-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
το θεμα ειναι σε τι τιμη θα ερθει κ οχι τοσο σε ποσα κομματια θα ερθει........Με βαση τον συλλεκτικο του χαρακτηρα αλλα και τα οσα λενε οτι θα μπορει να κανει πανω στο δρομο δε θα μου καμια εντυπωση η τιμη....
-
Ενα 30ρι θα το θες πιστευω!
-
Μια δευτέρα το έχω...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μια δευτέρα το έχω...Σημερα ειναι σαββατο,σε δυο μερες μας το ξαναλες
-
30000 κάνει στην Γαλλία .
Εδώ θα πάει 35000 γιατί θα έχει και φόρο πολυτελείας και επειδή θα είναι πολύ λίγα τα κομμάτια θα είναι συλλεκτικό και αυτά θα πουληθούν μεταξύ φίλων και γνωστών . -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εδώ θα πάει 35000 γιατί θα έχει και φόρο πολυτελείας και επειδή θα είναι πολύ λίγα τα κομμάτια θα είναι συλλεκτικό και αυτά θα πουληθούν μεταξύ φίλων και γνωστών .35.000ευρω??????????
κ εγω που πιστευα ενα 25αρι.......
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εδώ θα πάει 35000 γιατί θα έχει και φόρο πολυτελείας και επειδή θα είναι πολύ λίγα τα κομμάτια θα είναι συλλεκτικό και αυτά θα πουληθούν μεταξύ φίλων και γνωστών .Τσάμπα πράγμα δηλαδή...
Κατα τα αλλά ο παραπάνω συνδυασμός του παει ΠΟΛΥ... -
Στα 35 χιλιάρικα η επιλογή είναι μία: Megane RS!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στα 35 χιλιάρικα η επιλογή είναι μία: Megane RS!Υποκειμενικο το πως θα ξοδεψεις τα λεφτα σου, φτανει να τα ξοδεψεις σε κατι που αξιζει...για μενα αξιζουν και τα δυο! Τωρα αν η Racing αξιζει κανονικα 25 και οχι 35 λιγο με ενδιαφερει, σημασια εχει οτι αξιζει να σπαταλισεις καποιο ποσο!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εδώ θα πάει 35000 γιατί θα έχει και φόρο πολυτελείας και επειδή θα είναι πολύ λίγα τα κομμάτια θα είναι συλλεκτικό και αυτά θα πουληθούν μεταξύ φίλων και γνωστών .Τσάμπα πράγμα δηλαδή...
Κατα τα αλλά ο παραπάνω συνδυασμός του παει ΠΟΛΥ...Τι τσάμπα
Ελπίζω να μην γίνει ξανά φιάσκο τύπου φοκους ρς -
Ναι αυτο δε φορουσε 1.6 μοτερ ομως...
-
Γιαυτό ελπίζω... Απλά καλώς ή κακώς, όσο φοβερά αυτοκίνητα και να είναι αυτά, στην Ελλάδα είναι πολύ λίγοι αυτοί που θα εκταμιεύσουν ένα τόσο σοβαρό ποσό για: 1. τέτοιας κατηγορίας αμάξι και 2. citroen
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιαυτό ελπίζω... Απλά καλώς ή κακώς, όσο φοβερά αυτοκίνητα και να είναι αυτά, στην Ελλάδα είναι πολύ λίγοι αυτοί που θα εκταμιεύσουν ένα τόσο σοβαρό ποσό για: 1. τέτοιας κατηγορίας αμάξι και 2. citroen+1
υπάρχει και η η φορολογία που ωθεί τα πράγματα στα άκρα... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιαυτό ελπίζω... Απλά καλώς ή κακώς, όσο φοβερά αυτοκίνητα και να είναι αυτά, στην Ελλάδα είναι πολύ λίγοι αυτοί που θα εκταμιεύσουν ένα τόσο σοβαρό ποσό για: 1. τέτοιας κατηγορίας αμάξι και 2. citroenΣιγουρα και συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!
Αυτο δε σημαινει ομως οτι δεν αξιζει το αυτοκινητο ενα καλο ποσο, πριν πουμε τι αξιζει και τι οχι (για μερικους το λεω) ας κατσουν να δουν τι μοτερ φοραει, τι στησιμο θα εχει, τι επιδοσεις εχει, ποσο ισορροπημενο ειναι κτλ...και μετα το τιμολογουν οι 'γνωστες'!
Αυτο λεω τοση ωρα...κατα τα αλλα συμφωνω ξαναλεω με το σκεπτικο σου! -
Κάπου είχα διαβάσει πάντως οτι παίζει και να βγεί κανονικά στη παραγωγή και όχι μόνο σε περιορισμένα κομμάτια..
-
Kαλα κρασια.......σε τετοια τιμη και 10 αμαξια να ερθουνε απουλητα θα μεινουνε!
-
Kαλα κρασια.......σε τετοια τιμη και 10 αμαξια να ερθουνε απουλητα θα μεινουνε!Λες ε?
Κοιτα να δεις που εγω ξερω οτι ηδη καμπωσα ατομα εκαναν σαν τρελα για το συγκεκριμενο και επεμεναν να αφησουν ηδη απο το Μαη προκαταβολη! Περισσοτερα γνωριζει ενας θαμωνας του φορουμ που μιλαει πιο πολυ με τη Citroen Hellas!
Η σιγουρια θα μας φαει εδω μεσα... -
Kαλα κρασια.......σε τετοια τιμη και 10 αμαξια να ερθουνε απουλητα θα μεινουνε!Να παρεις audi a1 εσυ..
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Στα 35 χιλιάρικα η επιλογή είναι μία: Megane RS!
Υποκειμενικο το πως θα ξοδεψεις τα λεφτα σου, φτανει να τα ξοδεψεις σε κατι που αξιζει...για μενα αξιζουν και τα δυο! Τωρα αν η Racing αξιζει κανονικα 25 και οχι 35 λιγο με ενδιαφερει, σημασια εχει οτι αξιζει να σπαταλισεις καποιο ποσο!
Μπράβο σιγουριά ...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Kαλα κρασια.......σε τετοια τιμη και 10 αμαξια να ερθουνε απουλητα θα μεινουνε!
Λες ε?
Κοιτα να δεις που εγω ξερω οτι ηδη καμπωσα ατομα εκαναν σαν τρελα για το συγκεκριμενο και επεμεναν να αφησουν ηδη απο το Μαη προκαταβολη! Περισσοτερα γνωριζει ενας θαμωνας του φορουμ που μιλαει πιο πολυ με τη Citroen Hellas!
Η σιγουρια θα μας φαει εδω μεσα...κοιτα απο ατομα που κανουν σαν τρελα στα φορα και ατομα που ειναι ετοιμα να αγορασουν εχουμε χορτασει (οι περιπτωσεις ειναι πολλες δε χρειαζεται να τις απαριθμησω)
αν δε τα δουμε στο δρομο ο,τι και να λεμε δεν εχει σημασια και το θεμα ειναι οτι και απλα ds3 βλεπω υπερβολικα σπανια
Citroen DS3