-
Εγώ προσωπικά πιστεύω στην δεξιά και είμαι εναντίον οτιδήποτε ακραίου. (βλέπε: Ακρο-αριστερά και ακρο-δεξιά)
-
Εγώ προσωπικά πιστεύω στην δεξιά και είμαι εναντίον οτιδήποτε ακραίου. (βλέπε: Ακρο-αριστερά και ακρο-δεξιά)
-
-
Ανοίγεις... φάκελο;
-
ωχ, ωχ..
-
Μου μυρίζει μπαρούτι!
-
Φίλε, Pathos, ίσως εσύ να μπορείς να μιλάς πίσω από την ανωνυμία του internet, αλλά αυτό δεν μπορεί να ισχύσει για όλους μας, αφού τόσο τα ονόματά μας δεν είναι κρυφά, αλλά (το σημαντικότερο) δεν είμαστε απλώς μια ανώνυμη online παρέα, αλλά κάτι πέρα από αυτό.
Δεν κατακρίνω καθόλου την ιδέα σου για το thread, απλώς σου εξηγώ το λόγο που ίσως να μην πάρεις απάντηση.
Και γενικότερα, οι συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου είναι σχεδόν βέβαιο ότι ποτέ δεν μπορούν να μείνουν σε πολιτισμένο επίπεδο.
-
Σε τεντωμένο σχοινί, 20.000 λεύγες πάνω απ' τη θάλασσα...
Τι νόημα μπορεί να έχει ένα τέτοιο θέμα;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σε τεντωμένο σχοινί, 20.000 λεύγες πάνω απ' τη θάλασσα...Τι νόημα μπορεί να έχει ένα τέτοιο θέμα;
+1 σε αυτό. Θέματα της πολιτικής επικαιρότητας συζητάμε αρκετές φορές, ωστόσο το παρόν, δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει. Να πει ο καθένας την προτίμησή του? Γιατί? Τι κουβέντα μπορεί να γίνει επ' αυτού?
-
-
Ήθελα στις τελευταίες εκλογές να πέσει το ΠΑΣΟΚ ,αλλά δεν ήθελα να βγει η ΝΔ . Δεν ήμουν ποτέ αριστερός και ψήφισα ΣΥΝ . Βγαίνει κανένα νόημα ;
-
οχι !!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Φίλε, Pathos, ίσως εσύ να μπορείς να μιλάς πίσω από την ανωνυμία του internet, αλλά αυτό δεν μπορεί να ισχύσει για όλους μας, αφού τόσο τα ονόματά μας δεν είναι κρυφά, αλλά (το σημαντικότερο) δεν είμαστε απλώς μια ανώνυμη online παρέα, αλλά κάτι πέρα από αυτό.Δεν κατακρίνω καθόλου την ιδέα σου για το thread, απλώς σου εξηγώ το λόγο που ίσως να μην πάρεις απάντηση.
Και γενικότερα, οι συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου είναι σχεδόν βέβαιο ότι ποτέ δεν μπορούν να μείνουν σε πολιτισμένο επίπεδο.
Επιτέλους και μια σοβαρή απάντηση...καταλαβαίνω τι λες, οτι το φορουμ αυτό είναι κάτι παραπάνω απο μια online παρέα αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το κόμπλεξ που έχουμε έμεις οι έλληνες να κρίβουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις. Προσωπικά εγώ άσχετα που είμαι εναντιον των ακραίων ιδεών δεν θα κρίνω κάποιον σύμφωνα με τα πολιτικά του πιστεύω μιας και το βρίσκω τουλάχιστον ηλίθιο. Τυχαίνει και κάνω παρέα και με κομμουνιστές, αριστερούς, βασιλικούς και ακρο-δεξιούς και πολλές φορές έχει τύχει να 'μαλλώσουμε' για τις πολιτικές μας απόψεις αλλά ποτέ δεν έχουμε χάσει ο ενας τον σεβασμό του αλλού ή την φιλία μας.
-
Pathos, αν μας πεις τι νόημα μπορεί να έχει η συζήτηση αυτή, μπορεί να σου απαντήσουμε με τρόπο που κι εσύ θα θεωρήσεις σοβαρό.
Γιατί εμείς μάλλον σοβαρές θεωρήσαμε ότι ήταν οι απαντήσεις που σου δώσαμε. -
Εγώ είμαι ακραίος GeorgeTabsιστής!!
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
... αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το κόμπλεξ που έχουμε έμεις οι έλληνες να κρίβουμε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις...Πως τις κρύβουμε, βρε συ, κουνώντας πολύχρωμες σημαιούλες; Ξεχνάς τις προεκλογικές συγκεντρώσεις;
Η εννοείς ότι μπαίνοντας, πχ σε ένα σπίτι, ένα φόρουμ ή ένα μπαρ, λες 'Είμαι όχι ακραίος Δεξιός, καλημέρα σας '; -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εγώ είμαι ακραίος GeorgeTabsιστής!!Μια ερώτηση αν επιτρέπεται και αν δε βαριέσαι απαντάς.(μια και μιλάμε για πολιτικά)
Τι γίνεται με την υπόθεση να μπει η C.H στην Ε.Ε;; Πώς αντιδρά ο κόσμος εκεί;; θέλει; δε θέλει; μοιρασμένοι;
Ειχα δει ένα ρεπορταζ με γνωμες 'υπερ' και 'κατά' αλλά έχει περάσει πολύς καιρός. -
Χεχε... που στεκομαστε... καποτε, λεω κααααποτε ημουν αριστερος, γιατι αυτα που πρεσβευε η δεξια δεν ηταν του γουστου μου. Αυτα ομως καποτε και πριν πολλα πολλα χρονια. Το θεμα ειναι οτι το καποτε εχει περασει και πλεον ολα εχουν γινει ισα και ομοια με καθε εννοια της λεξεως και καταληξαμε να εχουμε 2 ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ. Δεν υπαρχει πλεον διαφορα στα κομματα με συνεπεια να μην υπαρχει η εννοια του δεξιος-αριστερος, απλα πλεον σημερα ψηφιζουμε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ και τιποτα αλλο.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα στις τελευταιες εκλογες πως ελεγα να ψηφισω τον διαχειριστη εκ 'δεξιων' ετσι μπας και δουμε κατι καλυτερο (και ντιζελοκινηση ) μεχρι που τελευταια στιγμη ακουσα κατι για γαλαζια παιδια και μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο.... οποτε εφυγε χωρις φοβο και παθος, η ψηφος, στον Καρατζαφερη.
Και οπως βλεπω τα πραγματα και στις επομενες εκλογες παλι στον Καρατζαφερη θα το ριξω. Ενας απο τους λιγους που τιμαει τις ψηφους του...
Ειναι ωρες ωρες που πιστευω πως πρεπει να ερθει αλλη ευρωπαικη χωρα να μας διοικησει γιατι εμεις βγαζουμε τα ματια μας...
-
Το αφήνουμε ανοικτό το θέμα....αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
-
ΠΟΥΘΕΝΑ ποτε δεν θα ψηφισω κανεναν απο δαυτους(ειδικα τους 2 'μεγαλους') θεωριες υπαρχουν αλλα εως εκει αφου κανεις πολιτικος δεν ενδιαφερεται για τον κοσμο και οσοι τους ψηφιζουν και υποφερουν,οι περισοτεροι δηλαδη,δεν δικαιουνται να παραπονιουνται αφου ηξεραν,ξερουν και συνεχιζουν.
Πολιτικά, που στέκεστε;