Ο χρήστης avel έγραψε:
Γιατί εσένα άμα σε βρίζει σε φίλους σου κάποιος γνωστός θα πας επίσκεψη π.χ. στη γιορτή του?
Εγώ τον δικαιολογώ.
Πιο σωστή αναλογία είναι να είσαι καλεσμένος σε ένα σπίτι, οι άλλοι καλεσμένοι να σε βρίζουν και **ο οικοδεσπότης να ανέχεται **αυτήν την κατάσταση. Και γι'αυτό που τόνισα, δικαιολογώ κι εγώ αυτήν την απόφαση.
To θέτεις σε πιο σωστή βάση είναι η αλήθεια. Έτσι είναι η κατάσταση. Όμως ο οικοδεσπότης έχει διπλή εικόνα. Από τη μια η κυβέρνηση (που όντως ανέχεται) και απο την άλλη ο λαός (που ξινίζει τα μούτρα μεν αλλά και πάλι δεν έχει κάνει και τίποτα για να αλλάξει αυτή την κατάσταση. Μαλιστά μερικοί βολεύτηκαν και από την υπερπροσφορά αλλοδαπών και έγιναν και πλούσιοι).
Προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρει τι φωνάζουν τα κομάντα μέσα στο στρατόπεδο (μας έβαζαν και μας κάποια εποχή και ας μην είμασταν κομάντα. Το τρενάκι ξεκινάει στην Τουρκία για να πάει, τις Τουρκάλες κλπ κλπ) αλλά το να το φωνάζουν σε δημόσιο χώρο (από παράγγελμα βαθμοφόρου και όχι απλά 1-2 ξεχωριστά) κάτι μου έκανε. ήμουν και παρών και ασυναίσθητα ΔΕΝ ένοιωσα περηφάνια αλλά μάλλον ντροπή.