-
Ένα μικρό ή μικρο μεσαίο με την 'σωστή' ανάρτηση θα μου άρεσε
Μικρότερο δηλαδή απο BX
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αυτό τώρα σε ποιά κατηγορία παίζει;Στην κατηγοριά του C3 στο οποίο και θα βασίζεται. Ανταγωνιστής το Mini κλπ
-
H σειρά DS, θα έχει και υδροπνευματική, ακόμη και στις μικρές κατηγορίες; Αν ναι, πάω να παραγγείλω ένα από τώρα, αν όχι, ας μην μπουν καν στον κόπο να φαλκιδεύσουν έτσι την ίδια τους την παράδοση, αν όχι την ύπαρξη...
-
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν ξαναβγάζουν τον Βάτραχο?
Στα 1600 με 150 ιππους και σχεδίαση ρετρό.....Ελπιζω να κανεις πλακα. Δε νομιζω οτι μπορει να υπαρξει ξανα μια σιλουετα τετοια που να προκαλεσει τον παταγο που προκαλεσε η Ds οταν παρουσιαστηκε. Θα ειναι σαν να απαρνιεσαι το παρελθον και να απαξιωνεις την ιστορια σου. Γενικα ειμαι κατα των 'επανεμφανισεων' οπως τα mini,500,beetle ασχετα αν ειναι καλα ή οχι οχηματα.
Οσο για το ds3 απλα ελπιζω να εχει οδικα χαρακτηριστικα που να το πανε ενα βημα μπροστα απο τον ανταγωνισμο και να μην ειναι απλα ενα ψευδοpremium προιον, γενικα οσο παει χανει το χαρακτηρα της η citroen σε οτι αφορα το χαρακτηρα των αυτοκινητων πανω στην ασφαλτο και ειναι απογοητευτικο αυτο για εναν που εχει μαθει μια ζωη με citroen. Εδω δεν ειναι stadar η υδροπνευματικη στη c5 πλεον... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...γενικα οσο παει χανει το χαρακτηρα της η citroen σε οτι αφορα το χαρακτηρα των αυτοκινητων πανω στην ασφαλτο και ειναι απογοητευτικο αυτο για εναν που εχει μαθει μια ζωη με citroen. Εδω δεν ειναι stadar η υδροπνευματικη στη c5 πλεον...Σύμφωνω ... δυστυχώς ...
... έχω πάει απο BX σε Xantia και τώρα σε Forester ...
παρόλο που είναι αυτοκίνητο μεγαλύτερης κοστολογικά κλάσης δεν μπορώ να πω ότι υπερέχει της Xantia, σίγουρα είναι περισσότερο υποστροφικό ενώ δεν ελέγχει τόσο καλά τις μετακινήσεις του αμαξώματος.
Βέβαια, η συγκριση δεν είναι δίκαιη επειδή είναι ψιλότερο αλλά ... μπορεί κάποια στιγμή να ξαναγυρίσω σε citroen , αν βγει κάτι αξίολογο σε κάτω από 1500 κιλά (και πολλά λέω)
-
http://www.autoblog.com/2009/03/05/gene ... -the-dark/
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.autoblog.com/2009/03/05/geneva-2009-citroen-ds3-concept-hiding-in-the-dark/Τι τη θελουν τη ροζουλι παπαρια σε οροφη και καθρεπτες??? Κατα τα αλλα τωρα που ειναι γκρι το αμαξι φανηκε η μεσαια κολωνα της οροφης που εξωτερικα σαν σχεδιο ειναι προεκταση του πισω φτερου και μου φερνει στο μυαλο skoda roomster ...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ανήκει στην κατηγορία 'overpriced underdesigned marketing crap'[...]
Ακριβώς η κατηγορία που προτιμώ! Χμ, το βλέπω το δίλλημα: lancia ypsilon 2010 vs citroen ds3...
-
Είναι καιρός η citroen να κάνει κάτι διαφορετικό και νομίζω με την σειρά DS, κάτι θα γίνει
-
ΕΜΕΝΑ δεν με χαλαει καθολου ....ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητο.....δεν ειναι και mito βεβαια (μιας και θα ειναι στην ιδια κατηγορια ) αλλα πολυ πιο επιθετικο,σπορ και ψιλο-πολυτελη εμφανισιακα απο ολα τα αλλα στην αγορα....και μαλιστα peugeot 207 σασι δηλ κορυφαια ακαμψια!!!
-
Για αντικατάσταση του C2 το πάνε από ότι καταλαβαίνω, σε μια πιο 'σικ' μορφή. Πολύ περίεργο αυτοκίνητο πάντως Η ροζ οροφή/καθρέφτες είναι η πιο τραγική χρωματική επιλογή που έχω δει σε πρωτότυπο και δεν κολλάει πουθενά
-
C2 & C3 μάλλον... Ε καιρός ήτανε.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Για αντικατάσταση του C2 το πάνε από ότι καταλαβαίνω, σε μια πιο 'σικ' μορφή. Πολύ περίεργο αυτοκίνητο πάντως Η ροζ οροφή/καθρέφτες είναι η πιο τραγική χρωματική επιλογή που έχω δει σε πρωτότυπο και δεν κολλάει πουθενά+1.
Παράξενη η τακτική της εταιρίας απο εκθεσιακό να το βάψουν 'ροζ' εκτός και αν ο στόχος τους είναι ένα premium γυναικείο αμαξάκι που με τον 1,1 του C3 πιστευουν ότι θα πουλήσει ...Προσωπικά, δεν μου αρέσει το σχήμα του, (ίσως θα μπορούσε να είναι η εξέλιξη στο μοντέλο του ΜΙΝΙ του ... 2015), αλλά όχι το ριζοσπαστικό και πρωτοπόρο που ίσως αντιπροσωπευει το όνομα Citroen DS.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
C2 & C3 μάλλον... Ε καιρός ήτανε.Όντως και όπως είναι να τα στείλουν στον Καιάδα
-
Ανοιξε η επίσημη ιστοσελίδα www.ds3.citroen.com .Οι κινητήρες οι γνωστοί 95 , 120 και 150 ΗΡ , ντίζελ οι 90 και 110 ΗΡ και ένας οικολογικός με 99 gr CO2 . Ο 175 και ο 200 δεν μπαίνει πρός το παρόν . Βέβαια μην ξεχνάμε ότι μιλάμε γιά ένα αμάξι διαστάσεων 3,95 Χ 1,71 Χ1,46 μ.
-
creative technology στα μούτρα σας σκατόγαλλοι
-
-
καμία σχέση με DS, μα καμία, κακώς μπήκαν τα γράμματα αυτά.
ένα παραφουσκωμένο C3 είναι,άσχετα με το αν θα είναι καλό.
ο κωδικός DS δεν πρέπει να μπει,να βρουν άλλον, και να αφήσουν τον θρύλο στις δάφνες του -
σ αυτο που λες ναι....αλλα σαν αυτοκινητο ιδιαιτερα στην προτελευταια σελιδα στο γαλαζιο ...το βρισκω πολυ κομψο ...και καυτο
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
καμία σχέση με DS ...Από μια οπτική γωνία -και λίγη φαντασία- το μπροστά φανάρι φέρνει στο βάτραχο!
Citroen DS3