγε;» και ότι...
«Την Πέμπτη 19-3-2009 στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Ν. Γιαννόπουλος έθεσε με έντονο τρόπο το ζήτημα της συνάντησης των δύο εφετών με το Νομάρχη και τον κάλεσε να τη διαψεύσει ή να απαντήσει για τη σκοπιμότητά της.»
Όλοι ξέρουν ότι πράγματι ακολουθούν και άλλα δικαστήρια για παρανομίες.
Η «απάντηση» ήρθε με το «Δελτίο Τύπου» που μιλάει για «βιομηχανία ένδικων μέσων», ότι «είμαστε εδώ για την εξυπηρέτηση πολιτών» και ότι «κάποιοι εξαντλούν το γράμμα του νόμου» !! Δηλαδή η εξυπηρέτηση των πολιτών πρέπει να γίνεται «εκτός Νόμου» ; Όταν αυτά λέγονται μετά την καταδίκη μήπως αποτελούν και ύβρη εναντίον της Δικαιοσύνης ;
Για τη συνάντηση με τους εφέτες και τον «άμισθο» συνεργάτη συγγενή ανώτερου δικαστικού καμία απάντηση.
Σήμερα αποκαλύπτουμε, ότι λίγες μέρες μετά την καταδίκη του (26 Φεβρουαρίου), δημοσιεύτηκε και άλλη δικαστική απόφαση, που αναδεικνύει την «εξυπηρέτηση» του Νομάρχη με άλλο έμπορο υγρών καυσίμων.
Το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης Τμήμα Β (Ακυρωτικό) με την 383/2009 απόφασή του ακύρωσε τις παρακάτω τέσσερις (4) διοικητικές πράξεις της Νομαρχίας Θεσ/νίκης που αφορούσαν όλες (!!!) ευνοϊκή τακτοποίηση υποθέσεων του εμπόρου υγρών καυσίμων Χ. Κωνσταντινίδη.
Συγκεκριμένα ακύρωσε:
Την ΠΛ 65/ΕΛ 112/6-3-2007 απόφαση Νομάρχη Θεσ/νίκης, με την οποία εξαιρέθηκαν από κατεδάφιση αυθαίρετα κτίσματα του Χ.Κ. στο βενζινάδικό του στο Λαγκαδά (286,15 τ.μ. ισόγειο πρατήριο, 139,55 τ.μ. όροφος γραφεία, 9,24 τ.μ. ημιϋπαίθριοι χώροι και 136,62 τ.μ. στέγη)
Την ΠΛ 4782/ΕΛ 8344/2006/6-3-2007 απόφαση Νομάρχη Θεσ/νίκης, με την οποία εξαιρέθηκε από την κατεδάφιση αυθαίρετο κτίσμα και ειδικότερα παρεκκλήσιο 5,18 τ.μ. (!!!)
Την ΠΛ 07/ΕΛ 2080/2006/12-3-2007 απόφαση του Επάρχου Λαγκαδά, με την οποία εξαιρέθηκαν από κατεδάφιση άλλα αυθαίρετα κτίσματα του Χ.Κ., που βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο και ειδικότερα ισόγεια καταστήματα και ημιϋπαίθριοι χώροι 6,70 , 27,35 και 18,55 τ.μ. και όροφοι, καταστήματα, ημιϋπαίθριοι χώροι και εξώστες 4,39 , 25,76 , 17,17 και 3,04 και στέγη 25,14 τ.μ.
Την 116/12-3-2007 άδεια της Πολεοδομίας Λαγκαδά, με την οποία χορηγήθηκε στον Χ.Κ. άδεια νομιμοποίησης των ανωτέρω αυθαίρετων κτισμάτων ως πρατηρίου υγρών καυσίμων και καταστημάτων πώλησης και άδεια επιπλέον κατασκευής νέου στεγάστρου και δεξαμενών καυσίμων εμβαδού 80,26 τ.μ. και συνολικού όγκου 248,81 κυβ.μ.
... -
χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν Β/Ελλαδίτη, είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να εκλέγεται;;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν Β/Ελλαδίτη, είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να εκλέγεται;;Αυτό έγραφα παράλληλα :
Τι τρέχει με τον Ζορό, ή με αυτούς που τον ψηφίζουνε ;
-
χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν Β/Ελλαδίτη, είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να εκλέγεται;;Κι ο Νομάρχης κι ο Δήμαρχος, άνετα.
Γιατί; δες τους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ. -
χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν Β/Ελλαδίτη, είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να εκλέγεται;;Επειδή και γω δεν θέλω να θίξω κανέναν Έλληνα για τις κυβερνήσεις που εκλέγει τόσα χρόνια... άλλη ερώτηση παρακαλώ
-
Eδω η κορη του δρακουλα πηρε 60% σε καποια αλλη πολη. Μην εξαντλουμε ολη μας την απορια στο Ζορό
-
Δεν νομίζω να τέθηκε 'τοπικά' το ζήτημα.
Φυσικά και η ίδια 'απορία' και για τους ψηφοφόρους της κόρης του Δράκουλα... -
ελα ρε αυτήν την απορία έχω για το 70% της βουλής τουλάχιστον , ποιοί μ@λάκες τους ψηφίζουν
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
ελα ρε αυτήν την απορία έχω για το 70% της βουλής τουλάχιστον , ποιοί μ@λάκες τους ψηφίζουν -
Εγω αυτή την απορία την έχω γι αυτούς που ψηφίζουν γενικά
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν Β/Ελλαδίτη, είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να εκλέγεται;;
Κι ο Νομάρχης κι ο Δήμαρχος, άνετα.
Γιατί; δες τους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Γιατί; δες τους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.Δλδ υπαρχουν και χειροτερα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί; δες τους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.Δλδ υπαρχουν και χειροτερα;
πολυ χαλλλλλαρα...(βασικα σε ολες τις πολεις νομιζω γινεται αυτο αλλα εμεις ειμαστε πιο χαβαλετζηδες με τα σκ@τα)
-
Μεταξύ μας τώρα, με τον ζορό έχετε πιάσει κορυφή Καλός κι ο χαβαλές, αλλά είπαμε
-
Μεταξύ λαμογιών, καλύτερα το λαμόγιο που μας διασκεδάζει
Ε τι, να έχεις κάποιον που να κάνει μαμουνιές και να είναι και ξυλάγγουρο; Πάει πολύ...
Ο θα μας σώσει λέμε -
ποιον ζορο λετε;τον νομαρχη θεσσαλονικης;
-
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]