-
μπραβο και στον gab και στον Κριεζα που ειχαμε 2 σελιδες θρεντ χωρις μπινελικι και με καποιο επιπεδο...
κατι πιπιλιες μενουν τωρα να εξαφανιστουν!bruce ακολουθα το παραδειγμα του Κριεζα,δεν σου χρειαζονται οι υπερβολες αν εχεις δικιο!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
τελευταια φορα που το λεω, ειλικρινα. το προβλημα μου δεν ειναι ο γαβ γαβ ριλος. μα τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε?Παρόλα αυτά το όνομά του το προσβάλλεις ακόμα, αντίθετα με τις προσταγές του κανονισμού.
Εμείς είναι δύσκολο να το καταλάβουμε;; -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
**Aπαντηση επι προσωπικου.*Εγω εχω 1.000.000 λογους να ειμαι αντιαμερικανος οπως ειχα και αλλους τοσους που ημουν αντισοβιετικος αντιναζι και οτι αντι μπορεις να φανταστεις.
Ξερεις φιλε μου εμενα δε με θαμπωσαν ποτε τα Αμερικανικα φιλμ που δειχνουν μια χωρα οπου ολα ειναι αγγελικα πλασμενα με ωραια αμαξια ουρανοξυστες μονοκατοικιες με γκαζον.
Επειδη εχω μια λοξα με την Ιστορια δεν αποκαλω τυχαια το Αμερικανικο συφερτο που εχει το θρασος να ονομαζεται 'Αμερικανικο Εθνος' Εθνος Δολοφονων.Απο τη πρωτη στιγμη της δημιουργιας του το κρατος αυτο στηριχτηκε στην εξοντωση οτιδηποτε διαφορετικου.
Απο τη Γενοκτονια των Ιθαγενων φυλων μεχρι τη συνεχιση της Δουλείας και απο τις επεμβασεις τους στη Κεντρικη Αμερικη στις αρχες του 20ου αιωνα μεχρι την αποβαση στον Κολπο των Χοιρων ,τον πολεμο στο Βιετναμ, τους βομβαρδισμους της Καμποτζης και του Λαος μεχρι την επεμβαση τους στη Γρεναδα ,την υποστηριξη τους με λεφτα που προερχονταν απο εμποριο Ναρκωτικων στους Κοντρας της Νικαραγουας,τις επεμβασεις στη Σομαλια,το Αφγανισταν,το Ιρακ,τους βομβαρδισμους στη Γιουγκοσλαβια.....
Αν κατσω και σου αναφερω τα εγκληματα κατα της Ανθρωποτητας που εχει κανει αυτη η καταρα του θεου δε θα μας εφταναν καμμια 500αρια σελιδες.....
*(αληθεια οι Παναμεζοι ,οι Περουβιανοι , οι Βενεζουελανοι δεν ειναι Αμερικανικα Εθνη??).Θα σε παρακαλεσω λοιπον να εισαι πιο προσεκτικος στους χαρακτηρισμους σου γιατι οσο κι αν προσπαθησα με επιχειρηματα πηγες και παραπομπες σε Γεγονοτα το μονο που ελαβα ως απαντηση ηταν emoticons αρκτικολεξα και πλαγιες συγκαλυμμενες υβρεις.
Ε τι να κανουμε εγω τους βριζω ευθεως.....Βεβαια το να τους αγνοησω οταν καταφερονται εναντιον της Πατριδας μου ειναι χειροτερο απο το να συμφωνησω μαζι τους.
Εχω ξαναγραψει οτι γνωριζω πολυ καλυτερα απο τον καθε Αμερικανοθρεμμενο τα προβληματα τις δυσκολιες και τα στραβα τουτης εδω της χωρας.
Εμεινα εδω ομως και προσπαθω με οτι μεσον εχω να αλλαξω προς το καλυτερο οτι μπορω και δεν ανεχομαι να μειωνουν τις προσπαθειες μας και τη χωρα μας γενικοτερα ορισμενοι που επειδη ετυχε να βρουν κατι καλυτερο νομιζουν οτι επιασαν τον Παπα απο τα φρυδια.Αυτα τα ολιγα λοιπον τα οποια , παροτι αφορουν προσωπικο θεμα οπως γραφω και στην Αρχη , τα δημοσιευω για να μη νομισει κανεις οτι αποφευγω να απαντησω.....
Οι ταινείες ούτε και μένα ποτέ με έκαναν να πώ 'πω πω τι ωραία που είναι η Αμερική'. Κάποτε είμουν και' γώ αντι-αμερικάνος μέχρι που άρχησα να χρησιμοποιώ το ίντερνετ και να πηγαίνω τακτικά σένα πολύ μεγάλο φόρουμ για αυτοκίνητα όπου και έκει δεν έλλειπε και ο 'Αντίλογος' όπου συζητούσαμε και συζητάμε για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς και φύσικα τα περισσότερα thread ήταν περι πολιτικής και μερικά περι θρησκείας (μονο που εκεί γινόταν η σφαγή του αγιου βαρθολομαίου...) Στην αρχή όταν έβλεπα τις απόψεις διαφόρων αμερικάνων περι πολιτικής έλεγα πάντα μέσα μου 'καλά τι ηλίθιοι μπορεί να είναι και να υποστηρίζουν τέτοιου είδους απόψεις'. Φυσικά δεν έλειπαν και οι αντι-αμερικάνοι που έκαναν κι'αυτοί thread περί πολιτικής και εξέφραζαν την απέχθεια τους απέναντι στις ΗΠΑ. Τελικά όμως άλλαξα και αποφάσισα να βλέπω τα πράγματα με πιο ανοιχτό μυαλό και δύχως προκαταλύψεις. Σ'αυτό που έχω καταλήξει είναι ότι όποτε κάποιο κράτος γίνεται μεγάλη δύναμη αρχίζει και κάνει κατάχρηση της δύναμής του. Αυτό έχει αποδειχτεί άπειρες φορές στην ιστορία. Πάρε Ρωμαική Αυτοκρατορία, Αρχαία Ελλάδα, αργότερα η Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλλία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Οθομανική Αυτοκρατορία, Σοβιετική Ένωση, Ιαπωνία κλπ...Εεε τώρα είναι οι ΗΠΑ στο μέλλον η Κίνα και δεν ξέρω ποιος άλλος. Δεν τους δικαιολογώ αλλά η ψυχρή μου λογική λέει ότι αυτό είναι στη φύση του ανθρώπου και ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει. Η εξουσία διευθύρει τον άνθρωπο. Τώρα για τις σφαγές Ιθαγενών που έγιναν μου φένεται οτι παραβλέπεις ότι οι 'Αμερικάνοι' που τους διέλυσαν ήταν Άγγλοι, Γάλλοι, Ισπανοί, Σκανδηναβοί, γενικότερα Ευρωπαίοι. Κάτι επίσης που παραβλέπεις είναι το γέγονος οτι οι ΗΠΑ ήταν η πρώτη αποικία οπότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα για το ποιός έκανε τι. Φυσικά σε κάθε κράτος υπάρχουν οι οπισθοδρομικοί, η Αμερική πάντα είχε μεγάλο πλυθησμό οπότε λογικό είναι να υπάρχουν και πολλοί ηλίθιοι, δεν μπορείς όμως όλους να τους βάλεις στο ίδιο καζάνι. Το να λες ένα Έθνος δολοφωνικό είναι βαριά κουβέντα και αν ήταν να εξόντωναν κάθε τι το διαφορετικό τότε δεν θα γινόταν τώρα στις ΗΠΑ να ζουν διαφορετικές φιλές ανθρώπων. Άλλωστε οι ΗΠΑ είναι κράτος πολυ-πολιτισμικό που εκεί έχουν μεταναστεύσει άνθρωποι απο όλο τον πλανήτη. Προσωπικά η Αμερική μ'αρέσει σαν χώρα, σαν λαός, σαν οικονομία. Η (εξωτερική) πολιτική της ποτέ δεν μ' άρεσε για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
**Aπαντηση επι προσωπικου.*Εγω εχω 1.000.000 λογους να ειμαι αντιαμερικανος οπως ειχα και αλλους τοσους που ημουν αντισοβιετικος αντιναζι και οτι αντι μπορεις να φανταστεις.
Ξερεις φιλε μου εμενα δε με θαμπωσαν ποτε τα Αμερικανικα φιλμ που δειχνουν μια χωρα οπου ολα ειναι αγγελικα πλασμενα με ωραια αμαξια ουρανοξυστες μονοκατοικιες με γκαζον.
Επειδη εχω μια λοξα με την Ιστορια δεν αποκαλω τυχαια το Αμερικανικο συφερτο που εχει το θρασος να ονομαζεται 'Αμερικανικο Εθνος' Εθνος Δολοφονων.Απο τη πρωτη στιγμη της δημιουργιας του το κρατος αυτο στηριχτηκε στην εξοντωση οτιδηποτε διαφορετικου.
Απο τη Γενοκτονια των Ιθαγενων φυλων μεχρι τη συνεχιση της Δουλείας και απο τις επεμβασεις τους στη Κεντρικη Αμερικη στις αρχες του 20ου αιωνα μεχρι την αποβαση στον Κολπο των Χοιρων ,τον πολεμο στο Βιετναμ, τους βομβαρδισμους της Καμποτζης και του Λαος μεχρι την επεμβαση τους στη Γρεναδα ,την υποστηριξη τους με λεφτα που προερχονταν απο εμποριο Ναρκωτικων στους Κοντρας της Νικαραγουας,τις επεμβασεις στη Σομαλια,το Αφγανισταν,το Ιρακ,τους βομβαρδισμους στη Γιουγκοσλαβια.....
Αν κατσω και σου αναφερω τα εγκληματα κατα της Ανθρωποτητας που εχει κανει αυτη η καταρα του θεου δε θα μας εφταναν καμμια 500αρια σελιδες.....
*(αληθεια οι Παναμεζοι ,οι Περουβιανοι , οι Βενεζουελανοι δεν ειναι Αμερικανικα Εθνη??).Θα σε παρακαλεσω λοιπον να εισαι πιο προσεκτικος στους χαρακτηρισμους σου γιατι οσο κι αν προσπαθησα με επιχειρηματα πηγες και παραπομπες σε Γεγονοτα το μονο που ελαβα ως απαντηση ηταν emoticons αρκτικολεξα και πλαγιες συγκαλυμμενες υβρεις.
Ε τι να κανουμε εγω τους βριζω ευθεως.....Βεβαια το να τους αγνοησω οταν καταφερονται εναντιον της Πατριδας μου ειναι χειροτερο απο το να συμφωνησω μαζι τους.
Εχω ξαναγραψει οτι γνωριζω πολυ καλυτερα απο τον καθε Αμερικανοθρεμμενο τα προβληματα τις δυσκολιες και τα στραβα τουτης εδω της χωρας.
Εμεινα εδω ομως και προσπαθω με οτι μεσον εχω να αλλαξω προς το καλυτερο οτι μπορω και δεν ανεχομαι να μειωνουν τις προσπαθειες μας και τη χωρα μας γενικοτερα ορισμενοι που επειδη ετυχε να βρουν κατι καλυτερο νομιζουν οτι επιασαν τον Παπα απο τα φρυδια.Αυτα τα ολιγα λοιπον τα οποια , παροτι αφορουν προσωπικο θεμα οπως γραφω και στην Αρχη , τα δημοσιευω για να μη νομισει κανεις οτι αποφευγω να απαντησω.....
Οι ταινείες ούτε και μένα ποτέ με έκαναν να πώ 'πω πω τι ωραία που είναι η Αμερική'. Κάποτε είμουν και' γώ αντι-αμερικάνος μέχρι που άρχησα να χρησιμοποιώ το ίντερνετ και να πηγαίνω τακτικά σένα πολύ μεγάλο φόρουμ για αυτοκίνητα όπου και έκει δεν έλλειπε και ο 'Αντίλογος' όπου συζητούσαμε και συζητάμε για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς και φύσικα τα περισσότερα thread ήταν περι πολιτικής και μερικά περι θρησκείας (μονο που εκεί γινόταν η σφαγή του αγιου βαρθολομαίου...) Στην αρχή όταν έβλεπα τις απόψεις διαφόρων αμερικάνων περι πολιτικής έλεγα πάντα μέσα μου 'καλά τι ηλίθιοι μπορεί να είναι και να υποστηρίζουν τέτοιου είδους απόψεις'. Φυσικά δεν έλειπαν και οι αντι-αμερικάνοι που έκαναν κι'αυτοί thread περί πολιτικής και εξέφραζαν την απέχθεια τους απέναντι στις ΗΠΑ. Τελικά όμως άλλαξα και αποφάσισα να βλέπω τα πράγματα με πιο ανοιχτό μυαλό και δύχως προκαταλύψεις. Σ'αυτό που έχω καταλήξει είναι ότι όποτε κάποιο κράτος γίνεται μεγάλη δύναμη αρχίζει και κάνει κατάχρηση της δύναμής του. Αυτό έχει αποδειχτεί άπειρες φορές στην ιστορία. Πάρε Ρωμαική Αυτοκρατορία,** Αρχαία Ελλάδα,** αργότερα η Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλλία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Οθομανική Αυτοκρατορία, Σοβιετική Ένωση, Ιαπωνία κλπ...Εεε τώρα είναι οι ΗΠΑ στο μέλλον η Κίνα και δεν ξέρω ποιος άλλος. Δεν τους δικαιολογώ αλλά η ψυχρή μου λογική λέει ότι αυτό είναι στη φύση του ανθρώπου και ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει. Η εξουσία διευθύρει τον άνθρωπο. Τώρα για τις σφαγές Ιθαγενών που έγιναν μου φένεται οτι παραβλέπεις ότι οι 'Αμερικάνοι' που τους διέλυσαν ήταν Άγγλοι, Γάλλοι, Ισπανοί, Σκανδηναβοί, γενικότερα Ευρωπαίοι. Κάτι επίσης που παραβλέπεις είναι το γέγονος οτι οι ΗΠΑ ήταν η πρώτη αποικία οπότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα για το ποιός έκανε τι. Φυσικά σε κάθε κράτος υπάρχουν οι οπισθοδρομικοί, η Αμερική πάντα είχε μεγάλο πλυθησμό οπότε λογικό είναι να υπάρχουν και πολλοί ηλίθιοι, δεν μπορείς όμως όλους να τους βάλεις στο ίδιο καζάνι. Το να λες ένα Έθνος δολοφωνικό είναι βαριά κουβέντα και αν ήταν να εξόντωναν κάθε τι το διαφορετικό τότε δεν θα γινόταν τώρα στις ΗΠΑ να ζουν διαφορετικές φιλές ανθρώπων. Άλλωστε οι ΗΠΑ είναι κράτος πολυ-πολιτισμικό που εκεί έχουν μεταναστεύσει άνθρωποι απο όλο τον πλανήτη. Προσωπικά η Αμερική μ'αρέσει σαν χώρα, σαν λαός, σαν οικονομία. Η (εξωτερική) πολιτική της ποτέ δεν μ' άρεσε για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.
Επειδη για να δικαιολογησουμε ως εντελως φυσιολογικο τον τροπο με τον επικρατησαν οι ΗΠΑ (και γενικοτερα οι πλεον αναπτυγμενοι-αγνοειτε σε τι πτωματα πατησαν οι μεγαλυτεροι κολλοσοι και πως διαμορφωνουν κυβερνητικα κατεστημενα για να επικρατησουν) γενικολογουμε,μπορεις να μου πεις ποτε η Αρχαια Ελλαδα λειτουργησε φασιστικα και κατακτητικα εναντιον αλλης χωρας, κι αν αυτο ολο το μεγαλειο που απεκτησε οφειλοταν σε οποιασδηποτε μορφης υπονομευσης ενος αλλου λαου?
-
Πάνω σε αυτό που αναφέρει ο G60:
Πρόσφατα έτυχε να πέσουν στα χέρια μου κάποια καλά ιστορικά βιβλία. Με λύπη διαπίστωσα ότι η συμπεριφορά των αρχαίων Αθηναίων στα υπόλοιπα μέλη της Αθηναϊκής συμμαχίας είχε τρομερές ομοιότητες με τη σημερινή πολιτική των Αμερικάνων (ανεβοκατεβάσματα κυβερνήσεων, δολοφονίες κτλ) -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Γαβ Γαβ Ριλη το ξερεις ετσι οτι ανοιχτηκε τοπικ μοναχα για εσενα ε?το ξερεις το ξερεις....
και ξερεις ποιοι και ποσοι απαντησαν εκει?? αλλα επειδη δε σε συμφαιρει παααααλι δε θα απαντησεις. για ακομα μια φορα εισαι
Ποιο τοπικ?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εεεεε, εγώ θέλω να συγχαρώ τον KRIEZA, που πλέον επιτίθεται στον gavriil1 χρησιμοποιώντας τα ίδια όπλα.
Νομίζω ότι θα παρακολουθήσουμε σπουδαία μάχη.Δεν εχω ιδεα για τι μιλας. Εγω εδω δεν ειμαι με οπλα.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εσυ ποια σουπερ θρεντ ανοιξες που ολοι σε ευχαριστουνε για αυτα?
Kανενα....
Απο το να γραφω για σουτιεν και κυλοτες σ'ενα αυτοκινητιστικο φορουμ καλυτερα να μη γραφω τιποτα.....Εννοεις οτι ολα τα θρεντ στο Αντιλογος ηταν/ειναι και θα πρεπει να ειναι αυτοκινητιστικου περιεχομενου?
Όχι.
Γιαυτό και άνοιξε ο Αντίλογος άλλωστε.Αλλά και να ανοίγουμε θέματα ίσα για να τα ανοίξουμε, είναι λογικό να κλειδώνονται.
Πρωτον, δεν νομιζω οτι το θεμα μου για τα ακριβα εσωρρουχα κλειδωθηκε για λογο content nature. Δηλαδη οτι ειναι inappropriate για τον Αντιλογο. Ετσι μαντευω, ισως να κανω και λαθος ομως. Νομιζω οτι κλειδωθηκε περισσοτερο για το hijacking που εγινε απο τους...ξερεις και ξερουμε ποιους.
Δευτερον, τι σε κανει να νομιζεις οτι ανοιξα εκεινο το θρεντ 'ετσι για να το ανοιξω'. Αν ειναι δυνατον. Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον ενα θρεντ για τα πιο ακριβα 'οτιδηποτε' ειναι απαραδεκτο για τον Αντιλογο? Εσυ πες μου.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
τελευταια φορα που το λεω, ειλικρινα. το προβλημα μου δεν ειναι ο γαβ γαβ ριλος. μα τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε?Το οτι δεν εισαι ικανος να γραψεις το ονομα μου οπως ειναι σωστο, αποδεικνυει οτι εχει 100% πρωσοπικο προβλημα μαζι μου. Εκει που ζω εγω και εκει που εχω ζησει, το να κανεις παραλλαγες του ονοματος καποιου ειναι 100% προσβλητικο. Εκει που ζεις εσυ ισως να μην ειναι ομως. Εσυ πες μου.
-
οι περισοτεροι κανουν-κανετε αυτο το λαθος: οι συγκρισεις γινονται ΜΟΝΑΧΑ με αλλους συγχρονους πολιτισμους.
δε γινεται να συγκρινεις του αρχαιους ελληνες με τους γερμανους του 20ου αιωνα.
με τους ρωμαιους τους συγκρινεις. με τους περσες. και παει λεγοντας. ειναι τεραστιο λαθος αυτο.
η αληθεια μαλλον ειναι οτι οι αρχαιοι υμων προγονοι μεταξυ τους τα βγαζανε τα ματακια τους παρα πανω σε αλλους λαους...
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Τελικά όμως άλλαξα και αποφάσισα να βλέπω τα πράγματα με πιο ανοιχτό μυαλό και δύχως προκαταλύψεις.
Συγχαρητήρια! Σε θαυμαζω. Διοτι εγω αλλαξα μονο οταν ειρθα εδω και εζησα τις ΗΠΑ. Φυσικα, τοτε (που ζουσα Ελλαδα ακομη), δεν υπηρχε ιντερνετ, but anyway...my point remains.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
μπορεις να μου πεις ποτε η Αρχαια Ελλαδα λειτουργησε φασιστικα και κατακτητικα εναντιον αλλης χωρας, κι αν αυτο ολο το μεγαλειο που απεκτησε οφειλοταν σε οποιασδηποτε μορφης υπονομευσης ενος αλλου λαου?Ααα... Πλακα κανεις ετσι?
Εκτος φυσικα εαν ο Μεγας Αλεξανδρος δεν ηταν Ελλην.
-
ηρθε και το ιντερνετ εδω τωρα, λιγο ακριβο βεβαια...
-
Ρε Γαβρίλ βλέπεις ότι πάνε τα πράγματα να ησυχάσουν κι εσύ εκεί..
Ενώ είχες ανοιχτά μέτωπα σε 2 τόπικς και γινοταν της κακομοίρας,πας καπάκι και ανοίγεις τόπικ για τα πιο ακριβά γυναικεία εσώρουχα.. για να προκαλέσεις το έκανες,δεν χρειάζεται να το φιλοσοφήσουμε ιδιαίτερα.Εκτός αν έχεις καούρα πόσο κάνει το πιο ακριβό κυλοτάκι στο Παρίσι ή στην Αριζόνα...τί περίμενες δηλαδή να σου απαντήσουν οι υπόλοιποι εδώ μέσα;
Αν διαβάσεις φίλε μου τον κανονισμό χρήσης αναφέρει ότι τα θέματα προς συζήτηση πρέπει να αφορούν την αυτοκίνηση ή να σχετίζονται με αυτήν.Το ότι ο αντίλογος περιλαμβάνει λίγο πιο ευρεία γκάμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ξεφτιλιζεις εντελώς.Γιατί με το βάλεις θέμα με τα πιο ακριβά γυναικεία εσώρουχα το ξεφτιλίζεις το φόρουμ και δείχνεις ότι δεν το σέβεσαι.Αν σε ενδιαφέρουν τα γυναικεία εσώρουχα και πόσο κάνουν υπαρχουν άλλα φόρουμς,ελεύθερος είσαι να πας και να γράψεις ό,τι θέλεις.
Βλέπω όμως ότι πατάς πάνω στο οτι οι μοντς είναι ανεκτικοί και συνεχίζεις να προκαλείς.
Δεν πας να γράψεις σε αμερικάνικο φόρουμ για αυτοκίνητα,για γυναικεία εσώρουχα;Θα σου κρεμάσουν κουδούνια και θα σε πετάξουν εκτός μέχρι να πεις USA -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
μπορεις να μου πεις ποτε η Αρχαια Ελλαδα λειτουργησε φασιστικα και κατακτητικα εναντιον αλλης χωρας, κι αν αυτο ολο το μεγαλειο που απεκτησε οφειλοταν σε οποιασδηποτε μορφης υπονομευσης ενος αλλου λαου?
Ααα... Πλακα κανεις ετσι?
Εσυ παντως σίγουρα δεν είσαι Ελληνας.
Εισαι ενα μικρό τρολλοαμερικανόπουλο. -
G60POWER έγραψε:
μπορεις να μου πεις ποτε η Αρχαια Ελλαδα λειτουργησε φασιστικα και κατακτητικα εναντιον αλλης χωρας, κι αν αυτο ολο το μεγαλειο που απεκτησε οφειλοταν σε οποιασδηποτε μορφης υπονομευσης ενος αλλου λαου?Ααα... Πλακα κανεις ετσι?
αυτο ασε την ιστορια των κατακτημενων λαων να μας πει την αποψη της και ποσο μετραει το 'ελληνας' στις περιοχες που τωρα οι στρατιωτες του κρατους στο οποιο ζεις κυνηγανε ανταρτες...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
μπορεις να μου πεις ποτε η Αρχαια Ελλαδα λειτουργησε φασιστικα και κατακτητικα εναντιον αλλης χωρας, κι αν αυτο ολο το μεγαλειο που απεκτησε οφειλοταν σε οποιασδηποτε μορφης υπονομευσης ενος αλλου λαου?
Ααα... Πλακα κανεις ετσι?
FLAME BAIT!
Μην τσιμπάτε!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
η γατα τι 'μαρκα' ειναι?
Κινέζικη
Δεν τσούλαγε όμως και την πέταξα -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
KYAN ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΧΩΣΩ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΛΙΣΜΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.Π Ε Σ Μ Ο Υ
Αυτό ακριβώς θέλει και επιδιώκει!
Know thy enemy: http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ρε Γαβρίλ βλέπεις ότι πάνε τα πράγματα να ησυχάσουν κι εσύ εκεί..
Ενώ είχες ανοιχτά μέτωπα σε 2 τόπικς και γινοταν της κακομοίρας,πας καπάκι και ανοίγεις τόπικ για τα πιο ακριβά γυναικεία εσώρουχα.. για να προκαλέσεις το έκανες,δεν χρειάζεται να το φιλοσοφήσουμε ιδιαίτερα.Εκτός αν έχεις καούρα πόσο κάνει το πιο ακριβό κυλοτάκι στο Παρίσι ή στην Αριζόνα...τί περίμενες δηλαδή να σου απαντήσουν οι υπόλοιποι εδώ μέσα;
Αν διαβάσεις φίλε μου τον κανονισμό χρήσης αναφέρει ότι τα θέματα προς συζήτηση πρέπει να αφορούν την αυτοκίνηση ή να σχετίζονται με αυτήν.Το ότι ο αντίλογος περιλαμβάνει λίγο πιο ευρεία γκάμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ξεφτιλιζεις εντελώς.Γιατί με το βάλεις θέμα με τα πιο ακριβά γυναικεία εσώρουχα το ξεφτιλίζεις το φόρουμ και δείχνεις ότι δεν το σέβεσαι.Αν σε ενδιαφέρουν τα γυναικεία εσώρουχα και πόσο κάνουν υπαρχουν άλλα φόρουμς,ελεύθερος είσαι να πας και να γράψεις ό,τι θέλεις.
Βλέπω όμως ότι πατάς πάνω στο οτι οι μοντς είναι ανεκτικοί και συνεχίζεις να προκαλείς.
Δεν πας να γράψεις σε αμερικάνικο φόρουμ για αυτοκίνητα,για γυναικεία εσώρουχα;Θα σου κρεμάσουν κουδούνια και θα σε πετάξουν εκτός μέχρι να πεις USAGTI πρωτον, εισαι μοντ ή αντμιν του φορουμ?
Διοτι το οτι εχεις κατι πρσωπικο μαζι μου ειναι σιγουρο. Εαν νομιζεις οτι ανοιξα θρεντ για να προκαλω, τοτε οποιος εχει την μυγα μιγιαζεται. Εαν δεν σε αφορα ενα τοπικ, τοτε μην γραφεις σε αυτο και μην καν το διαβαζεις. Τι εισαι? The thread police?
Πολιτικά, που στέκεστε;