-
και εγώ τι κάνω?
περιμένω να περάσει ενα εξάμηνο και βλέπουμε?
τα -1500€ ισχύουν για λίγες μέρες όπως επίσης και τα 4 έτη δωρεάν σερβις, αναφέρομαι στο κια.
Παράλληλα και πιθανώς να έχει πέσει η τιμή του ιχ35. -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
εδω κι αν ισχυει το οτι δινεις παιρνεις !!!!
η τα δινεις μπροστα και τα κανεις αποσβεση σε καυσιμα λογω προηγμενου κινητηρα κι εχει ανεση και πολυτελεια λογω εξοπλισμου ή κανεις ''έκπτωση'' και παίρνεις κάτι οικονομικό μεν (αρχικά έτσι φαίνεται) με λιγότερο εξοπλισμό (γι αυτο και η οικονομικη τιμη) και τα δινεις αργοτερα σε καυσιμα...... (το θελει το 1-1.5 λιτρο παραπανω)Εδώ σε έχασα.Τι εννοείς? σε ποιά μοντέλα αναφέρεσαι?
-
Ο χρήστης kirki έγραψε:
και εγώ τι κάνω?
περιμένω να περάσει ενα εξάμηνο και βλέπουμε?
τα -1500€ ισχύουν για λίγες μέρες όπως επίσης και τα 4 έτη δωρεάν σερβις, αναφέρομαι στο κια.
Παράλληλα και πιθανώς να έχει πέσει η τιμή του ιχ35.πιστευω αν περασει ενα χρονικο διαστημα θα πεσουν οι τιμες.η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη-λενε.επειδη παντως εγω δεν την διαθετω και επειδη ξετρελαθηκα με το ix35, το παρηγγειλα ηδη...
-
Ο χρήστης kirki έγραψε:
και εγώ τι κάνω?
περιμένω να περάσει ενα εξάμηνο και βλέπουμε?Όχι απαραίτητα! Διότι καινούρια στην Ελλάδα είναι! Στο εξωτερικό έχει κοντά στον ένα χρόνο που κυκλοφορούν και τα δύο.
Βλέπεις ποια η διαθεσιμότητα (ετοιμοπαραδοτο) και στα δύο σύμφωνα με τις αναγκες σου (εξοπλισμό/χώροι) και γούστο σου (χρώμα).
Βλέπεις ποιο σε συμφέρει οικονομικά και κατα την αγορά αλλά και σαν aftersales. Κάνεις και τα παζάρια σου διότι πάντα υπάρχει ο 'δίπλα' ή ο 'απέναντι' που δίνει κάτι παραπάνω!
Κάντα και ένα test drive για να έχεις και οδηγική εικόνα. Το ix35 δείχνει πιο άνετο και με καλύτερη περιμετρική ορατότητα σε σχέση με το πιο 'κλειστοφοβικό' με μικρότερα παραθυρα και φαρδιές πίσω κολόνες Sportage που έχει όμως πιο σπορτίβ σχεδίαση. -
Νάστε καλά που με βοηθάτε.
-
εγω στη θεση σου δε θα επαιρνα κανενα απο τα 2. Με μια ματιά που έριξα το hundai δεν είναι καθόλου φθηνό . κανονική τιμή έχει και σκέψου ότι μετά αν θες να το πουλήσεις θα έχει πολύ χαμηλή τιμή. Γιατί δεν κοιτάς nisan qashqai και asx mitsubishi? που θεωρουνται και πιο αξιοπιστα ονόματα (οχι απαραιτητα οτι είναι αλλα άλλο να λες εχω nissan/mistubishi κι αλλο hundai) εφοσον παντα μιλάμε για τα ίδια οικονομικά ποσά έτσι?
και μαλιστα το qashqai που ειναι ''παλιο'' μοντέλο θα το διαπραγματευτεις και καλυτερα -
Σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Απο εκεί ξεκίνησα (ΝΙΣΣΑΝ) και ASX και βρέθηκα στο forum εδώ και έμαθα για ιχ35 και νεο κια και όταν πήγα και είδα και τα 4 απο κοντά ξεχώρισα τα δύο (κια και ιχ35)και επειδή μου είπαν για ακριβά ανταλλακτικά και σερβις των νισσαν και αςχ τα απέρριψα. -
σωστο κι αυτο αλλα δεν ειναι ο βασικος λογος επιλογης αυτοκινητου. κανε test drive δες ποιο ικανοποιει καλυτερα τις αναγκες και τα κριτηρια σου και μετα λαβε υποψιν τα υπολοιπα....
αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη , αφου καταληξεις σφυροκοπας τις αντιπροσωπειες για προσφορες...... -
το test drive ειναι 10-15 λεπτά και νομίζω ότι δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα μόνο απο αυτό.
Οσον αφορά το σφυροκόπημα των αντιπροσωπειών είναι σχετικό. -
Μέσα σε 15 λεπτά μπορείς να μάθεις αρκετά για ένα αυτοκίνητο. Από την ευκολία χειρισμών, μέχρι τη δύναμη του κινητήρα και των φρένων και την αίσθηση που λαμβάνεις πίσω από το τιμόνι. Αν δε ζητήσεις κανένα μεγαλύτερο test drive, μπορείς να μάθεις τα πάντα μέσα σε μια ώρα οδήγησης υπό πίεση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μέσα σε 15 λεπτά μπορείς να μάθεις αρκετά για ένα αυτοκίνητο. Από την ευκολία χειρισμών, μέχρι τη δύναμη του κινητήρα και των φρένων και την αίσθηση που λαμβάνεις πίσω από το τιμόνι. Αν δε ζητήσεις κανένα μεγαλύτερο test drive, μπορείς να μάθεις τα πάντα μέσα σε μια ώρα οδήγησης υπό πίεση.Συμφωνώ. Καταλαβαίνεις αρκετά, ειδικά αν κάνεις τεστ σε διαφορα αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας (μην οδηγησεισ mercedes και μετα duster, θα παθεισ πολιτισμικό σοκ). Εξάλλου τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις για να δεις αν σου ταιριάζει ενα αμάξι από τη στιγμή που δεν έχει φίλος-συγγενής
-
Θα μπορούσα να ζητήσω τεστ για μια ώρα?
-
αυτο που λεει ο realzeus ειναι σωστο , απλα να διευκρινισω οταν λεμε για test drive δεν λεμε για μια ''κυριλε'' βολτα.
Πάρε το τιμόνι στα χέρια σου και οδήγα το αυτοκίνητο ''αεράτα'' , όπως θα οδηγούσες ένα δικό σου μεταχειρισμένο δεκαέτιας (να το πω έτσι)
Δοκίμασέ το όπως εσυ θέλεις και μη φοβασαι αν θα σου πει κάτι ο πωλητής , αμάξι θα αγοράσεις , ένα κάρο λευτά θα δώσεις (μόνο μην το τουμπάρεις κι όλας!!!!) Υπάρχει βέβαια κι οι κατηγορία ΛΑΛΑΚΕΣ που αγοράζουν αμάξι χωρίς test drive!!!
Για αυτό σου λέω βρες αυτό που ταιριάζει στα δικά σου γούστα και το άν θα δίνεις στην αντιπροωπεία 100-200 ευρω παραπάνω στον 1,5 χρόνο που θα κάνεις service δεν τρέχει τίποτα.
έχε επίσης υπόψιν ότι η εγγύηση του νέου αυτοκινήτου ισχύει εφόσον το κάνεις service σε οποιοδήποτε νόμιμο συνεργείο !!!
Ασφάλεια κάνεις επίσης όπου γουστάρεις εσύ απλά με τις προδιαγραφές που θα σου ζητήσουν απο αντιπροσωπεία (σε περίπτωση δανείου λέμε αλλιώς ούτε που τους ρωτάς)
Ρώτησέ το ευθαρσώς στην αντιπροσωπεία και απαίτησε να στο επιβεβαιώσουν (ρίξε μια ματιά στο google αν δε με πιστευεις , υπάρχουν απο πίσω 10 οργανώσεις που θα σε υποστηρίξουν σε μια τέτοια περίπτωση)
Άλλο χρήσιμο επίσης αν κάνεις χρήση δανείου πληρώνεις ''νταβατζιλίκι'' έξοδα φακέλου. Μετά πας στην τράπεζα και τους λες έιναι καταχρηστικό και παράνομο και στα επιστρέφουν κανονικά (έχουν βγει 4-5 αποφάσεις δικαστηρίων μέχρι αρειο πάγο) , μπορείς να διεκδικήσεις τέτοια έξοδα μέχρι 20έτια απο παλιότερα ακόμη δάνεια (ε είδες συμβουλές?) -
Και κάπου εδώ υπάρχει μια αλήθεια! Η επίσκεψη σε αντιπροσωπία από έναν υποψήφιο αγοραστή για να έχει θετικό αποτέλεσμα γι' αυτόν θα πρέπει να γίνεται παρουσία λογιστή, νομικού, αστυνομικού και ίσως με στρατιωτικό εξοπλισμό άμυνας ...
-
ετσι cosneo , αν έχεις να πληρώσεις τόσα χρήματα , διαφορετικά ενημερώνεσαι και πας μόνος σου!!!
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Άλλο χρήσιμο επίσης αν κάνεις χρήση δανείου πληρώνεις ''νταβατζιλίκι'' έξοδα φακέλου. Μετά πας στην τράπεζα και τους λες έιναι καταχρηστικό και παράνομο και στα επιστρέφουν κανονικά (έχουν βγει 4-5 αποφάσεις δικαστηρίων μέχρι αρειο πάγο) , μπορείς να διεκδικήσεις τέτοια έξοδα μέχρι 20έτια απο παλιότερα ακόμη δάνεια (ε είδες συμβουλές?)
Αυτό ισχύει και για στεγαστικά δάνεια;;;;
-
Ο χρήστης Johnpano έγραψε:
Άλλο χρήσιμο επίσης αν κάνεις χρήση δανείου πληρώνεις ''νταβατζιλίκι'' έξοδα φακέλου. Μετά πας στην τράπεζα και τους λες έιναι καταχρηστικό και παράνομο και στα επιστρέφουν κανονικά (έχουν βγει 4-5 αποφάσεις δικαστηρίων μέχρι αρειο πάγο) , μπορείς να διεκδικήσεις τέτοια έξοδα μέχρι 20έτια απο παλιότερα ακόμη δάνεια (ε είδες συμβουλές?)
Αυτό ισχύει και για στεγαστικά δάνεια;;;;
Αν θυμάμαι καλά μόνο σε 'καταναλωτικά' που αφορούν αγορά αυτοκινήτου.
-
υπαρχει φυσικα και μια αλλη κατηγορια-αυτοι που κανουν τους εξυπνους-οι λεγομενοι ΚΑΡΑΛΑΛΑΚΕΣ.που μετα απο ενα test drive καταληγουν στην αποψη οτι το αυτοκινητο τους ταιριαζει γαντι,εχει κατασκευαστει ειδικα γι αυτους.και οτι'ο υαλοκαθαριστηρας,ριχνει πολυ νερο'.και μια ακομη συμβουλη.οταν κανεις test drive να οδηγεις σαν να ναι δικο σου.μπορεις να καθαριζεις την μυτη σου και γιατι οχι να κλασεις κιολας.αμαξι παιρνεις...
-
ελα εντάξει μη συνεχίζεις , το καταλάβαμε όλοι , πήρες αμάξι χωρίς να κάνεις test drive , έτσι?
-
Εγώ προτείνω τεστ μαζί με γκομενακι. Το παρκάρεις και το 'τεστάρεις' μπρος - πίσω για να δεις άνεση σαλονιού
Hyundai ix35 2011