-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
'Ο φετινός δείκτης της Διεθνούς Διαφάνειας (CPI 2009) βαθμολογεί την Ελλάδα με 3.8 βαθμούς και την κατατάσσει στην 71η θέση του σχετικού πίνακα....' ... μαζί με τις Βουλγαρία, ΦΥΡΟΜ και Ρουμανία.
http://www.transparency.gr/Press.aspx?p ... rticle=249Ναι, είμαστε και οι πρώκτοι.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
'Ο φετινός δείκτης της Διεθνούς Διαφάνειας (CPI 2009) βαθμολογεί την Ελλάδα με 3.8 βαθμούς και την κατατάσσει στην 71η θέση του σχετικού πίνακα....' ... μαζί με τις Βουλγαρία, ΦΥΡΟΜ και Ρουμανία.
http://www.transparency.gr/Press.aspx?p ... rticle=249Ναι, είμαστε και οι πρώκτοι.
Λάθος κάνεις... το Σουδάν είναι χειρότερα....
Μία ακόμα μέγιστη επιτυχία της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης!
Κάτι γειτονόπουλα Βούλγαροι, Μακεδόνες ( ) και λοιποί πάνε να μας πιάσουνε, αλλά απέχουν... Όταν εμείς τρώγαμε τις κοινοτικές επιδοτήσεις το '80 και ακόμα μας δίνουν, αυτούς τους πήρανε πρέφα πριν κλείσουν 2ετία στην Ένωση... Ερασιτέχνες...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ σε καταλαβαίνω, απλά το θέμα είναι ότι είσαι σε στρατό και όχι σε εταιρεία. Δεν έχεις υπογράψει κάποια σύμβαση εργασίας στην οποία να διευκρινίζεται το τι θα κάνεις και τι όχι. Στρατιώτης είσαι, έχεις ορκιστεί υπακοή κλπ κλπ και θεωρητικά να κάνεις ότι σου πουν. Το ότι οι Ε.Δ τη σήμερον ημέρα είναι ολίγον τι προσκοπική κατασκήνωση δεν σημαίνει ότι έχουν παύσει να αποτελούν στρατιωτική μονάδα ενός συγκεκριμένου στρατού μιας συγκεκριμένης χώρας.
Εντάξει ο skye είναι αρχικομμάντο και σκοπεύει να αναλάβει το αντάρτικο πόλεων που θα ξεκινήσει σε λίγα χρόνια. Αλλά εσύ με το να δέχεσαι τη φράση 'Να ακρωτηριαστούν όσοι είναι εκεί' αυτόματα δικαιώνεις το 15χρονο αναρχικό που μια ωραία μέρα που θα του καβλώσει, θα πάρει μια μολότωφ και θα την πετάξει σε ένα στρατιωτικό όχημα για να δείξει την αντίθεση του στον πόλεμο του Αφγανιστάν... Ολόψυχα εύχομαι να μην γίνει ποτέ τίποτα τέτοιο και φυσικά εύχομαι να μην είσαι εσύ μέσα στο όχημα αυτό...
Η μπατσίνα στην οποία επιτέθηκαν πέρσυ τα αναρχικά δεν είχε καμμία σχέση με ΜΑΤ. Ούτε στολή τους φόραγε, ούτε μπότες, ούτε γκέτες, ούτε κράνος. Στο σήμα κόλησαν τα καλόπαιδα και της επιτέθηκαν.
Πίστεψε με πλέον που όλα αυτά τα Αφγανιστάν είναι υποχρεωτικά, όλοι ψάχνουν τρόπο να τα αποφύγουν, οπότε μην τους έχετε στο μυαλό σας σαν στρατό κατοχής αλλά σαν υπαλλήλους που τους γ@μησε ο εργοδότης τους.Τα τελευταία που γράφεις είναι σκόπιμο να τα ενημερώσεις και στους Ταλιμπάν ή σε όποιον άλλον εκεί τους βλέπει λίγο στραβά.
Το ημερήσιο κόστος για τον ΕΣ στο Αφγανιστάν είναι 1.000.000 ευρώ περίπου. Το κόστος αυτό καλύπτεται εν μέρει από το ΝΑΤΟ ( θέλω να πιστεύω ) ή τον ΟΗΕ ενώ το υπόλοιπο από το Ελληνικό κράτος ( τον περήφανο Eddie_147 , ginogsm κτλ ). Την ίδια στιγμή οι περήφανοι τύποι αγκομαχούν γιατί τους λείπουν περίπου 50 έως 100 ευρώ/ημέρα για να ζήσει η οικογένειά τους κανονικά.Δεν προχωράω σε προφανείς ερωτήσεις τύπου 'Θα ήταν καλλίτερα να δίναμε αυτά τα λεφτά αλλού ; ' κτλ. Ερωτώ , με εξοπλιστικό κόστος που είναι άμεσα συγκρίσιμο με χώρες όπως το ΗΒ , δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε αλλιώς την θέση μας στο γεωπολιτικό σκηνικό ;
Τα περί ακρωτηριασμών ή θανάτου των Ελλήνων στρατιωτών...Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα γίνει ανεξαρτήτως των ευχών μας. Είναι περίπου σαν να περνάει ένας τυπάκος με θορυβώδη μηχανή πολλών κυβικών σε πορεία που δεν είναι σχετική με τον τόπο διαμονής του μαρσάρωντας στις 03.00 το πρωί. Θα φάει κατάρες. Και θα φταίει αυτός που θα τις φάει. Ενδέχεται να τις φάει και από ανθρώπους που είναι γνωστοί ή συγγενείς του αλλά δεν τον αναγνώρισαν την δεδομένη στιγμή. Όταν δε κάποια στιγμή του πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι , πάλι ο ίδιος θα έχει προκαλέσει το πρόβλημα. Και μερικοί μπορεί να χαρούν , κρυφά ή ακόμη και φανερά , εάν κουτουλήσει σε καμία κολόνα και σπάσει το κεφάλι του.
Εν κατακλείδι , δεν πάς να πουλήσεις αγάπη σε ανθρώπους που de facto σε αναγνωρίζουν ως εχθρό. Και , προ 'όλο που για εμένα θεωρείται υπέρτατη τιμή να φορέσω τα στρατιωτικά μου ρούχα και να δώσω την ζωή μου για το έθνος μας , θα έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου να μην βρεθεί άνθρωπος ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα στο Αφγανιστάν. Και τώρα που βρέθηκαν το θεωρώ και ντροπή και ξεπούλημα και μέχρι ενός σημείου δεν τους αναγνωρίζω ως κανονικούς Έλληνες οπλίτες και Αξιωματικούς. Δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθώ ως σημαντικό έναν τέτοιον άνθρωπο επειδή για να βγάλει 5 δραχμές παραπάνω πήγε να υπηρετήσει ως στρατιωτικός στο Αφγανιστάν , στο Ιράκ , στη Σομαλία ή μια που ανέφερες το ΠΝ , να περιπολήσει τα παράλια του Ισραήλ για να βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλή ( του Ισραήλ που δεν επιτρέπει την προσέγγιση και αντιδρά βίαια σε περιπτώσεις , παρ' όλο που έχει πιέσει για τις περιπολίες αυτές ). -
συγχωρεστε με που σας γ#μω τη συζήτηση, αλλά ένας συνάδελφος απ την αλγερία μου έστειλε τα παρακάτω βιντεάκια:
τα κεντρικά γραφεία της αιγυπτιακής εταιρίας τηλεφωνίας που βρίσκεται στην αλγερία
http://www.youtube.com/watch?v=UQzD7ae4 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=bep1Fr03 ... re=relatedαν και θα έπρεπε να μπουν στο ποδοσφαιροτοπικό μάλλον
πρακτικά δεν έχει μείνει κολυμπηθρόξυλο, όσοι έχουν κινητά σε δαύτην δεν λειτουργούν
-
-
Τι έγινε ακριβώς;
-
Ρε gino μη λες χαζομάρες. Μάλλον δεν διάβασες καλά τι έγραψα. Περήφανος εγώ που θέλω να φύγουν; Πρέπει να το έγραψα ίσαμε 5-6 φορές. Το 1.000.000 το άκουσα κι εγώ χτες στο Λαζόπουλο. Πολύ σωστά είπε εδώ στην Ελλάδα δεν μας φτάνουν για τηγανιστάν.
Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα ως μέλος του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να κάνει πίσω. Και επειδή υποψιάζομαι ότι επειδή όλες οι χώρες έχουν θρηνήσει θύματα, μάλλον ήρθε και η σειρά μας. Σαν καλοί σύμμαχοι (πουτανάκια) πρέπει να πάρουμε κι εμείς λίγο από το πολιτικό κόστος (φέρετρα). Καλό θα ήταν να φεύγαν από εκεί αλλά ξέρουμε ότι είναι αφελές να ελπίζουμε κάτι τέτοιο.
Αυτό που με ενοχλεί είναι αντί να πούμε μακάρι να μην πάθει κανείς τίποτα και να μην έχουμε άλλα (αντίποινα από μουσουλμανικό κόσμο-βλέπε Ισπανία), βγαίνει ο χ γραφικός skye και λέει μακάρι να ακρωτηριαστούν. Ε όχι. Αυτό είναι μαλακία και μάλιστα χονδροειδής. Και αν ο skye που το είπε για χαβαλέ (χαίρω πολύ) είναι μια φορά φάουλ, ο Pai Mei που συμφωνεί και μάλιστα είναι και κομμάντος (να μην ξαναγράφω τα ίδια) είναι 10 φορές φάουλ.
Επειδή έχω μιλήσει με ανθρώπους που πέρασαν (όχι εθελοντικά) από το Αφγανιστάν, σας ενημερώνω ότι είναι τα θύματα της υπόθεσης. Γιατί τους βάζουν με το ζόρι να φορέσουν ένα νατοϊκό σήμα και να πατήσουν πόδι σε ένα πόλεμο που δεν αφορά τη χώρα τους.
Ελπίζω ο καλός διπλωμάτης Γιωργάκης να μπορέσει να βελτιώσει κάπως την κατάσταση. -
Αν είχαμε στείλει 10.000 στρατό στο Αυνανιστάν, τώρα δε θα μας αμφισβητούσαν οι Τούρκοι τα Δωδεκάνησα, ούτε τα Σκόπια τη Μακεδονία, ούτε κανείς.
Αν δε δώσεις, δε μπορείς να έχεις απαίτηση να πάρεις ή έστω να κρατήσεις αυτά που έχεις.
Οι άλλοι είναι μακάκες που πάνε και σκοτώνονται για τον Αμερικάνο; Αυτός κυβερνάει τουλάχιστον στην Ευρώπη και τη Γερμανία, πρέπει να τα έχουμε καλά μαζί του.
Είμαστε μέλος μιας ομάδας ΕΕ-Νάτο και πρέπει να κάνομε θυσίες αν θέλουμε να μας θεωρούν δικούς τους.
Κράξτε με όσο θέλετε, εγώ αυτά πιστεύω. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε gino μη λες χαζομάρες. Μάλλον δεν διάβασες καλά τι έγραψα. Περήφανος εγώ που θέλω να φύγουν; Πρέπει να το έγραψα ίσαμε 5-6 φορές. Το 1.000.000 το άκουσα κι εγώ χτες στο Λαζόπουλο. Πολύ σωστά είπε εδώ στην Ελλάδα δεν μας φτάνουν για τηγανιστάν.
Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα ως μέλος του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να κάνει πίσω. Και επειδή υποψιάζομαι ότι επειδή όλες οι χώρες έχουν θρηνήσει θύματα, μάλλον ήρθε και η σειρά μας. Σαν καλοί σύμμαχοι (πουτανάκια) πρέπει να πάρουμε κι εμείς λίγο από το πολιτικό κόστος (φέρετρα). Καλό θα ήταν να φεύγαν από εκεί αλλά ξέρουμε ότι είναι αφελές να ελπίζουμε κάτι τέτοιο.
Αυτό που με ενοχλεί είναι αντί να πούμε μακάρι να μην πάθει κανείς τίποτα και να μην έχουμε άλλα (αντίποινα από μουσουλμανικό κόσμο-βλέπε Ισπανία), βγαίνει ο χ γραφικός skye και λέει μακάρι να ακρωτηριαστούν. Ε όχι. Αυτό είναι μαλακία και μάλιστα χονδροειδής. Και αν ο skye που το είπε για χαβαλέ (χαίρω πολύ) είναι μια φορά φάουλ, ο Pai Mei που συμφωνεί και μάλιστα είναι και κομμάντος (να μην ξαναγράφω τα ίδια) είναι 10 φορές φάουλ.
Επειδή έχω μιλήσει με ανθρώπους που πέρασαν (όχι εθελοντικά) από το Αφγανιστάν, σας ενημερώνω ότι είναι τα θύματα της υπόθεσης. Γιατί τους βάζουν με το ζόρι να φορέσουν ένα νατοϊκό σήμα και να πατήσουν πόδι σε ένα πόλεμο που δεν αφορά τη χώρα τους.
Ελπίζω ο καλός διπλωμάτης Γιωργάκης να μπορέσει να βελτιώσει κάπως την κατάσταση.Αυτός που πραγματικά δε θέλει να συμμετάσχει σε μια τέτοια επιχείρηση μπορεί να βρει τρόπο να μην πάει ακόμα κι αν του κοστίσει προσωπικά. Βλέπε τα δεκάδες παραδείγματα Ισραηλινών πιλότων, πεζικάριων, κτλ που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε βομβαρδισμό, χερσαία επιχείρηση σε παλαιστινιακά εδάφη, κτλ ακόμα κι αν αυτό σήμανε φυλάκιση, απόταξη, στέρηση μισθού, κτλ. Σε κάθε δουλειά αποδέχεσαι μαζί με τα 'καλά' της και τις συνέπειες που μπορεί να έχει η αντίρρησή σου να συμμετάσχεις στα 'κακά' της.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αν είχαμε στείλει 10.000 στρατό στο Αυνανιστάν, τώρα δε θα μας αμφισβητούσαν οι Τούρκοι τα Δωδεκάνησα, ούτε τα Σκόπια τη Μακεδονία, ούτε κανείς.
Αν δε δώσεις, δε μπορείς να έχεις απαίτηση να πάρεις ή έστω να κρατήσεις αυτά που έχεις.
Οι άλλοι είναι μακάκες που πάνε και σκοτώνονται για τον Αμερικάνο; Αυτός κυβερνάει τουλάχιστον στην Ευρώπη και τη Γερμανία, πρέπει να τα έχουμε καλά μαζί του.
Είμαστε μέλος μιας ομάδας ΕΕ-Νάτο και πρέπει να κάνομε θυσίες αν θέλουμε να μας θεωρούν δικούς τους.
Κράξτε με όσο θέλετε, εγώ αυτά πιστεύω.Θυσίες = http://en.wikipedia.org/wiki/7_July_200 ... n_bombings ή http://en.wikipedia.org/wiki/2004_Madrid_train_bombings ή ... ;
-
τεσπα το βαρεθηκα το θεμα, δεν εχει πια πλακα, υπαρχουν κ αλλα να
Μίκης προς 'Πυρήνες'
Με ανοιχτή επιστολή απάντησε την Τρίτη ο Μίκης Θεοδωράκης στην επίθεση και τις απειλές που εκτόξευσαν εναντίον του οι τρομοκράτες της οργάνωσης 'Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς' στην προκήρυξη με την οποία ανέλαβαν την ευθύνη για το βομβιστικό χτύπημα στο σπίτι του Μίμη Ανδρουλάκη.
Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης απαντά με πολύ αιχμηρό τρόπο, ανακοινώνοντας στους τρομοκράτες τη διεύθυνσή του σπιτιού του και καλώντας τους να πάνε -όπως λέει- να τον... κάψουν ζωντανό.
'Λεβέντες μου σας καμαρώνω! Είστε οι συνεχιστές του Κολοκοτρώνη, του Ανδρούτσου και του Άρη σε σύγχρονη εκδοχή. Και γι' αυτό η τελευταία ελπίδα του προδομένου λαού μας. Με τη γενναία σας δημόσια αποκήρυξη μου, μου ανοίξατε τα μάτια. Ομολογώ, έστω και καθυστερημένα, ότι υπήρξα ένας ελεεινός και σιχαμερός προδότης-συνεργάτης της χούντας και της αντιλαϊκής δεξιάς και τώρα μετανοιωμένος αποζητώ τη δίκαιη τιμωρία μου' σημειώνει ο Μίκης Θοδωράκης.
Και συνεχίζει: 'Το σπίτι μου βρίσκεται σε μικρή πάροδο της οδού Γαριβάλδη, στην Επιφανους 1, και καθώς είμαι ξαπλωμένος έχω απέναντί μου την πλαγιά του Φιλοπάππου, απ' όπου σας είναι πανεύκολο να με κάψετε ζωντανό, για να με λυτρώσετε από τις τύψεις που με ζώνουν. Προς τούτο, έχω ορθάνοιχτα τα παράθυρα μου για να σας διευκολύνω με κίνδυνο να πάθω γρίπη'.
'Όμως, ποιος λογαριάζει τέτοιες λεπτομέρειες όταν έχει να κάνει με terroristes-τιμωρούς όπως εσείς;... Je vous remercie' καταλήγει ο μουσικοσυνθέτης και προσθέτει το υστερόγραφο 'Καημένε Παπαδόπουλε, πού είσαι να καμαρώσεις τη σπορά σου...'.
http://www.megatv.com/articles.asp?cati ... id=5091744
υπενθυμιζω τι ειπαν οι πυρηνες
[...]Για αυτο το σκοπό δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο εύστοχο χτύπημα απο την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στον τηλε-λακε της εξουσίας Μίμη Ανδρουλάκη.
Ο συγκεκριμμένος μαζί με άλλες επιφανείς προσωπικότητες της 'αντι-δικτατορικης' αυτοεξορίας, στο Παρίσι της καλοπέρασης , οπως ο Μικης Θεοδωρακης , ο Βασιλης Βασιλικος κ.α. συγκεντρώνουν ολα τα παραπανω χαρακτηριστικά.
Γνωστοί πρωην αριστεροί με κύρος και διεθνή φήμη , που ξεπληρώνουν τις ολιγοήμερες 'διακοπές' τους στα κρατητήρια της Ασφάλειας με βουλευτικά και υπουργικά αξιώματα (ο 'αγωνιστής' Μ. Θεοδωράκης διετέλεσε υπουργός 'ανευ χαρτοφυλακίου' σε προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ.)Θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπονται απέναντι στους χιλιάδες ανώνυμους αριστερούς, που ξυλοκοπήθηκαν ,βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν, και εκτελέστηκαν...
Για αυτους που δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ουτε μια σελίδα στην επίσημη ιστορία των νικητών.Αντιθετα η πλέμπα της αριστερής διαννόησης αρέσκεται να συνεστιάζεται σε καθε ευκαιρία με τους εκπροσώπους της δημοκρατίας και της τάξης, ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις σε εγκαίvια και δεξιώσεις της 'καλής κοινωνίας'.
Ειναι η πικρόχολη λιγοψυχία όλων αυτων ,που ποτε δεν ειχαν ψυχή. Αυτων που ανέξοδα πρόδωσαν οτι γράφτηκε με αίμα .παντως εδω που τα λεμε, οι πυρηνες λενε στα ισια πραγματα που λιγοι εχουν πει
παντως εδω που τα λεμε (2), οι πυρηνες τα εχουν βαλει με ολους και ολα σε αυτο το συστημα και τους μισουν ολοι, δεξιοι και αριστεροι. αυτο με κανει να πιστευω οτι ισως κατι καλο κανουν, μοιραια με κανει να τους συμπαθω λιγακι -
Εντάξει εσύ το πας στο άλλο άκρο. Δεν συμφωνώ με αυτό αλλά μπορεί και να έχεις δίκιο.
Πάντως και στο Β' ΠΠ που αναλογικά με τον πλυθησμό μας, ματώσαμε πάρα πολύ δεν είχαμε την ίδια μεταχείριση με κράτη που είχαν πολύ χαμηλότερη προσφορά στον πόλεμο. Πχ οι Τουρκαλάδες που μέχρι και το 1943 παζάρευαν συμμαχία με τον Χίτλερ, το παιξαν σύμμαχοι, σαν πουστόφλωροι κύρηξαν τον πόλεμο το '45 στη Γερμανία (κλώτσησαν ένα νεκρό πτώμα-πολύ γενναίο) αλλά παρόλα αυτά είχαν πολύ καλή ως άριστη αντιμετώπιση από το ΝΑΤΟ.
Νομίζω ότι ακριβώς σε αυτά τα θέματα θα φανεί η όχι η ικανότητα της πολιτικής ηγεσίας. Ο Καραμανλής σε αυτό τον τομέα απέτυχε παταγωδώς.@lokatzis
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αυτό ανέφερα, ότι δηλαδή υπήρξαν περιπτώσεις παραίτησης. Επειδή όμως υπάρχουν και οικογενειάρχες άνθρωποι που πήγαν/πάνε εκεί για να προσφέρουν ιατρικές ή άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες, να μην φτάσουμε στο σημείο να τους σταυρώσουμε. Αν ψάξουμε λίγο πιο βαθειά στο τι δουλειά κάνει ο καθένας μας (ειδικά αν βγάζει αρκετά λεφτά) θα βρούμε κάτι πολύ ή λίγο ανήθικο.
Να ακρωτηριαστούμε όλοι;Ρε μαλάκα το ξεμωραμένο το Mickey που δεν νιώθει βρήκες να σχολιάσεις; Αρχίζεις να με απογοητεύεις γενικά.
-
-
Ο Μικης δεν μπορει να σταθει ορθιος απο το ξυλο που εχει φαει..αλλα καποιοι ανιστορητοι που επιτιθονται με κατσαρολες σε γραφικους πολιτικους με μηδενικη επιρροη μακαρι να ηξεραν τι τους γινεται..σε λιγο θα επιτεθουν και στον Αλεφαντο....
-
Ο Μικης δεν μπορει να σταθει ορθιος απο το ξυλο που εχει φαει..
Το πιστεύω γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει κάποια βλάβη ο εγκεφαλός του.
-
Η στάση του Μίκη πολιτικά είναι τελείως τραγική δώθε της μεταπολίτευσης.
Και δε νομίζω ότι οφείλεται στο ξύλο -
O Μικης τραγικος ηταν παντα σαν ανθρωπος απλως μετα την μεταπολιτευση προστεθηκε κ το πολιτικα .Κορυφαιος μουσικος ομως κ τους καλλιτεχνες καλυτερα να τους κρινουμε μονο απο το εργο τους ,γιατι κατα τα αλλα πολλες φορες μπορει να μας απογοητευσουν .
-
To oτι καποιος εγραφε καλη μουσικη (ας το θεωρησουμε δεδομενο δεν ειναι αυτο το ζητουμενο) δε σημαινει οτι εχει και πολιτικη αποψη αξια λογου.
Το θεμα εχει διπλη αναγνωση. Απο τη μια ειναι λιγο ακαιρο οι γιαλατζι επαναστατες που φλερταρουν με το απλο ποινικο και η βασικη τους επαναστατικη δραση ειναι να διαδηλωσουν υπερ της απελευθερωσης καποιου κολλητου τους (αληθεια γιατι;) να προβοκαρουν ανθρωπους που ασχετως της μετεπειτα πορειας τους καποτε ειδαν το θανατο καταματα. Απο την αλλη η εμπορευματοποιηση της καποτε δρασης απο ορισμενους τεως μαρξιστες, νυν οφατζηδες εχει δυσφημησει το (οποιο) κινημα σε βαθμο κακουργηματος.
-
Και μόνο το γεγονός ότι κατέβασε τον Ελύτη και το Ρίτσο στο στόμα του αγράμματου κόσμου φτάνει.....
ΟΚ, το έχει μ@μησει ελαφρώς (ή και πολύ αν θέλετε) πολιτικά, αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
O Μικης τραγικος ηταν παντα σαν ανθρωπος απλως μετα την μεταπολιτευση προστεθηκε κ το πολιτικα .Κορυφαιος μουσικος ομως κ τους** καλλιτεχνες καλυτερα να τους κρινουμε μονο απο το εργο τους ,γιατι κατα τα αλλα πολλες φορες μπορει να μας απογοητευσουν** .+1000, αρκεί κι αυτοί να μην μπλέκουν με πράγματα που δεν έχουν επαφή
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]