-
Πέθανε ο Μ. Ξυδούς
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
Κι ένα από τα κομμάτια του.
Youtube Video -
Δεν έρχεται στο ΜΜΑ ο Ισμαήλ Κανταρέ λόγω των συνθημάτων της 25ης Μαρτίου
«Λόγω των πολύ δυσάρεστων πρόσφατων γεγονότων που συνέβησαν στην Αθήνα και χαρακτηρίστηκαν από ρατσισμό κατά των Αλβανών, αποφάσισα να ματαιώσω την επίσκεψή μου στη χώρα σας. Γνωρίζετε καλά τον θαυμασμό που τρέφω για την ελληνική λογοτεχνία και τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά εκτιμώ ότι μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα, που στερείται κάθε ίχνος πολιτισμού, η επίσκεψή μου θα ήταν άκαιρη».
Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ο Ισμαήλ? ΤΟΣΟ πολύ, δεν το περίμενα! -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κάτι έχουν αρχίσει και τα μέσα να βγάζουν ότι τελικά ήταν μούφα και η υποκλαπείσα [;] 'καυτή' τηλεφωνική συνομιλία [imho το μοναδικό σοβαρό στοιχείο που έχει αναφερθεί μέχρι ώρας].Τέσπα, ελπίζω ότι αν είναι να τους καταδικάσουν τελικά, τουλάχιστον να υπάρχουν σοβαρά στοιχεία...
το μέγκα έδωσε ρεσιτάλ βόθρου χτες το βράδυ, αξίζει να ακούσετε αποσπάσματα όσοι δεν το ακούσατε.
http://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=111950
ούτε απ ευθείας σύνδεση με τη γαδά να είχαν
-
Δε ξέρω πού αλλού να πώ το πόνο μου γι αυτο γράφω εδώ. Αν υπάρχει παρόμοιο θέμα κάπου ας μεταφερθει παρακαλώ.
Φανταστείτε 2 χωριά πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Η διαφορά τους είναι ότι το ένα είναι πρωτεύουσα δήμου ενώ το άλλο ανοίκει στο Δήμο Ηρακλείου. Στο χωριό που ανοίκει στο Ηράκλειο υπάρχει ένα μικρο γραφείο όπου μία φορά την εβδομάδα έρχεται ένας γιατρός και εξυπηρετεί τους κατοίκους, εξετάσεις, φάρμακα κλπ κλπ. Στο άλλο χωριό υπάρχει κανονικό ιατρείο που λειτουργει κάθε μέρα εκτός Σ/Κ.
Εδω και κάμποσο καιρό για να αποφύγω να κλείνω ραντεβού μέσω ΙΚΑ και για να αποφύγω την απίστευτη ταλαιπορία του να χάνω μισή μέρα περιμένοντας για να γράψω φάρμακα της γιαγιάς μου και του θείου μου, αυτη τη μία μέρα της εβδομάδας, πήγαινα στο ιατρείο του διπλανού χωριού. Πρίν μία εβδομάδα μου έβγαλαν μεγάλη φασαρία οι γιατροί ότι δεν θα μου ξαναγράψουν φάρμακα γιατι το ιατρείο δεν μπορεί να εξυπηρετεί απο άλλα χωριά που ανοίκουν σε άλλους δήμους και μου είπαν να πηγαίνω μέσω ΙΚΑ ή να πηγαίνω στο Ιατρείο του χωριού αυτη τη μια μέρα της εβδομάδας.
Είναι σωστό αυτο που μου λένε? Δεν μπορεί να πηγαίνει ο οποιοσδήποτε πολίτης σε όποιο περιφεριακο ιατρείο επιθυμει για να εξυπηρετηθει? Να τονίσω - αν δεν καταλάβατε - ότι τη μία μέρα που έρχεται ο γιατρός στο χωριό γίνεται της κακομοίρας, πρέπει να πάει κάποιος πριν της 8 το πρωί για να κάνει δουλειά του πρίν της 12 το μεσημέρι. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
«Λόγω των πολύ δυσάρεστων πρόσφατων γεγονότων που συνέβησαν στην Αθήνα και χαρακτηρίστηκαν από ρατσισμό κατά των Αλβανών, αποφάσισα να ματαιώσω την επίσκεψή μου στη χώρα σας. Γνωρίζετε καλά τον θαυμασμό που τρέφω για την ελληνική λογοτεχνία και τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά εκτιμώ ότι μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα, που στερείται κάθε ίχνος πολιτισμού, η επίσκεψή μου θα ήταν άκαιρη».
Πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι ο Ισμαήλ? ΤΟΣΟ πολύ, δεν το περίμενα!Μη σώσει κι έρθει.......
Επειδή δηλαδή υπάρχουν 5-10 καραγκιόζηδες; Αυτό που κάνει τούτος είναι πολύ πιο προσβλητικό από τους πανίβλακες που φώναζαν συνθήματα
-
...
Πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι ο Ισμαήλ? ΤΟΣΟ πολύ, δεν το περίμενα!Γιατί εσένα άμα σε βρίζει σε φίλους σου κάποιος γνωστός θα πας επίσκεψη π.χ. στη γιορτή του?
Εγώ τον δικαιολογώ. Όπως εμείς έχουμε δικαίωμα να βρίζουμε κάνοντας παρέλαση έτσι και αυτός έχει δικαίωμα να μας έχει κλασμένους και να μας χαρακτηρίζει (με τρόπο) Νεάτερνταλ και ζώα.
-
Κύριε καθηγητά,
Επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι φώναξαν ανεγκέφαλα συνθήματα κάπου στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος του πνεύματος μπορεί να λέει τέτοιες ηλιθιοαθλιότητες για μια χώρα που τρέφει εκατομμύρια συμπατριώτες του???Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μη σώσει κι έρθει.......Αυτό θα του έστελνα σε γράμμα, αν ήξερα την διεύθυνσή του... Άκου '...κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να μεταπείσουν το βραβευμένο συγγραφέα να έλθει στην Αθήνα...'
Ρε ούστ! ΟΥΣΤ! -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Γιατί εσένα άμα σε βρίζει σε φίλους σου κάποιος γνωστός θα πας επίσκεψη π.χ. στη γιορτή του?Εγώ τον δικαιολογώ.
Πιο σωστή αναλογία είναι να είσαι καλεσμένος σε ένα σπίτι, οι άλλοι καλεσμένοι να σε βρίζουν και **ο οικοδεσπότης να ανέχεται **αυτήν την κατάσταση. Και γι'αυτό που τόνισα, δικαιολογώ κι εγώ αυτήν την απόφαση.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πιο σωστή αναλογία είναι να είσαι καλεσμένος σε ένα σπίτι, οι άλλοι καλεσμένοι να σε βρίζουν...Όλοι? Γιατί όλοι βρεθήκαμε σε χώρο όπου κάποιος δεν μας γούσταρε κ τόσο. Δλδ τι θα ήθελε για να έλθει να μιλήσει στο μέγαρο μουσικής, να είναι όλη η Ελλάδα σε στάση προσοχής για την πάρτη του, για τπτ χρόνια?
Κ τεσπα, εγώ ούτε άκουσα τι έγινε, ποιός έβρισε ποιόν, πότε κ γιατί, το διάβασα σήμερα στην ανακοίνωση του πνευματικού αυτού ανθρώπου.
Και ξενέρωσα τρελά.
Αλλιώς περίμενα / είχα συνηθίσει τους ανθρώπους του πνεύματος... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Γιατί εσένα άμα σε βρίζει σε φίλους σου κάποιος γνωστός θα πας επίσκεψη π.χ. στη γιορτή του?
Εγώ τον δικαιολογώ.
Πιο σωστή αναλογία είναι να είσαι καλεσμένος σε ένα σπίτι, οι άλλοι καλεσμένοι να σε βρίζουν και **ο οικοδεσπότης να ανέχεται **αυτήν την κατάσταση. Και γι'αυτό που τόνισα, δικαιολογώ κι εγώ αυτήν την απόφαση.
To θέτεις σε πιο σωστή βάση είναι η αλήθεια. Έτσι είναι η κατάσταση. Όμως ο οικοδεσπότης έχει διπλή εικόνα. Από τη μια η κυβέρνηση (που όντως ανέχεται) και απο την άλλη ο λαός (που ξινίζει τα μούτρα μεν αλλά και πάλι δεν έχει κάνει και τίποτα για να αλλάξει αυτή την κατάσταση. Μαλιστά μερικοί βολεύτηκαν και από την υπερπροσφορά αλλοδαπών και έγιναν και πλούσιοι).
Προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρει τι φωνάζουν τα κομάντα μέσα στο στρατόπεδο (μας έβαζαν και μας κάποια εποχή και ας μην είμασταν κομάντα. Το τρενάκι ξεκινάει στην Τουρκία για να πάει, τις Τουρκάλες κλπ κλπ) αλλά το να το φωνάζουν σε δημόσιο χώρο (από παράγγελμα βαθμοφόρου και όχι απλά 1-2 ξεχωριστά) κάτι μου έκανε. ήμουν και παρών και ασυναίσθητα ΔΕΝ ένοιωσα περηφάνια αλλά μάλλον ντροπή.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Όποιος πάντως κάνει σκοποβολή με καλάσνικοφ στον Υμηττό κάτι έχει να κρύψει, αλλιώς θα γραφόταν σε ένα σκοπευτικό όμιλο για ραβδωτά και θα έκανε άνετα το χόμπι του σε κάποιο σκοπευτήριο.Υπάρχει Σκοπευτικός Όμιλος που μπορείς να βάλλεις με Καλάσνικοφ ή οποιοδήποτε άλλο αυτόματο πολεμικό όπλο ?
Ακόμα και στο Αμέρικα, οι αστυνομικοί είναι εξαιρετικά αυστηροί με το όπλο (το οποίο δεν δικαιούσαι φυσικά να κατέχεις) εξαιτίας του μεγάλου διαμετρήματος και το γεγονός ότι μπορεί να διαπεράσει τα αλεξίσφαιρα γιλέκα που φέρουν....Πάντως και εγώ είμαι προβληματισμένος για την δικονομική εξέλιξη των πραγμάτων (παρότι δεν τρέφω ουδεμμία ιδεολογική συγγένεια με τον χώρο).
Όπλα ΔΕΝ έχουν βρεθεί, μάρτυρες για τα εγκλήματα που τους καταμαρτυρούνται ΔΕΝ υπάρχουν και οι μόνες φυσικές αποδείξεις (physical evidence θα έλεγαν οι Αμερικανοί) που έχουν βρεθεί είναι οι συνομιλίες και οι προκηρύξεις.
Ε, συγγνώμη, αλλά δεν μπορείς να καταδικάσεις (πολλάκις ισόβια) κάποιον για τρομοκρατία αν δεν έχεις αδιάσειστα στοιχεία... -
Πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι ο Ισμαήλ? ΤΟΣΟ πολύ, δεν το περίμενα!Πατριώτης είναι όχι μαλά@ας. Καλά κάνει ΙΜΗΟ. Απλά εμείς να τα βλέπουμε αυτά που έχουμε γεμίσει διεθνιστές και 'αντιεθνικιστικές' διανοούμενους της φακής.
Αποδεικνύεται δε περίτρανα γιατί ενώ γονιδιακά με τους Αλβανούς δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε σε Εθνικό επίπεδο υπάρχουν πολλά που μας χωρίζουν. Αποδεικνύεται δε το πόσο μαλ@κες είμαστε που μιλάμε για το μεταναστευτικό με τρόπο χαλαρό και δεν κάνουμε τίποτα για να διαφυλάξουμε την εθνική μας ταυτότητα. Αλλά φευ.... θα ασχοληθούν τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων που καταγράφουν υπεραξίες από τη φθηνή εισαγόμενη εργασία με το συγκεκριμένο ζήτημα...
-
H αντίδραση του συγκεκριμένου πάντως μου θυμίζει κάτι από Οβελίξ που κράταγε την αναπνοή του μέχρι να σκάσει
-
εγω προτεινω να του απαγορευθει η εισοδος στην ελλαδα μια για παντα.
-
hahaha τι εγινε θιχτηκε ο πατριωτισμος σας που δε σας κανει την τιμη ο αλβανος να ερθει στη χωρα; you all mad lol
καλα εκανε, ουτε εγω θα ερχομουν σ'αυτη τη φασιστοχωρα στη θεση του που συμπεριφερεται στους μεταναστες με τοσο ασχημο τροπο. διαβασατε το link που εδωσα 1-2 σελιδες πισω; να παρακαλατε οι ξενοι να μη μας φερθουν οπως εμεις στους αλβανους, να παρακαλατε να εχουν λιγη παραπανω ανθρωπια απο εμας τους 'ειναι βαρια η πουτσα του τσολια...'
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
....
Υπάρχει Σκοπευτικός Όμιλος που μπορείς να βάλλεις με Καλάσνικοφ ή οποιοδήποτε άλλο αυτόματο πολεμικό όπλο ?
...Όχι, σαφώς. Δεν το έγραψα σωστά. Δεν εννοούσα να κάνεις με καλάσνικοφ σκοποβολή αλλά αν έχεις την τρέλα για την ανάκρουση, το μπαμ και όλα αυτά μπορεί να σε καλύψει ένα τέτοιο :
ή ένα τέτοιο :
εντάξει μπορεί να μην έχουν την 'επιβλητικότητα' ενός Καλάσνικοφ αλλά το ξαναλέω όταν κάποιος τρέχει στα βουνα για να ριχνεί συστηματικά με καλάσνικοφ (ΑΝ ισχύει αυτό, καθώς συμφωνώ στο ότι υπάρχουν ποοοολά σκοτεινά σημεία που θα πρέπει σιγά σιγά να διευκρινιστούν εν καιρώ) κάτι δε πάει καλά. Δεν το κάνει για την πλάκα του υποθέτω.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
hahaha τι εγινε θιχτηκε ο πατριωτισμος σας που δε σας κανει την τιμη ο αλβανος να ερθει στη χωρα; you all mad lolκαλα εκανε, ουτε εγω θα ερχομουν σ'αυτη τη φασιστοχωρα στη θεση του που συμπεριφερεται στους μεταναστες με τοσο ασχημο τροπο. διαβασατε το link που εδωσα 1-2 σελιδες πισω; να παρακαλατε οι ξενοι να μη μας φερθουν οπως εμεις στους αλβανους, να παρακαλατε να εχουν λιγη παραπανω ανθρωπια απο εμας τους 'ειναι βαρια η πουτσα του τσολια...'
καλα θα κανουμε και μεις γιαυτο που εγραψα παραπανω.
αφου ειναι φασιστοχωρα γιατι ηρθαν;
γιατι πηγαν στην ιταλια και εκει σαν μεγαλυτεροι φασιστες που ειναι τους πεταξαν με τις κλωτσιες και ηρθαν εδω.
για θυμισου ποια ειναι τα εργα ειδικα των πρωτων αλβανων που ηρθαν εδω,ληστειες φονοι κτλ.
να ξερες ποσο μας μισουν οι αλβανοι και ας τους δωσαμε γη.ρε οταν πηγαιναμε εμεις γερμανια μας κοιταζαν στα δοντια και μας εξεταζαν για αρρωστιες λες και ειμασταν τιποτα υπανθρωποι.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλα θα κανουμε και μεις γιαυτο που εγραψα παραπανω.
αφου ειναι φασιστοχωρα γιατι ηρθαν;για τον ιδιο λογο που πηγαμε κ μεις στη γερμανια παρ ολο που σα χθες ηταν τοτε που οι ναζι αιματοκυλησαν την ελλαδα: γιατι πεινουσαν
-
τοτε καλα θα κανουν να σεβονται .
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τοτε καλα θα κανουν να σεβονται .τελικά η φασολάδα δεν θεωρείτε τυχαία το εθνικό μας φαγητό
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]