-
Στην έκθεση στην Πάτρα έχει έρθει από την προηγούμενη εβδομάδα πάντως
-
Καλα, εμεις εδω θα συνεχισουμε να μιλαμε για τα 'μελλοντικα' τετρακινητα μοντελα!!!
Φτιαξτε αλλη ενοτητα στο 'κατασκευαστες' να μιλατε για τα δικινητα οσοι θελετε, που ηρθαν...
-
Όντως τετρακίνητο δεν έχει έρθει ακόμα.
-
το αμάξι είναι πολύ καλό ποιοτικά. Πάτε δείτε το. Πραγματικά οι παραδοσιακοί Ευρωπαίοι κατασκευαστές θα πρέπει να ξανασκεφτούν τι μας πασάρουν. Όποιος δεν τρώει πρόλογο απο σήματα και έχει ανοιχτά μυαλά, δεν θα χάσει.
Οι κινητήρες για δικηνιτο είναι οκ, για τετρακίνητο μάλλον μη πρόσιτοι για την χώρα οπότε και παίρνουν αυτομάτως κεφάλι τα ASX, Tiguan. Χώροι εξαιρετικοί, αποσκευές καλές, εξοπλισμός καλός, ο βενζινοκινητήρας φαίνεται στα χαρτιά ωραίος (στην πράξη θα ήθελα να δω τι ψαρια πιάνει). Η τιμή θεωρώ πως σηκώνει μια διόρθωση στα -500 με -750ευρώ.
Οποιος φαντάζεται αντικαταστάτη Tucson, φαντάζεται λάθος. Το IX35 είναι σαφώς ποιο γαϊδούρι, σαφώς ποιο πολυτελές. Δεν το φτιάξανε με σκοπό να είναι φτηνό και φαίνεται.
-
πετρελαιοκινητο, δεν προβλεπεται;
-
Πετρελαιοκίνητο; Θες και τέτοια; Στην Ελλάδα είμαστε.
-
Υπάρχουν και περιοχές εκτός Αθηνών/Θεσσαλονίκης...
-
Συμφωνώ άλλα το μεγαλύτερο μέρος θα πουληθεί σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη άρα καταλαβαίνεις πως δύσκολα θα φέρπυν πετρελαιοκίνητο.
-
Καλά εννοείται... Εδώ δε φέρνουν τα βενζινοκίνητα, στα πετρελαιοκίνητα θα δώσουν προτεραιότητα; Στο μέλλον όμως ποτέ δεν ξέρεις. Απ' όσο διαβάζω πάντως στο εξωτερικό δίνουν βάρος σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα στους πετρελαιοκινητήρες (αναμενόμενο). Στο αγγλικό site της Hyunday νομίζω δεν έχουν καν την επιλογή του 2λιτρου βενζινοκίνητου (αλλά το κοίταξα βιαστικά και ίσως μου διέφυγε).
Η καλύτερη έκδοση μακράν πρέπει πάντως να είναι η δίλιτρη πετρελαιοκίνητη αυτόματη/τετρακίνητη με τους 180 ίππους... Μακάρι να ερχόταν κι εδώ!
Από 'και και πέρα, σχετικά με off road δυνατότητες, αν και μιλάμε για light καταστάσεις (εντάξει το αυτοκίνητο δεν προορίζεται για τέτοιο σκοπό κατά κύριο λόγο), παρόλαυτά βλέπω να υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος κεντρικού διαφορικού που είναι σαφώς ευπρόσδεκτη. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο τα ελληνικά ix35 θα μπορούν να παραγγελθούν με αυτό το extra (εκτός αν είναι standard εξοπλισμός σε κάποια έκδοση).
Να ρωτήσω και δυο πραγματάκια ακόμα αν γνωρίζετε:
- Τι αυτόματο κιβώτιο φοράει; Θέλω να πω, είναι πχ. με μετατροπέα ροπής/CVT/κάτι άλλο;
- Για τι είδους τετρακίνηση μιλάμε; Φαντάζομαι είναι κατά βάση κίνηση στους εμπρός τροχούς και όταν ανιχνευθεί απώλεια πρόσφυσης πηγαίνει ροπή και στους πίσω; Έχουμε κάποια λεπτομέρεια παραπάνω; Πάντως υποθέτω πως δε μιλάμε για κλασική τετρακίνηση, τύπου Vitara πχ.;
-
συγνωμη ρε παιδια αλλα εγω δεν εχω καταλαβει τι γινεται.το αυτοκινητο εχει ερθει?πωλειται?αυριο δηλαδη εγω μπορω να παω να το δω καπου και να το παραγγειλω?γιατι ουτε σε καμια αντιπροσωπεια το ειδα ουτε καν στο επισημο σαιτ της hyundai αναφερει κατι(η σελιδα για το ix35 ειναι η ιδια εδω και εναν χρονο .ουτε καν οι τιμες δεν αναφερονται...)
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
συγνωμη ρε παιδια αλλα εγω δεν εχω καταλαβει τι γινεται.το αυτοκινητο εχει ερθει?πωλειται?αυριο δηλαδη εγω μπορω να παω να το δω καπου και να το παραγγειλω?γιατι ουτε σε καμια αντιπροσωπεια το ειδα ουτε καν στο επισημο σαιτ της hyundai αναφερει κατι(η σελιδα για το ix35 ειναι η ιδια εδω και εναν χρονο .ουτε καν οι τιμες δεν αναφερονται...)Έχει έρθει και πωλείται... Θα περιμένεις όμως κι ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ μέχρι να το παραλάβεις, αν το παραγγείλεις σήμερα !!!
Αφού δεν ασχολείται με το θέμα ο ίδιος ο εισαγωγέας, απορώ γιατί επιμένετε τόσο γι' αυτό το αυτοκίνητο... Μέχρι να παραλάβετε εξ' άλλου, μπορεί να έχει βγει και το face-lift ... -
Οι 3 μήνες παίζουν πλέον σε όλα τα αυτοκίνητα όλων των εταιριών. Με παραγγελίες δουλεύουν σχεδόν όλοι.
Εδώ πάνω πάντως πέρα απο το εκθεσιακό, είδα σήμερα και test drive στον δρόμο!
-
περνώντας σταμάτησα και έριξα μια γρήγορη ματιά.
εσωτερικά είναι πολύ καλό, αρκετά καλύτερο σε σχεδιασμό και αίσθηση απο το Qashqai (προ fl, δεν ξέρω αν και πόσο άλλαξε στο fl εσωτερικά)
παραλαβές απο Ιούλιο είπε ο πωλητής. επίσης είπε οτι σε κανά 15ημερο περιμένουν και το Sportage.
τα 22κ με το κλειδί στο χέρι που ζητά η μεσαία έκδοση με! απόσυρση δεν τα λες και λίγα πάντως. -
Το Σάββατο Παντως Απο Ότι Ειδα Στη Τηλεόραση Μαζι Με Το ΕΘΝΟΣ Στο Car And Driver Που Έχει Ώς Ένθετο Το Διαφημίζει...
-
Δεν ξέρω αν το αναφέρατε...
TEST Hyundai ix35 blue DRIVE 1,6 GDIhttp://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /39032.asp
-
Πήγα και το είδα εχθές (Hyundai Λαμπρινούδης - Αργυρούπολη). Πολύ δυνατό - όπως αναμενόταν! Λογικά θα είναι το επόμενό μου αυτοκίνητο - αν και προσωπικά το βλέπω για Χριστούγεννα μεριά...
Πάντως ο πωλητής μου έδωσε τιμές ανά έκδοση (4 συνολικά όλες στα 1.6- 2x4) που ξεκινάνε από €21.550 και καταλήγουν στα €27.550 (αυξάνονται κατά €2.000 ανά έκδοση). Η παραδόσεις με σημερινή παραγγελία αναμένονται Άυγουστο-Σεπτέμβριο.
Απογοητεύτηκα με τα χρώματα και την δυνατότητα ηλιοροφής μόνο στην FULL Extra έκδοση. Επιπλέον στην βασική έκδοση δεν έχει καν κεντρικό κλείδωμα ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ!!! Τέλος πάντων.Επιτέλους το είδαμε και είναι super. Δεν μπορείς να σταθείς στο σήμα Hyundai γιατί το αυτοκίνητο είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και πλέον ορίζει διαφορετικά - η μάλλον καλύτερα επαναπροσδιορίζει τη μάρκα (θεωρώ).
-
Ο χρήστης TimosP έγραψε:
Πήγα και το είδα εχθές (Hyundai Λαμπρινούδης - Αργυρούπολη). Πολύ δυνατό - όπως αναμενόταν! Λογικά θα είναι το επόμενό μου αυτοκίνητο - αν και προσωπικά το βλέπω για Χριστούγεννα μεριά...
Πάντως ο πωλητής μου έδωσε τιμές ανά έκδοση (4 συνολικά όλες στα 1.6- 2x4) που ξεκινάνε από €21.550 και καταλήγουν στα €27.550 (αυξάνονται κατά €2.000 ανά έκδοση). Η παραδόσεις με σημερινή παραγγελία αναμένονται Άυγουστο-Σεπτέμβριο.
Απογοητεύτηκα με τα χρώματα και την δυνατότητα ηλιοροφής μόνο στην FULL Extra έκδοση. Επιπλέον στην βασική έκδοση δεν έχει καν κεντρικό κλείδωμα ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ!!! Τέλος πάντων.Επιτέλους το είδαμε και είναι super. Δεν μπορείς να σταθείς στο σήμα Hyundai γιατί το αυτοκίνητο είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και πλέον ορίζει διαφορετικά - η μάλλον καλύτερα επαναπροσδιορίζει τη μάρκα (θεωρώ).
Αν το πας για χριστουγεννα μερια δεν περιμενεις και λιγο παραπανω μιας και λιγο μετα θα κανουν εμφανιση το mazda cx-5(δεν υπαρχουν πληροφοριες για 1.6 skyactive g ακομα) και το νεο ford kuga λιγο μετα (με ecoboost 1.6 κ ισως ολα τα ωραια ηλεκτρονικα καλουδια που ειναι στο νεο c-max k focus).Προσωπικα αν κ μου αρεσει κ εμενα το ιχ35 θα προτιμισω να περιμενω και να δω τα παραπανω απο κοντα.
-
Το θέμα πάει Κατασκευαστές.
-
Συγγνώμη αλλά το τιμολόγησαν στα ίδια λεφτά με το δικίνητο Tiguan?(η βασική του βέβαια είναι αρκετά πιο φθηνή)Γιατί κάποιος να προτιμήσει το ix35
-
Και γιατί κάποιος να προτιμήσει tiguan;
Hyundai ix35 2011