-
Καλά θυμόμουν ότι κάποιος, κάπου το είχε αναφέρει..
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Οι βαμένες επιφανειες στους περισσότερους αρέσουν. Εσύ όμως δεν ψάχνεις crossover αίσθηση αλλά ψευδαίσθηση 4Χ4.
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 0#p3306556
Ψευδαίσθηση μεν, αλλά έτσι το θέλω...
Μόνο με κάτι τέτοιο θα ηρεμήσω...
-
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμα τα Bull bar.
Εξαιρώντας το ότι γίνεται ακόμα πιο άσχημο, ειδικά με αυτά τα ανούσια σκαλοπάτια.Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Αμάν ρε συ LAP! Αμάν!
Εσύ που είσαι μέτοχος στην SUZUKI δεν πας να τους πεις να βγάλουν κανένα μοντέλο λίγο ποιο hardcore! Ένα Vitara είχανε και ήταν Off-Road Animal, το κάνανε και αυτό σαν νερόβραστο κολοκυθάκι...Ο χρήστης Thodorism96 έγραψε:
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμα τα Bull bar.
Εξαιρώντας το ότι γίνεται ακόμα πιο άσχημο, ειδικά με αυτά τα ανούσια σκαλοπάτια.Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχα Pajero Pinin και το είχα με bullbar μπρος/πίσω και με σκαλοπάτια. Μία φορά με σταμάτησε η Τροχαία στην Νότια Εύβοια σε ένα επαρχιακό δρόμο για να με ρωτήσουν που τα έβαλα... Είχα κάνει πολλά ταξίδια και μέσα στην Αθήνα ποτέ κανείς δεν ασχολήθηκε.
Όσο αφορά το Juke συμφωνώ και εγώ ότι τα σκαλοπάτια είναι πλεονασμός.
Πάντως, πάντως το Juke παρόλο που είναι 'αρχαίο' εγώ το κοιτάω.
Αυτό που με ενδιαφέρει προς το παρόν είναι να μάθω μέχρι πότε θα διατίθεται γιατί και αυτό πρόκειται να αλλάξει και από ότι βλέπω έρχεται άλλο ένα νερόβραστο κολοκυθάκι...
-
Μέχρι τα τέλη του χρόνου θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο.
-
Αυτό διαβάζω και εγώ. Φαίνεται ότι πολλά μοντέλα αυτής της κατηγορίας έρχονται τέλος του χρόνου.
Και αυτό με κάνει ακόμη ποιο σκεπτικό, γιατί οι νεωτερισμοί που κουβαλάνε όλα αυτά τα σύγχρονα αυτοκίνητα με χαλάνε υπερβολικά πολύ.
Έλεγα θα τα συνηθίσω με το Fabia αλλά αποκλείεται να τα συνηθίσω.
Δεν υπάρχει περίπτωση.Και αυτός είναι και ο λόγος που με έχει βολέψει τόσο πολύ το Aveo και πλέον έχει γίνει το κανονικό μου αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είχα Pajero Pinin και το είχα με bullbar μπρος/πίσω και με σκαλοπάτια.ΚΤΕΟ πως περνούσες;
-
Ρε συ Realzeus κάνεις στον Storm τέτοια ερώτηση;
Δεν πρόλαβα να το περάσω.Στην 3ετία το πούλησα γιατί το έτερο ήμισυ ήθελε οικογενειακό αυτοκίνητο. Την είχε χαλάσει που δεν είχε πίσω πόρτες... Κατάλαβες έτσι; Γάμοι, εκκλησίες, γονείς, συμπεθέρια...κλπ...κλπ...
Ξενέρωσα εντελώς που έδωσα το Pajero, της είπα ότι θα πάρω το Hyundai i30/1600 και όταν πήγα να το κλείσω στην Auto Point μου έδειξαν ένα ασημί Hyundai Coupe εκθεσιακό και σε τιμή χώμα και το αγόρασα εκείνη τη στιγμή...
Μια χαρά οικογενειακό ήταν και η κουπεδιά...αλλά είχε και αυτό τρεις πόρτες...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε συ Realzeus κάνεις στον Storm τέτοια ερώτηση;
Δεν πρόλαβα να το περάσω.Στην 3ετία το πούλησα γιατί το έτερο ήμισυ ήθελε οικογενειακό αυτοκίνητο. Την είχε χαλάσει που δεν είχε πίσω πόρτες... Κατάλαβες έτσι; Γάμοι, εκκλησίες, γονείς, συμπεθέρια...κλπ...κλπ...
ια χαρά οικογενειακό ήταν και η κουπεδιά...αλλά είχε και αυτό τρεις πόρτες...
Θα ήθελα να δω την έκφραση της συμβίας σου όταν το είδε...
ΥΓ: Εγώ απλά το έβγαζα όταν πήγαινα για ΚΤΕΟ.
-
Το έβγαζες πριν το πας ΚΤΕΟ;;;; Ενδιαφέρον! Δεν το είχα σκεφτεί! Θα το έχω στα υπόψη...
-
Ε ναι, αλλιώς ούτε έξω από το ΚΤΕΟ δεν περνάς...
Τώρα με τα ιδιωτικά βέβαια μπορεί και με bull-bar να σε περάσουν... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το έβγαζες πριν το πας ΚΤΕΟ;;;; Ενδιαφέρον! Δεν το είχα σκεφτεί! Θα το έχω στα υπόψη...Νίκο, έχε όμως υπόψιν σου και ότι σε περίπτωση που εμπλακείς σε ατύχημα με bull bars πιθανώς θα έχεις συνέπειες που δεν θα καλύψει η ασφαλιστική...
-
Κι επίσης ότι αν χτυπήσεις πεζό, θα του κάνεις χειρότερη ζημιά.
-
Παιδιά όλα αυτά που λέτε τα γνωρίζω. Απλά επειδή εδώ είναι Ελλάδα όλα αυτά τα θέματα είναι συγκεχυμένα.
Η Dacia βάζει bull-bar στο Duster και τα έχει στον επίσημο κατάλογο των αξεσουάρ.
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι μπαίνουν κανονικά.Σε κάθε περίπτωση έχετε δίκιο.
Αν έπαιρνα ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα έψαχνα για bull-bar πολυουρεθάνης (πλαστικό μαύρο άβαφο).Πάντως μην θεωρείτε ότι έχω 'ξεφύγει' εντελώς με όλα αυτά που γράφω για αγορά αυτοκινήτου.
Πλέον συντρέχουν πολλοί λόγοι που δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω για πολύ καιρό με τρία μεταφορικά μέσα.Οπότε μπορεί στο τέλος να μείνω μόνο με το σκούτερ...
-
Τα νέα του Juke...
Πλέον μόνο στοκ ότι έχει απομείνει. Ελάχιστα κομμάτια και φυσικά όχι σε όλα τα χρώματα.π.χ. ACCENTA βενζίνη 1.6 μόνο σε απλό λευκό και καφέ μεταλλικό.
ACCENTA πετρέλαιο 1.5 μόνο σε απλό λευκό και μεταλλικό γκρι και καφέ.Η βενζίνη ACCENTA τελική τιμή 16380euro (1000euro έκπτωση)
To πετρέλαιο 18580euro (2000euro έκπτωση).Εντάξει, δεν θα γράψω κάτι για το αυτοκίνητο, πάνω/κάτω είναι γνωστό σε όλους. Το μόνο που θα γράψω είναι ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό. Είτε κάθεσαι στη θέση του οδηγού, είτε το βλέπεις από έξω, νιώθεις ότι έχει χαρακτήρα και ξεχωρίζει.
Προσωπική άποψη.
Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2018 που πήρα με 15000euro το FABIA σίγουρα θα έπαιρνα το Juke το οποίο τότε φυσικά είχε τότε 19000euro και όχι 16380euro. -
Δεν παιζεσαι
-
Η ζέστη φταίει...
Μέσα στην εμπορία είχε δροσά....
-
Με τιμή 1000€ κάτω σχεδόν από όλο τον ανταγωνισμό που σε όλα του είναι πολύ πιο σύγχρονος, δεν το λες ευκαιρία....
-
Storm,πρόσεξε μην μπεις σε καμιά BMW που έχει πολύ δροσά μέσα και φύγεις με καμιά Χ7....
-
Αυτο ειναι ενα πολυ πιθανο σεναριο.
Μετα θα παρει μεταχειρισμενο τζιμνυ για να μη γρατζουνησουν την 7αρα...και ολα αυτα μαζι, (αβεο, φαμπια, 7αρα , τζιμνυ, σκουτερ) θα τα σταθμευει εξω απο την πυλωτη της πολυκατοικιας. Θα τους περικυκλωσει να μη βγαινουν απο πουθενα.Πες μου σε παρακαλω οτι εχεις και φουσκωτο, πληηηηζ
Nissan Juke