-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eδω ακομα και στο 500 Abarth προσφερουν πλεονΑπο πότε ισχύει αυτό Γρηγόρη?
Κόστος ξέρουμε.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Eδω ακομα και στο 500 Abarth προσφερουν πλεον
Απο πότε ισχύει αυτό Γρηγόρη?
Κόστος ξέρουμε.
Ψηνεσαι?
Εδω και μερικους μηνες.
Οι τιμες ειναι παλιες... -
Εμένα πάντως μου αρέσει πάρα πολύ το ds3 και αν δεν είχα πάρει πριν ένα χρόνο το 207 (rallye) θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για το 150άρι. Η τιμή του είναι αρκετά καλή γι'αυτά που δίνει (επιδόσεις-εξοπλισμό κτλ) και είναι κουκλί μέσα-έξω.
Αυτό το αμάξι όντως μου κάνει για premium μικρό. Γιατί πολλά τα διαφημίζουν σαν premiun αλλά δεν ξέρω αν είναι. Η mito ας πούμε που είχα μπεί μέσα και την λένε premium πολλά περιοδικά, δεν μου έλεγε και πολλά σε σχέση με τα άλλα αμάξια του ανταγωνισμού. Μια καλή ποιότητα φαίνοταν οτι είχε όπως και όλα τα άλλα μικρά. Το ds3 φαίνεται πολύ ποιοτικότερο. Το είδα και από κοντά αλλά δεν μπήκα μέσα ήταν κλειδωμένο!
Βέβαια δεν κάνει 17000 που πήρα το rallye και η διαφορά είναι αξιοσέβαστη αλλά anyway!Ξέρει κανείς αν ο κινητήρας του ds3, ο thp 156 διαφέρει σε κάτι από τον thp 150 που κυκλοφορεί? Ή απλά είπανε να τον ονομάσουν 156 επειδή μπορεί να βγάζει λίγα παραπάνω άλογα ούτως ή άλλως ο ίδιος κινητήρας? Γιατί σε πολλά άρθρα 150 άλογα αναφέρανε ότι θα έχει και λέγανε για thp 150.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τον πολυδιακόπτη φώτων της Όπελ για παράδειγμα ή μήπως τον πολυδιακόπτη της Mercedes?
Μια χαρα ειναι ο πολυδιακοπτης της Mercedes... και αν μη τι αλλο ειναι στην σωστη θεση! Για Opel απο το προηγουμενο Astra που εχω οδηγησει... ουδεποτε με προβληματισε!
Το να κοτσαρεις εναν διακοπτη περαν της ορατητας του αμεσα ενδιαφερομενου... εεε ειναι λιγο ακυρο... οπως και κατι χειριστηρια RCD σε Ford οπως αναφερθηκε.
-
Τα χειριστήρια RCD ων Ford είναι βολικότατα! Ο πολυδιακόπτης των φώτων (κλάσικός γερμανικός όπως και στα Opel, Mercedes κλπ) είναι για μπάτσες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα χειριστήρια RCD ων Ford είναι βολικότατα! Ο πολυδιακόπτης των φώτων (κλάσικός γερμανικός όπως και στα Opel, Mercedes κλπ) είναι για μπάτσες...υπονοεις οτι ο corsair δεν ξερει τι του γινεται...αυτο θες να πεις ε?
-
Τα χειριστήρια RCD ων Ford είναι βολικότατα! Ο πολυδιακόπτης των φώτων (κλάσικός γερμανικός όπως και στα Opel, Mercedes κλπ) είναι για μπάτσες...καλα πιασε το hammerite γιατι σημερα βρεχει, και ασε τους ανεκδιηγητους διακοπτες σου
-
Ο βρεμμένος τη βροχή δεν την φοβάται... έχει σκουριάσει ολόκληρο, δεν έχει ανάγκη πια...
-
Γιατί, κακό είναι να έχει κανείς ενστάσεις; Ή πρέπει να καταπίνει αμάσητα κάθε μ@λακία που του σερβίρουν;
-
Καλά δεν παθαίνουμε και ...ανεμοβλογιά!
(Φιλοιταλός) -
DS3... το πρώτο αυτοκίνητο χωρίς μειονεκτήματα!!!
-
Συνήθως οι Ψιτροενάκηδες είναι ακομπλεξάριστα άτομα... υπαρχουν βέβαια και τρανταχτες εξαιρέσεις...
-
Η εργονομία μέσα σε ένα αυτοκίνητο ως προς τις θέσεις των διακοπτών, λειτουργιών κλπ είναι θέμα συνήθειας που με το καιρό ο χρήστης προσαρμόζεται!
Εδώ εγώ απο το δεξί χειριστήριο του radiocd πίσω απο το τιμόνι στο Megane στα αριστερά κουμπιά επάνω στο τιμόνι στα Micra/Splash ... πολιτισμικό σοκ έπαθα ... μη πω για τη θέση του ρεζερβουάρ που είναι αντιθετα στα ιαπωνικά με τα ευρωπαικά και σπάνια πετυχαίνω την σωστή πλευρά στο βενζινάδικο!!!Την μόνη ένσταση/αντίρρηση/διαφωνία στα Citroen είχα στη θέση της κόρνας που ποτέ δεν μπόρεσα να συνηθίσω και νομίζω διορθώθηκε πλέον!
Και επειδή είμαι και λίγο 'ψείρας' ... το Ds3 είναι απο τα λίγα μικρά νομίζω με δείκτη θερμοκρασίας νερού ... που στο C3 (σε εκθεσιακό 1,4 που είδα) εξακολουθούν να μην έχουν! -
Συνήθως οι Ψιτροενάκηδες είναι ακομπλεξάριστα άτομα... υπαρχουν βέβαια και τρανταχτες εξαιρέσεις...+1
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Aκομπλεξαριστος=Αυτος που καταπινει καθε βλακωδη σχολιασμο και χωλη απο...
Anyway, σεβομαι τους mod και δε σου απαντω αναλογως!Δεν χαλαρώνεις λίγο λέω εγώ...
Για την κόρνα...θα μου λείψει που δεν θα είναι στο γνωστό σημείο στο επόμενο αυτοκίνητο μου
Υπόψιν οτι απο Ιουνιο θα διατίθεται σταρτ στοπ και κάποια στιγμή το ρομποτικό εξάρι στα ατμοσφαιρικά σύνολα. Στον 1.6 σίγουρα για τον 1.4 δεν έχω ακριβείς πληροφορίες.
Για τα ξένον πάντως πέφτει τρελό κράξιμο. Πολύ περισσότερο από ότι για το 4αρι αυτόματο -
Παντως για τα 20.200 που κανει το 1.6Τ δεν ειναι και ασχημη επιλογη.Βεβαια αντο παρεις με καθαρα λογικα κριτηρια μαλλον ειναι λιγο ακριβουτσικο αλλα λογικο ειναι.
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Εννοεις την κορνα που ειχαν πιο παλια στο μοχλο των φλας ακριβως απο πανω ενα μπουτον!
Οντως σε πανικο δεν προλαβαινεις να πατησεις τπτ, παρολαυτα δε μου ξινισε απλα γιατι εχει τρελη πλακα και εχω κανει και τρελη πλακα με ατομα που μπαινουν στη ΖΧ και με βλεπουν να παταω απο κει την κορνα!Πολλα παλια αυτοκινητα την ειχαν την κορνα εκει.Και το εσκορτ του πατερα μου εκει την ειχε.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Παντως για τα 20.200 που κανει το 1.6Τ δεν ειναι και ασχημη επιλογη.Βεβαια αντο παρεις με καθαρα λογικα κριτηρια μαλλον ειναι λιγο ακριβουτσικο αλλα λογικο ειναι.Σε αυτή την τιμή πρακτικά δεν χρειάζεται να προσθέσεις τπτ από εξοπλισμο
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eδω ακομα και στο 500 Abarth προσφερουν πλεον
Απο πότε ισχύει αυτό Γρηγόρη?
Κόστος ξέρουμε.
Ψηνεσαι?
Εδω και μερικους μηνες.
Οι τιμες ειναι παλιες...Ευχαριστώ Γρηγόρη
Μου αρέσει πάρα πολύ...
Αλλα το esp δεν βγαίνει εκτός και...
-
αύριο οδηγάω το ds3 , αναμένεται αναλυτικό ρεβιου...
μπόνους , αμα μας κάτσει ένα ντραγκ ρεις με την ιταλίδα μου...
και σε λίγους μήνες το τεστάρω το 200αρι...
Citroen DS3