-
bill33 ωραίο avatar
-
Ο χρήστης rulis έγραψε:
αφού αυτό το αυτοκίνητο σου άρεσε έκανες την καλύτερη επιλογή. Το σημαντικότερο είναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει και να νοιώθεις εσύ όμορφα. Καλοτάξιδο. Εξάλλου οι διαφορές ανάμεσα στα μοντέλα της κατηγορίας είναι υποκειμενικές και εγώ ως εμπειρος οδηγός τις θεωρώ αμελητέες.Δεν ξέρω τις οδηγικές σου απαιτήσεις όμως σε καμία περίπτωση οι διαφορές δεν είναι αμεληταίες στην οδήγηση ακόμα και σε αυτή την κατηγορία. Πριν από δύο μήνες πήρα το Astra 1400 ενός φίλου για μια γρήγορη βόλτα και ξενέρωσα τόσο που του το έδωσα πίσω στα μισά! Και δεν μιλάω μόνο για μοτέρ αλλά για στρίψιμο, αμεσότητα και επικοινωνία. Καμία σχέση με το Focus 1400 που ο ίδιος πήρε μετά (το στούκαρε το Astra) και 'έσκισα' κι εκείνο εννοείται. Το αυτοκίνητο απλά δεν έκανε για σβέλτη οδήγηση! Και μπορεί εσένα να μην σε ενδιαφέρει αυτό, ομως μερικοί απο εμάς για αυτό ζούμε! Βέβαια όλα αυτά είναι οδοντογλυφλιδες γιατί χθες πήγαμε μια βόλτα με Focus ST 225 ίππων και γυάλισε το μάτι μας. Βαρούσα κόφτες με το δικό μου Focus 1600 κι εκείνο με μισό γκάζι μου άνοιγε. Μετά που μπηκα σε εκεινό είδα το γιατί... Στις στροφές όμως (στην ορεινή Χαλκιδική όλα αυτά... Χολομώτας κύριοι!) πηγαίναμε προφυλακτήρες.
-
οι διαφορες σε επιπεδο οδικης συμπεριφορας ,ευχαριστησις σε αυτην τη κατηγορια νομιζω ειναι πολυ μικρες για να δινουμε σημασια.
ξεκωληστε επιτελους ,για σεατ και χιουνται μιλαμε οχι για μιτσουμπισι εβο.
δεν υπαρχει ευχαριστηση οδηγησης σαυτα τα αμαξια. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν υπαρχει ευχαριστηση οδηγησης σαυτα τα αμαξια.
Τόσο χάλια ε;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
δεν υπαρχει ευχαριστηση οδηγησης σαυτα τα αμαξια.
Τόσο χάλια ε;
Δεν υπάρχει λέμε
-
Ιταλάκια, οδήγηση μπορείς να ευχαριστηθείς και με Seicento Sporting και original Mini! Δεν έχουν σημασία μόνο οι απόλυτες επιδόσεις και το κράτημα τραινου! Μπορείς να κατέβεις με χαμόγελο γιατί θα σε έχει φτιάξει το κοφτερό τιμονάκι, η αίσθηση ότι πας γρήγορ (και ας μη πηγαίνεις τόσο γρήγορα) και το ότι το αυτοκίνητο κάνει αυτό που θες εσύ και δεν μετακινείται απά από το Α στο Β! Αυτά όλα στα προφέρει ένα Leon με 125 αλογάκια. ΑΝ θες τώρα συγκινήσεις επιπέδου Evo πρέπει να ξηλωθείς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ιταλάκια, οδήγηση μπορείς να ευχαριστηθείς και με Seicento Sporting και original Mini! Δεν έχουν σημασία μόνο οι απόλυτες επιδόσεις και το κράτημα τραινου! Μπορείς να κατέβεις με χαμόγελο γιατί θα σε έχει φτιάξει το κοφτερό τιμονάκι, η αίσθηση ότι πας γρήγορ (και ας μη πηγαίνεις τόσο γρήγορα) και το ότι το αυτοκίνητο κάνει αυτό που θες εσύ και δεν μετακινείται απά από το Α στο Β! Αυτά όλα στα προφέρει ένα Leon με 125 αλογάκια. ΑΝ θες τώρα συγκινήσεις επιπέδου Evo πρέπει να ξηλωθείς.ναι για 3-4 μερες και μετα θα βαρεθεις,το χω ξαναδει το εργο.
-
ε τοτε και to evo θα το βαρεθεις σε 3-4 μερες και θα πας στην zonda
-
μπααα λιγο δυσκολο το βλεπω.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ε τοτε και to evo θα το βαρεθεις σε 3-4 μερες και θα πας στην zondaΕκτός εαν το 'βαρεθείς' συνεπάγεται συνεργείο.
-
Επί προσωπικού πάντα (εσύ μπορεί να είσαι διαφορετικός σε αυτό), ευχαριστιέμαι κάθε μέρα οδήγηση με το ταπεινό Focus 1600 Mk1 (πολλές φορές ήθελα παραπάνω δύναμη, όμως από τιμόνι και στρίψιμο δεν έχω παράρονο - αν και τώρα τελευταία όλο με ανάποδα είμαι... σαν να αρχισαν να βγαίνουν off τα πολύ καλά Yokohama). Κάνω καθημερινά πάνω από 100 χιλιόμετρα και μέχρι πρότεινος συχνά-πυκνα ταξιδάκια των 2000 χιλιομέτρων και ευχαριστιέμαι το κάθε χιλιόμετρο (εκτός αν έχει κίνηση). Κάθε μέρα ψάχνομαι με διαφορετικές γραμμές (στον ίδιο δρόμο) και ψάχνω να περάσω ακόμα πιο γρήγορα απο κάποια σημεία. Φτάνοντας στον προορισμό μου πάντως είμαι αναζωογονημένος. Με ένα Evo η συγκίνηση θα ήτα 10πλάσια αλλά δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια...
-
zonda vs evo μμμμμμμμ ωραιο topic
ποιο ειναι πιο ευχάριστο????
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επί προσωπικού πάντα (εσύ μπορεί να είσαι διαφορετικός σε αυτό), ευχαριστιέμαι κάθε μέρα οδήγηση με το ταπεινό Focus 1600 Mk1 (πολλές φορές ήθελα παραπάνω δύναμη, όμως από τιμόνι και στρίψιμο δεν έχω παράρονο - αν και τώρα τελευταία όλο με ανάποδα είμαι... σαν να αρχισαν να βγαίνουν off τα πολύ καλά Yokohama). Κάνω καθημερινά πάνω από 100 χιλιόμετρα και μέχρι πρότεινος συχνά-πυκνα ταξιδάκια των 2000 χιλιομέτρων και ευχαριστιέμαι το κάθε χιλιόμετρο (εκτός αν έχει κίνηση). Κάθε μέρα ψάχνομαι με διαφορετικές γραμμές (στον ίδιο δρόμο) και ψάχνω να περάσω ακόμα πιο γρήγορα απο κάποια σημεία. Φτάνοντας στον προορισμό μου πάντως είμαι αναζωογονημένος. Με ένα Evo η συγκίνηση θα ήτα 10πλάσια αλλά δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια...καθόλου ταπεινό από πλευράς οδήγησης το focus.
-
Νομίζω ότι το τοπικ έκλεισε. Ο παλίκαρος που το άνοιξε αποφάσισε τι θα πάρει. Πάμε γι' άλλα
Αγορά καινούργιου αμαξιού: Leon 1.4 tsi vs. i30 1.6