-
αποκαλυφθηκε το μυστικο μου,γαμωτο.ποσο ντρεπομαι...
-
-
η αλήθεια είναι ότι το περίμενα να βγει για να το τσεκαρω κι αυτο πριν αποφασισω για αυτοκινητο αλλα αργησε αρκετά , πάντως είναι μια πολύ καλή πρόταση απο hundai που όπως απέδειξε και αξιόπιστη είναι (απ ότι ακούω) και πολλά κίνητρα δίνει για να είναι ανταγωνιστική.
απο την άλλη το περίμενα λίγο πιο φθηνό , η πλούσια έκδοση αγγιζει τα 25-26000 , σ αυτά τα χρήματα υπάρχουν κι άλλες προτάσεις.
Πάντως αν βρω ευκαιρία θα του κάνω ενα test drive!!!! -
καλημέρα,
τι άλλες προτάσεις υπάρχουν στα 25-26000?
-
Ο χρήστης kirki έγραψε:
καλημέρα,τι άλλες προτάσεις υπάρχουν στα 25-26000?
Nissan Qashqai 4x2 1.6 Acenta S Roof 24530€.
Nissan Qashqai 4x4 1.5D Action Plus 24970€.
Mitsubishi ASX 4x2 1.6 Intense Panorama 25160€.
Mitsubishi ASX 4x2 1.8 Di-D Invite 26360€.
Suzuki Grand Vitara 3d 1.6 JXE VVT 24800€.
Toyota RAV4 5d Cityscape 2.0 Comfort VSC 25290€.
Προτιμώ το Cityscape από οποιοδήποτε Hyundai...
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
και ο Παπακωνσταντίνου θα σε προτιμήσει
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και ο Παπακωνσταντίνου θα σε προτιμήσει
ασε που το ενα ειναι Τογιοτα Γιαπωνεζικο και το αλλο χιουνταϊ Κορεατικο ε ?
-
Το φέρνουν ακόμα το RAV?
Εγώ νόμιζα ότι το είχαν σταματήσει κάπου εκεί στο 2003-2004...Δεν έχω δει πουθενά κανένα. Υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο; Μόνο το προηγούμενο έχω δει κάποιες φορές...
-
Προτιμώ το Cityscape από οποιοδήποτε Hyundai...[/quote]
εχει γνωρισει ποτε κανεις κανεναν παραπονεμενο κατοχο hyundai? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το φέρνουν ακόμα το RAV?Φυσικά!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το φέρνουν ακόμα το RAV?
Εγώ νόμιζα ότι το είχαν σταματήσει κάπου εκεί στο 2003-2004...Δεν έχω δει πουθενά κανένα. Υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο; Μόνο το προηγούμενο έχω δει κάποιες φορές...
Σοβαρά? Αυτή την έκδοση (αλλά και την τωρινή που είναι f/l αυτής) ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ????
http://www.yosax.com/wp-content/uploads/toyota-rav4-sr180-4.jpg
Το f/l τους πέτυχε αισθητικά αλλά έπεσε πάνω στον βομβαρδισμό των 2λιτρο από τους 300 της Βουλής και λίγα έχω δει και εγώ. -
Και στην φωτογραφία που το είδα δεν μου θυμίζει κάτι το toyota.
Ωστόσο έχω δει αρκετές φορές το προηγούμενο 3θυρο του 2003...
Αρκετές φορές έχω δει και το Land Cruiser ...
-
Αναρωτιέμαι που είναι όλοι αυτοί που ενδιαφερόντουσαν για το ιχ35 και γέμισαν 56 σελίδες εδω στο φόρουμ?
Παραπονιόντουσαν ότι δεν είχε έρθει και τώρα που ήρθε εξαφανίστηκαν??? -
Ο χρήστης kirki έγραψε:
Αναρωτιέμαι που είναι όλοι αυτοί που ενδιαφερόντουσαν για το ιχ35 και γέμισαν 56 σελίδες εδω στο φόρουμ?
Παραπονιόντουσαν ότι δεν είχε έρθει και τώρα που ήρθε εξαφανίστηκαν???Θα περιμένουν το τετρακίνητο δίλιτρο μάλλον ...
-
Που θέλεις νάναι με τις τιμές που ανακοίνωσε η hyundai; Περιμένουν να περάσει κανένας χρόνος να το πάρουν φτηνότερα ή μεταχειρισμένο (αν και δεν νομίζω πως θα υπάρξουν πολλά μεταχειρισμένα και έχουν ουσιαστικά σταματίσει και οι εισαγωγές!). Δεν θα με χάλαγε ένα δίλιτρο 4Χ4 αυτόματο, εισαγωγής (και πετρέλαιο ακόμη καλύτερα), μια ματιά στο mobile.de δείχνει πως στην Γερμανία πρέπει να πουλάει καλά.
-
Ο χρήστης basdel έγραψε:
Που θέλεις νάναι με τις τιμές που ανακοίνωσε η hyundai; Περιμένουν να περάσει κανένας χρόνος να το πάρουν φτηνότερα ή μεταχειρισμένο (αν και δεν νομίζω πως θα υπάρξουν πολλά μεταχειρισμένα και έχουν ουσιαστικά σταματίσει και οι εισαγωγές!). Δεν θα με χάλαγε ένα δίλιτρο 4Χ4 αυτόματο, εισαγωγής (και πετρέλαιο ακόμη καλύτερα), μια ματιά στο mobile.de δείχνει πως στην Γερμανία πρέπει να πουλάει καλά.Σε Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία ξεκινάει από 19.500, 22.700 και 20.400 € αντίστοιχα, οπότε τα 20.500 της Ελλάδας δείχνουν 'λογικά' ...
Τώρα, αν ο έλληνας θέλει καλά και σώνει SUVοειδές εν μέσω κρίσης, με τιμές προσφοράς κιόλας, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ... -
κι εγω στην αρχη ελεγα οτι ειναι πολλα-ισως και να ναι.οταν ομως το ειδα απο κοντα με ενθουσιασε οποτε...χαλαλι του
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
κι εγω στην αρχη ελεγα οτι ειναι πολλα-ισως και να ναι.οταν ομως το ειδα απο κοντα με ενθουσιασε οποτε...χαλαλι τουΕίτε από κοντά είτε από μακριά, μπρος, πίσω, πάνω, κάτω να το δεις τα λεφτά ΕΙΝΑΙ πολλά.
-
Ωραίο και όμορφο είναι ρε παιδιά... αλλά πείτε με κομπλεξικό έγώ λεφτά για κορεάτικο αμάξι γενικά δεν δίνω...
Το i30 της δουλειάς στα 40.000 χλμ έβγαλε δίσκο πλατώ και κλειδαριά του οδηγού.
Εντάξει δεν παθαίνουν και καλά τίποτα οι κινητήρες, αλλά το αμάξι είναι (για μένα πάντα) και η ποιότητα του εσωτερικού του και τα μαλακά πλαστικά και γενικά να το χαίρεσαι όταν μπαίνεις μέσα. -
Τα έως τώρα σχόλια των ειδικών και μη είναι θετικά και η τιμή του λογική για αυτά που προσφέρει.
Οποιαδήποτε μείωση το μόνο που θα καταφέρει είναι άλλο ένα ξεφτίλα Hyundai που όσο παιρνά ο καιρός απαξιώνεται ως καινούριο και συγχρόνως φυσικά ως μεταχειρισμένο. Κάποτε το προηγούμενο Tuscon έφτανε κοντά στα 30.000€ για να βρεθεί πριν λίγο καιρό λίγο πάνω από τα μισά. Δεν είχαν δα περάσει και αιώνες που κυκλοφορούσε! Καμιά άλλη εταιρία δεν απαξιώνει η ίδια τόσο τα μοντέλα της ακόμα και μετά απο ανανέωση/αντικατασταση τα όποια παλιά στοκαρισμένα της.
Στο συγκεκριμένο νομίζω η εταιρία πρέπει να ακολουθήσει μια άλλη πολιτική, σταθερές τιμές ή λογικές μειώσεις που δεν θα το κάνουν μια από τα ίδια.
Hyundai ix35 2011