-
Ο χρήστης isidore2 έγραψε:
Δυσκολη κατηγορια τα μικρα premioum.Όχι δύσκολη, αλλά με περιορισμένο κοινό. Τα έως τώρα δείγματα (Mini, Mito, 500, DS3) δείχνουν να έχουν θέση. Σίγουρα δεν θα 'χτυπήσει' Yaris, Polo, Corsa -δεν έχει λόγο άλλωστε αφού θα υπάρξει και το Micra.
Κάτι μου λεει πάντως ότι μαλλον είμαστε στην αρχή ακόμα και θα δούμε και άλλοι να βγάζουν εναλλακτικά 'premium' supermini παράλληλα με την κανονική τους πρόταση. -
και να σκεφτείτε ότι σκεφτόμουνα μήπως έκανα λάθος επιλογή με το κασκάι και ίσως έπρεπε να περιμένω να έπαιρνα αυτό , διότι το περίμενα και μου άρεσε ως Qazana και στις φωτό μου άρεσε στην πραγματικότητα όμως.... μου θύμισε ... τραβέλι............
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
:offtopicviii: Έρχομαι από γρήγορη βόλτα με 1.8 καθαρόαιμο το οποίο κόφτιαζε συνέχεια .Μιλάμε αεροπλάνο.Ο ήχος της μηχανής τρομερός ακούγοντάς την να τραγουδάει στις 5200 στροφές.Αυτό το αυτοκίνητο καταπίνει ότι κινείτε μιλάμε.Τι TSI και μπαρούφες.Βάλτε 1.8 μοτόρια ατμοσφαιρικά στα μικρομεσαία .Το μοντέλο ελπίζω να το καταλάβατε.
Είναι Θείου μου το αυτοκίνητο ο οποίος φώναζε από δίπλα 'Δως του κι αλλό.Μην το κόβεις στις 5000 το αυτοκίνητο 'έχεις οδηγήσει tsi, tb, multiair κλπ??
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
ε στην πραγματικότητα όμως.... μου θύμισε ... τραβέλι............
-
και να σκεφτείτε ότι σκεφτόμουνα μήπως έκανα λάθος επιλογή με το κασκάι και ίσως έπρεπε να περιμένω να έπαιρνα αυτό , διότι το περίμενα και μου άρεσε ως Qazana και στις φωτό μου άρεσε στην πραγματικότητα όμως.... μου θύμισε ... τραβέλι............Ακριβώς το ίδιο δίλημμα είχα και εγώ. Καλό και μου άρεσε αλλά όχι για μένα, τις ανάγκες μου και την 'εικόνα' μου. Εξάλλου 'παραξενο' χαριτωμένο μικρό έχω. Μεγάλο και σοβαρό ήθελα.
-
και να σκεφτείτε ότι σκεφτόμουνα μήπως έκανα λάθος επιλογή με το κασκάι και ίσως έπρεπε να περιμένω να έπαιρνα αυτό , διότι το περίμενα και μου άρεσε ως Qazana και στις φωτό μου άρεσε στην πραγματικότητα όμως.... μου θύμισε ... τραβέλι............Δρακουλινι (πιο εξευγενισμενο)
-
:offtopicviii: Έρχομαι από γρήγορη βόλτα με 1.8 καθαρόαιμο το οποίο κόφτιαζε συνέχεια .Μιλάμε αεροπλάνο.Ο ήχος της μηχανής τρομερός ακούγοντάς την να τραγουδάει στις 5200 στροφές.Αυτό το αυτοκίνητο καταπίνει ότι κινείτε μιλάμε.Τι TSI και μπαρούφες.Βάλτε 1.8 μοτόρια ατμοσφαιρικά στα μικρομεσαία .Το μοντέλο ελπίζω να το καταλάβατε.
Είναι Θείου μου το αυτοκίνητο ο οποίος φώναζε από δίπλα 'Δως του κι αλλό.Μην το κόβεις στις 5000 το αυτοκίνητο '1.800αρι καθαρόαιμο, 5.200 σ.α.λ., μην το κόβεις στις 5.000, καταπίνει ότι κινείται...
Nissan Tiida 1.8
-
Είναι Θείου μου το αυτοκίνητο ο οποίος φώναζε από δίπλα 'Δως του κι αλλό.Μην το κόβεις στις 5000 το αυτοκίνητο 'Θα μας βοηθήσεις και εμάς που δεν καταλάβαμε ποιο μοντέλο εννοείς που τόσο σε ενθουσίασε με τον ήχο του στις 5200σαλ?
-
Νισσαν τιιντα 1,8
-
Κανά 1800αρη ντίζελ ...
Άκου ΕΚΕΙ 5200... -
Tiida 1.8... Honda Integra Type R και βάλε δηλαδή!
-
Οκ παω να τον κόψω φέτες... επιστρέφω.
-
Φίλε orestisren με όλο το συμπάθιο...αλλά μέχρι πρότινος τι οδηγούσες? ΤΑΧΙ?
-
Με φτιαξατε βραδιάτικα με το Tiida ρε παλιοπαιδα
-
renault 19 16v
vw golf mkii gti 16v -
Είναι Θείου μου το αυτοκίνητο ο οποίος φώναζε από δίπλα 'Δως του κι αλλό.Μην το κόβεις στις 5000 το αυτοκίνητο 'μετά από αυτή τη δημοσίευση δεν δικαιούσε να ξαναμιλήσεις για κινητήρες και οδηγηκή συμπεριφορά...
τόσο αργό είναι το ρενό?? -
Δεν το έκοβα μετά την παρατήρηση στις 5200 και του έδινα μέχρι τον κόφτη απλά εκεί γέμιζε ωραία ο ήχος
Κι όχι το Renault είναι αρκετά γρήγορο ίσως πιο γρήγορο απ' όσο περίμενα. Τεσταρισμένο πλέον -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Είναι Θείου μου το αυτοκίνητο ο οποίος φώναζε από δίπλα 'Δως του κι αλλό.Μην το κόβεις στις 5000 το αυτοκίνητο 'έχεις οδηγήσει tsi, tb, multiair κλπ??
Multiair Ιουλιέττα.Τουτουνάρα αλλά αυτό το μοτερ(του Tiida) δεν παίζεται σε γραμμικότητα και ήχο.Δεν ξέρω αλλά εμένα αυτό με την πολύ δύναμη χαμηλά με ξενίζει.Θέλω να δυναμώνει ανεβάζοντας τα decibel τονίζοντάς μου ότι υπάρχει μοτόρι κάτω από το καπό.
-
-
Multiair Ιουλιέττα.Τουτουνάρα αλλά αυτό το μοτερ(του Tiida) δεν παίζεται σε γραμμικότητα και ήχο.Δεν ξέρω αλλά εμένα αυτό με την πολύ δύναμη χαμηλά με ξενίζει.Θέλω να δυναμώνει ανεβάζοντας τα decibel τονίζοντάς μου ότι υπάρχει μοτόρι κάτω από το καπό.
Αν σε φτιάχνει το 1800αρη του tidda τι να πω...
ΠΟΛΥ χαμηλά τι εννοείς ;;
Πάνω Απο 5000 rpm βγάζει τη μέγιστη ιπποδυναμη...
Άκυρο αυτό που λες... Τα διάφορα tsi , multiair είναι παντού και πάντα πιο δυνατά (μιλαμε για 30+hp οχι μλκσ...)με την διάφορα ότι στις 2000rpm έχει την διπλάσια ροπή...
Nissan Juke