-
τελικά διάλεξε τον ψινάκη
-
Είναι και Κρητικός, άρα παλικάρι και δεν πονεί.
-
Επειδη η αλλη ειναι μπαζο και μοιαζει με νταλικιερη αποφασισε να βαζει βομβες στην πουτ*να κοινωνια
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επειδη η αλλη ειναι μπαζο και μοιαζει με νταλικιερη αποφασισε να βαζει βομβες στην πουτ*να κοινωνιαΈγκυος είναι η κοπέλα στον 8ο μήνα (or so they say)
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ηλία,
Η ερώτησή σου ανεξαρτήτως απάντησης, δεν σου προσφέρει καμία γνώση για τον άλλο.
Εγώ δεν έχω καμία σημαία στο σπίτι, όπως δεν έχω και κουρτίνες. Πες μου λοιπόν, τι συμπέρασμα βγάζεις;Τώρα, αν σου πω ότι ότι έχει υπάρξει ελληνικό δικαστήριο, που καταδίκασε ενοικιάστρια διαμερίσματος σε περιστατικό φωτιάς (από ελαττωματικό πολύμπριζο), αποδεικνύοντας την γενικότερη αμελή της συμπεριφορά στο γεγονός ότι δεν είχε κουρτίνες στο σπίτι , τι θα μου πεις;
Οπότε, για βάλε καμιά κουρτίνα μην έχεις τρεχάματα
Τα εθνόσημα στο σαλάμι και το σουγιά είναι περισσότερο λογότυπα με εμπορικό νόημα παρά ένδειξη εθνικής υπερηφάνιας...
το ακριβώς αυτό, απλά προσπαθώ να κάνω τη σύνδεση που κάνει ο ηλίας με τον αριθμό σημαιών που έχει στην κατοχή του ο μέσος ευρωπαίος (αν μου βρεις μέσο ευρωπαίο με 10 σημαίες έλα να μου τον δείξεις) με το εθνόσημο στο σαλάμι
Μλκες απορω πως την παλευετε και απαντατε σοβαρα...
Ακομα κι ο skye εχει χαλασει..Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά μετά από αυτά που είπε ο μγιάκωβος, εγώ κουρτίνες λέω να βάλω!
(είναι που μου έκανε παρατήρηση και η μικρή βέβαια, οπότε, λέω να την διευκολύνω να κυκλοφορεί περισσότερο με το στριγκάκι στο σπίτι... Θα της πάρω όμως ένα με ελληνική σημαία, για να μου ανεβάσει λίγο το εθνικό φρόνημα... ) -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από ότι φαίνεται η αντιτρομοκρατική έχει σημαντικά στοιχεία στα χέρια της. Αλλά αυτά θα τα κρίνουν τα δικαστήρια, όχι εμείς.Έχω αγοράσει ποπ κορν και περιμένω με ενδιαφέρον τις εκδηλώσεις συμπαράστασης στους υπόπτους.
Η 'Ε' ήδη άρχισε:
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=150268
Τη σύλληψη έξι ατόμων ανακοίνωσε η Αστυνομία, κατηγορώντας τους για εμπλοκή σε υποθέσεις τρομοκρατίας.Προφανώς (για την Ε) δεν υπάρχουν στοιχεία ή η ΕΛ.ΑΣ τα κατασκευάζει...
Αν ήταν ακροδεξιοί όμως τα στοιχεία θα ήταν αδιάσειστα !
Έχει να πέσει πολύ γέλιο (ίσως αυτή να είναι και η επιδίωξή τους για να ξεχάσει προς το παρόν ο λαός την κρίση)
-
Θρίαμβος δεξιάς-ακροδεξιάς στην ουγγαρία
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
Δημοσκόπηση του ινστιτούτου Nezopont που δημοσιεύτηκε μετά το κλείσιμο της κάλπης δίνει 54% στο κεντροδεξιό κόμμα Fidesz κατά τον πρώτο γύρο, ενώ προβλέπει ότι οι Σοσιαλιστές θα συγκεντρώσουν ποσοστό 20%. Τα ποσοστά του ακροδεξιού Jobbik εκτιμώνται στο 17%, τριπλάσιο από τα ποσοστά του μοναδικού ακροδεξιού κόμματος που μπήκε ποτέ στην ουγγρική Βουλή (μετά τις εκλογές του 1998).
Οι εκλογές γίνονται σε δύσκολο πολιτικό και οικονομικό κλίμα: Η κυβέρνηση των Σοσιαλιστών βρέθηκε αντιμέτωπη με το ενδεχόμενη οικονομικής κατάρρευσης της χώρας, ενώ η Βουδαπέστη αναγκάστηκε να καταφύγει στο ΔΝΤ το 2008. Το 2009 η συρρίκνωση του ΑΕΠ της χώρας έφτασε το 6,3% επί του ΑΕΠ και η ανεργία βρισκόταν στα ύψη.
Τη δυσφορία που έχει προκληθεί από αυτήν την κατάσταση φαίνεται ότι εκμεταλλεύεται το ακροδεξιό Jobbik φαίνεται, ενώ έχει καταφέρει να διογκώσει την παραδοσιακά μικρή βάση ακραίων εθνικιστών, που διακατέχονται από εχθρικά αισθήματα ειδικότερα για Εβραίους και Ρομά.
-
Ειδα την κοπελλα σε φιλμακι που κατεθετε στην δικη, την πρωτη φορα που δικαζοτανε ο νυν συντροφος της και ηταν πολυ πολυ αδυνατη..... ε τωρα που σαρανταρησε ακολουθησε και αυτη την πεπατημενη μοιρα ολων μας.... + κιλα, ειναι και η εγκυμοσυνη βλεπεις... Τωρα εγω να μην ειμαι υποψιασμενος οτι μεθοδευσανε την αποφυλακιση του νεου τοτε γρηγορα, για να τον εχουν για δωλομα, η να μην τους εχω για τετοιες μακροπνοες σκεψεις αυτους της αντιτρομοκρατικης....???
τελος παντων θα δειξει ο χρονος...... Παντως εντυπωση μου κανει που ολοι (περιπου ισως) τους, ειχαν συλληφθει τοτε το 1995 στα γεγονοτα στο Πολυτεχνειο..... και ειχαν τα στοιχεια τους στην ασφαλεια.... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εννοείται ότι λες ψιλοπαπαριές, αλλά μην το κάνουμε θέμα, ούτε και να το πάρεις προσωπικάΑφού είναι -ψιλό, εντάξει.
-
Παντως εντυπωση μου κανει που ολοι (περιπου ισως) τους, ειχαν συλληφθει τοτε το 1995 στα γεγονοτα στο Πολυτεχνειο..... και ειχαν τα στοιχεια τους στην ασφαλεια....
Δε λέει κάτι αυτό, και ο Γιωτόπουλος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί επί χούντας.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Από ότι φαίνεται η αντιτρομοκρατική έχει σημαντικά στοιχεία στα χέρια της. Αλλά αυτά θα τα κρίνουν τα δικαστήρια, όχι εμείς.
Έχω αγοράσει ποπ κορν και περιμένω με ενδιαφέρον τις εκδηλώσεις συμπαράστασης στους υπόπτους.
Η 'Ε' ήδη άρχισε:
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=150268
Τη σύλληψη έξι ατόμων ανακοίνωσε η Αστυνομία, κατηγορώντας τους για εμπλοκή σε υποθέσεις τρομοκρατίας.Προφανώς (για την Ε) δεν υπάρχουν στοιχεία ή η ΕΛ.ΑΣ τα κατασκευάζει...
Αν ήταν ακροδεξιοί όμως τα στοιχεία θα ήταν αδιάσειστα !
Έχει να πέσει πολύ γέλιο (ίσως αυτή να είναι και η επιδίωξή τους για να ξεχάσει προς το παρόν ο λαός την κρίση)
Ότι στοιχεία και να υπάρχουν, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ δεν είναι τίποτα!
Η διατύπωση είναι ορθότατη!
Σε ότι αφορά με το κατά πόσο κατασκευάζει η ΕΛΑΣ στοιχεία σε παραπέμπω σε φωτογραφίες διαδηλωτή που ξαφνικά βρέθηκε με τσάντα με πέτρες στον ώμο που του τη φόρεσε ένστολος (και υπάρχουν φωτογραφίες βήμα προς βήμα...)
Δεν γνωρίζω για τη συγκεκριμένη υπόθεση, προσωπικά μακάρι να είναι όντως αυτοί που λένε ότι είναι και να τους έπιασαν και να μπουν φυλακή, αλλά μέχρι την καταδίκη τους είναι απλά ΥΠΟΠΤΟΙ, ενώ η αστυνομία μας δεν είναι και η πιο αδιάφθορη-σωστή...
-
Αυστραλία: Έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του συζύγου της
Μία γυναίκα στην Αυστραλία έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του συζύγου της επειδή υποπτευόταν ότι εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, ανακοίνωσε σήμερα δικαστήριο της Αδελαΐδας.
Η 44χρονη Ρατζίνι Ναραγιάν, μητέρα τριών παιδιών, δήλωσε αθώα στις κατηγορίες για δολοφονία και εμπρησμό, από τον οποίο καταστράφηκε η κατοικία του ζεύγους, αξίας 1 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας (900.000 δολάρια).
Η γυναίκα φέρεται ότι χρησιμοποίησε εύφλεκτες μεθυλικές αλκοόλες για να πυρπολήσει τα γεννητικά όργανα του συζύγου της το 2008. Ο ίδιος εξέπνευσε στο νοσοκομείο μία εβδομάδα αργότερα λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων του.
Σε προηγούμενη δικαστική ακρόαση οι γείτονες της Ναραγιάν κατέθεσαν ότι τους είχε δηλώσει: «είμαι ζηλότυπη γυναίκα, και το όργανό του θα πρέπει να μου ανήκει. Γι’ αυτό θέλησα να του το κάψω για να ανήκει μόνον σε εμένα και σε καμία άλλη» .
Το δικαστήριο όρισε χρηματική εγγύηση για τη Ναραγιάν, ώστε αυτή να παρουσιασθεί ξανά ενώπιον της έδρας τον ερχόμενο μήνα.
-
Σαββα βαλτο και στο viewtopic.php?f=13&t=30136
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:help:Αυστραλία: Έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του συζύγου της
Μία γυναίκα στην Αυστραλία έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του συζύγου της επειδή υποπτευόταν ότι εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, ανακοίνωσε σήμερα δικαστήριο της Αδελαΐδας.
Η 44χρονη Ρατζίνι Ναραγιάν, μητέρα τριών παιδιών, δήλωσε αθώα στις κατηγορίες για δολοφονία και εμπρησμό, από τον οποίο καταστράφηκε η κατοικία του ζεύγους, αξίας 1 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας (900.000 δολάρια).
Η γυναίκα φέρεται ότι χρησιμοποίησε εύφλεκτες μεθυλικές αλκοόλες για να πυρπολήσει τα γεννητικά όργανα του συζύγου της το 2008. Ο ίδιος εξέπνευσε στο νοσοκομείο μία εβδομάδα αργότερα λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων του.
Σε προηγούμενη δικαστική ακρόαση οι γείτονες της Ναραγιάν κατέθεσαν ότι τους είχε δηλώσει: «είμαι ζηλότυπη γυναίκα, και το όργανό του θα πρέπει να μου ανήκει. Γι’ αυτό θέλησα να του το κάψω για να ανήκει μόνον σε εμένα και σε καμία άλλη» .
Το δικαστήριο όρισε χρηματική εγγύηση για τη Ναραγιάν, ώστε αυτή να παρουσιασθεί ξανά ενώπιον της έδρας τον ερχόμενο μήνα.Πυρ , γυνή και θάλασσα!
Μπορούμε να παραλείψουμε το θάλασσ! -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Καλώς ή κακώς, μέχρι να καταδικαστούν σε δικαστήριο, είναι αθώοι.
Καλά κάνει η Ελευθεροτυπία και τους αποκαλεί έτσι (οποιοδήποτε κατηγορούμενο επί του προκειμένου). Και στο εξωτερικό, τα σοβαρά έντυπα γράφουν 'alleged xxxx'. Όχι σαν τις φυλλάδες (εννοείται ότι δεν είναι μόνο ντόπιο φαινόμενο) που αρχίζουν τους χαρακτηρισμούς... -
Εννοείται βρε παιδιά αυτό. Μέχρις στιγμής μόνο κατηγορία υπάρχει.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τη σύλληψη έξι ατόμων ανακοίνωσε η Αστυνομία, κατηγορώντας τους για εμπλοκή σε υποθέσεις τρομοκρατίας.
Προφανώς (για την Ε) δεν υπάρχουν στοιχεία ή η ΕΛ.ΑΣ τα κατασκευάζει...
Καλώς ή κακώς, μέχρι να καταδικαστούν σε δικαστήριο, είναι αθώοι.
Καλά κάνει η Ελευθεροτυπία και τους αποκαλεί έτσι (οποιοδήποτε κατηγορούμενο επί του προκειμένου). Και στο εξωτερικό, τα σοβαρά έντυπα γράφουν 'alleged xxxx'. Όχι σαν τις φυλλάδες (εννοείται ότι δεν είναι μόνο ντόπιο φαινόμενο) που αρχίζουν τους χαρακτηρισμούς...ναι.... οι φυλλάδες μας φταίνε...
Εδώ οι αγαπητοί συνδαιτυμόνες καταλήξανε επειδή είναι 'σκατόφατσες' οι συλληφθέντες, και περιμένουν να γελάσουν με την υπεράσπισή τους. -
Αν μπορεί ο νοζόμι ας μας πεί την διατύπωση που τον καλύπτει, είμαι περίεργος να την ακούσω
-
Οταν συνεληφθει ο Γιωτοπουλος επι Χουντας δεν ειχε κανει την 17 Νοεμβρη...ακομα.... εδω τον ειχαν καταδικασει 15 χρονια νομιζω,και με την εφεση τον εβγαλαν γρηγορα σχετικα εξω, ενω ειχε παρει μερος σε βομβιστικη ενεργεια... Ας δουμε και τους υπολοιπους που θα συλλαβουν και με τι κατηγορειες και στοιχεια θα τους παραπεμψουν.... (ειμαι political correct? ετσι που διατυπωνω τις σκεψεις μου???)
-
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 11/04/2010
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]