-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για πείτε ποιος πηδάει σήμερα τα ωραία γκομενάκια...Ελπίζω να είδες πρώτα το post μου και μετά να ρώτησες γιατί δεν θα το αντέξω
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Για πείτε ποιος πηδάει σήμερα τα ωραία γκομενάκια...
Ελπίζω να είδες πρώτα το post μου και μετά να ρώτησες γιατί δεν θα το αντέξω
-
Πριν σου απαντήσω σε αυτό θα σε ρωτήσω : ποιός πηδάει ΣΗΜΕΡΑ τα ωραία γκομενάκια ?Οι αριστεροι, γιατι ειναι αυτοι που εχουν τα πιο πολλα γκατζετακια
-
Βασικα δεν εχω καταλαβει γιατι αταξικη κοινωνια και κοινοκτημοσυνη != σεξουαλικη επιλογη
που ερχεται σε αντιθεση η επιλογη συντροφου με την αταξικη κοινωνια;
προφανως τα ωραια γκομενακια θα τα πηδανε αυτοι που θα επιλεγουν να πηδηχτουν μαζι τους τα ωραια γκομενακια. απλο δεν ειναι; -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
HighFidelity, για να σε καθησυχάσω ως προς τους δίκαιους προβληματισμούς σου, και στα πλαίσια της μαρξιστικής άποψης για την εξατγωγή συμπερασμάτων από την ιστορία, δες τι κατάφερε να πετύχει ο υπαρκτός σοσιαλισμός.Δες τι μ00νι παράγεται στο ανατολικό μπλοκ και ποιοι τις πηδάνε [πανέμορφες γυναίκες, κακάσχημοι άντρες]! Μα πως είναι δυνατόν να ανησυχείς... θα έχει... παντεσπάνι για όλους
Τα αποτελέσματα των πλάνων του Πατερούλη ΣΗΜΕΡΑ φαίνονται Ο άνθρωπος ήξερε τι έκανε Είναι δυνατόν να αμφισβητείς την επιτυχία του μοντέλου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο συγκεκριμένο ζήτημα...
Με τους μαλάκες τους καπιταλιστές τους δικούς μας να δούμε τι θα κάνουμε...Σ' αυτο θα συμφωνησω
Αν και απο το 2001 , εχω παρατηρησει/διαπιστωσει σημαντικη αυξηση του μεγεθους του κ@λου των γυναικων. (junk food, ελλειψη αθλησης , κλπ) -
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Δεν καταλαβες, η εξηγηση μου διεφυγε.
Μα όλο το βιβλίο η εξήγηση είναι
Συλλογή τροφή, εκμετάλλευση αντικειμένων, παραγωγή εργαλείων, επιπτώσεις στην τροφο-συλλογή, τεχνική ανάπτυξη, μέθοδοι αποθήκευσης, ανα-παραγωγή εργαλείων, ιδιοκτησία... τέτοια πράγματα. -
Για πείτε ποιος πηδάει σήμερα τα ωραία γκομενάκια...
Ελπίζω να είδες πρώτα το post μου και μετά να ρώτησες γιατί δεν θα το αντέξω
Μα φυσικά... Θέλω ενημέρωση (για να τοποθετηθώ μετά ).
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
HighFidelity, για να σε καθησυχάσω ως προς τους δίκαιους προβληματισμούς σου, και στα πλαίσια της μαρξιστικής άποψης για την εξατγωγή συμπερασμάτων από την ιστορία, δες τι κατάφερε να πετύχει ο υπαρκτός σοσιαλισμός.
Δες τι μ00νι παράγεται στο ανατολικό μπλοκ και ποιοι τις πηδάνε [πανέμορφες γυναίκες, κακάσχημοι άντρες]! Μα πως είναι δυνατόν να ανησυχείς... θα έχει... παντεσπάνι για όλους
Τα αποτελέσματα των πλάνων του Πατερούλη ΣΗΜΕΡΑ φαίνονται Ο άνθρωπος ήξερε τι έκανε Είναι δυνατόν να αμφισβητείς την επιτυχία του μοντέλου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο συγκεκριμένο ζήτημα...
Με τους μαλάκες τους καπιταλιστές τους δικούς μας να δούμε τι θα κάνουμε...Σ' αυτο θα συμφωνησω
Αν και απο το 2001 , εχω παρατηρησει/διαπιστωσει σημαντικη αυξηση του μεγεθους του κ@λου των γυναικων. (junk food, ελλειψη αθλησης , κλπ)Ε, είναι που τώρα αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα της καπιταλιστικής παλλινόρθωσης
-
Τότε πήδαγε όποιος είχε μισό κιλό κρέας, σήμερα όποιος έχει 20 εκ.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
HF ως τότε θα χεις ψηλώσειKαι μακρύνει
-
Να θέσω το δικό μου παράδοξο, μιας και μ' αρέσει η κουβέντα που κάνετε, αλλά θα ήθελα να την μπουρδελοποιήσω λίγο, αν δεν σας πειράζει....
Σε ένα επόμενο (όχι τελικό, επόμενο) αταξικό σύστημα, ΠΟΙΟΣ θα πηδάει τα ωραία γκομενάκια; Είναι η ερώτηση που κάνω σε όλους τους μαρξιστές φίλους μου και ποτέ κανένας δεν την έχει καλύψει σωστά και πλήρως... Εχω κατά καιρούς ακούσει:
-Σε μια αταξική κοινωνία, δεν θα υπάρχουν τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς.
Απάντηση: θα υπάρχουν νέα πρότυπα, αλλά πάλι θα υπάρχουν. Δεν θα γίνουν ξαφνικά όλοι το ίδιο όμορφοι, επειδή γίναν παραγωγικά ίσοι.
-Σε μια αταξική κοινωνία, οι άνθρωποι θ' ασχολούνται με βαθύτερα και ουσιαστικότερα πράγματα.
Απάντηση: το ζωώδες σεξ κλπ κλπ, λειτουργεί καλύτερα με παραδοσιακούς όρους! Κοινώς, πάλι η εμφάνιση θα παίζει ρόλο, όποια κι αν θεωρείται *καλή *εμφάνιση.
-Σε μια αταξική κοινωνία, δεν θα υπάρχει ο ίδιος ανταγωνισμός.
Απάντηση: δεν βλέπω γιατί να μην υπάρχει. Ακόμη και στα ζώα σε κοινοβιακή οργάνωση πληθυσμών, εξακολουθεί να υπάρχει.
-Σε μια αταξική κοινωνία, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ποιος θα πηδάει τα ωραία γκομενάκια.
Απάντηση: κάποιους ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ όμως κι αυτοί θα τροφοδοτήσουν την αντίδραση...ΠΡΙΝ γελάσετε ορισμένοι λοιπόν, ρίξτε μια ματιά και προσπαθήστε ν' απαντήσετε... Θα δείτε πως δεν είναι καθόλου εύκολο. Προφανώς λοιπόν, χωρίς να έχω διαβάσει πολλά για μαρξισμό, κατανοώ πως ΔΕΝ έχει λάβει υπόψιν όλες τις παραμέτρους... ΔΕΝ ειναι μόνον τα παραγωγικά μέσα λοιπόν και ΔΕΝ είναι μόνον η όποια θέση αυτά σου εξασφαλίζουν.... Είναι και πολλά ακόμη στην ανθρώπινη φύση που μπορούν να κάνουν την αταξική κοινωνία ένα πολύ ωραίο μπ υρδέλο.
Just my 2 cents.
Πριν σου απαντήσω σε αυτό θα σε ρωτήσω : ποιός πηδάει ΣΗΜΕΡΑ τα ωραία γκομενάκια ?
Τα 'κωλοπαιδα' παντα πηδαγανε (και θα πηδανε) τα ωραια γκομενακια.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν καταλαβες, η εξηγηση μου διεφυγε.
Μα όλο το βιβλίο η εξήγηση είναι
Συλλογή τροφή, εκμετάλλευση αντικειμένων, παραγωγή εργαλείων, επιπτώσεις στην τροφο-συλλογή, τεχνική ανάπτυξη, μέθοδοι αποθήκευσης, ανα-παραγωγή εργαλείων, ιδιοκτησία... τέτοια πράγματα.Καααλα ...
-
Πάντως τα ωραία γκομενάκια δεν νοιάζονται τι είναι πολιτικά ορθό και που στέκεται ο καθένας αρκεί να του στέκεται ορθό
-
Όποιος είναι κυρίαρχος πηδάει τα καλλίτερα γκομενάκια, το θέμα είναι πιο χαρακτηριστικό εκφράζει κυριαρχία στα μάτια του γκομενακίου
Λέγεται χρήμα, λέγεται κουλτούρα, λέγεται νόηση, λέγεται σούπερ εμφάνιση, εξαρτάται τη φάση. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οπως βλεπεις πρεπει αρχικα να ορισουμε τον όρο 'ωραία γκομενάκια'Μονο αν τα βλεπεις σαν κοινωνικη ταξη αν οχι δεν χρειαζεται ορισμος
-
γμτ, είπα να μην καώ σήμερα και η συζήτηση έχει ξεφύγει
Και μετά μου λέει ο fasoulis ότι δεν διασκεδάζεις με τα ποστ στο φόρουμ
Καλώ το mjacob να τοποθετηθεί στο θέμα american teen bimbo, για να δώ πως θα αιτιολογήσει την παροχή καλύτερου και πιο απελευθερωμένου σεξ στην καπιταλιστική αμερική
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
γμτ, είπα να μην καώ σήμερα και η συζήτηση έχει ξεφύγειΚαι μετά μου λέει ο fasoulis ότι δεν διασκεδάζεις με τα ποστ στο φόρουμ
Καλώ το mjacob να τοποθετηθεί στο θέμα american teen bimbo, για να δώ πως θα αιτιολογήσει την παροχή καλύτερου και πιο απελευθερωμένου σεξ στην καπιταλιστική αμερική
Ο καπιταλισμός φτιάχνει το σκοινί με το οποίο θα τον κρεμάσουμε
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
γμτ, είπα να μην καώ σήμερα και η συζήτηση έχει ξεφύγει
Και μετά μου λέει ο fasoulis ότι δεν διασκεδάζεις με τα ποστ στο φόρουμ
Ο καπιταλισμός φτιάχνει το σκοινί με το οποίο θα τον κρεμάσουμε
bondage
δεν ειναι κακό -
Να θέσω το δικό μου παράδοξο, μιας και μ' αρέσει η κουβέντα που κάνετε, αλλά θα ήθελα να την μπουρδελοποιήσω λίγο, αν δεν σας πειράζει....
Σε ένα επόμενο (όχι τελικό, επόμενο) αταξικό σύστημα, ΠΟΙΟΣ θα πηδάει τα ωραία γκομενάκια; Είναι η ερώτηση που κάνω σε όλους τους μαρξιστές φίλους μου και ποτέ κανένας δεν την έχει καλύψει σωστά και πλήρως... Εχω κατά καιρούς ακούσει:
-Σε μια αταξική κοινωνία, δεν θα υπάρχουν τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς.
Απάντηση: θα υπάρχουν νέα πρότυπα, αλλά πάλι θα υπάρχουν. Δεν θα γίνουν ξαφνικά όλοι το ίδιο όμορφοι, επειδή γίναν παραγωγικά ίσοι.
-Σε μια αταξική κοινωνία, οι άνθρωποι θ' ασχολούνται με βαθύτερα και ουσιαστικότερα πράγματα.
Απάντηση: το ζωώδες σεξ κλπ κλπ, λειτουργεί καλύτερα με παραδοσιακούς όρους! Κοινώς, πάλι η εμφάνιση θα παίζει ρόλο, όποια κι αν θεωρείται *καλή *εμφάνιση.
-Σε μια αταξική κοινωνία, δεν θα υπάρχει ο ίδιος ανταγωνισμός.
Απάντηση: δεν βλέπω γιατί να μην υπάρχει. Ακόμη και στα ζώα σε κοινοβιακή οργάνωση πληθυσμών, εξακολουθεί να υπάρχει.
-Σε μια αταξική κοινωνία, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ποιος θα πηδάει τα ωραία γκομενάκια.
Απάντηση: κάποιους ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ όμως κι αυτοί θα τροφοδοτήσουν την αντίδραση...ΠΡΙΝ γελάσετε ορισμένοι λοιπόν, ρίξτε μια ματιά και προσπαθήστε ν' απαντήσετε... Θα δείτε πως δεν είναι καθόλου εύκολο. Προφανώς λοιπόν, χωρίς να έχω διαβάσει πολλά για μαρξισμό, κατανοώ πως ΔΕΝ έχει λάβει υπόψιν όλες τις παραμέτρους... ΔΕΝ ειναι μόνον τα παραγωγικά μέσα λοιπόν και ΔΕΝ είναι μόνον η όποια θέση αυτά σου εξασφαλίζουν.... Είναι και πολλά ακόμη στην ανθρώπινη φύση που μπορούν να κάνουν την αταξική κοινωνία ένα πολύ ωραίο μπ υρδέλο.
Just my 2 cents.
Πριν σου απαντήσω σε αυτό θα σε ρωτήσω : ποιός πηδάει ΣΗΜΕΡΑ τα ωραία γκομενάκια ?
Να μιλήσω για μια τάξη που ΣΙΓΟΥΡΑ πηδάει ωραία γκομενάκια; Αν κάνουμε μια βόλτα στην γειτονιά μας, στην Γλυφάδα στα trendy καφέ, θα διαπιστώσουμε πως γενικά οι έχοντες, πηδάνε γκόμενες, καταφανέστατα καλύτερες από τα...μούτρα τους! Επομένως, ένα ασφαλές συμπέρασμα είναι πως, αν έχεις τα λεφτά, θα πηδήξεις και αναλόγως...
Από κει και μετά, μπορείς να μου βρεις 1453 (βοήθειά μας...) άλλες περιπτώσεις, που ο φτωχός και παρηκμασμένος HiFi πχ, είχε το μερτικό του από το υπέρτατο κάλλος ενός στρατοσφαιρικού γκομενακίου...
Αλλά, αυτό δεν λέει και κάτι νομίζω... Κάθε αξιακό σύστημα, μπορεί να σπάσει με τον κατάλληλο τρόπο... Αλλά Ο ΚΑΝΟΝΑΣ, είναι σαν η υπέρτατη αξία για έναν άντρα σήμερα η οικονομική δύναμη (που σημαίνει ισχύ, κύρος και διάφορα τέτοια διεγερτικά...), ενώ για μια γυναίκα, παραμένει ο ωραίος κ λος (μαζί με τα υπόλοιπα, μην ταραχτείτε η μη-απογαλακτισμένοι.. ).
Όπου διαφωνείς (και το ξέρω πως διαφωνείς σε όλα.... ), μου το λες! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Να μιλήσω για μια τάξη που ΣΙΓΟΥΡΑ πηδάει ωραία γκομενάκια; Αν κάνουμε μια βόλτα στην γειτονιά μας, στην Γλυφάδα στα trendy καφέ, θα διαπιστώσουμε πως γενικά οι έχοντες, πηδάνε γκόμενες, καταφανέστατα καλύτερες από τα...μούτρα τους! Επομένως, ένα ασφαλές συμπέρασμα είναι πως, αν έχεις τα λεφτά, θα πηδήξεις και αναλόγως...
Αυτό λειτουργεί στα πλαίσια του σκοπού του γάμου. Δλδ αυτά γίνονται γιατί θέλουν να τις παντρευτεί κάποιος 'έχων'. Άλλοι τους τις πηδάνε χωρίς τα συνεπακόλουθα
Πολιτικά, που στέκεστε;