Apr 11, 2010, 10:39 AM

Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ναι ρε 224.v δίκιο έχεις... αλλά πραγματικά...

Σπύρο, δεν έχω τπτ φοωβερό να γράψω, κάποιο inside information δλδ, αλλά μου φαίνεται πως ό,τι και να γράψω (μέχρι και το πιο απλό του 'μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα') πάλι το γυρίζουμε σε... ε τέσπα.... θυμάσαι σε τι.

Ας δοκιμάσουμε :

[...] βρέθηκαν προκηρύξεις, ιδιόχειρα σημειώματα που αφορούν κείμενα τρομοκρατικής οργάνωσης καθώς και υλικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή βομβών.[...]

Προκηρύξεις Αυτό είναι στοιχείο ενοχής -που το επαναλαμβάνουν με στόμφο όλοι οι δημοσιογράφοι-
Τι είναι οι προκηρύξεις ρε παιδιά; Τυπώνουν καμιά 300ριά να έχουν να μοιράζουν σα τρικάκια; Γιατί είχα την εντύπωση ότι στέλνουν ΜΙΑ σε κάποια εφημερίδα και τέλος.
Ή μήπως έχουν εκτυπωμένο κανά pool και κάνουν λοταρία για το ποια θα στείλουν την επόμενη φορά;
Τις κρατάνε για ενθύμιο μήπως;

Το υλικό που 'θα μπορούσε' να χρησιμοποιηθεί, τι σκατά είναι πάλι αυτό;
Καθαριστικό πετρέλαιο και άδεια μπουκάλια μπύρας ΠΑΛΙ [sorry αλλά τι να κάνουμε, όταν στο παρελθόν έχει αποδειχτεί ότι υπήρξαν περιπτώσεις που κάτι τέτοια γενικόλογα 'θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για βόμβες' κατέληξαν να είναι κάτι τέτοιες πίπες...]
Γιατί δεν είναι δλδ υλικό κατασκευής βομβών αλλά κάτι που 'θα μπορούσε' και γιατί δεν μας λένε συγκεκριμένα τι ήταν; Ξέρω γω, ΤΝΤ ή κάτι τέτοιο ΣΑΦΕΣ; [Είπαμε, η προϊστορία δεν δείχνει καλά πράγματα για αυτά τα θα]. Μην γίνει compromise η έρευνα;

Τέσπα, χαλαρά μπορεί και να είναι έτσι τελικά, και όντως να έπιασαν τρομοκράτες. Δεν κρίνω.
Αλλά τα στοιχεία που επαναλαμβάνουν τα ΜΜΕ είναι πίπες.

τα ΜΜΕ λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι, θα περιμενουμε και θα δουμε τι στοιχεια συγκεντρωθηκαν.

θα μπορουσες δλδ να εχεις και inside information?

δεν υπαρχει λογος ανηχυσιας παντως, μολις δουμε ποιος δικηγορος θα τους αναλαβει, θα εχουμε μια καλη εικονα...