-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
πω πω σαν κακη κινεζικη αντιγραφη ειναι...γιάυτο εχασε ο Ντα Σιλβα τον υπνο του ?
και οσο σκεφτωμαι οτι υπαρχουν ατομα που θα προτιμησουν αυτο το σχεδιαστικο εξαμβλωμα απο την Giulietta το μονο που εχω να πω ειναι............ Στειρωση στους κακογουστους παλι καλα που η VW πηρε την Italdesing μπας και σταματησουν αυτα τα σχεδιαστικα εγκληματα , βεβαια τι καλυτερο να περιμενεις στο desing απο τους Οστρογοτθουςνα την κανουν τι τη τζουλιετα?
φιλε μου ακομα να καταλαβεις οτι ο περισσοτερος κοσμος σκεφτεται οπως και στις γυναικες
τι να τη κανεις τη μου@@ρα αν ειναι να στα φοραει και να σου τρωει συνεχεια λεφτα? παιρνεις ενα καλο μπαζακι που θα σου μαγειρευει και θα σου πλενει
βεβαια ουτε η τζουλιετα ειναι μου@@ρα , ουτε η γκολφω μπαζακι
αρα αγοραζεις το καλυτεροπιστευω οτι με αυτη την επιστημονικη μου προσεγγιση σε επεισα
παντως ειλικρινα θελω να καταλαβω γιατι μερικοι ειστε τοσο προκατηλειμενοι?
οκ ειναι πιο ωραια η αλφα απο το golf για τους περισσοτερους? και ?αυτο κανει το αυτοκινητο, η ομορφια?
και μη μου πεις για συμπεριφορες και αισθηση.. δεν λεω οτι δεν ειναι σημαντικα αυτα τα πραγματα, αλλα μην τα παραφουσκωνουμε και κυριως να μην προδικαζουμε
(και φυσικα να μην ψαρωνουμε απο ενα τεχνητα βαρυ τιμονακι)ο κοσμος δεν ειναι ηλιθιος και οταν μια εταιρεια βγαζει ενα καλο αυτοκινητο θα το αγορασει
τωρα αν η οποια εταιρεια εφτιαξε ενα κακο ονομα , δεν της φταιει κανεις (ουτε η daily mirror )
φταιει η ιδιαμη νομιζεις οτι και οι μαλακιες που κανει η vw δεν της κοστιζουν και οι κατοχοι τις περνανε στο ντουκου , αλλα βρισκει και τα κανει οχι γιατι οι αγοραστες ειναι ζωα, αλλα γιατι οι ανταγωνιστες συνηθως δεν εχουν κατι καλυτερο να επιδειξουν
η αλφα με τι μοτερ θα πηγαινε τα προηγουμενα χρονια να ανταγωνιστει τα vw (οχι οτι τωρα εχει και τιποτα καλυτερο)
να μη μιλησουμε για τον ελλειπη και γερασμενο στολο (μιας και σας ενοχλουν οι συχνες ανανεωσεις)κοροιδευετε ολοι το 6 και δε βλεπετε οτι ολοι κανουν το ιδιο ή προκειται να κανουν το ιδιο (308, φοκους , μην αναφερουμε για τη γρια 147 ακομα και διαφορες μερκες ή bmw)
μαλιστα στο 308 μου ελεγαν για σημαντικες αλλαγες...
γιατι λοιπον η vw να αλλαξει το πατωμα στο '6'? μαλακες ειναι?
ειναι αυτο που λεμε βρισκει και τα κανεικαι παρολα αυτα θα τρεξει (για να προλαβει τον ανταγωνισμο) να βγαλει νεο πατωμα στο Α3/golf και δεν θα το λιβανισει καμια 10ετια..
τι μου συγκρινεις λοιπον την τζουλιετα και την καθε τζουλιετα?αυτοι πλεον απλα ακολουθουν τις εξελιξεις
μονο οι ιαπωνες ακολουθουν το δικο τους δρομο με τα υβριδικα, αλλα who cares..?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... ?aid=69538
Η αποκαλυψη του αιωνα απο το πρωτο θεμα?
αυτοι πανε απτο κακο στο χειροτερο
-
fiat stilo σε έκδοση για βραζιλία
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μπλα μπλα μπλαΕισαι απαραδεκτος,ως κατοχος γερμανικου. Καποια στιγμη ευχομαι να νιωσεις..αν ηταν ετσι οπως τα λες,γιατι δεν πηρες ποδηλατο να μετακινεισαι,που δεν θα σου παθει ποτε τιποτα;;;;βολεψου τωρα με το κουτι σου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μπλα μπλα μπλα
Εισαι απαραδεκτος,ως κατοχος γερμανικου. Καποια στιγμη ευχομαι να νιωσεις..αν ηταν ετσι οπως τα λες,γιατι δεν πηρες ποδηλατο να μετακινεισαι,που δεν θα σου παθει ποτε τιποτα;;;;βολεψου τωρα με το κουτι σου.
Κουκλα η γκολφο....
-
Qsis με το συμπαθειο αλλα απο εσενα πιο ακυρο ποστ σε καθε επιπεδο δεν εχω ξαναδιαβασει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μπλα μπλα μπλα
Εισαι απαραδεκτος,ως κατοχος γερμανικου. Καποια στιγμη ευχομαι να νιωσεις..αν ηταν ετσι οπως τα λες,γιατι δεν πηρες ποδηλατο να μετακινεισαι,που δεν θα σου παθει ποτε τιποτα;;;;βολεψου τωρα με το κουτι σου.
βολευομαι.. τι να κανω.. θα τη παλεψω καπως..
παντως δεν αναφερομαι μονο στην αξιοπιστια πασχε μιας και ουτε η γκολφω τα σπαει σε αυτον τον τομεα (το οτι ειναι καλυτερη απο αυτη των αλφα δεν ειναι και κανα κατορθωμα για να το αναφερουμε αλλωστε )
τα χαρισματα του γερμανικου κουτιου ειναι πολυ περισσοτερα απο οσα μπορει να αντιληφθει ενας ιταλοφιλος
αρα μεινε στο design και την οδηγικη ζμπορ εμπειρια των ιταλικων αφου ουτε και με το γνωστικο σου υποβαθρο δε μπορεις να αντιληφθεις τη πραγματικοτητα
Qsis με το συμπαθειο αλλα απο εσενα πιο ακυρο ποστ σε καθε επιπεδο δεν εχω ξαναδιαβασει..
ηθελα να βγαλω το πασχο απο το λαγουμι του
δεν σκοπευω να πεισω κανεναν για τιποτα απο τη στιγμη που ολοι εχουμε τις αποψεις μας
αλλα περα απο τη πλακα ρε νονε καταντανε λιγο γραφικα τα συνεχη σχολια με το γκολφ..
στο κατω κατω οποιος δε γουσταρει ας μην το παρει.. τι να κανει η vw δηλαδη? να αρχιζει να βγαζει γλυπτα και διαστημοπλοια μονο και μονο για να κανουμε συζητηση αν μας αρεσουν ή οχι , αλλα στο τελος να μην τα παρει κανεις?εχουν τη seat για αυτα και ειδες ποσο κοστισαν τα πειραματα
-
αφου ουτε και με το γνωστικο σου υποβαθρο δε μπορεις να αντιληφθεις τη πραγματικοτητα1ον:Σπαστα και ξαναριχτα..
2ον:Εισαι ενας μικρος κικιζας στο θεμα της αυτοκινησης (ευτυχως μονο εκει για σενα) οποτε αστο καλυτερα. Τα χαρισματα του γερμανικου ειναι 'not good' που λεμε και στη μηχανολογια οταν μιλαμε επιστημονικα.. και οχι με ορους περιοδικου.. Οποτε τι να μας πεις κι εσυ με τα 260 καθαροαιμα ναζιστικα σου αλογα.. Καλα ειναι για ευθεια..ξερω κι εναν με καρτ με μοτερ απο Ρ6 να στον γνωρισω να κανετε παρεα μπας και σου μαθει τπτ..μεχρι εκει καλος εισαι..απο κει και περα,καμια βολτα γλυφαδα φλοκαφε και πολυ.. -
αληθεια μονο για αυτο ειναι ? δηλαδη να μην παω να το στριψω θα φυγω σε κανα γκρεμο?
ευτυχως που με ενημερωσες φιλε μου γλιτωσες τη ζωη
τουλαχιστον οταν παω για καφε δε πιανεται η μεση μου, ουτε τριζει το συμπαν
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τα 260 καθαροαιμα ναζιστικα σου αλογα..πες μου κι εσυ για τα καλαβρυτα και το διστομο
τι να κανουμε που οι ιταλοι ουτε την ελλαδα δε μπορεσαν να κατακτησουν
-
1ον:δεν τα σπασες και δεν τα ξαναριξες..
2ον:δε σε ειχαν ενημερωσει; Καταλαβαινεις οτι μπηκες στη λουμπα...αυτο που λες περι τριγμων κλπ ειναι σαν αυτο που λεω εγω περι στροφων... Παλι σε παγιδα πιαστηκες σα γνησιο προβατο γερμανοφιλο.. Μπαγασηδες,πουλια στον αερα πιανετε,γι αυτο δινετε 13 εκ δραχμες για ενα γκολφ..
3ον:Καποια στιγμη θα νιωσεις..εκτος αν συνεχισεις τις παρεες με περιοδικοφιλους aka κικιζας... ΣΤΟΠ στην παραπληροφορηση και την ημιμαθεια των διαφορων κικιζοφιλων...ΝΑΙ στο φαρμακο κατα της κικιζιασης... Η γνωμη (και στην αυτοκινηση) ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες..μεγαλη κουβεντα τελικα.. -
πω πω σαν κακη κινεζικη αντιγραφη ειναι...γιάυτο εχασε ο Ντα Σιλβα τον υπνο του ?
και οσο σκεφτωμαι οτι υπαρχουν ατομα που θα προτιμησουν αυτο το σχεδιαστικο εξαμβλωμα απο την Giulietta το μονο που εχω να πω ειναι............ Στειρωση στους κακογουστους παλι καλα που η VW πηρε την Italdesing μπας και σταματησουν αυτα τα σχεδιαστικα εγκληματα , βεβαια τι καλυτερο να περιμενεις στο desing απο τους Οστρογοτθουςνα την κανουν τι τη τζουλιετα?
φιλε μου ακομα να καταλαβεις οτι ο περισσοτερος κοσμος σκεφτεται οπως και στις γυναικες
τι να τη κανεις τη μου@@ρα αν ειναι να στα φοραει και να σου τρωει συνεχεια λεφτα? παιρνεις ενα καλο μπαζακι που θα σου μαγειρευει και θα σου πλενει
βεβαια ουτε η τζουλιετα ειναι μου@@ρα , ουτε η γκολφω μπαζακι
Ξεκαθαρα (μ αρεσει αυτη η λεξη τελικα.. ) το ενα μπαζακι βασικα και η αλλη λουλαρα..
αρα αγοραζεις το καλυτεροπιστευω οτι με αυτη την επιστημονικη μου προσεγγιση σε επεισα
Εγω παντως πειστηκα..παντως ειλικρινα θελω να καταλαβω γιατι μερικοι ειστε τοσο προκατηλειμενοι?
οκ ειναι πιο ωραια η αλφα απο το golf για τους περισσοτερους? και ?αυτο κανει το αυτοκινητο, η ομορφια?
Σαφως και οχι αλλα αμα γινει και το αμαξι μερος της καθημερινοτητας σου..κλαφτα..και μη μου πεις για συμπεριφορες και αισθηση.. δεν λεω οτι δεν ειναι σημαντικα αυτα τα πραγματα, αλλα μην τα παραφουσκωνουμε και κυριως να μην προδικαζουμε
(και φυσικα να μην ψαρωνουμε απο ενα τεχνητα βαρυ τιμονακι)ο κοσμος δεν ειναι ηλιθιος και οταν μια εταιρεια βγαζει ενα καλο αυτοκινητο θα το αγορασει
τωρα αν η οποια εταιρεια εφτιαξε ενα κακο ονομα , δεν της φταιει κανεις (ουτε η daily mirror )
φταιει η ιδια
Στην ελλαδα παραδοσιακα υπαρχουν εταιριες που πουλανε πολυ κατω απο το μεσο ορο της ευρωπης..Αυτα τα χαζα περι αξιοπιστιας ας πουμε μονο εδω τα συναντας..Ποτε επισης δε καταλαβα γιατι πολλες θεωρουνται αξιοπιστες στην ελλαδα, μεσα σε αυτες και η φαουβε που δεν εχει να επιδειξει τιποτα το σπουδαιο στο τομεα της αξιοπιστιας και περι αυτου δε σηκωνω κουβεντα καθως εχω αποψη μεσα απο φιλους γνωστους-club κτλπμη νομιζεις οτι και οι μαλακιες που κανει η vw δεν της κοστιζουν και οι κατοχοι τις περνανε στο ντουκου , αλλα βρισκει και τα κανει οχι γιατι οι αγοραστες ειναι ζωα, αλλα γιατι οι ανταγωνιστες συνηθως δεν εχουν κατι καλυτερο να επιδειξουν
Στην αγορα ακομα και τωρα υπαρχουν τουλαχιστον 5-6 προτασεις στην κατηγορια που ειναι πολυ πιο τιμιες..Ποτε δε καταλαβα γιατι πρεπει να πληρωνω το golfaki οταν υπαρχει το leon για παραδειγμαη αλφα με τι μοτερ θα πηγαινε τα προηγουμενα χρονια να ανταγωνιστει τα vw (οχι οτι τωρα εχει και τιποτα καλυτερο)
Τωρα απλα τρολλαρεις..
να μη μιλησουμε για τον ελλειπη και γερασμενο στολο (μιας και σας ενοχλουν οι συχνες ανανεωσεις)κοροιδευετε ολοι το 6 και δε βλεπετε οτι ολοι κανουν το ιδιο ή προκειται να κανουν το ιδιο (308, φοκους , μην αναφερουμε για τη γρια 147 ακομα και διαφορες μερκες ή bmw)
μαλιστα στο 308 μου ελεγαν για σημαντικες αλλαγες...
Το 308 ειναι μια ειδικη περιπτωση οντως..Σε renault,citroen,fiat,lancia,alfa,merc,bmw υπαρχει σημαντικη διαφορα απο γενια σε γενια..Εδω κοροιδευουν τον κοσμο..Το golf V για να γινει VII ειναι τρομακτικη ελαχιστη εργασια για ενα σχεδιαστη μηχανολογο στο CATIA για παραδειγμα..Με ενοχλει το γεγονος οτι μου πουλανε κατι για καινουργιο ενω εχουν ασχοληθει ελαχιστα μαζι του εμφανισιακα και πιστευω υπαρχει κοσμος εκει εξω που το βλεπει ετσι..Εγω νιωθω κοροιδια με αυτα το πραγμα και αναφερομαι στο golf συγκεκριμενα τωρα..Ωστοσο ειναι γενικοτερο προβλημα της vw κατα τη γνωμη μου..Βλεπε νεο touareg-polo και οσονουπω passat..Αναλαμπες τυπου passat cc βεβαια υπαρχουν..
γιατι λοιπον η vw να αλλαξει το πατωμα στο '6'? μαλακες ειναι?
ειναι αυτο που λεμε βρισκει και τα κανει
Μελιγα λογια παραδεχεσαι οτι απευθυνεται σε θυματα...και παρολα αυτα θα τρεξει (για να προλαβει τον ανταγωνισμο) να βγαλει νεο πατωμα στο Α3/golf και δεν θα το λιβανισει καμια 10ετια..
τι μου συγκρινεις λοιπον την τζουλιετα και την καθε τζουλιετα?αυτοι πλεον απλα ακολουθουν τις εξελιξεις
Απλα θα πω τελειως στεγνα οτι βγαλαν ενα αυτοκινητο τεχνολογικα τουλαχιστον ιδιο το οποιο χαιρεσαι ομως να βλεπεις και με καλυτερη ισως ποιοτητα..Γιατι να μη το προτιμησω?μονο οι ιαπωνες ακολουθουν το δικο τους δρομο με τα υβριδικα, αλλα who cares..?
Υπο αυτη την οπτικη λοιπον ηταν οτι πιο ακυρο ειχα διαβασει απο εσενα..
(αφαιρεθηκαν καποια emoticon για να μορεσει να δημοσιευτει)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
2ον:δε σε ειχαν ενημερωσει; Καταλαβαινεις οτι μπηκες στη λουμπα...αυτο που λες περι τριγμων κλπ ειναι σαν αυτο που λεω εγω περι στροφων... Παλι σε παγιδα πιαστηκες σα γνησιο προβατο γερμανοφιλο.. Μπαγασηδες,πουλια στον αερα πιανετε,γι αυτο δινετε 13 εκ δραχμες για ενα γκολφ..
οσο τα δικα μας δεν τριζουν , αλλο τοσο τα δικα σας στριβουν
ναι επεσα στη λουμπα αλλα αυτο εγινε απο τη στιγμη που ξεκινησα να προσπαθω να βαλω μυαλο σε ενα ατομο σαν κι εσενα
να δω ποσο θα σας ανεχεται ακομα η φιατ , γιατι οταν σας κλεισει (μετα την επερχομενη αποτυχια της πολυαναμενομενης παπαριας ) θα σας πιασει καταθλιψη και δε θα χουμε με ποιον να περναμε ευχαριστες στιγμες
υποσχεσου μου μονο οτι δε θα φυγεις απο το φορουμ και οτι θα συνεχιζεις να υποστηριζεις καποιον, εστω και ιαπωνα..
-
(μετα την επερχομενη αποτυχια της πολυαναμενομενης παπαριας )Επιτελους κατι ΟΝ ΤΟΠΙΚ για να μη μας πουν κι οτι βιαζουμε το θεμα του βιασμενου κονσεροκουτιου με βασικη τιμη τις 20Κ ευρω..
Καληνυχτα και καλη διασκεδαση με το γκολφ σου..σιγουρα τεραστιες οδηγικες συγκινησεις...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Υπο αυτη την οπτικη λοιπον ηταν οτι πιο ακυρο ειχα διαβασει απο εσενα..
ρε συ ειλικρινα μην προσπαθεις να μου απαντησεις σοβαρα σε αυτο που εγραψα πριν
επιχειρηματα για ολα υπαρχουν (βλεπε δικηγορους) , οπως σου ειπα ο καθενας εχει την αποψη του και ατομα σαν κι εσενα ή εμενα (τον πασχο τον αφηνω απ'εξω ειναι ειδικη περιπτωση ατομου που μπορει να φανατιστει με οτιδηποτε ) δεν προκειται να αλλαξουν γνωμη επειδη καποιος τους ειπε κατι αλλο σε σχεση με αυτο που πιστευουν
απλα για να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους, η γκολφω δεν ειναι και η απολυτη μουφα που μερικοι θελουν να παρουσιασουν
ειναι μια χαρα αυτοκινητο που ειναι παραπανω απο αξιοπρεπες σε ολους τους τομεις και πανω απο το μεσο ορο σιγουρα
αλλα καθε λιγο και λιγακι ακουμε γκρινια για αυτο χωρις λογο.. στο κατω κατω τι σε νοιαζει αν θα πουλησει ή δε θα πουλησει? αυτα ειναι για να τα λεμε και να περναει η ωρα
αυτη ειναι η προταση της vw και σε οποιον αρεσει στο κατω κατωεγω πχ θεωρω μεγαλυτερες μουφες τα πανακριβα (για αυτο που αγοραζεις ) toyota , αλλα και παλι για καποιους δεν ειναι και μπορουν να σου εξηγησουν γιατι δεν ειναι
δε βλεπω ομως να ακουγεται η ιδια γκρινια για αυτα, μονο για τα vag
δεν ειναι ειναι τοσο χλιδατα ή σπορ τα audi σαν mb και bmw αντοιστοιχα, δεν ειναι και τοσο ομορφο το γκολφ, δεν αιναι και τοσο ομορφα και σπος τα σεατ
αυτοκινητα τα οποια δεν εχουν βγει ακομα προδικαζεται οτι θα ειναι κλασεις ανωτερα ε και αυτο δεν ειναι υπερβολη δε νομιζεις?
μου λες οτι με τη τζουλιετα θα βγαλουν κατι εξισου καλο και πιο ομορφο , αναφερομενος φανταζομαι στο 6αρι το οποιο ειναι τεχνολογιας 2003 να μην ξεχνιομαστε
με την ιδια λογικη τι να περιμενουμε απο το 7αρι?
ας περιμενουμε να δουμε και ας μη βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επιτελους κατι ΟΝ ΤΟΠΙΚ για να μη μας πουν κι οτι βιαζουμε το θεμα του βιασμενου κονσεροκουτιου με βασικη τιμη τις 20Κ ευρω..
Καληνυχτα και καλη διασκεδαση με το γκολφ σου..σιγουρα τεραστιες οδηγικες συγκινησεις...
17 Κ κανει η βασικη ανιδεε
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=582820Κ + κανει μια καλοεξοπλισμενη μιτο , ενα σουπερμινι δηλαδη
μην κρινεις απο την 159 που δεν τη πηρε κανεις και τη χαριζουν
συλλεκτικο μοντελο εγω παω με το σωρο δεν ξεχωριζω ουτε αισθανομαι μοναδικος
-
εγω πχ θεωρω μεγαλυτερες μουφες τα πανακριβα (για αυτο που αγοραζεις ) toyota , αλλα και παλι για καποιους δεν ειναι και μπορουν να σου εξηγησουν γιατι δεν ειναι
δε βλεπω ομως να ακουγεται η ιδια γκρινια για αυτα, μονο για τα vag
Η γκρίνια για τα vag ακούγεται γιατί όλοι μας πρήζουν για την ποιότητα τους, για να δικαιολογήσουν τυχόν ατολμίες στη σχεδίαση ή την οδική συμπεριφορά, η οποία τελικά αποδεικνύεται κατώτερη των προσδοκιών.
-
Δεν καταλαβαινω γιατι μανουριαζετε τοσο φανατισμενα με το ενα η το αλλο αμαξι.
Το γκολφ δεν ειναι τελειο αμαξι (κανενα δεν ειναι) αλλα ειναι σαφως πολυ ανω του μεσου ορου σε ολα. Γι'αυτο και πουλαει. Κ σας λεω το εξης απλο που καταλαβαινει και η κουτση Μαρια: Βαλτε οποιονδηποτε απο οδηγο ραλλυ μεχρι γιαγια 100ετων σε ενα οποιοδηποτε αμαξι να οδηγησει 5 λεπτα. Και μετα μπειτε στο Γκολφ/Α3. Αλλη ποιοτητα, αλλη μασιφ αισθηση ασφαλειας. Τελος.
Το λεον που καποιοι ειπαν, καλο χρυσο. Εγω το ειχα κιολας. Οταν ομως βαζεις τη γυναικα/γκομενα μεσα ρωτα και τη γνωμη της... ρε παιδια ουτε ποτηροθηκες δεν του εβαλαν εσκεμμενα για να μην πουλησει !! Κριμα κριμα κριμα αλλα ετσι λειτουργει το μαρκετινγκ και το segmentation. Εδω ειναι που πρεπει ο ανταγωνισμος να χτυπησει τη VW που - κακα τα ψεματα - ειναι το αφεντικο.
Οσο για τους Ιταλους... αν η Τζουλιεττα ειναι εξαιρετική σε ολα τοτε θα δημιουργησει εναν πολο αμφισβητησης των Γερμανων. Και αυτο ειναι που θελουμε διακαως, να υπαρξει ανταγωνισμος απο εταιρειες με ΙΣΤΟΡΙΑ και ΠΑΡΑΔΟΣΗ που εχουν ΑΠΟΨΗ για να υπαρξει προοδος. Και απο τους Γαλλους βλεπω ελπιδοφορα μηνυματα και πρέπει και αυτοι να προσπαθησουν περισσότερο.. και 1000 κριμα που οι Γιαπωνεζοι δεν προχωρουν στο κατι παραπανω στα καθημερινα αυτοκινητα..
-
Σας αποκαλύπτουμε το επικρατέστερο σχέδιο της έβδομης γενιάς Golf, που αναμένεται στα μέσα του 2011.
Με σαφείς σχεδιαστικές παραπομπές στο νέο Polo αλλά και στο Sirocco, το Golf, επιτέλους, δείχνει πιο νεανικό από ποτέ, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει και με υβριδική έκδοση!Πως δικαιολογείται αυτό?
Το golf II δείχνει πιο νεανικό, παρότι το οδηγάει ο παππούς μου και παίζει κασέτες του Κώστα Τζίμα.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Σας αποκαλύπτουμε το επικρατέστερο σχέδιο της έβδομης γενιάς Golf, που αναμένεται στα μέσα του 2011.
Με σαφείς σχεδιαστικές παραπομπές στο νέο Polo αλλά και στο Sirocco, το Golf, επιτέλους, δείχνει πιο νεανικό από ποτέ, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει και με υβριδική έκδοση!Πως δικαιολογείται αυτό?
Το golf II δείχνει πιο νεανικό, παρότι το οδηγάει ο παππούς μου και παίζει κασέτες του Κώστα Τζίμα.
Γιατι το 3αρι???Τι σκατοσυντηριτικες π!π€ς ειναι αυτες???Τι στο καλο ξεχασαν να ζωγραφιζουν στη VW?
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Δεν καταλαβαινω γιατι μανουριαζετε τοσο φανατισμενα με το ενα η το αλλο αμαξι.Το γκολφ δεν ειναι τελειο αμαξι (κανενα δεν ειναι) αλλα ειναι σαφως πολυ ανω του μεσου ορου σε ολα. Γι'αυτο και πουλαει. Κ σας λεω το εξης απλο που καταλαβαινει και η κουτση Μαρια: Βαλτε οποιονδηποτε απο οδηγο ραλλυ μεχρι γιαγια 100ετων σε ενα οποιοδηποτε αμαξι να οδηγησει 5 λεπτα. Και μετα μπειτε στο Γκολφ/Α3. Αλλη ποιοτητα, αλλη μασιφ αισθηση ασφαλειας. Τελος.
Το λεον που καποιοι ειπαν, καλο χρυσο. Εγω το ειχα κιολας. Οταν ομως βαζεις τη γυναικα/γκομενα μεσα ρωτα και τη γνωμη της... ρε παιδια ουτε ποτηροθηκες δεν του εβαλαν εσκεμμενα για να μην πουλησει !! Κριμα κριμα κριμα αλλα ετσι λειτουργει το μαρκετινγκ και το segmentation. Εδω ειναι που πρεπει ο ανταγωνισμος να χτυπησει τη VW που - κακα τα ψεματα - ειναι το αφεντικο.
καλα μην νομιζεις οτι και τα αλλα αδερφακια ειναι κορυφη σε χωρους και εργονομια
(για τους επιβατες ναι παρα το μικρο -πλεον- μηκος, εννοω χωρους για μικροπραγματα)εγω στο Α3 που εχω τεμπελη , εχω μολις μια ποτηροθηκη, πες 1.5 γιατι εχω και εναν 2ο υποχωρο
αλλα επειδη προερχομαι απο γαλλικα αυτοκινητα θα ελεγα οτι σε τετοια πρακτικα θεματα που εχουν να κανουν με χωρους δεν εχουν αντιπαλο οι γαλλοι, οι γερμανοι ειναι πολυ πισω
μεχρι και στους διακοπτες εχουν ακομα πολυ δρομοαμα μου λες οτι το λεον ειναι χειροτερο (δεν εχω εμπειρια συμβιωσης , εκτος απο συντομα τεστ drive) τοτε αστα να πανε
VW Golf VII