-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:lol: xaxaxaxa
Χρήστο εκείνα κατέληξαν σε μία πρώην (μεγάλη λακαμία ...... ) παίζει και να την είχες γνωρίσει στο Καϊμάκι. Τέτοια λάθη δεν ξαναγίνονταιΔηλαδή τώρα είναι ελεύθερη;
Κινηθείτε ελεύθερα. Να φάει και κανας άλλος ντε
-
όποιος έρθει φλώρινα για σκι να ρίξει πμ
-
Αν έρθω για άλλο λόγο και σου ρίξω ένα δεν θα το 'δεχτείς' ;
-
ρε μλκ τους έχεις πάρει όλους φαλάγγι
με τσίγκινα σωβρακάκια μας βλέπω στην αριστέρωσηΧάρη, μάλλον θα ανεβούμε οικογενειακώς πάνω ετοιμάσου
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αν έρθω για άλλο λόγο και σου ρίξω ένα δεν θα το 'δεχτείς' ;άμα είναι να να σου δώκω και το σπίτι
τρύφτυ τον δρόμο τον ξέρεις
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν έρθω για άλλο λόγο και σου ρίξω ένα δεν θα το 'δεχτείς' ;
άμα είναι να να σου δώκω και το σπίτι
Μου θύμισες το εξής ανεκδοτο :
Μπαίνει ένας τύπος σε ένα φαρμακείο και ρωτάει τη φαρμακοποιό:
- Για τον πριαπισμό τι δίνετε;
- Ένα διώροφο στην Κηφισιά και το φαρμακείο που βλέπετε.
Φλώρινα είναι από τα μέρη που δεν έχω πάει ποτέ, μια βόλτα της την οφείλω
-
Να τον πας να προσκυνήσει τον άγιο άμα ανέβει
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Να τον πας να προσκυνήσει τον άγιο άμα ανέβειθα τον πάω βόλτα στην Λεωφόρο Αυγουστίνου Καντιώτη
αγαπάμε ΒΙΛΛ33, με ενάμισι ούπα (πώς κλίνεται αυτό το πράμα;) σε κάθε τρύπα, μπορώ να βάλω πάνω την Πάπυρους Λαρούς.
ΜΠΙΜΖ ασχολείσου με τα τογιότα σου
-
Να τον πας να προσκυνήσει τον άγιο άμα ανέβει
θα τον πάω βόλτα στην Λεωφόρο Αυγουστίνου Καντιώτη
αγαπάμε ΒΙΛΛ33, με ενάμισι ούπα (πώς κλίνεται αυτό το πράμα;) σε κάθε τρύπα, μπορώ να βάλω πάνω την Πάπυρους Λαρούς.
ΜΠΙΜΖ ασχολείσου με τα τογιότα σου
hint μην καθεσαι κατω απο τον Λαρους
-
Πρόσεξε μόνο μη βάλεις τα CD του Στράτους του Διονυσίους μαζί με τους τόμους της Πάπυρους Λαρούς γιατί ο τοίχους θα πέσει.
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Χρήστο εκείνα κατέληξαν σε μία πρώην (μεγάλη λακαμία ...... ) παίζει και να την είχες γνωρίσει στο Καϊμάκι. Τέτοια λάθη δεν ξαναγίνονταιΔηλαδή τώρα είναι ελεύθερη;
Αυτό θα πει, ομαδικό πνεύμα.
-
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
http://vimeo.com/17274316Χαλαρά τα κάνω και εγώ όλα αυτα!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
OMAΔΙΚΟ πνευμα θα ηταν ο προηγουμενος και ο επομενος να ... συμπεσουν
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
OMAΔΙΚΟ πνευμα θα ηταν ο προηγουμενος και ο επομενος να ... συμπεσουν
Και εγώ εκεί το πάω... μιας και είναι ελευθερη, να φαει και κανας αλλος... κατι σε συνθηματικα μου φέρνουν
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Χαλαρά τα κάνω και εγώ όλα αυτα!
Εννοείται ότι στο έχω κλέψει για sc + fb!
Και εγώ τα έχω Θάνο, οι προσγειώσεις μου κάπως έτσι είναι συνήθως.
-
Με αφορμή το post του φίλου focusman91 και για να δούμε πόσο άθλιοι είμαστε που αρνούμασταν πριν χρόνια να μισθώσουμε μακροχρόνια στην doppelmayr garaventa ελληνικό χιονοδρομικό για να μην ξεπουλήσουμε την περιουσία του ελληνικού λαού στους ξένους.... αναφέρω πως αυτή ως γνωστόν έχει μισθώσει το banskο στο οποίο φέτος θα διεξαχθεί αγώνας παγκοσμίου κυπέλου Η δε ανάπτυξη του εκεί χωριού -πλέον κωμόπολη είναι γνωστή σε όσους το εχουν επισκεφθεί. Αναφέρω δε πως σε κλιματολογικές συνθήκες δεν διαφέρει ιδιαίτερα από το υπέροχο κατά τα άλλα Φαλακρό στη Δράμα με το οποίο έχει και οπτική επαφή.
Απεναντίας εδώ όλα τα χιονοδρομικά είναι ελλειματικά (κρατικά ή δήμων - κοινοτήτων) κινδυνεύουν αρκετά να μην ανοίξουν ή να ανοίξουν με ελλείψεις σε προσωπικό ή σε συνθήκες ασφαλείας και τώρα περιμένουμε τους σεϊχηδες να τα σώσουν
Θα μου πείτε εδώ παίζει να μην έχουμε μισθό γι'αυτά θα σκάσουμε. Είναι και αυτό μια θέση.
-
Κον5 γνωριζεις καθολου αν ο δρομος προς το Bansko απο Βουλγαρια και μετα ειναι καλος??
Ποση ωρα ειναι περιπου απο Κομοτηνη??
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?