-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εδώ οι 'ελληνικές' πωλήσεις: http://www.seaa.gr/el/statistics/registrationsτσ τσ τσ βρε τι να μαθεις απο κατόχους? αυτοι όλα τέλεια τα βλεπουν!!!!
αντε δες πιο πίσω να μην επαναλαμβάνουμε!!!Λογικό! Χαιρεσαι για το νεο αποκτημα και τα βλέπεις όλα εκπληκτικά και υπέροχα! Δεν είναι κακό αυτό. Και εσύ όταν με το καλο το παραλάβεις ... και την ταπετσαρία μπορεί να χαιδευεις!
κωστα μπορει να συμβαινει σε καποιους αλλα οχι σε όλους , μπορω να σου πω απο τωρα στο τι δεν με καλυπτει στο αμαξι (ευτυχως ειναι μονο το 5%)
επισης οπως σε καθε αμαξι , υπαρχουν καποιες βλακωδεις χαζολεπτομερειες που υπαρχουν ανευ λογου και αιτιας απλα για να σου χαλανε την αισθητικη π.χ. στο ford πλαστικη πατσαβουροθηκη γυαλιων (μονο παιδικα γυαλια χωραει!!!) σου ρχεται να την ξηλωσεις κι ας κανει τρυπα στην ταπετσαρια!!!! -
ξερουμε ποσα ix35 εχουν πουληθει στην ελλαδα?
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
ξερουμε ποσα ix35 εχουν πουληθει στην ελλαδα?http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -9-seg.pdf
71 -
Με τα περισσότερα απο τα αυτα τα 71 να είναι τα εκθεσιακά, test drives κλπ μαλλον!
-
http://carscoop.blogspot.com/2011/10/hy ... -turbo.htm
η Hyundai ανακοινώνει επίσημα 1,6Τ κινητήρα βενζίνης.υποθέτω οτι θα περάσει σύντομα και στο ix35 κάνοντάς το πραγματικά ανταγωνιστικό.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με τα περισσότερα απο τα αυτα τα 71 να είναι τα εκθεσιακά, test drives κλπ μαλλον!τα αυτοκίνητα δοκιμών , είναι γύρω στα 15
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
http://carscoop.blogspot.com/2011/10/hyundai-announces-new-16-liter-turbo.htm
η Hyundai ανακοινώνει επίσημα 1,6Τ κινητήρα βενζίνης.υποθέτω οτι θα περάσει σύντομα και στο ix35 κάνοντάς το πραγματικά ανταγωνιστικό.
δεν πιστευω να το περιμενεις και στην ελλαδα για τον προσεχη... χρονο!!
καλυτερα να ευχεσαι να κοτσαρουν αυτο το μοτερ στο sportage!! -
Ο χρήστης dimau έγραψε:
Με τα περισσότερα απο τα αυτα τα 71 να είναι τα εκθεσιακά, test drives κλπ μαλλον!
τα αυτοκίνητα δοκιμών , είναι γύρω στα 15
...και τα εκθεσιακα ποσα ειναι?
-
και μετα απο καμια πενταετια σχεδον,το ix35 παρουσιαστηκε στο site της hyundai.παρουσιαση αγγαρεια βεβαια.τα χρωματα δειχνουν αλλα αντι αλλων,στο εσωτερικο του αναφερεται ως i30...τι να πεις.
-
σε αντιπροσωπεια της hyundai μου ειπαν οτι το συστημα start stop συμβαλλει μεν στην οικονομια καυσιμου αλλα απ την αλλη επιβαρυνει την μιζα (η τον κινητηρα η κατι τετοιο τελος παντων) οποτε γνωμη του ειναι οτι καλυτερα να το απενεργοποιω.το συστημα δεν ειναι τοσο χρησιμο τελικα για το αμαξι μου ειπε.ειναι θεμα μαρκετινγκ περισσοτερο.ξερει κανεις κατι γι αυτο?
-
Σε γενικές γραμμές αυτό που σου είπαν ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα.
-
Δεν ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα αυτό καθώς οι 'μίζες' των stop/start δεν είναι σαν τις απλές μίζες που φοράνε όλα τα αυτοκίνητα.
-
Ντίνο αναφερόμουν κυρίως στο ότι είναι ένα εργαλείο του Marketing για περιορισμό του Co2 στις αστικές μετρήσεις. Βέβαια όσο beefed up κι αν είναι η μίζα καλό δεν κάνει ούτε σε αυτήν ούτε στην μπαταρία το άναψε σβήσε. Το κατανοώ σε φανάρια που διαρκούν 1-2 λεπτά... για σταματήματα των 5-10 δευτερολέπτων είναι ανούσιο όμως!
-
Αν αντικαταστήσει κάποιος την λέξη 'μαρκετινγκ' με τη λέξη 'κούμαρα' στα παραπάνω ποστ πάλι το ίδιο νόημα -δεν- θα βγάλει.
-
Και την λέξη 'Ναβουχοδονόσορ' να βάλεις, χαρούμενος θα είσαι.
-
Kaλησπέρα και καλή χρονιά.
Είχα αυτό το αυτοκίνητο στη δίλιτρη τετρακίνητη έκδοση (135hp) με τον diesel κινητήρα για 10 ημέρες στο εξωτερικό σε Γερμανία και Ελβετία, κάνοντας περίπου 1800χμ με ελαστικά χειμερινά. Ήταν καινούριο, το ταχύμετρο έγραφε 18Κ. Όσο πιο συνοπτικά οι εντυπώσεις μου για να μην κουράσω.
Στο δρόμο----> Κινήθηκα από αεροδρόμιο Μονάχου προς Μόναχο και Νυρεμβέργη και 2-3 μικρές επαρχιακές πόλεις της Γερμανίας, σε ΕΟ στην Ελβετία , ψηλά σε περάσματα των βουνών και μερικά μικρά χωριά. Μέχρι τα 160χμ/ωρ δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα, κινείται άνετα και με ασφάλεια.
Δεν είμαι συνηθισμένος στο diesel αλλά μου έκανε εντύπωση που από τις 1600 στροφές μου ζητούσε την 6η . Η ροπή του κινητήρα είναι πολύ καλή και όταν έβγαινα στην αριστερή λωρίδα για να προσπεράσω , το έκανα με 6η και χωρίς κανένα πρόβλημα (3 άτομα + τίγκα φορτωμένο). Μετά από ταξίδι 450+χμ αισθανόμαστε ξεκούραστοι.
Δεν γνωρίζω καν εάν έχει μόνιμη 4κίνηση, πιθανολογώ πώς όχι αλλά έχει ένα διακόπτη που την 'κλειδώνει' και μπορείς να κινηθείς μέχρι μέχρι 30χμ/ωρ και έχει επίσης και σύστημα ελέγχου κατάβασης που μπορείς να ενεργοποιήσεις.
Και τα δύο στην Ελβετία μου φάνηκαν χρήσιμα αλλά όχι για πολύ. Δυο τρεις φορές ίσως. Πάτησε σε όλους τους τύπους του χιονιού από 15+ πόντους φρέσκο μέχρι παγωμένο , λασπόχιονο κοκ χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός από μια φορά σε μια κατάβαση που ένιωθα να χάνω το πίσω μέρος για λίγο αλλά τίποτα το σημαντικό.
Το τιμόνι του είναι ελαφρύ σε σημείο εκνευριστικό και μου θύμισε πολύ το Punto όταν ενεργοποιείς την λειτουργία 'city'. Μπορεί και πιο ελαφρύ. Βέβαια στις πόλεις αυτό με βοηθούσε αλλά γενικά δε μου άρεσε.Κατανάλωση ----->Η κατανάλωση μου προκάλεσε σοκ. Δεν καίει σχεδόν τίποτα. Σε μια απόσταση περίπου 180χμ και σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης έκαψε 18 ελβετικά φράγκα, κάπου στα 14 ευρώ.
Χώρος αποσκευών----> Τίποτε το ιδιαίτερο. Οι θόλοι 'μπαίνουν' μέσα και του στερούν την όποια λειτουργικότητα θα μπορούσε να έχει. Οι πλάτες των πίσω καθισμάτων πέφτουν (60/40) αλλά τα καθίσματα δε σηκώνονται με αποτέλεσμα κι εδώ να χάνει αφού ο χώρος δε γίνεται απολύτως επίπεδος. Χώρεσε μια πολύ μεγάλη βαλίτσα (την ίδια που βάζω και στο Focus) και μια μικρή χειραποσκευή .
Ποιότητα κατασκευής ------> Μέτρια και πολύ λέω. Οι πόρτες στο κλείσιμο κουδουνίζουν καθώς και η πόρτα του χώρου αποσκευών. Η δική μου έκλεινε με τη 2η-3η προσπάθεια αλλά μπορεί να ήθελε και ένα ρεγουλάρισμα δε μπορώ να ξέρω. Επειδή είχε πολύ χιόνι μπερδεύτηκα και δεν ξεχώριζα που είναι ο δρόμος και κατά λάθος το ανέβασα σε ένα πεζοδρόμιο με όχι παραπάνω από 30χμ/ωρ αφού ήμουν σε κατοικημένη περιοχή. 'Αντέδρασε' πολύ άσχημα και ακούστηκαν ήχοι τριξιμάτων. Τα πλαστικά του και την αίσθησή τους δεν την πρόσεξα αλλά τα καθίσματα ήταν πολύ καλά και μάλλον μαλακά θα τα χαρακτήριζα.
Εξοπλισμος-----> Τίγκα. Από θερμαινόμενα καθίσματα μέχρι εξόδοι USB και ipad , πρίζες, bluetooth, χειριστήρια τηλεφώνου στο τιμόνι και γενικά τα πάντα. Χωροι για μικροαντικείμενα πολύ καλοί και χώρος για μπουκαλάκι νερού σε όλες τις θήκες , μπρος και πίσω. Το σύστημα θέρμανσης πολύ καλό και γρήγορο αλλά μια φορά κι ενώ το είχα σβηστό , σκάσαμε από τη ζέστη σε σημείο που αναγκάστηκα να ανοίξω τα δύο εμπρός παράθυρα. Ευτυχώς που δε μας το ξανακανε. Η εντύπωση μου είναι ότι ενεργοποιώντας την αντίσταση για το πίσω τζάμι οι καθρέφτες δεν ξεθαμπώνουν. Μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα το δικό μας αλλά το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί μου έκανε εντύπωση
Δε γνωρίζω από SUV για να μπορώ να συγκρίνω με κάποιο άλλο και να έχω ξεκάθαρη άποψη αλλά είναι ένα μετριο-καλό όχημα με κυριότερό του προσόν την μικρή κατανάλωση και κυριότερο αρνητικό του την ποιότητα κατασκευής. Η 4κίνησή του είναι καλή αλλά το πήγα μόνο σε χιονισμένους και βρεγμένους δρόμους και πουθενά αλλού και βέβαια είχα και χειμερινά ελαστικά.
Αυτά.
P.S Μέχρι πριν 15-20 μέρες δε γνώριζα καν την ύπαρξή του. Είχα προπληρώσει μια εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων για ένα LandRover Freelander2 από το Μάιο αλλά κατά τη γνώμη τους το συγκεκριμένο Hyundai είναι ...similar με το LandRover και το κατατάσουν στην κατηγορία W6. Ας πρόσεχα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα αυτό καθώς οι 'μίζες' των stop/start δεν είναι σαν τις απλές μίζες που φοράνε όλα τα αυτοκίνητα.ναι εχουν κρυσταλους κρυπτονιτη αυτες
-
Tι γελάς;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα αυτό καθώς οι 'μίζες' των stop/start δεν είναι σαν τις απλές μίζες που φοράνε όλα τα αυτοκίνητα.
ναι εχουν κρυσταλους κρυπτονιτη αυτες
Γι' αυτό έχω καιρό να δω τον superman;
-
Καλησπερα,
Νεος στο φορουμ, θα ηθελα την αποψη σας γιατι σκεφτομαι να αγορασω το ΙΧ35 1.6 με μπροστινη κινηση. Ειμαι κλασικος οδηγος πολης, με λιγα χλμ εκτος. Φανατικος 'ιταλος' ( Alfa 33,164,146) τωρα Grande Punto 1.4 95hp. Επειδη μου σκασανε καποιες μαζεμενες ζημιες (κατι τσιμουχες που με καπακι/φλαντζα κλπ μου πηγαν ενα 300αρι και αλλαγη δισκοπλακες στα 40000χλμ) τσαντιστηκα και αποφασισα να παρω κατι σε κορεατικο/γιαπωνεζικο που να μην χαλαει.Μου αρεσαν τα SUV, δεν θελω να ανεβω πανω απο τα 1600cc λογω τεκμηριου και κατεληξα εδω.
Ειμαι σχετικα νευρικος οδηγος, το τσιμπαω το γκαζι λιγο παραπανω αλλα οπως καταλαβαινετε στην Αθηνα οπου ειμαι κατα βαση, δεν εχεις και περιθωρια για πολλα. Λογω 'ιταλιδων' εχω κακομαθει σε καλο φρενο/κρατημα/τιμονι και πιστευω οτι θα χαλιομουν αν πηγαινα σε κατι τραγικα διαφορετικο.
Θα ηθελα την αποψη οποιων τυχον εχουν οδηγησει το ΙΧ35 καθως και ολων των υπολοιπων ξερουν κατι παραπανω απο εμενα (πραγμα ευκολο γιατι ειμαι ελαφρα ανιδεος )
Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια.
Γιαννης
Hyundai ix35 2011