-
Μπράβο ψυχραιμία Τάκη!!! Σωστόοοος!!!
-
Πως το έγραψες αυτό....?
'Δελαμπούρ να πούμε'.....χα,χα ...πολύ ωραίο...
Δεν το είχα σκεφτεί ότι γράφεται και έτσι!
Όσο για τα άλλα,τι να σχολιάσεις...ένα θέατρο παίζουν κάθε φορά που γράφουν κλήση. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πως το έγραψες αυτό....?
'Δελαμπούρ να πούμε'.....χα,χα ...πολύ ωραίο...
Δεν το είχα σκεφτεί ότι γράφεται και έτσι!
Όσο για τα άλλα,τι να σχολιάσεις...ένα θέατρο παίζουν κάθε φορά που γράφουν κλήση.Οφείλω να ομολογήσω ότι το copyright της λέξης το έχει ο Ανδρέας - Hiluxboy, απ’όπου και το clopyright...
-
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι συνέχεια γύρω μας ακούω να έχουν φάει κλήσεις !
Μαύρες μέρες έρχονται! Αντί να οδηγούμε, θα κάνουμε ασκήσεις συμμόρφωσης!
Με βλέπω να αγοράζω αργό diesel SUV αυτόματο, με 'admiral chairs' και cruise control...και θα έχω χάσει αλλη μία exciting πλευρά της ζωής μου ...
(αρκετά μελό, έτσι? αλλά είναι αλήθεια )
-
Παίδες, δε μου λετε, εχετε δει ποτε μπλοκο για ταχυτητα στη μαραθωνος? Επειδη κανω συχνα τη διαδρομη, και το οριο (50 παντου) ειναι τραγικο κατα την ταπεινη μου αποψη, (με ενα 70 θα ημουν ΟΚ, αλλα οχι 50 ρε $#()$#@) Εχετε δει/αντιληφθει ποτε οτι την στηνουνε?? και αν ναι που??
-
Τι ειναι αυτες οι Autoscope ρε παιδια;
-
Τον Σεπτεμβρη τον ειχα λιωσει αυτο τον δρομο και ειμουν παντα γυρω στα 100 στα περισσοτερα σημεια δεν εχει κατι.
Ουτε κ εχει ταμπελες για ρανταρ κλπ.Το οριο εκει ειναι αθλιο για τετοιο δρομο κ απορω ακομα πως δεν το σκεφτηκαν να βαλουν εκει κανα ρανταρακι...
Σχεδον κανεις δεν το τηρει παντως...
Σε καποια σημεια ειχε 70 για πολυ λιγο το οποιο κατεβηκε στα 50!!!
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Τον Σεπτεμβρη τον ειχα λιωσει αυτο τον δρομο και ειμουν παντα γυρω στα 100 στα περισσοτερα σημεια δεν εχει κατι.
Ουτε κ εχει ταμπελες για ρανταρ κλπ.Το οριο εκει ειναι αθλιο για τετοιο δρομο κ απορω ακομα πως δεν το σκεφτηκαν να βαλουν εκει κανα ρανταρακι...
Σχεδον κανεις δεν το τηρει παντως...
Σε καποια σημεια ειχε 70 για πολυ λιγο το οποιο κατεβηκε στα 50!!!
ασε φρικη η κατασταση στη μαραθωνος. Η γνωμη μου ειναι οτι το 70 (για να πηγαινεις με 80 και να μη σε γραφουν) ηταν Οκ... τα 100+ που πανε καποιοι εκει, με φοβιζουν, γιατι εχει παντου εισοδους ο δρομος, και περνανε πεζοι...
Παντως **ΟΛΟΙ ** πανε με 70-90 εκει... Απορω με το οριο, και επισης ΓΙΑΤΙ κατεβασανε το 70 που ειχανε στην αρχη σε 50... -
autoscop είναι οι κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στην Ε.Ο.- Κηφησό, την Κηφισίας στο ύψος του Υγεία και στη Συγγρού. Είναι τοπουθετημένες σε μεταλικούς πιλόνες(σε όριζόντιο τμήμα στην κορυφό) και είναι σταθερές.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Παίδες, δε μου λετε, εχετε δει ποτε μπλοκο για ταχυτητα στη μαραθωνος? Επειδη κανω συχνα τη διαδρομη, και το οριο (50 παντου) ειναι τραγικο κατα την ταπεινη μου αποψη, (με ενα 70 θα ημουν ΟΚ, αλλα οχι 50 ρε $#()$#@) Εχετε δει/αντιληφθει ποτε οτι την στηνουνε?? και αν ναι που??Καθημερινά πηαινοέρχομαι!
Δεν υπάρχει φίλε Σπύρο...τρέχα άφοβα!Εγώ πάντως του δίνω κ καταλαβαίνει... ...και απ΄ότι βλέπω όλοι!
-
Αυτο που δεν ξκερω ειναι αν οι autoscope ελεγχουν ταχυτητα ή κατι τετοιο ή ειναι μονο για ρυθμιση κυκλοφορίας! Ξερει κανενας;
-
Στη Συγγρού πάντως είναι τοποθετημένες σε απόσταση περίπου 100-200 μέτρων(πολύ μικρή για να είναι μόνο για έλεγχο κυκλορφορίας) . Κατά τη γνώμη μου ελέγχουν και την ταχύτητα. Μπες στο site. Λέει κάτι για ταχύτητα….
-
Αυτο που λεει για ταχυτητα ειναι οτι μπορει να μετρησει την ταχυτητα στους δρομους αλλα μαλλον για την διαχειρηση της κυκλοφοριας και οχι για να σε γραψει απ'οτι καταλαβα. Αλλωστε αν ειναι σε τετοιο υψος μαλλον δεν γινεται αυτο. Αν κανω λαθος διορθωστε με παρακαλω!
-
Ο χρήστης ioannism έγραψε:
Στη Συγγρού πάντως είναι τοποθετημένες σε απόσταση περίπου 100-200 μέτρων(πολύ μικρή για να είναι μόνο για έλεγχο κυκλορφορίας) . Κατά τη γνώμη μου ελέγχουν και την ταχύτητα. Μπες στο site. Λέει κάτι για ταχύτητα….δεν υπαρχει δυνατοτητα ελεγχου της ταχυτητας απο τις καμερες αυτες οπως και απο καμμια αλλη καμερα που ειναι τοποθετημενη οπουδηποτε.
ελεγχος ταχυτητας και ταυτοχρονη βεβαιωση της παραβασης γινεται μονο απο τις GATSO που δεν ειναι καμερες αλλα φωτογραφικα ρανταρ δηλ. σταθερα τοποθετημενο συστημα [βλεπε λεωφοριολωριδες] εντοπισμου ταχυτητας με φωτογραφικη μηχανη και απαιτει μηχανηματα τετοια που δεν μπορουν να χωρεσουν σε ενα τοσο μικρο περιβλημα.
υπαρχουν βεβαια και φορητα συστηματα φωτογραφικων ρανταρ τα οποια τα στηνουν σε τριποδα και κανουν το ιδιο ακριβως με τις σταθερες.......δηλ τραβουν φωτο σε οποιον περασει πανω απο το οριο που εχουν προεπιλεξει και ειναι συνηθως +20 απο το οριο ταχυτητας στο συγκεκριμενο σημειο που εχει στηθει ενω υπαρχουν και κινητα συστηματα σε συμβατικα αυτοκινητα της τροχαιας κυριως citroen xsara station με φυμε τζαμια που κινουνται στις εθνικες οδους.
και στις δυο παραπανω περιπτωσεις οπως πολλες φορες εχει ειπωθει πρεπει να υπαρχει σχετικη προειδοποιηση για τους οδηγους αλλιως η διαδικασια που θα ακολουθησει ειναι ακυρη [βεβαια το ξερουν αυτο και δεν νομιζω οτι την στηνουν σε σημεια που δεν υπαρχει νωριτερα προειδοποιητικη ταμπελα].
-
Διάβασα σε freepress εφημερίδα ότι έχει τοποθετηθεί μόνιμη κάμερα στο ύψος της Μεταμόρφωσης(εθνική οδό). Ξέρεται αν αληθεύει?
-
Παιδια καπου διαβασα οτι αν εχεις το διπλωμα λιγοτερο απο 3 χρονια παιρνεις 3 επιπλεον βαθμους για καθε παραβαση. Ισχυει;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Παιδια καπου διαβασα οτι αν εχεις το διπλωμα λιγοτερο απο 3 χρονια παιρνεις 3 επιπλεον βαθμους για καθε παραβαση. Ισχυει;Δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες (βαθμούς χρόνια), αλλά γνωρίζω ότι υπάρχουν έξτρα ποινές για νέους οδηγούς στο Point System.
-
Δεν ήθελα να ανοίξω καινούρια ενότητα οπότε το γράφω εδώ.
Τι ισχύει για το ποσοστό αλκοόλ στους νέους οδηγούς;
Υπάρχουν διαφορετικά κριτίρια απ'ότι στους υπόλοιπους οδηγούς;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν ήθελα να ανοίξω καινούρια ενότητα οπότε το γράφω εδώ.Τι ισχύει για το ποσοστό αλκοόλ στους νέους οδηγούς;
Υπάρχουν διαφορετικά κριτίρια απ'ότι στους υπόλοιπους οδηγούς;
Φυσικα και υπαρχουν διαφορετικα κριτιρια. Χωρις να θυμαμαι ακτιβως τα νουμερα, το οριο του αλκοολ που επιτρεπεται στο αιμα ειναι πολυ μικρο. Ουσιαστικα σχεδον απαγορευεται, τοσο μικρο ειναι. Κατι σαν ενα ποτηρακι κρασι ή μπυρα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Φυσικα και υπαρχουν διαφορετικα κριτιρια. Χωρις να θυμαμαι ακτιβως τα νουμερα, το οριο του αλκοολ που επιτρεπεται στο αιμα ειναι πολυ μικρο. Ουσιαστικα σχεδον απαγορευεται, τοσο μικρο ειναι. Κατι σαν ενα ποτηρακι κρασι ή μπυρα.Αυτό για το ένα ποτηράκι ισχύει σίγουρα; Γιατί μέχρι τώρα (όταν οδηγώ εγώ και είμαι κάπου έξω με παρέα) τη βγάζω με χυμούς και καφέδες...
Μέχρι πότε ισχύουν τα διαφορετικά κριτήρια;
Υ.Γ. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό το μέτρο της Τροχαίας.
Περί Κλήσεων....