Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
πω πω σαν κακη κινεζικη αντιγραφη ειναι...γιάυτο εχασε ο Ντα Σιλβα τον υπνο του ?
και οσο σκεφτωμαι οτι υπαρχουν ατομα που θα προτιμησουν αυτο το σχεδιαστικο εξαμβλωμα απο την Giulietta το μονο που εχω να πω ειναι............ Στειρωση στους κακογουστους παλι καλα που η VW πηρε την Italdesing μπας και σταματησουν αυτα τα σχεδιαστικα εγκληματα , βεβαια τι καλυτερο να περιμενεις στο desing απο τους Οστρογοτθους
να την κανουν τι τη τζουλιετα?
φιλε μου ακομα να καταλαβεις οτι ο περισσοτερος κοσμος σκεφτεται οπως και στις γυναικες
τι να τη κανεις τη μου@@ρα αν ειναι να στα φοραει και να σου τρωει συνεχεια λεφτα? παιρνεις ενα καλο μπαζακι που θα σου μαγειρευει και θα σου πλενει
βεβαια ουτε η τζουλιετα ειναι μου@@ρα , ουτε η γκολφω μπαζακι
αρα αγοραζεις το καλυτερο
πιστευω οτι με αυτη την επιστημονικη μου προσεγγιση σε επεισα
παντως ειλικρινα θελω να καταλαβω γιατι μερικοι ειστε τοσο προκατηλειμενοι?
οκ ειναι πιο ωραια η αλφα απο το golf για τους περισσοτερους? και ?
αυτο κανει το αυτοκινητο, η ομορφια?
και μη μου πεις για συμπεριφορες και αισθηση.. δεν λεω οτι δεν ειναι σημαντικα αυτα τα πραγματα, αλλα μην τα παραφουσκωνουμε και κυριως να μην προδικαζουμε
(και φυσικα να μην ψαρωνουμε απο ενα τεχνητα βαρυ τιμονακι)
ο κοσμος δεν ειναι ηλιθιος και οταν μια εταιρεια βγαζει ενα καλο αυτοκινητο θα το αγορασει
τωρα αν η οποια εταιρεια εφτιαξε ενα κακο ονομα , δεν της φταιει κανεις (ουτε η daily mirror )
φταιει η ιδια
μη νομιζεις οτι και οι μαλακιες που κανει η vw δεν της κοστιζουν και οι κατοχοι τις περνανε στο ντουκου , αλλα βρισκει και τα κανει οχι γιατι οι αγοραστες ειναι ζωα, αλλα γιατι οι ανταγωνιστες συνηθως δεν εχουν κατι καλυτερο να επιδειξουν
η αλφα με τι μοτερ θα πηγαινε τα προηγουμενα χρονια να ανταγωνιστει τα vw (οχι οτι τωρα εχει και τιποτα καλυτερο)
να μη μιλησουμε για τον ελλειπη και γερασμενο στολο (μιας και σας ενοχλουν οι συχνες ανανεωσεις)
κοροιδευετε ολοι το 6 και δε βλεπετε οτι ολοι κανουν το ιδιο ή προκειται να κανουν το ιδιο (308, φοκους , μην αναφερουμε για τη γρια 147 ακομα και διαφορες μερκες ή bmw)
μαλιστα στο 308 μου ελεγαν για σημαντικες αλλαγες...
γιατι λοιπον η vw να αλλαξει το πατωμα στο '6'? μαλακες ειναι?
ειναι αυτο που λεμε βρισκει και τα κανει
και παρολα αυτα θα τρεξει (για να προλαβει τον ανταγωνισμο) να βγαλει νεο πατωμα στο Α3/golf και δεν θα το λιβανισει καμια 10ετια..
τι μου συγκρινεις λοιπον την τζουλιετα και την καθε τζουλιετα?αυτοι πλεον απλα ακολουθουν τις εξελιξεις
μονο οι ιαπωνες ακολουθουν το δικο τους δρομο με τα υβριδικα, αλλα who cares..?