-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ελα αγορίνα μου να σου πούν οι χωριάτες που κοροιδεύετε .Ελα να σου πουν πως εχασαν τον ανθρωπό τους.
Αλήθεια ξερεις μηπως τι ηταν τα αντίποινα? Μηπως ξερεις πόσοι σκοτωθηκαν με αυτά?δεν κατάλαβες, δεν έχω τπτ με τους χωριάτες, με τους edit mod έχω πρόβλημα άλλωστε από χωριό είμαι κι εγώ.
και τυχαίνει να είχα παππούδες και στα δύο στρατόπεδα, οπότε τράβα να κάνεις κατήχηση στα φαντάρια σου που σε παίρνει -
edit mod
Και κάπου εδώ σταματάμε τα προσωπικά σχόλια -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
...και οποιοδήποτε edit mod τολμούσε να καθυβρίσει την Πατρίδα, σαν αυτά εδώ του φόρουμ...Αυτο που δεν ειναι (;) προσωπικο σχολιο θεωρειται ΟΚ;
Θα παρακαλουσα να ειμαστε πιο προσεκτικοι με τις 'λόγιες' εκφρασεις,αυτο σαν γενικοτερο σχολιο για το θεμα.[mod]
-
Την ιστορία την γραφουν οι ανθρωποι με τις πραξεις τους και οχι οι λογιοι δηθεν πατριωτες.
Ειναι κριμα να τρέφουμε τον νεο κοσμο με παλιές ιδέες και μάλιστα χωρις ουτε εμείς οι νεότεροι να έχουμε ζήσει.
Γι'αυτο ειμαστε εκει που είμαστε.
Αμην και καλό απόγευμα! -
edit mod
-
καλή ψυχή
-
εντιτ μοντ
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
εντιτ μοντ -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
εντιτ μοντ
μοντ. έντιτ μοντ. (κατά το Bond. James Bond)
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
εντιτ μοντ
μοντ. έντιτ μοντ. (κατά το Bond. James Bond)
-
Τι λες ρε παιδί μου....
Goldman Sachs accused of fraud -
http://diaforetikimatia.blogspot.com/2010/04/blog-post.html
Αυτη που τα λέει είναι στενή συνεργάτης του Σαμαρά και αυτοπροσδιορίζεται ώς σκληρή δεξιά.....
διαβάστε και κρίνετε... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
+
καλή ψυχή
Aυτός τουλάχιστον ήταν άντρας, και είπε ευθαρσώς 'ευτυχώς που δεν νικήσαμε'. Προς τιμήν του.
Γι' αυτό και του άξιζε ο ανδρικός θάνατος, με ντουφέκι.
Για τους υπόλοιπους προδότες, ο τυφεκισμός υπήρξε σκανδαλωδώς επιεικής μεταχείριση.
Ο προδότης πρέπει να φεύγει στην κρεμάλα, ή στη γκαρότα, διά στραγγαλισμού.
Παληόσκυλα... -
Κογιότη μου τα χαλας...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Τι λες ρε παιδί μου....
Goldman Sachs accused of fraudτο χρήμα διαφθείρει το απόλυτο χρήμα διαφθείρει απόλυτα.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Aυτός τουλάχιστον ήταν άντρας, και είπε ευθαρσώς 'ευτυχώς που δεν νικήσαμε'. Προς τιμήν του.
Γι' αυτό και του άξιζε ο ανδρικός θάνατος, με ντουφέκι.
Για τους υπόλοιπους προδότες, ο τυφεκισμός υπήρξε σκανδαλωδώς επιεικής μεταχείριση.
Ο προδότης πρέπει να φεύγει στην κρεμάλα, ή στη γκαρότα, διά στραγγαλισμού.
Παληόσκυλα...Πτι ρε γαμώτι. Πάλι έσπασε η αποχέτευση. Κυρ διαχειριστά, γρήγορα το μάστορα
-
Και μετά αναρωτιέται κανείς πως μπορούσαν επι δικτατορίας και έκαναν αυτά που έκαναν τα τσιράκια του ιωαννίδη και του θεοφιλογιαννάκου. Ψοφάει η χούντα ρε; Ψοφαν ωρέ τα φασιστάκια;
Βλέπω όμως και τους (((δημοκράτες))) του φόρουμ, παρέλαση κάνουν να τον κράξουν
(κατα τα άλλα my name is mod. edit mod ) -
Οι χουντικοί είχαν τον αντίπερα πόλο, με αντίπαλη ιδεολογία, αλλά ίδιες πρακτικές και αποτελέσματα. Ευτυχώς η μια χούντα κράτησε μόνο 7 χρόνια, ενώ η άλλη πέρασε και δεν ακούμπησε (γι' αυτό βγάζουν γλώσσα τώρα οι φασίστες της άλλης όχθης).
Κατά τα λοιπά, όταν προκαλείς συστηματικά με συνθήματα της κακιάς ώρας, θα φας την πρόκληση στο πιάτο και πολύ θα στενοχωρηθείς.
-
Ρε, όλους θα σας ξεσκεπάσει το μαύρο το κογιότ
-
Έτσι ακριβώς.
Είναι μαλάκες οι δημοσιογράφοι, κουβαλάνε κάτι παπαράκους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να πλακώνονται για τηλεθέαση και ξεχνάνε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φέρεις αντικρυστά βέρους χουντικούς με κάτι βέρους (χοχοχο) κομμουνιστάς. Σας βλέπω και σας χαίρομαι.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]