-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Χμμ να θυμισω οτι τα led εχουν μηδενικη καταναλωση ρευματος, κατι που δεν εχουν τα υπολοιπα φωτιστικα σωματα!μηδενική όχι, μικρότερη ναι...
έχουν επίσης γρηγορότερη αντίδραση...?
άρα??
είναι ιδανικά για φώτα στοπ... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχεις κολλησει εσυ εκει με τα xenon.. Δλδ αν σε ολα σε καλυπτε με 9/10 σε καθε τομεα το αυτοκινητο δε θα το επαιρνες για τα κωλοxenon?τα xenon φωτιζουν στο θεο κατι που ειναι ιδιαιτερα χρησιμο αν οδηγεις σβελτα βραδυ σε καμια ερημια (σαν το ντραφι που κινειται ο Γρηγορης και τυχαινει να ξερω και γω λογω γκομενας)
μην τα υποτιμας ετσι
ειδικα συγκρινοντας τα με τα αθλια φωτα του ψιτροεν μου, απλα καμια σχεση
αλλα και οποιοδηποτε αλλα συμβατικα φωτα μου φαινονται πολυ λιγα
τα κοροιδευα μεχρι που τα απεκτησα (υποχρεωτικα, αλλιως δε θα πληρωνα για να μπουν εξτρα) και τα θεωρω πλεον απαραιτητα για ενα γρηγορο αυτοκινητο των 200+ αλογων
-
Στην μεγάλη σκάλα κυρίως φαίνεται η τεράστια διαφορά θα σημειώσω από προσωπική καθαρά πείρα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εχεις κολλησει εσυ εκει με τα xenon.. Δλδ αν σε ολα σε καλυπτε με 9/10 σε καθε τομεα το αυτοκινητο δε θα το επαιρνες για τα κωλοxenon?
τα xenon φωτιζουν στο θεο κατι που ειναι ιδιαιτερα χρησιμο αν οδηγεις σβελτα βραδυ σε καμια ερημια (σαν το ντραφι που κινειται ο Γρηγορης και τυχαινει να ξερω και γω λογω γκομενας)
μην τα υποτιμας ετσι
τα κοροιδευα μεχρι που τα απεκτησα (υποχρεωτικα, αλλιως δε θα πληρωνα για να μπουν εξτρα) και τα θεωρω πλεον απαραιτητα για ενα γρηγορο αυτοκινητο των 200+ αλογων
Ωραια λοιπον...Με την προυποθεση λοιπον οτι οπως εγραψα και παραπανω το αμαξι σε καλυπτει με 9/10 στα παντα ολα δωσε κατιτις και βαλε καποια καλα xenon..Ποσο εχει ενα καλο κιτακι της bosch? 300?400?500?
δλδ να παρω αλλο αμαξι μονο και μονο για τα xenon? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχεις κολλησει εσυ εκει με τα xenon.. Δλδ αν σε ολα σε καλυπτε με 9/10 σε καθε τομεα το αυτοκινητο δε θα το επαιρνες για τα κωλοxenon?
τα xenon φωτιζουν στο θεο κατι που ειναι ιδιαιτερα χρησιμο αν οδηγεις σβελτα βραδυ σε καμια ερημια (σαν το ντραφι που κινειται ο Γρηγορης και τυχαινει να ξερω και γω λογω γκομενας)
μην τα υποτιμας ετσι
Ωραια λοιπον...Με την προυποθεση λοιπον οτι οπως εγραψα και παραπανω το αμαξι σε καλυπτει με 9/10 στα παντα ολα δωσε κατιτις και βαλε καποια καλα xenon..Ποσο εχει ενα καλο κιτακι της bosch? 300?400?500?
δλδ να παρω αλλο αμαξι μονο και μονο για τα xenon?νομίζω οτι δεν βγάζει η bosch χενον κιτ ...
ότι λέει bosch είναι κινέζικο...
βέβαια ξένον χωρίς ρυθμιστή ύψους είναι καγκουριά -
@νονος
ναι ρε δε σου ειπα, εχεις δικιο , εννοειται οτι αυτο δεν ειναι λογος να μην αγορασεις ενα αυτοκινητοαπλα τα xenon μην τα θεωρεις απλο 'γκατζετακι' ειναι πολυ χρησιμα
θα επρεπε να υπαρχουν παντου (εκτος των suv που λογω υψους σε τυφλωνουν )
-
Σε καμια περιπτωση δε τα θεωρησα γκατζετακι απλα οπως λες και εσυ δε τα θεωρ λογο να αποκλεισωενα οποιοδηποτε τουτου..
@ redmonster
Το εψαξα και εχεις δικιο ,αρχικα τα ανεφερα ως κατι επωνυμο πιστευοντας οτι θα εχουν και μια ποιοτητα..Κακως..δε πρεπει να σκεφτομαστε ετσι..Εν παση περιπτωση με 400e πρεπει λογικα να βαζεις καλα και σωστα xenon απ οτι φανταζομαι καθως δεν ειμαι και ψαγμενος με τα xenon. -
Πάντως και εγώ θα συμφωνήσω με το Γιώργο ότι τα Xenon είναι πολύ χρήσιμα και η διαφορά τους με τα απλά φώτα είναι απλά τεράστια...(και αυτό το έχω δει σε Α4 ''απλό''που έχω οδηγήσει και δεν είχε φώτα σαν τα δικά μου)
Θεωρώ πάντως ότι η Citroen θα έπρεπε να τα έχει βάλει ως έξτρα και όχι να ψάχνει ο καθένας μετά να βρει τι κιτ πρέπει να βάλει. -
Alfa Romeo MiTo 1,4T 155 VS Citroen DS3 1,6 THP 156
**Συμπέρασμα
Καλύτερο το DS3**
*
Η MiTo σαγηνεύει με την ώριμη κομψότητά της, εντυπωσιάζει με το σύστημα 'Alfa D.N.A', αλλά το τελικό οδηγικό αποτέλεσμα δεν αφήνει τη γλυκιά γεύση που περιμένεις, τη στιγμή μάλιστα που δεν ξεχωρίζει σε χώρους, άνεση και φινίρισμα. Το DS3, από την άλλη, δε δείχνει να αστειεύεται. Ήρθε δυναμικά για να ανοίξει την πόρτα μιας νέας γενιάς μοντέλων της γαλλικής φίρμας και δεν άφησε τίποτε στην τύχη. Με ιδιαίτερη σχεδίαση, προσεγμένη ποιότητα, ζωντανά οδικά χαρακτηριστικά, δυναμικές επιδόσεις στην κορυφαία του τούρμπο έκδοση και μεγάλες δυνατότητες προσωποποίησης, έχει πλέον το πάνω χέρι.* -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Alfa Romeo MiTo 1,4T 155 VS Citroen DS3 1,6 THP 156 -
-
Μερα με την νυχτα
-
ειληκρινα βλεπω πολυ καλη την mito ... σε λευκο χρωμα με νικελ στα φωτα και κοκκινα καθισματα
με το ματι φαίνεται να εχει μικροτερη κλιση η ds3 αλλα ο εσωτερικος τροχος να παταει λιγοτερο ( κλασικο psa νεας γενιας, στηρίζεται στους εξωτερικους του τροχους)
-
Πω πω μεσ'την κ@ύλα το θεϊκό3! Top επιλογή στο segment.
-
Ε οχι και τερας..
-
ενα χτυπητο αρνητικο, (το οποιο συνανταω σε πολλα αυτοκινητα ακομα και μεγαλων κατηγοριων), ενω πηγαινα με 80-100χλμ και ηταν ανοιχτο μονο το παραθυρο του οδηγου, εμφανιζόταν ενας πολύ εκνευριστικος αεροδυναμικος θόρυβος με ξενερωσε πολύ και μου φανηκε σαν να το κανανε στο ποδι... ουτε το twingoI δεν το κανει αυτο
-
Αμαν ξερο τον ηχο που λες το ειχα πρωτοδιαπιστωσει σε ενα polo '07-'08 και οντως σπαει νευρα..H ds3 το εκανε? Παντως νομιζω οτι αν δε το εχεις στη συγκεκριμενη θεση το παραθυρο δε το κανει..
-
ε, ναι λογικα το κανει υπο ορισμενες συνθηκες, αλλα και παλι μου εσπασε τα νευρα...
ενα getz που ειχα νοικιασει το εκανε απο πολύ χαμηλες ταχυτητες και δεν πιστευα οτι θα το εκανε και μια citroen.. -
Εγω ισως να μη καταλαβα καλα..
Εγω εννοω εναν θορυβο ο οποιος παρουσιαζετε στο εσωτερικο της καμπινας στο πισω μερος ,σα βομβος,δλδ ηχος επαναλαμβανομενος ρυθμικος και οχι σα σφυριγμα αεροδυναμικο..Κατι τετοιο καταλαβα οτι θα εννοουσε ο rafi καθως δε πιστεψα οτι μπορει να εχει αεροδυναμικους θορυβους και σφυριγματα απ εξω... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω ισως να μη καταλαβα καλα..
Εγω εννοω εναν θορυβο ο οποιος παρουσιαζετε στο εσωτερικο της καμπινας στο πισω μερος ,σα βομβος,δλδ ηχος επαναλαμβανομενος ρυθμικος και οχι σα σφυριγμα αεροδυναμικο...σωστα καταλαβες απο την αρχη!
Citroen DS3