-
Αυτο δεν παιζει γιατι απο την στιγμη που ο δρομος ειναι χαρακτηρισμενος ως εθνικη οδος, εχει απολυτη προτεραιοτητα . Αν επισης ο δρομος απο τον οποιο βγηκε ηταν χωματοδρομος, αγροτικος δρομος, επισης ισχυουν τα ιδια. Αν ομως δεν ειναι εθνικη οδος (που συμφωνα με τα λεγομενα μαλλον δνε ειναι), τοτε φυσικα και αυτος που ειναι απο δεξια εχει προτεραιοτητα. Γιατι οχι? Επειδη ο αλλος ειναι πιο κεντρικος και πιο μεγαλος δρομος? Αυτη η νοοτροπια ειναι που σκοτωνει κοσμο στα στενακια, οπου οποιος ειναι σε πιο μεγαλο δρομο δεν σταματαει εκει που πρεπει να δωσει προτεραιοτητα.
-
Ο χρήστης illusion έγραψε:
Είναι όμως και (σχεδόν) αυτοκτονική η απόφαση να κάνεις αυτή τη διαδρομή, σε ορισμένα σημεία τουλάχιστον...
Υπερβολές!!!!
Εγώ την βρίσκω διασκεδαστικήΌντως υπερβάλλεις Σταύρο. Αλλά ακόμα και αν ήταν, τι να κάνω; Να φέρω το μεταπτυχιακό μου στο Ηράκλειο ή να πάω να μείνω στα Χανιά; Και ποιος θα δουλεύει εδώ, ποιος θα πληρώνει εκεί κ.ο.κ. Άστα, ταλαιπωρία σκέτη, αλλά τι να πεις; Όλα για το μέλλον μας!
Τώρα, από την άλλη, διασκεδαστική δεν θα την έλεγα, ειδικά αν έχεις να την κάνεις 3 φορές την εβδομάδα. Ηράκλειο-Χανιά-Ηράκλειο φυσικά. Ενδιαφέρουσα είναι, έχει και ωραία πράγματα να βλέπεις. Ας πούμε, την προηγούμενη Δευτέρα, είχε αδειάσει ένα (ή και περισσότερα) σακκί με λευκό τσιμέντο ή κάποια άλλη λευκή σκόνη (όχι, σίγουρα δεν ήταν απ' την καλή, μη φοβάστε) σε μία στροφή και έκανε τα πράγματα πολύ ζόρικα για όποιον ήταν εκτός 'race line'. Ευτυχώς δεν είμαι απ' αυτούς! Πάντως το παράδοξο είναι ότι το βράδυ που γύριζα, το είχαν καθαρίσει. Αφού αναρωτήθηκα, μήπως οδήγησα τόσο πολύ που βγήκα απ' την Ελλάδα;;;
Αλήθεια, illusion, εσύ που την ξέρεις τη διαδρομή; Δικιά μας είσαι;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όντως υπερβάλλεις Σταύρο. Αλλά ακόμα και αν ήταν, τι να κάνω; Να φέρω το μεταπτυχιακό μου στο Ηράκλειο ή να πάω να μείνω στα Χανιά; Και ποιος θα δουλεύει εδώ, ποιος θα πληρώνει εκεί κ.ο.κ. Άστα, ταλαιπωρία σκέτη, αλλά τι να πεις; Όλα για το μέλλον μας!Τώρα, από την άλλη, διασκεδαστική δεν θα την έλεγα, ειδικά αν έχεις να την κάνεις 3 φορές την εβδομάδα. Ηράκλειο-Χανιά-Ηράκλειο φυσικά. Ενδιαφέρουσα είναι, έχει και ωραία πράγματα να βλέπεις. Ας πούμε, την προηγούμενη Δευτέρα, είχε αδειάσει ένα (ή και περισσότερα) σακκί με λευκό τσιμέντο ή κάποια άλλη λευκή σκόνη (όχι, σίγουρα δεν ήταν απ' την καλή, μη φοβάστε) σε μία στροφή και έκανε τα πράγματα πολύ ζόρικα για όποιον ήταν εκτός 'race line'. Ευτυχώς δεν είμαι απ' αυτούς! Πάντως το παράδοξο είναι ότι το βράδυ που γύριζα, το είχαν καθαρίσει. Αφού αναρωτήθηκα, μήπως οδήγησα τόσο πολύ που βγήκα απ' την Ελλάδα;;;
Αλήθεια, illusion, εσύ που την ξέρεις τη διαδρομή; Δικιά μας είσαι;
Νταξ καλέ, εξάλλου έβαλα και το (σχεδόν). Αν δεν το έβαζα θα έπρεπε να ανησυχούσαμε...
Αν την κάνεις μερικές φορές μαθαίνεις τα 'δύσκολα' σημεία, και πηγαίνεις πιο φυλαγμένα. Το θέμα είναι να μην σου τύχει ο κουλανεν από την απέναντι σε αυτά. -
Να μην ξεχνάμε τα ΚΑΤΣΙΚΙΑ, σας παρακαλώ!!! Τις προάλλες βλέπω τον μπροστινό μου να φρενάρει αψυχολόγητα σε στροφή. Κόβω κι εγώ και βλέπω κοπάδι κατσίκια να έχουν σκορπιστεί στο δρόμο και ο δολοφόνος-ποιμήν ατάραχος, λες και έκοβε τον χωματόδρομο του χωριού του. ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MAG ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ;;; Και πού είναι τότε οι μπάτσοι, να δούμε αν νοιάζονται πραγματικά για την ασφάλειά μας και όχι για να μαζεύουν χρήμα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας τους, για το 2005; Μου φαίνεται θα κρατάω από αύριο τη φωτογραφική μου μαζί, να στέλνω υλικό στον Σταθάκη. Αλήθεια, κάνει ακόμα εκείνη την εκπομπή που έδειχνε ευτράπελα απ' το οδικό μας δίκτυο; Έχω χάσει λίγο την επαφή μου με την τηλεόραση (συνειδητά)...
-
Ο Σταθακης καλος ήταν για να φωνάζει,όταν πηρε την θεσούλα του ηρέμησε λίγο.Κατά καιρούς βέβαια βγαίνει και τα χώνει,προφανως στον εαυτό του τα χώνει αλλα δεν το έχει καταλάβει,σαν τον τυπο που πανηγυρίζει στην Πορτογαλία
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Είναι όμως και (σχεδόν) αυτοκτονική η απόφαση να κάνεις αυτή τη διαδρομή, σε ορισμένα σημεία τουλάχιστον...Αυτοκτονική δε θα την έλεγα ούτε εγώ. Θα συμφωνούσα με τα παιδιά που τη βρίσκουν ενδιαφέρουσα μιας και όσες φορές είπα να κάνω λίγη οικονομία στη βενζίνη και να κινηθώ με κανονικούς ρυθμούς έφτανα στο Ηράκλειο με το λαμπάκι
Στις ευθείες δε ξεπερνώ τα 90 χλμ./ώρα και αυξάνω το ρυθμό μονάχα μερικές δεκάδες μέτρα πριν τις στροφές.Επίσης όπως αναφέρει και ο Νάσος79 ένας απο τους χειρότερους εχθρούς στη διαδρομή είναι τα κατσίκια. -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αλήθεια, illusion, εσύ που την ξέρεις τη διαδρομή; Δικιά μας είσαι;Σπουδάζω στο ρέθυμνο nasos79 και επειδή έχω τον ακάτσοτο πηγαινοέρχομαι μια Χανιά μια Ηράκλειο άμα τύχει μπορεί αν βρεθώ και κατά την Σητεία
-
Εντάξει ρε παιδιά μην είστε υπερβολικοί κατσίκια έχει μόνο το χειμώνα που ξεχειμωνιάζουνε τα έχνη στα χαμηλά. Μετά τα τραβάνε στα ψηλά και όλα καλά (βεβαίως τότε φτάνουν τα άλλα 'κατσίκια' δηλαδή οι δρεπανηφόροι ενοικιαζόμενοι).
Πάντως, αν ξέρεις απ' έξω το Β. Άξονα και πέσεις σε ώρα που να μην έχει κίνηση μπορεί να ευχαριστηθείς πάρα πολύ. Πέρσι βρέθηκα ένα πρωινό να κάνω τη διαδρομή Ηράκλειο - Πάνορμο πίσω από ένα Rallye(με Υ 1.2 εγώ) και πραγματικά διασκεδάσαμε πολύ. Το Ραλί πήγαινε φυσικά πολύ πιο χαλαρά από μένα και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να μου ξεφύγει(άλλωστε από τις γραμμές που ακολουθούσε φαινόταν ότι ήξερε το δρόμο ο οδηγός του), ωστόσο πήγαμε μαζί μέχρι το Πάνορμο όπου τον προσπέρασα για να τον χαιρετήσω, και όταν μπήκα στον παράδρομο με χαιρέτησε κι αυτός.
Γενικά για μένα πάντως το πιο ωραίο σημείο του Β. Άξονα είναι το κομμάτι στον Αποκόρωνα, που ειδικά την άνοιξη με καταχιόνιστα τα Λευκά Όρη είναι χάρμα.
-
Προς τους φίλους που πατούν ετούτο τον τόπο θα ήταν χαρά μας να πούμε τις εντυπώσεις μας και με συνοδεία καφέ. Οι λίγο παλιότεροι το κάνουμε συχνά. Στείλτε pm και τα λέμε.
-
Ξέρει κανείς τι γίνεται με όλες αυτές τις πινακίδες στην Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης που αναφέρουν ότι ''Η ταχύτητα ελέγχεται με τεχνικά μέσα''? Έχω αντιραντάρ που πιάνει Χ, Κ, Κa και Laser και δεν χτύπησε ούτε μία φορά στα 500 χλμ. όταν συναντούσα τέτοιες πινακίδες! Ούτε και είδα μπλόκο σ'αυτές τις περιπτώσεις (είδα μπλόκα σε άλλα σημεία για άλλους λόγους). Είναι απλά για να τρομάζουν τους οδηγούς? Υπάρχει κάποιο ''τεχνικό μέσο'' σ'αυτά τα σημεία που δεν δουλεύει ή απλά δεν υπάρχει τίποτα απολύτως?
Υ.Γ. Την μόνη φορά που βρήκα ραντάρ ήταν ένα που σου εμφανίζει την ταχύτητα σου. Το συγκεκριμένο βγάζει φωτογραφίες? Αν ναι να περιμένω να μου έρθει κάτι?
-
Ο χρήστης 993cc Man έγραψε:
Ξέρει κανείς τι γίνεται με όλες αυτές τις πινακίδες στην Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης που αναφέρουν ότι ''Η ταχύτητα ελέγχεται με τεχνικά μέσα''? Έχω αντιραντάρ που πιάνει Χ, Κ, Κa και Laser και δεν χτύπησε ούτε μία φορά στα 500 χλμ. όταν συναντούσα τέτοιες πινακίδες! Ούτε και είδα μπλόκο σ'αυτές τις περιπτώσεις (είδα μπλόκα σε άλλα σημεία για άλλους λόγους). Είναι απλά για να τρομάζουν τους οδηγούς? Υπάρχει κάποιο ''τεχνικό μέσο'' σ'αυτά τα σημεία που δεν δουλεύει ή απλά δεν υπάρχει τίποτα απολύτως?Υ.Γ. Την μόνη φορά που βρήκα ραντάρ ήταν ένα που σου εμφανίζει την ταχύτητα σου. Το συγκεκριμένο βγάζει φωτογραφίες? Αν ναι να περιμένω να μου έρθει κάτι?
Μαστορα, μαλλον τσαμπα ανησυχεις οπως μαλλον τσαμπα εδωσες κ τα λεφτα σου για αντιρανταρ: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 004_121744
-
Oλα αυτά προκαλούν εύλογο προβληματισμό στους αρμοδίους για το πόσο σωστή θα είναι η λειτουργία του συστήματος με κάμερες, που θα τοποθετηθεί στο εθνικό οδικό δίκτυο. Mήπως δηλαδή και εκεί ακυρωθεί στην πράξη η λειτουργία ενός συστήματος, που η σωστή αξιοποίησή του μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη και να συμβάλλει στον δραστικό περιορισμό παραβάσεων αλλά και ατυχημάτων. Kατά μήκος της εθνικής οδού υπάρχει πρόβλεψη να τοποθετηθούν συνολικά 400 στύλοι, στους οποίους θα εναλλάσσονται 75 κάμερες, αλλά όλοι θα είναι ενεργοί, θα έχουν δηλαδή φλας, ώστε να μην γνωρίζουν οι οδηγοί σε ποια σημεία υπάρχουν πράγματι κάμερες. Tα δέκα από αυτά θα τοποθετηθούν στο Πέταλο του Mαλιακού.
Μάλιστα... άρα αυτήν την στιγμή ΔΕΝ υπάρχουν ακόμα κάμερες στις Ε.Ο. Όταν αναφέρουν ''τεχνικά μέσα'' και έχουν το σχέδιο μιας κάμερας τι εννοούν τότε? Και μιλάω για δεκάδες πινακίδες που συναντάς σε όλη την διαδρομή. Μάλλον λοιπόν δεν αντιστοιχούν σε κανένα ''τεχνικό μέσο''. Για άλλη μια φορά μας δουλεύουν...
-
Oλα αυτά προκαλούν εύλογο προβληματισμό στους αρμοδίους για το πόσο σωστή θα είναι η λειτουργία του συστήματος με κάμερες, που θα τοποθετηθεί στο εθνικό οδικό δίκτυο. Mήπως δηλαδή και εκεί ακυρωθεί στην πράξη η λειτουργία ενός συστήματος, που η σωστή αξιοποίησή του μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη και να συμβάλλει στον δραστικό περιορισμό παραβάσεων αλλά και ατυχημάτων. Kατά μήκος της εθνικής οδού υπάρχει πρόβλεψη να τοποθετηθούν συνολικά 400 στύλοι, στους οποίους θα εναλλάσσονται 75 κάμερες, αλλά όλοι θα είναι ενεργοί, θα έχουν δηλαδή φλας, ώστε να μην γνωρίζουν οι οδηγοί σε ποια σημεία υπάρχουν πράγματι κάμερες. Tα δέκα από αυτά θα τοποθετηθούν στο Πέταλο του Mαλιακού.Μάλιστα... άρα αυτήν την στιγμή ΔΕΝ υπάρχουν ακόμα κάμερες στις Ε.Ο. Όταν αναφέρουν ''τεχνικά μέσα'' και έχουν το σχέδιο μιας κάμερας τι εννοούν τότε? Και μιλάω για δεκάδες πινακίδες που συναντάς σε όλη την διαδρομή. Μάλλον λοιπόν δεν αντιστοιχούν σε κανένα ''τεχνικό μέσο''. Για άλλη μια φορά μας δουλεύουν...
ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ...
-
Oλα αυτά προκαλούν εύλογο προβληματισμό στους αρμοδίους για το πόσο σωστή θα είναι η λειτουργία του συστήματος με κάμερες, που θα τοποθετηθεί στο εθνικό οδικό δίκτυο. Mήπως δηλαδή και εκεί ακυρωθεί στην πράξη η λειτουργία ενός συστήματος, που η σωστή αξιοποίησή του μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη και να συμβάλλει στον δραστικό περιορισμό παραβάσεων αλλά και ατυχημάτων. Kατά μήκος της εθνικής οδού υπάρχει πρόβλεψη να τοποθετηθούν συνολικά 400 στύλοι, στους οποίους θα εναλλάσσονται 75 κάμερες, αλλά όλοι θα είναι ενεργοί, θα έχουν δηλαδή φλας, ώστε να μην γνωρίζουν οι οδηγοί σε ποια σημεία υπάρχουν πράγματι κάμερες. Tα δέκα από αυτά θα τοποθετηθούν στο Πέταλο του Mαλιακού.Μάλιστα... άρα αυτήν την στιγμή ΔΕΝ υπάρχουν ακόμα κάμερες στις Ε.Ο. Όταν αναφέρουν ''τεχνικά μέσα'' και έχουν το σχέδιο μιας κάμερας τι εννοούν τότε? Και μιλάω για δεκάδες πινακίδες που συναντάς σε όλη την διαδρομή. Μάλλον λοιπόν δεν αντιστοιχούν σε κανένα ''τεχνικό μέσο''. Για άλλη μια φορά μας δουλεύουν...
για να μην μπερδευομαστε αυτα αναφερονται στην τοποθετηση φωτογραφικων ρανταρ [τα γνωστα που υπαρχουν στις λεωφορειολωριδες στην αθηνα] οπου απο τα 400 που λεει μονο τα 75 θα ειναι ενεργα ενω τα αλλα θα ειναι ''μαιμου'' για εκφοβισμο.
δεν ειναι καμερες με την εννοια που πολλοι πιστευουν οπως αυτες που ειναι τοποθετημενες σε μεγαλο υψος σε τσιμεντενιες ή μεταλλικες κολωνες οι οποιες δεν ειναι για να βεβαιωνουν παραβασεις.
οσο για τις ταμπελες με τα ''τεχνικα μεσα'' εκτος απο καποια λιγα σημεια που ακολουθει σταθερο φωτορανταρ κυριως αφορουν φορητα ρανταρ ειτε χειρος ειτε σε τριποδο [εδω υπαρχουν και φωτορανταρ] και οποτε η τροχαια εκτιμησει στηνει και καποιο μπλοκο.
-
Λοιπόν φίλοι μου την έφαγα κι εγώ λοιπόν!
Είμαι στα Χανιά εδώ και 2 χρόνια και πηγαινοέρχομαι σχεδόν κάθε 15 μέρες Ηράκλειο. Βλέπω συνεχώς μπλόκα και έχω μάθει που είναι. Μιά φορά, σε ευθεία ανάμεσα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, αμέσως μετά απο μία καντίνα που υπάρχει αριστερά (πηγαίνοντας προς Ρέθυμνο) μέσα στο βράχο και έχει συνήθως αμάξια εκεί έξω, και ενώ δεν είχα δει ΠΟΤΕ μπλοκο εκει κοντά, είπα να μην πηγαίνω με τα όρια. Ο δρόμος ήταν εντελώς ΑΔΕΙΟΣ.
Ξαφνικά βλέπω με την άκρη του ματιού μου μέσα στους θάμνους το άσπρο Octavia! Την π*******....
Αυτά έγιναν το Σεπτέμβριο. Σήμερα παίρνει τηλέφωνο μπάτσος στην Θεσ/νικη στην μόνιμη κατοικία μου και με ζητάει, η μάνα λέει οτι δεν είμαι εκει κλπ. Αρχικά ο μπάτσος πολύ τσαμπουκαλεμένος αλλά μετά αρχίζει και μαλακώνει, καθώς η μάνα του μιλούσε όμορφα.
Διάλογος που ακολούθησε:
- Μάνα: Τώρα με αυτά που λέτε με στεναχωρείτε. Νόμιζα ότι το παιδί μου δεν τρέχει, θα ανησυχώ πολύ!
- Μπάτσος: Ε, καλά, μη στεναχωριέστε, μερικές φορές τρέχουν τα παιδιά. Φοιτητής είναι;
- Μάνα: Ναι
- Μπάτσος: Ε εντάξει μικρός είναι, τα κάνουν αυτά. Τι ηλικία έχει;
- Μάνα: 26
- Μπάτσος: 26; και ακόμα σπουδάζει;!;!
- Μάνα: Μεταπτυχιακό κάνει!!!
- Μπάτσος: Α, πάλι καλα. Ε, δεν είναι και τόσο μικρός τελικά!!!
Και το καλύτερο:
- Μπάτσος: Ε, να, καμιά φορά στην ευθεία όλοι το πατάνε λίγο παραπάνω
Νοτκουμέντο!!! Γιατί τότε κύριε αστυνόμε την είχατε στήσει εκεί και δεν κάνετε τίποτα για τα τόσα άλλα πραγματικά επικίνδυνα σημεία; Τι να πω... Τελικά περιμένω να μου έρθει χαρτί ταχυδρομικώς.
Έίπαν ότι με πιάσαν με 135 χαω. Το όριο ως γνωστόν σε όλο τον βόρειο άξονα 90.
Ερωτήσεις:
- Θα πάω δικαστήριο;
- Θα που πάρουν τις πινακίδες;
- Αν ναι, θα μου τις πάρουν τώρα ή όταν γίνει το δικαστήριο;
Σχετικά με τη διαδρομή πάντως έχω να πω τα εξής:
- Είναι όντως διασκεδαστική, κυρίως στα βουνά ανάμεσα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο...
- ... με εξαίρεση τις τρύπες-λακούβες, στροφές με ανάποδη κλίση, αγρότες, χωριάτες, κατσίκια και γενικότερα πάσης φύσεως ζώα (συμπεριλαμβανομένων και ανθρώπων)
Πάντως είμαστε πολλοί βλέπω που ταλαιπωρούμαστε με αυτόν τον (κ***)δρομο. Πρέπει να ανοίξουμε ειδικό θρεντ μου φαίνεται...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Μετά απο όλα αυτά, αποφάσισα ότι θα φτιαξω ένα site για τα θέματα των καμερών-radar κλπ στην εθνική οδό. Θα ξεκινήσουμε με Κρήτη και ίσως τελικά (αν υπάρχει κόσμος) να αφορά και σε όλη την Ελλάδα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oλα αυτά προκαλούν εύλογο προβληματισμό στους αρμοδίους για το πόσο σωστή θα είναι η λειτουργία του συστήματος με κάμερες, που θα τοποθετηθεί στο εθνικό οδικό δίκτυο. Mήπως δηλαδή και εκεί ακυρωθεί στην πράξη η λειτουργία ενός συστήματος, που η σωστή αξιοποίησή του μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη και να συμβάλλει στον δραστικό περιορισμό παραβάσεων αλλά και ατυχημάτων. Kατά μήκος της εθνικής οδού υπάρχει πρόβλεψη να τοποθετηθούν συνολικά 400 στύλοι, στους οποίους θα εναλλάσσονται 75 κάμερες, αλλά όλοι θα είναι ενεργοί, θα έχουν δηλαδή φλας, ώστε να μην γνωρίζουν οι οδηγοί σε ποια σημεία υπάρχουν πράγματι κάμερες. Tα δέκα από αυτά θα τοποθετηθούν στο Πέταλο του Mαλιακού.
Μάλιστα... άρα αυτήν την στιγμή ΔΕΝ υπάρχουν ακόμα κάμερες στις Ε.Ο. Όταν αναφέρουν ''τεχνικά μέσα'' και έχουν το σχέδιο μιας κάμερας τι εννοούν τότε? Και μιλάω για δεκάδες πινακίδες που συναντάς σε όλη την διαδρομή. Μάλλον λοιπόν δεν αντιστοιχούν σε κανένα ''τεχνικό μέσο''. Για άλλη μια φορά μας δουλεύουν...
ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ...
Μην είστε τόσο σίγουροι οτι πρόκειτε για εκφοβισμό.Πριν καμιά βδομάδα ήμουν στο Αστυνομικό τμήμα της Κατερίνης για δουλειά και ΄μιλούσα με έναν αστυνομικό στο γραφείο του οποίου υπήρχαν καμιά 50αρια φωτο,ίσως και περισσότερες απο αυτοκίνητα που είχαν παραβιάσει το όριο και ο μπάρμπας έγραφε κλήσεις για το κάθε αμάξι και τις έπιανε με συραπτικό με τη φώτο .Οι φώτο ήταν εκπληκτικά ευκρινείς και απ την κλίση φαινόταν οτι είχαν τραβηχτεί απο πίσω και δεξιά του οχήματος δλδ το φωτογραφικό πρέπει να ήταν κάπου κοντά στην μπάρα που υπάρχει δεξιά σε μερικούς αυτοκινητοδρόμους.Μετά απο κουβέντα που είχα μαζί του μου είπε οτι φωτογράφιζαν όσους πήγαιναν απο 140+ οπότε έχετε το νου σας.
-
Ο χρήστης pk1 έγραψε:
Μετά απο όλα αυτά, αποφάσισα ότι θα φτιαξω ένα site για τα θέματα των καμερών-radar κλπ στην εθνική οδό. Θα ξεκινήσουμε με Κρήτη και ίσως τελικά (αν υπάρχει κόσμος) να αφορά και σε όλη την Ελλάδα.
Υπάρχει φίλε μου εδώ!
-
Ο χρήστης pk1 έγραψε:
Λοιπόν φίλοι μου την έφαγα κι εγώ λοιπόν!Είμαι στα Χανιά εδώ και 2 χρόνια και πηγαινοέρχομαι σχεδόν κάθε 15 μέρες Ηράκλειο. Βλέπω συνεχώς μπλόκα και έχω μάθει που είναι. Μιά φορά, σε ευθεία ανάμεσα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, αμέσως μετά απο μία καντίνα που υπάρχει αριστερά (πηγαίνοντας προς Ρέθυμνο) μέσα στο βράχο και έχει συνήθως αμάξια εκεί έξω, και ενώ δεν είχα δει ΠΟΤΕ μπλοκο εκει κοντά, είπα να μην πηγαίνω με τα όρια. Ο δρόμος ήταν εντελώς ΑΔΕΙΟΣ.
Ξαφνικά βλέπω με την άκρη του ματιού μου μέσα στους θάμνους το άσπρο Octavia! Την π*******....
Αυτά έγιναν το Σεπτέμβριο. Σήμερα παίρνει τηλέφωνο μπάτσος στην Θεσ/νικη στην μόνιμη κατοικία μου και με ζητάει, η μάνα λέει οτι δεν είμαι εκει κλπ. Αρχικά ο μπάτσος πολύ τσαμπουκαλεμένος αλλά μετά αρχίζει και μαλακώνει, καθώς η μάνα του μιλούσε όμορφα.
Διάλογος που ακολούθησε:
- Μάνα: Τώρα με αυτά που λέτε με στεναχωρείτε. Νόμιζα ότι το παιδί μου δεν τρέχει, θα ανησυχώ πολύ!
- Μπάτσος: Ε, καλά, μη στεναχωριέστε, μερικές φορές τρέχουν τα παιδιά. Φοιτητής είναι;
- Μάνα: Ναι
- Μπάτσος: Ε εντάξει μικρός είναι, τα κάνουν αυτά. Τι ηλικία έχει;
- Μάνα: 26
- Μπάτσος: 26; και ακόμα σπουδάζει;!;!
- Μάνα: Μεταπτυχιακό κάνει!!!
- Μπάτσος: Α, πάλι καλα. Ε, δεν είναι και τόσο μικρός τελικά!!!
Και το καλύτερο:
- Μπάτσος: Ε, να, καμιά φορά στην ευθεία όλοι το πατάνε λίγο παραπάνω
Νοτκουμέντο!!! Γιατί τότε κύριε αστυνόμε την είχατε στήσει εκεί και δεν κάνετε τίποτα για τα τόσα άλλα πραγματικά επικίνδυνα σημεία; Τι να πω... Τελικά περιμένω να μου έρθει χαρτί ταχυδρομικώς.
Ερωτήσεις:
- Θα πάω δικαστήριο;
Σχετικά με τη διαδρομή πάντως έχω να πω τα εξής:
- Είναι όντως διασκεδαστική, κυρίως στα βουνά ανάμεσα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο...
- ... με εξαίρεση τις τρύπες-λακούβες, στροφές με ανάποδη κλίση, αγρότες, χωριάτες, κατσίκια και γενικότερα πάσης φύσεως ζώα (συμπεριλαμβανομένων και ανθρώπων)
Πάντως είμαστε πολλοί βλέπω που ταλαιπωρούμαστε με αυτόν τον (κ***)δρομο. Πρέπει να ανοίξουμε ειδικό θρεντ μου φαίνεται...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Μετά απο όλα αυτά, αποφάσισα ότι θα φτιαξω ένα site για τα θέματα των καμερών-radar κλπ στην εθνική οδό. Θα ξεκινήσουμε με Κρήτη και ίσως τελικά (αν υπάρχει κόσμος) να αφορά και σε όλη την Ελλάδα.Παιχταρά αν είναι 90 το όριο όπως λες είσαι 40+ οπότε πας για δικαστήριο και 7 ποντάκια στο δίπλωμα!
-
Ο χρήστης pk1 έγραψε:
Ερωτήσεις:
- Θα πάω δικαστήριο;
**
ΤΙ????**Δημοσιο μαστιγωμα στο κεντρο της πλατειας του Ηρακλειου , και μετα λιθοβολισμος μεχρι συμορφωσεως....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μετά απο όλα αυτά, αποφάσισα ότι θα φτιαξω ένα site για τα θέματα των καμερών-radar κλπ στην εθνική οδό. Θα ξεκινήσουμε με Κρήτη και ίσως τελικά (αν υπάρχει κόσμος) να αφορά και σε όλη την Ελλάδα.
Υπάρχει φίλε μου εδώ!
Ναι το ειδα αυτό αλλα δε μ'αρέσει Εγώ λέω να φτιάξω κάτι πιο... professional quality
Περί Κλήσεων....