-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
παντως ενας γνωστος μου ρωτησε οταν εκανε και αυτος ενα test drive το ds3 και του ειπαν πως ειναι μονο 16 ''ετοιμα'' ds3 στο προγραμμα για ελλαδα...με 2 να εχουν εκτελωνιστει
οποιος προλαβε- προλαβεΤελικά που το έκανες το test drive;
-
Δεν λέει, είναι μυστικό είπαμε.
-
μια ερωτηση: αντικαταστατης του c2 ειναι ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μια ερωτηση: αντικαταστατης του c2 ειναι ?Όχι.
-
Μια χαρα ισχυει το green bonus για τη ds3...και οπως ξαναεγραψα ειναι 1000e και οχι 2500e καθως ειναι νεο μοντελο ..Το ιδιο ισχυει και για τη νεα c3.
http://www.sportdrive.gr/2010/4/19/citroen-makes-new-sales-offer -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Σιγα σκληροπυρηνικε Νονε που δε σου φτανουν ουτε 200 αλογα εσενα!
Και με 75 ξερεις οτι σκοτωνεσαι???
Μια χαρα ειναι και το 95 αρι! Ωραιο οικονομικο και για πρωτο αμαξακι θα το προτιμουσα!+1000
Αν είσαι συνειδητοποιημένος για το τι ακριβώς θέλεις, μια χαρά είναι και το μικρό.
-
Εδω τα 49 υπαρχοντα που μπορειτε να κλεισετε διαδικτυακα..Στη πλειονοτητα τους vti 120 και απο χρωματα μαυρα, γκρι και λευκα κατα κυριο λογο..
http://www.ds3.citroen.com/gr/#/booking/ -
Παίζει η διαφήμιση του DS3 στην TV...
' σου αρέσει αυτό το αυτοκίνητο?' ρωτώ τη σύζυγο
'ωραίο ύφασμα έχει στην οροφή!..γλυκούλικο'. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
'ωραίο ύφασμα έχει στην οροφή!..γλυκούλικο'.Ναι, και μετά;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
'ωραίο ύφασμα έχει στην οροφή!..γλυκούλικο'.Ναι, και μετά;
Μετά απλά της έβαλα ένα ποτήρι Σαγκρία....
-
CITROËN DS3 - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
Youtube Videoναι αλλα μονο 3θυρο;
βασικο μειον! -
CITROËN DS3 - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
Youtube VideoΤι ΥΠΕΡΟΧΟ οχημα , η κουραδα το Α1 δεν εχει καμια ελπιδα απεναντι στο DS3
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
CITROËN DS3 - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
βασικο μειον!Ελεος ποσες παρωπιδες φορας? Το πενταθυρο DS3 είναι το C3 αν εβλεπες καλυτερα
-
ωπα ρε συ και το Α1 ειναι πολυ ωραιο...μην λεμε οτι θελουμε τωρα
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ωπα ρε συ και το Α1 ειναι πολυ ωραιο...μην λεμε οτι θελουμε τωραοντως ειναι το πιο ωραιο audi μεχρι σημερα, αλλα οχι και να συγκριθει με το ds3
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
CITROËN DS3 - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
βασικο μειον!όντως βλακεία... Έπρεπε να το βγάλουν και σε εκδοση με καρότσα...
-
Ο ανταγωνισμός του είναι το Mini, Mito, A1 κλπ μελλοντικά premium supermini τρίθυρα.
Και όχι τα Venga, Jazz, Agila και Note! Ούτε καν τα τρίθυρα GPunto, 207, Clio κάθονται ακριβώς δίπλα του! -
don't feed the troll, κόκκινο_τερας...
-
Οδήγησα το DS3 1.6T σήμερα. Το δοκίμασα και σε κάποιες στροφές στις οποίες ήταν πολύ διασκεδαστικό μπορώ να πω. Περισσότερη εντύπωση μου έκανε ο κινητήρας, φοβερός!
Αρνητική εντύπωση μου έκανε ότι το αμάξι κοπανούσε πάαααρα πολύ φταίνε και οι 17άρες.ΥΓ: Α, και ο συμπλέκτης μου φάνηκε υπερβολικά σκληρός
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Οδήγησα το DS3 1.6T σήμερα. Το δοκίμασα και σε κάποιες στροφές στις οποίες ήταν πολύ διασκεδαστικό μπορώ να πω. Περισσότερη εντύπωση μου έκανε ο κινητήρας, φοβερός!
Αρνητική εντύπωση μου έκανε ότι το αμάξι κοπανούσε πάαααρα πολύ φταίνε και οι 17άρες.ΥΓ: Α, και ο συμπλέκτης μου φάνηκε υπερβολικά σκληρός
προφανως δεν εχεις ξαναοδηγησει αμαξι με 17αρες
Citroen DS3