-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ναι ρε 224.v δίκιο έχεις... αλλά πραγματικά...Σπύρο, δεν έχω τπτ φοωβερό να γράψω, κάποιο inside information δλδ, αλλά μου φαίνεται πως ό,τι και να γράψω (μέχρι και το πιο απλό του 'μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα') πάλι το γυρίζουμε σε... ε τέσπα.... θυμάσαι σε τι.
Ας δοκιμάσουμε :
[...] βρέθηκαν προκηρύξεις, ιδιόχειρα σημειώματα που αφορούν κείμενα τρομοκρατικής οργάνωσης καθώς και υλικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή βομβών.[...]
Προκηρύξεις Αυτό είναι στοιχείο ενοχής -που το επαναλαμβάνουν με στόμφο όλοι οι δημοσιογράφοι-
Τι είναι οι προκηρύξεις ρε παιδιά; Τυπώνουν καμιά 300ριά να έχουν να μοιράζουν σα τρικάκια; Γιατί είχα την εντύπωση ότι στέλνουν ΜΙΑ σε κάποια εφημερίδα και τέλος.
Ή μήπως έχουν εκτυπωμένο κανά pool και κάνουν λοταρία για το ποια θα στείλουν την επόμενη φορά;
Τις κρατάνε για ενθύμιο μήπως;Το υλικό που 'θα μπορούσε' να χρησιμοποιηθεί, τι σκατά είναι πάλι αυτό;
Καθαριστικό πετρέλαιο και άδεια μπουκάλια μπύρας ΠΑΛΙ [sorry αλλά τι να κάνουμε, όταν στο παρελθόν έχει αποδειχτεί ότι υπήρξαν περιπτώσεις που κάτι τέτοια γενικόλογα 'θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για βόμβες' κατέληξαν να είναι κάτι τέτοιες πίπες...]
Γιατί δεν είναι δλδ υλικό κατασκευής βομβών αλλά κάτι που 'θα μπορούσε' και γιατί δεν μας λένε συγκεκριμένα τι ήταν; Ξέρω γω, ΤΝΤ ή κάτι τέτοιο ΣΑΦΕΣ; [Είπαμε, η προϊστορία δεν δείχνει καλά πράγματα για αυτά τα θα]. Μην γίνει compromise η έρευνα;Τέσπα, χαλαρά μπορεί και να είναι έτσι τελικά, και όντως να έπιασαν τρομοκράτες. Δεν κρίνω.
Αλλά τα στοιχεία που επαναλαμβάνουν τα ΜΜΕ είναι πίπες.τα ΜΜΕ λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι, θα περιμενουμε και θα δουμε τι στοιχεια συγκεντρωθηκαν.
θα μπορουσες δλδ να εχεις και inside information?
δεν υπαρχει λογος ανηχυσιας παντως, μολις δουμε ποιος δικηγορος θα τους αναλαβει, θα εχουμε μια καλη εικονα...
-
ελπίζω λοιπόν κι εγώ να υπάρχουν πιο σοβαρά στοιχεία από αυτά που λένε.
Inside information, τι εννοείς αν θα μπορούσα να έχω; Οποιοσδήποτε υπό κάποιες συνθήκες θα μπορούσε να έχει.
Σε μια πρόσφατη περίπτωση, ας πούμε, είχε τύχει να είναι πολύ κοντινός μου άνθρωπος ο δικηγόρος της υπόθεσης, και να έχει χρειαστεί να συμμετάσχω -τρόπο τινά- στη διαδικασία συλλογής/κατάσχεσης στοιχείων της αστυνομίας. Ναι εκεί ας πούμε είχα inside information για την εξέλιξη της υπόθεσης (λόγω της τυχαίας προσωπικής μου γνωριμίας) και τα διάφορα ζητήματα/στοιχεία περί αυτής [χωρίς να είμαι αναμεμιγμένος κάτσε να τα γράφουμε αυτά μη χτυπήσει καμιά πόρτα σε λίγο ]. Με φάγατε όμως πριν προλάβω να ψελλίσω τπτ*inside σε σχέση με ΜΜΕ. Νταξ δεν ξέρω και περισσότερα από την αστυνομία! Δεν εννοώ τόσο inside !
-
Την Αληθεια θελω να λαμψει, τιποτα περισσωτερο τιποτα λιγωτερο.... δεν χρωσταω σε κανεναν προσωπικα σε πολιτικο επιπεδο ουτε μου χρωστανε..... χρηματικα ομως μπορω να πω οτι μου χρωστανε!!!!
-
δυστυχώς το μόνο που φαίνεται να λάμπει στις μέρες μας, είναι η semi-lubricated βάλανος από το κ@υλί που μας ετοιμάζουν
-
Ποιητική αδεία το βάζω εδώ.
Ένα PC Game για το μανούσκο:
Μια ελληνική παραγωγή (έτσι για να στηρίζουμε τα εγχώρια προϊόντα και όχι τα ξένα )
Με αρκετή συμμετοχή συντρόφων της ΚΟΕ [που τόσο τους συμπαθεί και τους παρακολουθεί][...]
destabilize the enemy's countries socially, economically, politically and finally to change their governments’ ideology and attach them in their own political block
[...]
create a series of spy networks waiting for the right moment to unleash a series of sabotages, assassinations, bribes, revolutions, arrests and interrogations of enemy units.
[...]
deploy special strategies like the “Domino Effect” and the “Communist sandwich” and to take advantage of great personalities like Che Guevara, Henry Kissinger, Mao Ze Dong, the Pope and others.Επιτέλους manosk, οργάνωσε την αντεπανάσταση από πληκτρολόγιό σου ! Επιτέλους θα μπορείς κι εσύ να πατάξεις λίγους αχρείους αριστεροαναρχοξεπλένηδες
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Κάπου στον Ποινικό Κώδικα ορίζονται τα αδικήματα της Προδοσίας κατά της Χώρας και της Εσχάτης Προδοσίας .
Υπάρχει και το ακροτελεύτιο άρθρο (120) του Συντάγματος, που επιτάσσει, εν ολίγοις, ότι η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων, καθώς και ότι οι Έλληνες δικαιούνται και υποχρεούνται να αντισταθούν με κάθε μέσο στην κατάλυση του Συντάγματος...ελπίζω να δείξετε την ίδια ευαισθησία και για τα υπόλοιπα άρθρα του συντάγματος
Ναι θα προσπαθησω να ειμαι ευαισθητος, οταν το ΚΚΕ απαρνηθει αυτο που χρονια λεει στους σκοπους του στο τελος καθε συνεδριου του τελος παντων,οτι δλδ σκοπος του ειναι να εγκαθιδρυσει την δικτατορια του προλεταριατου.... Το κακο ειναι οτι κανεις απο του ςπαρισταμενους στη Βουλη δεν τους το υπενθυμηζει καθε φορα που σηκωνοται να μιλησουν στη βουλη για δημοκρατικες διαδικασιες..... και για το οτι νομος ειναι το δικιο του εργατη..... ΠΑΝΤΑ!!!!!!
Αφου είσαι τόσο in love με την δημοκρατία, πες μας ποιά είναι η δημοκρατική σου συμμετοχή σε όσα σκατά συμβαίνουν αυτό το διάστημα; Προφανώς έχεις άποψη και μάλιστα ελεύθερη, δεν είσαι σαν κι εμάς τους κκε-δες (έτσι γούσταρες έτσι μας βάφτησες, κατα την κλασική μέθοδο που ο καθένας κολλάει μια ετικέτα στον άλλον επειδή έτσι κάνει κέφι. Για την εγκυκλοπαιδική σου μόρφωση σε ενημερώνω πως δεν έχω σχέση με το κόμμα τους, ότι κάνω κέφι το ψηφίζω );
Θα πας μετά απο 4 χρόνια να ξαναρίξεις το matrix test χαρτάκι με τις 5 επιλογές; Και γι αυτό το δικαίωμα φοβάσαι μη σου στερήσουν οι δικτάτορες κομουνιστές;
Ο μαρξισμός έχει περισσότερη δημοκρατία απ ότι έχεις δεί στον ύπνο σου, αλλά το θέμα είναι πως αυτό το διάστημα δεν κρίνεται ο μαρξισμός αλλά ο καπιταλισμός και ο φιλελευθερισμός που μας έχουν κάνει να κολυμπάμε στο σκατό, αυτό που εσύ στηρίζεις.
Αυτός σας έχει φτάσει στο σημείο να χάνετε αυτη τη στιγμή ακόμα και το πρόσχημα να ψηφίζετε κυβέρνηση.
Προσωπικά χέστηκα, αλλά χάνετε και την πατρίδα σας και την θεωρητική ανεξαρτησία σας και εδαφική ακεραιότητα σας. Και εσύ ασχολείσαι με τα ταμπού σου και τις εμμονές σου και τα φαντάσματα σου. Αν είσα πλούσιος σε βρίσκω μια χαρά, αν είσαι φτωχός βάλε βαζελίνη και περίμενε, δεν φαντάζεσαι τι έχεις να πάθεις. -
Πρέπει να οργανωθείτε παιδιά. Παραγγείλτε βότκα, μπρικ και πούρα χαβάνας και καθήστε όλοι μαζί να το συζητήσετε το πράγμα για να βρείτε τη λύση που θα εφαρμόσετε σε 500 χρόνια στον πλανήτη των Ελ. Μετά γράψτε τα αποτελέσματα της uberσοφίας σας και θάψτε τα βαθιά στη χωματερή μην τα βρει κανείς και σας κλέψει τις ιδέες.
btw, ο tasosdev θα μπορούσε να γίνει ο Έλληνας Stephen King. Έχει ένα σκοτεινό τρόπο να παρουσιάζει τα πράγματα (εδώ και καιρό το κάνει) που ούτε το Mega επί ΝΔ δεν το έκανε.
-
εμείς να σκεφτούμε ρε? εδώ τόσα και τόσα think tanker έχουν μαζευτεί για να σας σώσουν, τι να κλάσουμε
σκοτεινός ο τάσος, αλλά έχουμε το αντίβαρο
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δυστυχώς το μόνο που φαίνεται να λάμπει στις μέρες μας, είναι η semi-lubricated βάλανος από το κ@υλί που μας ετοιμάζουν -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κάπου στον Ποινικό Κώδικα ορίζονται τα αδικήματα της Προδοσίας κατά της Χώρας και της Εσχάτης Προδοσίας .
Υπάρχει και το ακροτελεύτιο άρθρο (120) του Συντάγματος, που επιτάσσει, εν ολίγοις, ότι η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων, καθώς και ότι οι Έλληνες δικαιούνται και υποχρεούνται να αντισταθούν με κάθε μέσο στην κατάλυση του Συντάγματος...ελπίζω να δείξετε την ίδια ευαισθησία και για τα υπόλοιπα άρθρα του συντάγματος
What we're dealing with here is a total lack of respect for the law.
I'm the law and you can't beat the law
... Fuck 'em and their law -
Μα γιατι το παιρνεις προσωπικα???? εγω δεν απευθυνηκα σε κανενα εδω μεσα και ειδικα οχι σε εσενα, αποψεις εκφραζεις, και δεν θα ειμαι εγω που θα τις κρινω... ομως καποιοι αλλοι στην βουλη αφου παιζουν το παιχνιδι του κοινοβουλευτισμου..... θα πρεπει να το σεβονται κιολας και να μην λενε αυτα που λενε στα συνεδρια τους για τους σκοπους τους κομματος τους, αφου ειναι μεσα στο παιχνιδι...... αλλοιως ειναι σαν ολους τους αλλους εκει μεσα παλευοντας για την πιττα της εκπροσωπισης.....,αν εχουν τα ουμπαλα να πουν στον κοσμο ακριβως τι σκοπευουν να κανουν και πως σκεπτονται να σωσουν τον κοσμο.... (θα ειναι προφανως κατι διαφορετικο απο αυτο που ειδε ο κοσμος τα 70 χρονια που προσπαθησαν να εξισωσουν τους αδικημενους με τους προνομιουχους.... αυτου του κοσμου), ας το πουν λοιπον με λεπτομερειες για να πεισουν και αυτους τους αδικημενους να τους ψηφισουν ωστε να παψουν να ειναι 8% και να τους βαλει ο κοσμος στην εξουσια. Ισως ομως να μην το θελουν και πολυ αυτο το τελευταιο.... γιατι ετσι θα φανει και η αδυναμια αυτου που φανταζονται να εφαρμοσουν..
Ο μαρξισμος ισως ειναι δημοκρατικος.... αυτο που εζησαν καποιοι λαοι 70 χρονια δεν ηταν....μαρξισμος, ετσι οταν θα εφαρμοσθει και αυτος τοτε θα κριθει..... μακαρι να τα καταφερει οσο αφορα εμενα...... αλλα δεν το βλεπω συντομα.....
Λες οτι ειμαι ερωτευμενος με την δημοκρατια...... ισως ναι... Μαλλον ομως εσυ δεν θα εισαι για να το λες αυτο ε??? κανω λαθος???Α!!! και δεν σε βαφτησα ΚΚΕ εγω ισως οι αποψεις σου να ταιριαζουν αλλα δεν θα μπορουσα να σε βαφτησω εγω.... δυστυχως για το ΚΚΕ τα γραπτα κειμενα μενουν και η Ιστορια δεν αλλαζει ετσι οπως το βολευει..... Για αυτο αλλωστε τα εχει κρυμμενα τα κειμενα που δεν το συμφερουν..... Δεν ειναι πολλα τα κομματα παγκοσμιως που να εχει παραδεχθει ο αρχηγος τους οτι σε περιπτωση που θα επρεπε να διαλλεξει μεταξυ του συμφεροντος της Ελλαδας (Της πατριδας του δλδ,) και του διεθνηστικου συμφεροντος της τοτε Κομμ.Διεθνους που αυτος ηταν ανωτατο στελεχος, θα διαλεγε το Δευτερο!!!
Μεταξυ μας σωστα επραττε για την παρτη του και τα αφεντικα του, αλλα να μην μας δουλευει κιολας και να ζηταει να κανουμε εμεις εμφυλιο για τα συμφεροντα της Κομμ. Διεθνους...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μα γιατι το παιρνεις προσωπικα????
.......
Λες οτι ειμαι ερωτευμενος με την δημοκρατια...... ισως ναι... Μαλλον ομως εσυ δεν θα εισαι για να το λες αυτο ε??? κανω λαθος???
.....
Α!!! και δεν σε βαφτησα ΚΚΕ εγω ισως οι αποψεις σου να ταιριαζουν αλλα δεν θα μπορουσα να σε βαφτησω εγω.... δυστυχως για το ΚΚΕ τα γραπτα κειμενα μενουν και η Ιστορια δεν αλλαζει ετσι οπως το βολευει.....Απο συζήτηση μας σε άλλο thread
Ξεχασες τις εμπειριες που εμπεδωνει καποιος επισκεπτωμενος τακτικα τον Περισσο, ειναι πιο κοντα απο την θηβα.... και νοιωθει και καπως!!! μετα τα μαθηματα εκει......
Κατα τα άλλα:
Οταν λες δημοκρατία τι εννοείς ακριβώς;
Σε διαβεβαιώ πως είμαι φαν της δημοκρατίας και σίγουρα συμμετέχω σε περισσότερες δημοκρατικές διαδικασίες απ ότι οι πιο πολλοί δημοκράτες εδω μέσα, δεν περιορίζομαι στο matrix test της τετραετίας. Επίσης σε διαβεβαιώ πως ακόμα και ένας ενεργός κκε-ς συμμετέχει σε περισσότερες δημοκρατικές διαδικασίες απ ότι οι περισσότεροι (@@)δημοκράτες εδω μέσα.
Επίσης πολλές διαδικασίες όπως ο συνδικαλισμός σε ενημερώνω πως είναι δημοκρατικές διαδικασίες άσχετα αν κι αυτές γίνονται έρμαιο των εκμεταλλευτών όπως ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται και στην δημοκρατία που νομίζεις πως απολαμβάνεις -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
...Σε διαβεβαιώ πως είμαι φαν της δημοκρατίας και σίγουρα συμμετέχω σε περισσότερες δημοκρατικές διαδικασίες απ ότι οι πιο πολλοί δημοκράτες εδω μέσα, δεν περιορίζομαι στο matrix test της τετραετίας. Επίσης σε διαβεβαιώ πως ακόμα και ένας ενεργός κκε-ς συμμετέχει σε περισσότερες δημοκρατικές διαδικασίες απ ότι οι περισσότεροι (@@)δημοκράτες εδω μέσα.
Επίσης πολλές διαδικασίες όπως ο συνδικαλισμός σε ενημερώνω πως είναι δημοκρατικές διαδικασίες άσχετα αν κι αυτές γίνονται έρμαιο των εκμεταλλευτών όπως ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται και στην δημοκρατία που νομίζεις πως απολαμβάνειςΠόσες Ελληνικές σημαίες έχεις σπίτι;
-
Αυτο που ανεφερα τοτε για τις εμπειριες απο τον Περισσο δεν χρειαζεται να ειναι κανεις παρων μελος τελος παντων για να τις ξερει και να καταλαβαινει γιατι γινονται... ολοι ξερουμε αυτα τα πραγματα...... ομως ακριβως για αυτο πρεπει να τις αναφερουμε σαν παραδειγμα αντιστοιχων πρακτικων.... αν θελουμε να ειμαστε ουδετεροι - αντικειμενικοι....
Ο συνδικαλισμος ετσι οπως λειτουργει στην Ελλαδα δεν ειναι δημοκρατικος... με την εννοια οτι εκβιαζει καταστασεις..... μια μειοψηφεια... που παρισταται.... σε μια διαδικασια αποφασεων.... εχεις δικιο να πεις γιατι η υπολοιπη πλειοψηφεια ας πουμε δεν μετεχει??? ωστε να αλλαξει τα αποτελεσματα.... μαλλον εχει σιχαθει αυτο που γινεται και ειναι σιγουρο οτι οι οργανομενοι οπαδοι με τους αρχισυνδικαλιστες μετεχουν (υποχρεωτικα ισως και με τον φοβο της διαγραφης η διαπομπευσης στο κομμα, το οποιο κομμα!!!) ανελλειπως και θυσιαζουν ωρες και δουλεια πολλες φορες... αυτην την οργανωση τους δεν την παλευει ευκολα ενας απλος ανθρωπος οσο και να διαφωνει....
Ενα παραδειγμα θα σου πω.... Αποφασιζει το ΠΑΜΕ μια κινητοποιηση.... για καποιους λογους υπερ των εργαζομενων που εκπροσωπει....... ολα ωραια μεχρι εδω...., Πως γινεται ομως στο ΕΜΠ να κλεινεται μια σχολη με δικαιολογια την κοινητοποιηση του ΠΑΜΕ χωρις να γινει κουβεντα σε κανενα οργανο της σχολης κ.λ.π. Ετσι με το ετσι θελω Ξαφνικα και χωρις αποφαση καποιου συλλογικου οργανου τελος παντων, καποιοι την στηνουν στην πορτα και λενε σημερα δεν γινεται μαθημα γιατι καποιοι αλλοι εχουν κινητοποιηση....Αυτα δεν ειναι 'δημοκρατικες διαδικασιες..' κατ' εμε....
Εαν θελεις να αποκτησει ο συνδικαλισμος που εσυ μετεχεις αξιοπιστια και νομιζεις οτι ειναι υγειης αυτη σου η συμμετοχη (για ολους εννοω) τοτε προσπαθησε να τηρουνται οι 'δημοκρατικες διαδικασιες' και οοχι με κολπα να βγαινουν αποφασεις απο τις κατευθυνομενες μειοψηφειες... κατι που παραδεχεσαι και εσυ κατα καποιο τροπο με τα λεγομενα σου στο τελος....
Ο μεσος ανθρωπος δεν εχει τον χρονο να παλευει με οργανομενο συνδικατο προς μια κατευθυνση ...... καθεται τελικα σπιτι του και προσπαθει να αποφυγει τις κακοτοπιες.... ετσι λοιπον αλωνιζουν οι μειοψηφειες....
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Σε διαβεβαιώ πως είμαι φαν της δημοκρατίας και σίγουρα συμμετέχω σε περισσότερες δημοκρατικές διαδικασίες απ ότι οι πιο πολλοί δημοκράτες εδω μέσα, δεν περιορίζομαι στο matrix test της τετραετίας. Επίσης σε διαβεβαιώ πως ακόμα και ένας ενεργός κκε-ς συμμετέχει σε περισσότερες δημοκρατικές διαδικασίες απ ότι οι περισσότεροι (@@)δημοκράτες εδω μέσα.
Επίσης πολλές διαδικασίες όπως ο συνδικαλισμός σε ενημερώνω πως είναι δημοκρατικές διαδικασίες άσχετα αν κι αυτές γίνονται έρμαιο των εκμεταλλευτών όπως ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται και στην δημοκρατία που νομίζεις πως απολαμβάνειςΠόσες Ελληνικές σημαίες έχεις σπίτι;
Εχω μια μεγάλη για να κρεμάω 25 μαρτίου μη με γράψουνε, δυο πλαστικές για να κουνάω στις παρελάσεις και μια τρίγωνη για τον καθρέπτη του αυτοκινήτου μαζί με το κομπολόι και το μαμπά πρόσεχε.
-
Γράφουνε αν δεν κρεμάσεις σημαία?
-
Ενταξει εγω εχω μονο μια!!!! για το μπαλκονι..... για τις αλλες περιπτωσεις θα βαλω γλυψιμο να γλυτωσω.....
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γράφουνε αν δεν κρεμάσεις σημαία?Είσαι μικρός μάλλον, σε είχα για μεγαλύτερο
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εχω μια μεγάλη για να κρεμάω 25 μαρτίου μη με γράψουνε, δυο πλαστικές για να κουνάω στις παρελάσεις και μια τρίγωνη για τον καθρέπτη του αυτοκινήτου μαζί με το κομπολόι και το μαμπά πρόσεχε.
Ililia θα σου πω εγώ που τον ξέρω. Έχει, όσες έχει στο σπίτι του ο Αιβαλιώτης, το γνωστό φυγόστρατο κομμάντο του ΛΑΟΣ.
-
Σταματήστε να πειράζετε τον Τάσο...
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Ililia θα σου πω εγώ που τον ξέρω. Έχει, όσες έχει στο σπίτι του ο Αιβαλιώτης, το γνωστό φυγόστρατο κομμάντο του ΛΑΟΣ.Δεν είναι φυγόστρατος ο Αϊβαλιώτης. Είναι καραγκιόζης.
Αν είχα να επιλέξω μεταξύ Αϊβαλιώτη και Ψινάκη, θα διάλεγα τον Τάσο.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]