-
το τελευταίο... και όχι δεν ήμουν με Veyron...
-
185 σύμφωνα με το ταχύμετρο. Astra 1,4 (θαύμα, θαύμα).
-
200-210km/h
Γενικά δεν το πατάω και πολύ σε εθν. οδο αυτο/δρομο γύρω στα 120-130. Ποιος ο λόγος να είμαι στην τσίτα και να κάψω όσο θα καιγα σε κανα ωραίο στροφυλικι;
Α, και 890-900χλμ σε αεροπλάνο αλλα δεν πολύ λέει
-
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το τελευταίο... και όχι δεν ήμουν με Veyron...αλλα με τι??
-
Οδηγώντας εγώ 160 με Nissan X-trail.Ένιωθα πολύ ασφαλής αλλά μετά απο λίγο έκοψα.Γενικά σε ταξίδι οδηγώ με 130 όπου δεν έχει κίνηση πολύ...
Συνοδηγός τώρα σε Toyota Yaris 170 κάτω απο μια γέφυρα, έκτοτε δεν έχω ξαναμπεί στο συγκεκριμένο yaris....
-
Να σημειώσω ότι το ερώτημα του θέματος είναι αναντίστοιχο με τις επιλογές της δημοσκόπησης. Μπορεί να έχουμε πιάσει τη μεγαλύτερη ταχύτητα μια φορά, αλλά να οδηγούμε γενικά κοντά στα όρια.
Είμαι μεταξύ 2 και 3. Δηλαδή οδηγώ στο +20 ως +30 συνήθως. Αν το όριο είναι 120, θα πάω 140-150, αν το όριο είναι 60, θα πάω 80-90. Αν υποψιάζομαι κάμερες βέβαια, θα είμαι το πολύ στο συν 10-20. -
ναι εχεις δικιο,δεν τα εθεσα πολυ σωστα..
οποτε ας θεωρησουμε οτι η απαντηση αναφερεται στη φορα που πιαστηκε η μεγαλυτερη ταχυτητα..γιατι και νομοταγης γενικα να εισαι οταν πιασεις τα 200,ε δε ενδιαφερουν εκεινη τη στιγμη τα ορια οπως και να το κανουμε!
οποτε δε μιλαμε για γενικη συμπεριφορα,αλλα μονο για συμπεριφορα της στιγμης
-
Ζω για την ταχύτητα!
αλλά
θα ήθελα
να
Νιώθω ευλογημένος!!!
-
190 στον αυτοκινητοδρομο προς Ανκόνα με το scenic II γιατί δεν επρεπε να χασω το καραβι της επιστροφης και 170 με το 19 από Χαλκίδα προς Αθήνα για να ξεμπουκώσει, αλλά συνηθως παω πάνω από τα όρια αλλά όχι υπερβολικά
-
Μία φορά έπιασα 55 σε τρελή κατηφόρα αλλά συνήθως πάω με 20 χιλ/ω. (με το ποδήλατο βέβαια).
-
Συνήθεις συνθήκες σε ανοιχτό δρόμο 170-180. Στιγμιαία max 235 και μάλιστα ξεσκέπαστος .
-
5η σε εβο8 7600 στροφες.ελαφρα κατηφορα
37,2 xlm/1000 στρ.η μαμα μεταδοση,και με 235'45'17υγ.εκεινη την φορα φοραγε 18αρια με 235'40'18
-
Συνήθως πάω με ~ 20% πάνω ... ανάλογα το δρόμο, κίνηση κλπ.
Η 130, μου έχουν πει, ότι έχει κόφτη στα 250 ... όπως φαίνεται εδώ
-
190+ κοντερίσια με το Punto Sportink mk2 μου.
200+ κοντερίσια με το Rav4 mk2 του πατέρα μου. -
228 μετρημενα με συσκευες gps. Μια φορα μονο,ποτε ξανα.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,Απάντηση στο pol:
Πάω πάντα αυστηρά μέχρι την ταχύτητα που ορίζουν τα όρια,άντε να τσιμπήσω λίγο ακόμα (max: όσο πάει km/h)......ζήτω οι AutobahnΑπάντηση στο 'Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχετε πιάσει σε δημόσιο δρόμο':
250 μόνο, με το dieselaki μου, δοκιμάζοντας πού τερματίζει.....σε ευθεία βέβαιαΥΓ: Έχω αναρτήσει και φωτό εδώ μέσα...
Το ερχόμενο Σάββατο θα αναθεωρηθεί αυτό, έχω ραντεβού για δοκιμή μια** Ε92 335d**
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εδώ σ έχω χαλαρά....
http://img222.imageshack.us/my.php?imag ... 215bw8.jpg
Πολύ υψηλή ταχύτητα δεν είναι για 'μη-κονκορντ' αεροπλάνο; Ίδια ακριβώς οθονούλα είχα και'γω πάντως
-
150 σε ελαφριά κατηφόρα με Fiat Panda 1.2
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Συνήθως πάω με ~ 20% πάνω ... ανάλογα το δρόμο, κίνηση κλπ.Η 130, μου έχουν πει, ότι έχει κόφτη στα 250 ... όπως φαίνεται εδώ
Πολύ ωραία γεμίζει η 130 !
Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχετε πιάσει σε δημόσιο δρόμο?