-
Καλησπέρα σε όλους.
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου για να «στεγάσουμε» την οικογένεια (τώρα 3 αύριο 4) το ποσό που διαθέτουμε είναι περί τις 20-23Κ. Έχω δεί είδη κάποια μοντέλα (seat altea, opel zafira, toyota verso) θα ήθελα να δώ και το C-max της ford.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε με την εμπειρία σας ή τις γνώσεις σας επάνω στο θέμα.
Να προσθέσω ο,τι από αυτά που έχω ήδη δεί έχω ξεχωρίσει το Zafira, δέν μου άρεσε το Altea λόγο ποιότητας κατασκευής και το Toyota Verso λόγω πολύ μικρού χώρου αποσκευών.
Ευχαριστώ! -
Καλησπέρα σε όλους.
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου για να «στεγάσουμε» την οικογένεια (τώρα 3 αύριο 4) το ποσό που διαθέτουμε είναι περί τις 20-23Κ. Έχω δεί είδη κάποια μοντέλα (seat altea, opel zafira, toyota verso) θα ήθελα να δώ και το C-max της ford.
Να προσθέσω ο,τι από αυτά που έχω ήδη δεί έχω ξεχωρίσει το Zafira, δέν μου άρεσε το Altea λόγο ποιότητας κατασκευής και το Toyota Verso λόγω πολύ μικρού χώρου αποσκευών.
Ευχαριστώ! -
Καλησπέρα σε όλους.
Ευχαριστώ! -
το corolla verso δεν νομιζω οτι εχει μικρο χωρο αποσκευων.... μια χαρα ειναι και ωραιο αμαξακι ειναι....
ριξε για αρχη ενα ακυρο τρελο στο ζαφιρα και μιλα για τα αλλα.....
το καλυτερο απο ολα θα ηταν βασικα να επερνες πετρελαιο....
-
C-max δαγκωτό!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το corolla verso δεν νομιζω οτι εχει μικρο χωρο αποσκευων.... μια χαρα ειναι και ωραιο αμαξακι ειναι....ριξε για αρχη ενα ακυρο τρελο στο ζαφιρα και μιλα για τα αλλα.....
το καλυτερο απο ολα θα ηταν βασικα να επερνες πετρελαιο....
θεωρώ πώς ένας χώρος των 350 λίτρων είναι μικρός σε σύγκριση με τα υποόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
-
Nissan Qashqai 1.6 , Tecna S , με 22,300 . Μακράν το πιο ασφλές αυτ/το , κυρίως ανάμεσα σε αυτά που διάλεξες , για κοίτα το λίγο
-
63 λίτρα (7θέσια διάταξη)
397 λίτρα (5θέσια διάταξη)
779 λίτρα (2θέσια διάταξη) -
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
C-max δαγκωτό!Θέλω να το δώ (έκδοση ghia) απλά έχω διαβάση κα ιστο φόρουμ διάφορα τρελλά για την συμπεριφορά της αντιπροσωπίας, ώς πρός ελάτωματικά αυτοκίνητα. Ίσως τα κακά ακούγονται πιο πολύ από τα θετικά.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Nissan Qashqai 1.6 , Tecna S , με 22,300 . Μακράν το πιο ασφλές αυτ/το , κυρίως ανάμεσα σε αυτά που διάλεξες , για κοίτα το λίγοΜου το έχουν προτείνει συνάδελφοι. Νομίζω όμως οτι είναι SUV παρά MPV.
Θα προσπαθήσω πάντως να το δώ. -
μου φαινεται οτι το scenic II με εκπτωση 3000 ευρω ειναι οτι καλύτερο στην κατηγορια στους περισσότερους τομεις, εκτος και αν πας για s-max
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
63 λίτρα (7θέσια διάταξη)
397 λίτρα (5θέσια διάταξη)
779 λίτρα (2θέσια διάταξη)Συγνώμη έχεις δίκιο για τα 397 λίτρα.
Με ενδιαφέρει η πενταθέσια έκδοση -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
μου φαινεται οτι το scenic II με εκπτωση 3000 ευρω ειναι οτι καλύτερο στην κατηγορια στους περισσότερους τομεις, εκτος και αν πας για s-maxΤο ψευδονημό μου βγαίνει από το αυτοκίνητο που έχουμε τώρα Renault twingo 1200.
Πιστεψέ με δεν ξαναμπλέκω με το σέρβις της Renault μου ζητάγανε για το σέρβις των 60.000χλμ 600€ σύν 350 για τον ιμάντα του εκεντροφόρου. να μην σας πώ με πόσα το έφτιαξα.
Μακριά από Γάλλους. -
Ο χρήστης twingo έγραψε:
Ευχαριστώ!Δε σου άρεσε η ποιότητα του Altea και σου άρεσε αυτή του Zafira?
Άκυρο κι από μένα στο Zafira. Δείχνει έντονα τα χρόνια του πια μέσα-έξω, ασυγχώρητη η έλλειψη θηκών για μικροαντικείμενα (τα ντουλαπάκια οροφής είναι άβολα εντελώς, και δεν έχει θήκες αλλού). Οδηγικά, δεν το συζητάμεΤο C-Max είναι πολύ καλό, αλλά κι αυτό έχει αρχίσει να παλιώνει αισθητά. Στα λεφτά που δίνεις παίρνεις και Qashqai+2 (προαιρετικά 7θέσιο), ρίξε και σ' αυτό μια ματιά.
Προσωπικά, θα έπαιρνα VW Touran 1.4 TSI 140hp. Κοστίζει από 21.950 και, αν ξεπεράσεις τη σχεδίαση... τούβλου που έχει, είναι ΑΠΙΘΑΝΟ αυτοκίννητο. Πάει αέρα, στρίβει, έχει απίστευτους χώρους, είναι πιο καλοφτιαγμένο ακόμη κι από Golf, βγαίνει και σε DSG (με 1.900 επιπλέον, δυστυχώς...). Το 'αδελφό' Altea XL 1.4 TSI 125hp, στην έκδοση Stylance με 19.400 είναι επίσης πολύ καλή επιλογή. Δεν του λείπει τίποτα, πάει σβέλτα, χωράει τα πάντα και το σκληρό πλαστικό που είδες δεν θα κάνει κιχ.
-
ford S-MAX , VW Touran Tsi,
Δες και κανα Station -
Ο χρήστης twingo έγραψε:
μου φαινεται οτι το scenic II με εκπτωση 3000 ευρω ειναι οτι καλύτερο στην κατηγορια στους περισσότερους τομεις, εκτος και αν πας για s-max
Το ψευδονημό μου βγαίνει από το αυτοκίνητο που έχουμε τώρα Renault twingo 1200.
Πιστεψέ με δεν ξαναμπλέκω με το σέρβις της Renault μου ζητάγανε για το σέρβις των 60.000χλμ 600€ σύν 350 για τον ιμάντα του εκεντροφόρου. να μην σας πώ με πόσα το έφτιαξα.
Μακριά από Γάλλους.παντως προσεχε τη φορντ...
-
Το touran δεν το έχω δεί λόγω σχεδίασης όπως και εσύ είπες τούβλου. Σε συγκριτικά έχει πάει όντως καλά. Το Altea Xl με φόβησαν όντως τα σκληρά πλαστικά.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ford S-MAX , VW Touran Tsi,
Δες και κανα StationFord s-max ισον δύλιτρο άρα απαγορευτικό κόστος χρήσης. Τα station μου φέρνουν ρε παιδιά πρός «νεκροφόρες» ποτέ μου δεν τα συμπαθούσα.
-
Ο χρήστης twingo έγραψε:
Το touran δεν το έχω δεί λόγω σχεδίασης όπως και εσύ είπες τούβλου. Σε συγκριτικά έχει πάει όντως καλά. Το Altea Xl με φόβησαν όντως τα σκληρά πλαστικά.Το Touran είναι πραγματικό εργαλείο, απίθανο από κάθε άποψη. Αν οδηγήσεις ένα με DSG, θα ξεχάσεις ό,τι ήξερες. Τα πλαστικά, δυστυχώς, δε μπορούμε να τα κρίνουμε από τη σκληρότητα. Όλα τα Altea που πέρασαν από τους 4Τ πάντως, είχαν διάρκεια χωρίς να κάνουν τσικ.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παντως προσεχε τη φορντ...
Τι εννοείς?
Αγορά πολυμορφικού