-
Ο χρήστης Asteiatoras89 έγραψε:
αν τα εν λόγω αυτοκόλλητα(για όσους δεν το ξέρουν δεν είναι βαφή ή κάτι τέτοιο)...Αυτοκόλλητα;
Περίεργο... Αυτοκόλλητα στην οροφή; Πολύ περίεργο.
Τι αυτοκόλλητα είναι άραγε; Φαντάζομαι βινυλίου...Τα αυτοκόλλητα αυτά βγαίνουν. Στο ίντερνετ θα βρεις πολλές σελίδες. Βάλε στο google το 'remove vinyl sticker' και θα βρεις πολλά βίντεο και sites.
Θέλουν όμως ιδιαίτερη προσοχή, επειδή είναι στην οροφή. Η οροφή τρώει 'στη μάπα' βροχή, ήλιο κλπ... Τα αυτοκόλλητα εκτός ότι καλύπτουν λαμαρίνα μπορεί να 'φαγωθούν σχετικά εύκολα'. Προσοχή στο πλύσιμο με τα σφουγγάρια, πιεστικά κλπ...κλπ...!...!...
Τα αυτοκόλλητα βινυλίου εξωτερικής χρήσης έχουν μέσο όρο ζωής γύρω στα 5 χρόνια αφού και εφόσον δεν είναι εκτεθειμένα σε άσχημες καιρικές συνθήκες. Μεγάλο ρόλο παίζει φυσικά και η ποιότητα καθώς και το πάχος του αυτοκόλλητου. Κάποιοι δίνουν 7 χρόνια εγγύηση αλλά μάλλον αυτό είναι για 'εκθεσιακή χρήση'.
Στην θέση σου θα απέφευγα την αγορά αυτοκινήτου με αυτοκόλλητα στην οροφή.
-
Και στο 500ράκι βάζουν τέτοια αυτοκόλλητα όπως και στο Mini υπάρχουν. Ακριβά μερικές φορές αλλά κάνουν ένα ωραίο σύνολο και αμα τα βαρεθεί ο κάτοχος τα βγάζει και έχει ... άλλο αμάξι.
Μ'αρέσει η κλασσική αγωνιστική ασπρόμαυρη 'σκακιέρα' στην οροφή σε συνδυασμό με τους καθρέφτες που έχω δει σε Mini Cooper.. -
και σε 500
-
Δεδομένου οτι η οροφη ειναι άσπρη και τα αυτοκολλητα επανω ειναι μαυρα(εξου και το ζεβρε) δεν εχω το φόβο που θα είχα αν ηταν αυτοκολλητα πανω σε μαυρο, το οποιο ισως και να είχε ξεθωριασει απο τον ηλιο και να ειχα τα αντιθετα αποτελεσματα.... Όσο για το υλικό, μοιαζει πολυ στην συνθεση με αυτοκολλητο βινυλιου με τη διαφορα(;) οτι ειναι αναγλυφο.... Η τιμή τους (αν κάνω λάθος διορθώστε με) νομίζω είναι στα 450... Διόλου ευκαταφρόνητο...
-
Το λευκό κιτρινίζει όμως...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το λευκό κιτρινίζει όμως...Πριν 20 χρονια ισως κιτρινιζε οτιδηποτε λευκο στην αυτοκινητοβιομηχανια, το 2010 ομως?
Φοβερος κακοπροαιρετος αντιλογος που συνεχιζεται απο μερους σου, γιατι τοσο πολυ? -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Πριν 20 χρονια ισως κιτρινιζε οτιδηποτε λευκο στην αυτοκινητοβιομηχανια, το 2010 ομως?
Φοβερος κακοπροαιρετος αντιλογος που συνεχιζεται απο μερους σου, γιατι τοσο πολυ?και το 2010 κιτρινίζει το λευκό...
όχι μόνο στο ds3 ...σε όλα τα αυτοκίνητα... -
Πριν 20 χρονια ισως κιτρινιζε οτιδηποτε λευκο στην αυτοκινητοβιομηχανια, το 2010 ομως?
Φοβερος κακοπροαιρετος αντιλογος που συνεχιζεται απο μερους σου, γιατι τοσο πολυ?Αν σου φαίνεται κακοπροαίρετο να δηλώνει κάποιος το αυτοννόητο (ότι το λευκό χρώμα κιτρινίζει, το κόκκινο ξεθωριάζει κλπ), δεν φταίω εγώ... Και φυσικά εννοώ σε όλα τα αντικείμενα, και όχι αποκλειστικά στα αυτοκίνητα μάρκας Citroen.
-
Νομίζω το λευκό μη μεταλλικό είναι λιγότερο ευαίσθητο απο το μη μεταλλικό κόκκινο που έχω δει σε Punto να έχει γίνει ... ροζ.
Περι κιτρινίσματος του μη μεταλλικού άσπρου (σε όλα τα αυτοκίνητα) το είχα ακούσει και εγώ γι' αυτό και η επιλογή του Micra μου σε κιτρινομπεζ μη μεταλλικό! Πόσο θα αλλαξει μετά απο 10 χρόνια?
Σε συγγενικό πάντως λευκό Passat 15ετίας ακόμα φαίνεται μια χαρά ασπρο. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε συγγενικό πάντως λευκό Passat 15ετίας ακόμα φαίνεται μια χαρά ασπρο.
Αμα ομως βγαλεις πχ ενα καλυμα θα ειναι ιδια αποχρωση ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε συγγενικό πάντως λευκό Passat 15ετίας ακόμα φαίνεται μια χαρά ασπρο.
Αμα ομως βγαλεις πχ ενα καλυμα θα ειναι ιδια αποχρωση ;
Μόνον έτσι φαίνεται αν άλλαξε η απόχρωση. Χωρίς μέτρο σύγκρισης είναι σχεδόν αδύνατον (θα πρέπει να είναι τεράστια η διαφορά για να γίνετι αντιλληπτή).
-
παιζει ρολο και το βερνικι...αν φυγει το βερνικι μαλλον με τον ηλιο καιγεται το χρωμα και αλλαζει
Τα μη μεταλλικα με ενα μηχανημα που τριβει με καλο κερι ακουω πως γινονται καινουργια -
Καλα αφηστε τα χρωματα τωρα και παρτε το πρωτο πιθανον πειραγμενο ds3 σε ελληνικο εδαφος..
http://www.etuners.gr/index.php?s=13&t=258 -
Δεν κακό.
-
Καθόλου κακό θα μπορούσα να πω.
-
Εμένα δεν μου αρέσουν πειράγματα σε εργοστασιακά τούρμπο.
Πόσο απέχει κάτι τέτοιο από 'μηχανική' καγκουριά και μετά να έρθει και η αισθητική! -
Eτσι για την ιστορια...
Ο χρήστης [url=http έγραψε:
etuners[/url:25st3wkf]':25st3wkf]Είναι πραγματικά τεχνολογικό θαύμα πώς ένας κινητήρας μόνο 1.6 λίτρων αντέχει την καταπόνηση σχεδόν 40 κιλών ροπής χωρίς να κινδυνεύει να λυγίσει τους διωστήρες του. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στην Peugeot-BMW για τον εξαιρετικά ανθεκτικό κινητήρα που κατασκεύασαν. Μέχρι στιγμής έχει αντέξει επιτυχώς σε οποιοδήποτε , όσο σκληρό και επίπονο, τεστ τον έχουμε υποβάλλει. -
Eτσι για την ιστορια...etuners[/url:37a30i4w]':37a30i4w]Είναι πραγματικά τεχνολογικό θαύμα πώς ένας κινητήρας μόνο 1.6 λίτρων αντέχει την καταπόνηση σχεδόν 40 κιλών ροπής χωρίς να κινδυνεύει να λυγίσει τους διωστήρες του. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στην Peugeot-BMW για τον εξαιρετικά ανθεκτικό κινητήρα που κατασκεύασαν. Μέχρι στιγμής έχει αντέξει επιτυχώς σε οποιοδήποτε , όσο σκληρό και επίπονο, τεστ τον έχουμε υποβάλλει.
Το θελω!!! Ρε ανθρωπε ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΑΒΑΤΑΡ????
-
Καλησπέρα! Τελικά τα αυτοκόλλητα που λέγαμε πριν βγήκαν με επιτυχία. Βέβαια στα σημεία που ήταν κολλημένα, το (ολοκαίνουριο και ανέγγιχτο από τον ήλιο) άσπρο γυάλιζε πιο πολύ. Μετά από ένα πέρασμα με ειδική αλοιφή το αποτέλεσμα είναι όμορφο και ομοιόμορφο.. Χίλιες φορές καλύτερο εν τέλει το αυτοκίνητο με απλή διχρωμία και χωρίς τα too much αυτοκόλλητα... Θα ανεβάσω και φώτο σύντομα... Η δουλειά έγινε σε φανοποιείο(για να μην γίνει καμιά στραβή και τρέχω για βάψιμο) και η αλήθεια είναι ότι μου θώπευσαν ελαφρώς τους γλουτούς, αλλά αξίζει... Επιφυλάσσομαι για φώτο..
-
Ο χρήστης Asteiatoras89 έγραψε:
Καλησπέρα! Τελικά τα αυτοκόλλητα που λέγαμε πριν βγήκαν με επιτυχία. Βέβαια στα σημεία που ήταν κολλημένα, το (ολοκαίνουριο και ανέγγιχτο από τον ήλιο) άσπρο γυάλιζε πιο πολύ. Μετά από ένα πέρασμα με ειδική αλοιφή το αποτέλεσμα είναι όμορφο και ομοιόμορφο.. Χίλιες φορές καλύτερο εν τέλει το αυτοκίνητο με απλή διχρωμία και χωρίς τα too much αυτοκόλλητα... Θα ανεβάσω και φώτο σύντομα... Η δουλειά έγινε σε φανοποιείο(για να μην γίνει καμιά στραβή και τρέχω για βάψιμο) και η αλήθεια είναι ότι μου θώπευσαν ελαφρώς τους γλουτούς, αλλά αξίζει... Επιφυλάσσομαι για φώτο..Ωραιος!Αλλα απο το εργοστασιο δεν εβγαινε χωρις αυτοκολητα? Εγω παντως που την ειδα και απο κοντα μου αρεσαν πολυ πανω στο αμαξι!
Citroen DS3