-
Τα χαρακτηριστικά που ανέφερες δεν είναι Ελληνικά αλλά ρωμαίικα. Και να ξέρεις ότι οι δυο εθνικές συνειδήσεις, η Ελληνική και η ρωμαίικη δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ τους. Σύγκρινε τους υποταγμένους, δεισιδαίμονες, αμόρφωτους, αγράμματους και υπανάπτυκτους ρωμιούς με τους Έλληνες και θα καταλάβεις.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τα χαρακτηριστικά που ανέφερες δεν είναι Ελληνικά αλλά ρωμαίικα. Και να ξέρεις ότι οι δυο εθνικές συνειδήσεις, η Ελληνική και η ρωμαίικη δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ τους. Σύγκρινε τους υποταγμένους, δεισιδαίμονες, αμόρφωτους, αγράμματους και υπανάπτυκτους ρωμιούς με τους Έλληνες και θα καταλάβεις.Κάτσε λίγο να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Εγώ προφανώς μίλησα για Νεο-Ελληνες και όχι για τους Αρχαίους ημών προγόνους αλλά ούτε και για τους επαναστάτες του '21 με τους οποίους μόνο σχέσεις ιστορικές έχουμε και τίποτε άλλο.
Αρα συγκρίνοντας όλα αυτά που είπες με τους σημερινούς Νεο-Έλληνες διακρίνω απόλυτη ταύτιση.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ χάθηκαν κάπου στην δύνη της ιστορίας και της παρακμής τους πρίν πάρα πολλά χρόνια. Εμείς αποτελούμε ένα κακέκτυπο τους.
-
Χτες την γλίτωσα στο τσακ από Νεοέλληνα κάφρο οδηγό μάυρου Megane ο οπόιος παραλίγο να με πάρει παραμάζωμα γιατι χρειαζότανε 2 λωρίδες για να πάρει μια στροφη ( σε μονόδρομο αυτά) μάλιστα μου έχει ξανατύχει στο ίδιο σημείο παρόμοιο περιστατικό με ένα αρχαιο Patrol αυτή την φορά. Τέλος πάντων απο δω και στο εξής μόνο στην αριστερή λωρίδα στον συγκεκριμένο δρόμο ( αυτός που πάει στο αεροδρόμιο ) στον οποίο έχω δει πολλούς να οργιάζουν.Τι θέλω να πώ κάφροι υπάρχουν πολλοί και οδηγούν τα πάντα. Κάποιος λέει φταινε τα τζιπ έγω πάντως ένα Seicento με άντρα οδηγό είδα να κάνει όπισθεν στην είσοδο της περιφερειακής από τον δρόμο Θεσσαλονίκης - Μουδανίων. Κακοί άντρες οδηγοί υπάρχουν ( μάλλον περισσότεροι απο τις γυναίκες ) απλά δεν κάνουν τόσο εξόφθαλμες χοντράδες ( αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει από δω το είχα από εκεί το φέρα πάλι καλύτερους μας έβγαλα ). Τώρα για το βρισίδι και τα νεύρα είναι θέμα ταμπεραμέντου είμαστε γενικά φωνακλάδες αλλα σκυλί που γαβγίζει - συνήθως - δεν δαγκώνει . Πάντως η αδελφή ενός φίλου μου οδηγεί καλύτερα και προσεκτικότερα από αυτόν. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει τις 2 φορές που καθόμουν στη θέση του συνοδηγού. Λέτε να έφταιγε η μίνι φούστα?
-
Δεν ξέρω... Μπορεί, αν και δεν το νομίζω. Βλέπεις, είναι πια τόσο κοινό θέαμα οι μίνι φούστες...
Αλλά το ξαναλέω: Όσοι φέρονται σα να είναι ο δρόμος δικός τους και βάζουν σε κίνδυνο τους άλλους χρήστες του δρόμου και βρίζουν κι από πάνω θέλουν ΠΟΛΛΕΣ κλωτσιές.
Όσοι τώρα δικαιολογούν αυτήν τη συμπεριφορά, γιατί 'όλοι έτσι κάνουν' και γιατί 'δε μπορείς να επιβιώσεις αλλιώς' είναι ΗΛΙΘΙΟΙ. Ανεξαρτήτως φύλου.
-
Εγώ νομιζω από την εμπειρεία μου ότι οι πιο επικίνδυνες είναι οι γυναίκες άνω των 35 που δεν έμαθαν στα 20 τους να οδηγούν και συνεπώς δεν έχουν 'επικοινωνία' το όχημα. Έχουν πολύ αυξημένο το αίσθημα του φόβου και είναι πολύ σφιγμένες με αποτέλεσμα στη πρώτη δυσκολία να τα χάνουν. Ξέρω κάμποσες περιπτώσεις που μπερδεύονται στην όπισθεν και στρίβουν ανάποδα το τιμόνι από το κανονικό(και μου το είχε επιβεβαιώσει και ο καθηγητής στην σχολή οδήγησης) . Δεν ξέρω κανέναν άντρα που να είχε πρόβλημα σε αυτό.
Πάντως στην αντίπερα όχθη πολλές γυναίκες είναι υπόδειγμα οδηγικής συμπεριφοράς όσο και αν αυτό στην Ελλάδα φαίνεται σε πολλούς μας σπαστικό('κοιτα τη σαν την κότα πάει'=μόνο με 50 μέσα στην πόλη?, 'έλα μωρή πέρνα με πορτοκαλί τι θα γίνει?', '8 ώρες περιμένει στη διασταύρωση' κτλ.) Άλλωστε όλες οι έρευνες δείχνουν ότι τα πιο πολλά θανατηφόρα ατυχήματα τα προκάλεσαν άντρες(αν και πιστεύω ότι στα μικροατυχήματα έιναι αυτές ...αιώνες μπροστά ) -
Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα μια συνάδελφός μου στο μεταπτυχιακό...
47 ετών, φοβάται να οδηγήσει χωρίς να είναι άλλος στο αυτοκίνητο, φοβάται κάθε ταχύτητα πάνω από τα 50 χ.α.ω. και δεν έχει (όπως παραδέχεται και η ίδια) καμία αντίληψη του χώρου.
-
Ναι αλλά όλες με μίνι φούστα δεν είναι ίδιες Πέρα από την πλάκα η κοπέλα οδηγεί στρωτά και προσεκτικά και έχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα στο παρκάρισμα ( κι ας οδηγεί ένα Polo ) το οποίο πραγματοποιεί με την μέθοδο του προφυλακτήρα. Γκουπ και σταμάτημα Αλλά έχω δεί και χειρότερα δυστυχώς και από άντρες οπότε...ας μην βγάζουμε έυκολα συμπεράσματα αν και οι περισσότερες γυναίκες τείνουν να τα χάνουν στα δύσκολα γι αυτό και ακριβώς δεν κάνουν ακρότητες και οδηγούν ( αρκετές όχι όλες ) προσεκτικότερα από πολλόυς άντρες με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο επιρρεπής σε μικροατυχήματα κατά την κίνηση ( όχι όμως και σε δύσκολους ελιγμούς) μέσα στην πόλη.
Πάντως μην ξεχνάτε
ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ?
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΖΥΓΩΝΕΙ -
Τώρα kamil από πού ν'αρχίσω και μ'εσένα; Δηλαδή μόνον οι άνδρες έχουν προβολάκια αναμμένα μέρα μεσημέρι (που κι εμένα μου τη σπάει); Ή μόνον οι άνδρες φέρονται άσχημα στο δρόμο;εγώ προσωπικά μόνο άντρες έχω δεί να τα χρησιμοποιούν χωρίς λόγο και παρόλο που το αμάξι μου έχει προβολάκια στα δύο χρόνια σχεδόν που το έχω, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ούτε μία φορά...μάλλον είναι δείγμα της ηλιθιότητας μου ε???
Αλλά αυτή σου η απάντηση, στην οποία προσπαθείς να δικαιολογήσεις την τζάμπα μαγκιά, το θράσος και την αναίδεια που υιοθέτησαν πολλές γυναίκες στο τιμόνι, δείχνει ότι μάλλον άσχετη είσαι. Το να συμπεριφέρεσαι με θρασύτητα στο δρόμο, να βάζεις σε κίνδυνο άλλους και να τους βρίζεις κι από πάνω δείχνει έλλειψη παιδείας. Το να δικαιολογείς αυτήν τη συμπεριφορά δείχνει ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
εξακολουθείς να είσαι επιθετικός και προσβλητικός...λοιπόν αγαπητέ μου το αν είμαι άσχετη δεν θα το κρίνεις εσύ, αλλά απο την άλλη ούτε και εγώ...εδω οδηγοί αγώνων [γνωστοί και καταξιομένοι] και παραδέχονται οτι κάθε μέρα μαθαίνουν και κάτι ακόμα στους δρόμους...πως περιμένεις να σου να πώ οτι είμαι σωστή ή τέλεια οδηγός...οχι,οχι δεν κοροιδεύω τον εαυτό μου...
δεν δικαιολογώ αυτή την συμπεριφορά γιατι ακριβώς σέβομαι τους γύρω μου και όταν νιώθω οτι δεν είμαι σε κατάσταση να οδηγήσω [είτε ψυχολογική, είτε σωματική] προτιμώ να μην οδηγώ...οπότε μην μου μιλάς για παιδεία...
απο την αλλη το γυναικείο φύλλο είναι το εύκολο θύμα στη συγκεκριμένη περίπτωση,γι' αυτό και όταν έχουν δίκαιο και δεν φταίνε, διακαιολογώ την όποια αντίδραση τους...Αλλά το ξαναλέω: Όσοι φέρονται σα να είναι ο δρόμος δικός τους και βάζουν σε κίνδυνο τους άλλους χρήστες του δρόμου και βρίζουν κι από πάνω θέλουν ΠΟΛΛΕΣ κλωτσιές.
πολύ θα ήθελα να σε δώ πως οδηγείς όμως...γιατι στα λόγια όλοι καλοί είμαστε...στις πράξεις όμως????...
λοιπόν για να το λήξω το θέμα απο πλευράς μου...γιατι πάλι ρινγκ το κάναμε το forum....γυναίκες οδηγοί υπάρχουν άσχετες αλλά υπάρχουν και σχετικές οπότε ας προσέχουμε πώς μιλάμε και εκφραζόμαστε γιατι δεν βράζουν όλες στο ίδιο καζάνι....εντάξει????
mm55 sorry αν παραθέρθηκα -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Δε λέω οι γυναίκες οδηγοί έχουν αποθρασυνθεί, αλλά let's face its a jungle out there...κάπως πρέπει να επιβιώσουμε κι εμείς, και ως πότε θα πρέπει να υποστούμε τις ταπεινωτικές σας κουβέντες περι κουζίνας, πιάτων και διπλώματος που πήραμε νυχτα....Δηλαδή εννοείς ότι έχετε αποθρασυνθεί επειδή πρέπει να αντιδράσετε σε όλα αυτά που λες περί κουζίνας κλπ κλπ ή κατάλαβα λάθος?
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη για το πώς έχετε αποθρασυνθεί?
Κάποια παραδείγματα ίσως?δεν έχουν άδικο όταν λένε οτι τα αυτοκίνητα είναι η προέκταση του π.... που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν έχετε...
Αλήθεια ποιοι το λένε αυτό? Οι γυναίκες?
mm55 sorry αν παραθέρθηκα
Μόνο στον mm55 ζητάς σόρρυ?
Υπάρχουν και άλλα μέλη στο forum...αρκετά!Η άποψη μου πάντως είναι ότι το θέμα ξεκινάει και πάλι από την παιδεία αλλά και πως το βλέπει ο κάθε ένας το αυτοκίνητο.
Ο **ΑΝΤΡΑΣ **παίζει με αυτοκίνητα από την στιγμή που γεννιέται (αν νομίζει κάποιος ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση είναι πολύ γελασμένος).
Αυτό πλέον το δίνει την μανία των αυτοκινήτων...
Και για να μιλάμε με ποσοστά γιατί έτσι είναι η ζωή...
Πιο ποσοστό γυναικών αγοράζουν περιοδικό για αυτοκίνητα? Πόσες γυναίκες πάνε σε εκθέσεις αυτοκινήτων? Πόσες γυναίκες ξέρουν τα βασικά για το πώς δουλεύει το αυτοκίνητο? Και διάφορα άλλα...Όλα τα παραπάνω έχουν σαφώς σχέση με την οδήγηση αφού δίνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να μάθουν και στην πρακτική (δηλαδή στην οδήγηση) τι γίνεται.
Η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για το τι είναι αυτοκίνητο (οι περισσότερες).
Σκοπός της είναι να πάει από το σημείο Α στο Β.
Αυτό δεν σε κάνει να μάθεις σε βάθος κάποια πράγματα.
Ίσως φανεί αστείο σε κάποιο μέλος από εδώ ότι ένα αγόρι που παίζει παιχνίδια αυτοκινήτων σε υπολογιστές αποκτά άλλη άνεση όταν κάθεται για 1η φορά στο τιμόνι.
Δεν είναι κάτι τελείως άγνωστο!
Άρα έχει και μεγαλύτερη άνεση στο δρόμο.(Πάντα μιλάμε για ποσοστά...μην ακούσω πάλι για την αδερφή της κουνιάδας του Θείου του που κατεβαίνει τον Διόνυσο στις 3 ρόδες...)
Οι **ΓΥΝΑΙΚΕΣ **καθώς είναι μακριά από τον χώρο του αυτοκινήτου και στα 18 ίσως βλέπουν ότι πρέπει να πάρουν δίπλωμα μπαίνουν κατευθείαν στα βαθιά!
Αποτέλεσμα? Φόβος και έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις τους.Από την άλλη πλευρά ο φόβος των γυναικών κάποιες φορές τις κάνει πολύ προσεκτικές και η άνεση των αντρών τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν ΟΤΙ γουστάρουν χωρίς να υπολογίζουν τίποτα...
Συμπερασματικά ! Αν είχα 1000 άντρες και 1000 γυναίκες και ήθελα να πάω από την Ομόνοια στον Πειραιά ίσως θα έκανα μια τυχαία επιλογή από τις γυναίκες ενώ αν έπρεπε να κατέβω ένα βουνό με βροχή και πολλές στροφές θα έκανα τυχαία επιλογή από τους άντρες!
Όσο για το ποιοι προκαλούν τα περισσότερα ατυχήματα φαντάζεται κανείς το ποσοστό οδηγών αντρών-γυναικών σε διαδρομές εκτός πόλης?
Ακούω αντιρρήσεις αν γίνεται κάπως πολιτισμένα βέβαια αυτή τη φορά!
Πάντως ας βάλουμε ένα ορισμό για τον ΚΑΛΟ ΟΔΗΓΟ
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
...mm55 sorry αν παραθέρθηκασυγχωρεμένη τέκνον μου...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Τώρα kamil από πού ν'αρχίσω και μ'εσένα; Δηλαδή μόνον οι άνδρες έχουν προβολάκια αναμμένα μέρα μεσημέρι (που κι εμένα μου τη σπάει); Ή μόνον οι άνδρες φέρονται άσχημα στο δρόμο;
εγώ προσωπικά μόνο άντρες έχω δεί να τα χρησιμοποιούν χωρίς λόγο και παρόλο που το αμάξι μου έχει προβολάκια στα δύο χρόνια σχεδόν που το έχω, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ούτε μία φορά...μάλλον είναι δείγμα της ηλιθιότητας μου ε???
Αλλά αυτή σου η απάντηση, στην οποία προσπαθείς να δικαιολογήσεις την τζάμπα μαγκιά, το θράσος και την αναίδεια που υιοθέτησαν πολλές γυναίκες στο τιμόνι, δείχνει ότι μάλλον άσχετη είσαι. Το να συμπεριφέρεσαι με θρασύτητα στο δρόμο, να βάζεις σε κίνδυνο άλλους και να τους βρίζεις κι από πάνω δείχνει έλλειψη παιδείας. Το να δικαιολογείς αυτήν τη συμπεριφορά δείχνει ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
εξακολουθείς να είσαι επιθετικός και προσβλητικός...λοιπόν αγαπητέ μου το αν είμαι άσχετη δεν θα το κρίνεις εσύ, αλλά απο την άλλη ούτε και εγώ...εδω οδηγοί αγώνων [γνωστοί και καταξιομένοι] και παραδέχονται οτι κάθε μέρα μαθαίνουν και κάτι ακόμα στους δρόμους...πως περιμένεις να σου να πώ οτι είμαι σωστή ή τέλεια οδηγός...οχι,οχι δεν κοροιδεύω τον εαυτό μου...
δεν δικαιολογώ αυτή την συμπεριφορά γιατι ακριβώς σέβομαι τους γύρω μου και όταν νιώθω οτι δεν είμαι σε κατάσταση να οδηγήσω [είτε ψυχολογική, είτε σωματική] προτιμώ να μην οδηγώ...οπότε μην μου μιλάς για παιδεία...
απο την αλλη το γυναικείο φύλλο είναι το εύκολο θύμα στη συγκεκριμένη περίπτωση,γι' αυτό και όταν έχουν δίκαιο και δεν φταίνε, διακαιολογώ την όποια αντίδραση τους...Αλλά το ξαναλέω: Όσοι φέρονται σα να είναι ο δρόμος δικός τους και βάζουν σε κίνδυνο τους άλλους χρήστες του δρόμου και βρίζουν κι από πάνω θέλουν ΠΟΛΛΕΣ κλωτσιές.
πολύ θα ήθελα να σε δώ πως οδηγείς όμως...γιατι στα λόγια όλοι καλοί είμαστε...στις πράξεις όμως????...
λοιπόν για να το λήξω το θέμα απο πλευράς μου...γιατι πάλι ρινγκ το κάναμε το forum....γυναίκες οδηγοί υπάρχουν άσχετες αλλά υπάρχουν και σχετικές οπότε ας προσέχουμε πώς μιλάμε και εκφραζόμαστε γιατι δεν βράζουν όλες στο ίδιο καζάνι....εντάξει????
mm55 sorry αν παραθέρθηκαΜα καλα δεν θυμασαι οταν ειχε ξανανοιξει το θεμα με φωτογραφιες ποσοι ειχαν μπει μεσα και ειχαν ποσταρει της παναγιας τα ματια και ολοι γελαγανε;
Επισης ειχα μπει και εγω και το ειπα καθαρο ρατσισμο και ολοι ειχαν πει οχι βρε συ ενα αστειακι καναμε με τις γυναικες
Ειδες η Δομη? Να τι ακριβως κρυβεται πισω απο τα αστειακια
Επισης αν προσεξες καλα ο moderator ειπε καμιλ λαμβανεις; Δεν ειπε skullone σιγα ρε παιδι μου με το μαλακο και εσυΑυτα για την ωρα.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Έλα σε κάνα touring του TFRC Θεσσαλίας ή Κρήτης (ανάλογα με το πού θα είμαι) για να με δεις...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Μα καλα δεν θυμασαι οταν ειχε ξανανοιξει το θεμα με φωτογραφιες ποσοι ειχαν μπει μεσα και ειχαν ποσταρει της παναγιας τα ματια και ολοι γελαγανε;
Επισης ειχα μπει και εγω και το ειπα καθαρο ρατσισμο και ολοι ειχαν πει οχι βρε συ ενα αστειακι καναμε με τις γυναικες
Ειδες η Δομη? Να τι ακριβως κρυβεται πισω απο τα αστειακια
Επισης αν προσεξες καλα ο moderator ειπε καμιλ λαμβανεις; Δεν ειπε skullone σιγα ρε παιδι μου με το μαλακο και εσυΑυτα για την ωρα.
Επειδή εγώ είχα βάλει τις εν λόγω φωτογραφίες να πω απλώς δύο πράγματα Νίκο.
Δεν πιστεύω να συγκρίνεις το τότε thread μ' αυτό εδώ;
Τότε, είχαν μπει μόνο οι φωτογραφίες και δεν είχαν ειπωθεί σχόλια σαν κι αυτά τα οποία έφεραν αντιρρήσεις.
Επίσης, η τωρινή αντίδρασή σου όταν μπήκαν οι ίδιες φωτογραφίες δεν έχει καμμία σχέση με εκείνη την επίθεση που μου έκανες περί ρατσισμού κλπ. Τώρα έβαλες φατσούλες...Anyway, ειρήνη ημίν!!!
-
Έλα σε κάνα touring του TFRC Θεσσαλίας ή Κρήτης (ανάλογα με το πού θα είμαι) για να με δεις...
Ωπα!TFRC και στη Θεσσαλία;
'Νέο TFRC και στην Κρήτη!Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!'
-
Παιδιά, είναι δεδομένο ότι το θέμα είναι εγκεφαλικό και η Νευρολογία λέει ότι ο βρεγματικός λοβός (που είναι κυρίως υπεύθυνος για την αίσθηση του χώρου και τη σχέση μας με αυτόν, προσανατολισμό κλπ ) είναι πιο αναπτυγμένος στους άντρες απ'ότι στις γυναίκες. Τώρα αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι άντρες οδηγούν καλύτερα από όλες τις γυναίκες, πάει κάπως στατιστικά και λέει ότι γενικά ο αντρικός εγκέφαλος 'βοηθά' λίγο περισσότερο την κατάσταση. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που μπορεί να γενικευτεί, αλλά στατιστικά οι άντρες έχουν τα φόντα για να γίνουν καλύτεροι οδηγοί, άλλο τώρα αν τα αξιοποιούμε. Υπάρχουν γυναίκες που βάζουν τα γυαλιά σε πολλούς άντρες οδηγούς (πρέπει να ψάξεις όμως για να τις βρεις ).
Τώρα όσον αφορά τη συμπεριφορά στο δρόμο, αυτό είναι θέμα παιδείας του καθενός. -
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Παιδιά, είναι δεδομένο ότι το θέμα είναι εγκεφαλικόΕχεις δίκιο σε αυτό.
Οταν λέω λοιπόνοτι δεν χωράω να περάσω από κάπου, κλείνω τα μάτια, παίρνω βαθιά ανάσα και ... φυσικά χωράω πολύ άνετα χε χε έχω κάνει απίστευτα πράγματα με αυτόν τον τρόπο!!!Το ίδιο και στο παρκάρισμα. Αν και εκεί είναι πιο απλά τα πράγματα αφού μπορείς να 'μετρήσεις' το αμάξι σου στο κενό
-
Αν και στην αρχή δεν ήθελα να πάρω θέση σε αυτό το θέμα, μια και ήξερα ότι θα γινόντουσαν παρεξηγήσεις, άλλαξα γνώμη μετά από την αντιμετώπιση που είχαν τα μηνύματα της kamil.
Υπάρχουν λοιπόν κακοί οδηγοί άντρες (ναι όσο και αν δεν το παραδέχεστε, όταν κάθονται στο τιμόνι του σουπερ ντουπερ αυτοκινήτου τους, νιώθουν 'οι άρχοντες του δρόμου'. Και ναι ισχύει το σχόλιο περί ε ... χμμ προέκτασης) Υπάρχουν και καλοί οδηγοί άντρες.
Από την άλλη λοιπον πλευρά υπάρχουν πολλές άσχετες γυναίκες οδηγοί (**άσχετες όχι κακές. ** Διότι πιστεύω ότι δεν ξέρουν ή δεν ενδιαφέρονται να οδηγήσουν σωστά, όχι οτι δεν μπορούν. Επίσης φοβούνται υπερβολικά και γι'αυτό πάνε σαν κοτούλες). Από την άλλη μεριά του πήχη, υπάρχουν λίγες γυναίκες οι οποίες οδηγούν ή προσπαθούν τουλάχιστον, να οδηγήσουν καλά.
Αυτές λοιπον έχουν ακούσει πάρα μα πάρα πολλές φορές την φράση 'ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΚΑΡ**** ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ'. Και μην τολμήσει να το αμφισβητήσει κανείς άντρας αυτό, θα μου επιτρέψετε να έχω μπόλικη εμπειρία επί του θέματος. Και αντε να πω οτι έχω κάνει καμια βλακεία να το καταπιώ. Το να με βρίζουν όμως χυδαία γιατί σταμάτησα σε STOP και κοίταξα να δω αν έρχεται κανείς ή γιατί δεν προσπέρασα διπλό λεωφορείο σε μποτιλιαρισμένο δρόμο, νομίζω οτι πάει πολύ.
Συνεχίζω λοιπον. Καποιες από αυτές αρχίζουν να τα παίρνουν από αυτή την αντιμετώπιση και φτάνουν στο σημείο, έστω και αν έχουν κάνει λάθος, να βρίζουν πρώτες για να μην τις βρίσουν. Δεν λέω ότι είναι σωστό ή λάθος. Λεω τι γίνεται όμως.
Αυτή είναι η δική μου άποψη. Θα παρακαλούσα όσοι έχετε αντιρρήσεις να απάντήσετε με τρόπο που ταιριάζει στα forums μας. Χιουμορ διαθέτουμε μπόλικο, από ειρωνίες όμως έχουμε χορτάσει.
Υ.Γ. Υπάρχει και η κατηγορία 'παππούδες' οδηγοί Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.
-
Η salome έχει δίκιο. Απλά ο lanick73 στο αρχικό του μήνυμα είχε πει πως υπάρχει μια υποκατηγορία γυναικών οδηγών που κάνουν σφήνες και οδηγούν επιθετικά αλλά ποντάρουν στο ό,τι είναι γυναίκες και άρα κάποιοι οδηγοί θα τους φερθούν ευγενικά (διότι προφανώς salome δεν φωνάζουν όλοι οι άντρες οδηγοί 'Αντε να πλύνεις κανένα πιάτο', έτσι δεν είναι ?) τη στιγμή που αν ήταν άντρες μπορεί μέχρι και στα χέρια να έρχονταν. Νομίζω πως και αυτό ισχύει.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(διότι προφανώς salome δεν φωνάζουν όλοι οι άντρες οδηγοί 'Αντε να πλύνεις κανένα πιάτο', έτσι δεν είναι ?) τη στιγμή που αν ήταν άντρες μπορεί μέχρι και στα χέρια να έρχονταν. Νομίζω πως και αυτό ισχύει.Ευτυχώς ισχύει αυτό που λες, ειδαλιώς θα είχαμε εκλείψει!!!! Τώρα στο κατά πόσο οι γυναίκες εκμεταλλευόμαστε το γεγονός οτι δεν θα μας την πει κάποιος δεν ξέρω. Για να το λέτε μαλλον ισχύει.
Α!!!! Επίσης ο φίλος μου την τελευταία φορά τα είχε πάρει με τις γυναίκες γιατί καμία δεν αφήνει να περάσουν άλλα αμάξια. Το παρατήρησα και έχει δίκιο! Συμφωνείτε σε αυτό? Το έχετε προσέξει?
-
Κανείς δε μπορεί να ισχυρισθεί ότι όλες οι γυναίκες δεν αφήνουν τους άλλους να προσπεράσουν. Μου έχουν τύχει και τέτοιες γυναίκες (μια μάλιστα τυχαίνει να είναι και συγγενής μου κι έχω ορκιστεί να μην ξαναμπώ σε αυτοκίνητο που το οδηγεί αυτή), καθώς και αρκετές που ήταν θρασύτερες από άνδρες, αλλά γενικά τα μόνα που έχω να προσάψω στη ΣΧΕΤΙΚΗ (σχετική πλειοψηφία: μεγαλύτερη πληθυσμιακά κατηγορία, όχι όμως απαραίτητα και μεγαλύτερη του 50%) πλειοψηφία των γυναικών που έχω δει είναι το αργό οδήγημα και η προσήλωση της προσοχής στο προπορευόμενο αυτοκίνητο και όχι στο τι γίνεται γύρω τους.
Α και κάτι άλλο: Έχω παρατηρήσει ότι πολλές γυναίκες, όταν μιλούν για τις γυναίκες οδηγούς, μιλάνε με τους ίδιους ακριβώς χαρακτηρισμούς και τα ίδια κλισέ που χρησιμοποιούν οι άνδρες για τις γυναίκες! Αυτό τώρα δεν είναι αστείο, η μια γυναίκα να λέει στην άλλη να πάει να πλύνει κάνα πιάτο ή να σχολιάζει με φράσεις του στυλ 'ε, γυναίκα είναι, τι περιμένεις...';
Γυναίκες οδηγοί...