-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Ποια η γνώμη σας ;;;
Η Γεωργια Βασιλειαδου της αυτοκινησης!!!!
Μπροστα του αυτο:
και αυτο:
ειναι κουκλαρες!!!! -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Πολύ συμπαθές μου είναι αλλά όλα τα λεφτά είναι ο 1.6Τ
Αν ηταν το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ αυτοκινητο κατι αλλο εκτος απο Nissan τα εικονιδια θα τα ειχες ξεσκισει...
μπορει να ηταν και dacia ομως, εκει να εβλεπες τι παρτυ θα γινοταν
Αν έβγαζε τέτοιο αυτοκίνητο η Dacia με την τιμή του Duster όντως θα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οι ενδεικτικές τιμές απο το ανταγωνιστικό Mini Countryman
One 1,6 98ΗΡ από 23.000 ευρώ
Cooper 1,6 120ΗΡ από 26.000 ευρώ
Cooper S 1,6 184ΗΡ από 31.000 ευρώ
Cooper S 1,6 184ΗΡ ALL4 από 33.500 ευρώ.ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ αλλά ...τσιμπάει το Countryman (υποφέρει και από φόρο πολυτελείας ή έτσι μου φάνηκε??)
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ποια η γνώμη σας ;;;
Η Γεωργια Βασιλειαδου της αυτοκινησης!!!!
Μπροστα του αυτο:
και αυτο:
ειναι κουκλαρες!!!!Πωπω χάλι(μην πεις για τις όμορφες αμερικανιές γιατί δεν έγραψα ότι μου αρέσει το Aztec)
-
Η Γεωργία Βασιλειάδου ήταν καρακουκλάρα μπροστά στο ΣουΤζούκ...... Αυτός που το σχεδίασε είχε πιεί σίγουρα βαρβιτουρικά μπάφο ηρωίνη κοκαΐνη βιάγκρα coca cola και LSD μαζί.
-
Άσχημο δεν το βρίσκω αλλά ιδιόμορφο και πολύ μοντέρνο! Παρα είναι εκκεντρική η πρόσοψη του για τα γούστα μου ενώ στο προφίλ και πίσω είναι όμορφο.
Θα το δω απο κοντά πάντως και θα έχω πιο ξεκάθαρη εικόνα.Και ας κρύβουμε λόγια ... μην έρθει η AMG και το κάνει 'διαμάντι'! Εδώ ολόκληρο θρύλο, το Micra δίνουνε για 5θυρο ... Smart!
-
Εμένα τώρα γιατί μου αρέσει; Περίεργο.
Και το εσωτερικό του μου αρέσει και η εξωτερική σχεδίαση.
Και οι διαστάσεις του είναι καλές για Ελλάδα (τουλάχιστον για μένα).Εγώ θα επέλεγα το δικίνητο turbo αλλά είναι λιγάκι μπερδεμένες οι εκδόσεις με τον εξοπλισμό...
Σε δύο-τρία χρόνια αν κυκλοφορεί ακόμα θα το έχω στην λίστα με τα προτεινόμενα ...
-
Το είδα σε λευκό έξω απο αντιπροσωπία. Εντυπωσιακό το σχήμα του αν και το άσπρο σαν να μην το κολακεύει. (Σε καμιά εβδομάδα περίπου που θα πάω να πάρω πινακίδες για το δικό μου θα το δω και αυτό απο κοντά).
Γενικά πολύ ιδιαίτερο σχεδιαστικά και δεν απέχει καθόλου απο αυτό που βλέπουμε σε φωτογραφίες! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το είδα σε λευκό έξω απο αντιπροσωπία. Εντυπωσιακό το σχήμα του αν και το άσπρο σαν να μην το κολακεύει. (Σε καμιά εβδομάδα περίπου που θα πάω να πάρω πινακίδες για το δικό μου θα το δω και αυτό απο κοντά).
Γενικά πολύ ιδιαίτερο σχεδιαστικά και δεν απέχει καθόλου απο αυτό που βλέπουμε σε φωτογραφίες!Δώσε στίγμα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δώσε στίγμαΜετα το αεροδρόμιο και πριν το καζίνο. Στην καινούρια αντιπροσωπία δίπλα στην Φιατ.
-
Α όμορφα. Θα περάσω αύριο να το δω. Ποιά έκδοση έχουν;
(τιιντα έχουν μέσα; ) -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γενικά πολύ ιδιαίτερο σχεδιαστικά και δεν απέχει καθόλου απο αυτό που βλέπουμε σε φωτογραφίες!Προσωπικά, το Σάββατο είδα ένα που κυκλοφορεί προς χάριν επίδειξης στην πόλη μου.
Καλύτερο το θεωρώ απο κοντά, αναδεικνύεται το μυώδες σχήμα του, αλλά η ασχήμια παραμένει λόγω της
αχαρακτήριστης μάσκας και φωτιστικών 370Ζ στο πίσω μέρος .ΥΓ Δεν είναι άσχημα , στα δικά μου μάτια τουλάχιστον τα πίσω φώτα του 370Ζ αλλά σίγουρα
θέλουν και έναν μυώδες και μεγάλο....'πισινό' για να τοποθετηθούν. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
(τιιντα έχουν μέσα; )Δεν ξέρω ποια έκδοση είναι (Σίγουρα όχι η βασική γιατί έχει μεγάλες ζάντες αλουμινίου). Και έχει Tiida ... έξω. Μέσα πρόσεξα μόνο ένα λευκό QQ σαν το δικό μου.
Απλώς σταματησα στην άκρη του δρόμου έξω απο την περίφραξη τους και το κοίταξα για λίγο. Δεν πήγα κοντά του.ΥΓ. Το δικό μου το πήρα απο την άλλη καινούρια προς το Παπαγεωργίου οπότε θα το δω εκεί!
-
αηδία όχι μλκς...
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Η Γεωργία Βασιλειάδου ήταν καρακουκλάρα μπροστά στο ΣουΤζούκ...... Αυτός που το σχεδίασε είχε πιεί σίγουρα βαρβιτουρικά μπάφο ηρωίνη κοκαΐνη βιάγκρα coca cola και LSD μαζί.Ουτε και σ' εμενα αρεσε απο τις φωτογραφιες αλλωστε δεν ταιριαζε και με τις αναγκες μου,
οταν ομως το οδηγησα αφου πρωτα το περιεργαστικα για πανω απο μιση ωρα, κατεληξα
οτι αυτο το αυτοκινητο δεν θα μπορουσε να εχει σχεδιαστει αλλιως.
Δεν φτιαχτηκε για να αρεσει, φτιαχτηκε για να ξεχωριζει, και πιστεψτε με
μιλαμε για ενα πολυ καλο αυτοκινητο. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
(τιιντα έχουν μέσα; )αηδία όχι μλκς...
προσεξε πως εκφράζεσαι για το Tiida μην εχουμε αλλα
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Η Γεωργία Βασιλειάδου ήταν καρακουκλάρα μπροστά στο ΣουΤζούκ...... Αυτός που το σχεδίασε είχε πιεί σίγουρα βαρβιτουρικά μπάφο ηρωίνη κοκαΐνη βιάγκρα coca cola και LSD μαζί.
Ουτε και σ' εμενα αρεσε απο τις φωτογραφιες αλλωστε δεν ταιριαζε και με τις αναγκες μου,
οταν ομως το οδηγησα αφου πρωτα το περιεργαστικα για πανω απο μιση ωρα, κατεληξα
οτι αυτο το αυτοκινητο δεν θα μπορουσε να εχει σχεδιαστει αλλιως.
Δεν φτιαχτηκε για να αρεσει, φτιαχτηκε για να ξεχωριζει, και πιστεψτε με
μιλαμε για ενα πολυ καλο αυτοκινητο.Aπο που το συμπερανες αυτο ? εχει βγει καποιο τεστ ?
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Δεν φτιαχτηκε για να αρεσει, φτιαχτηκε για να ξεχωριζει,Λαθος δρομο διαλεξαν για να ξεχωρισουν.
Και το Multipla της Fiat για να ξεχωρισει φτιαχτηκε και ηταν 'πολυ καλο' στη κατηγορια του.
Με τη λογικη αυτη, να γεμισουν οι δρομοι εκτρωματα για να 'ξεχωριζουν'...και πιστεψτε με
μιλαμε για ενα πολυ καλο αυτοκινητο.Μπορεις να αναφερεις ενα συγχρονο αυτοκινητο το οποιο δεν ειναι 'πολυ καλο'??
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
εχει βγει καποιο τεστ ?έχουν βγει αρκετά και σε όλα έχουν γραφτεί εξαιρετικά λόγια. πχ το CAR το έβγαλε πρώτο σε συγκριτικό τεστ ανάμεσα σε MINI Countryman S και Yeti.
Εγώ πιστεύω πως είναι από τα πιο ενδιαφέροντα σχεδιαστικά αυτοκίνητα που πωλούνται αυτή τη στιγμή.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Μπορεις να αναφερεις ενα συγχρονο αυτοκινητο το οποιο δεν ειναι 'πολυ καλο'??
Smart
Nissan Juke