-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ευθεία Α.Ο, 190. Παραπάνω δεν έχω πάει ποτέ.
Πλακα μας κανεις? Αναφερεις οτι το οδηγεις στα κοκκινα το αμαξι
Τα κόκκινα να σε ενημερώσω ότι βρίσκονται στο άλλο στρογγυλό πραγματάκι...αυτό που βρίσκεται δεξιά και δείχνει στροφές
-
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τα κόκκινα να σε ενημερώσω ότι βρίσκονται στο άλλο στρογγυλό πραγματάκι...αυτό που βρίσκεται δεξιά και δείχνει στροφές
ξεκαπνισμα
-
Μέχρι 215Km/h στις ευθείες της Εγνατίας κοντά σε Ξάνθη , Κομοτηνή.
Αλλά εισαι 'στον αέρα' και η αίσθηση της ασφάλειας, κατ'εμέ, χάνεται, αφου βρίσκεσαι σε δημόσιο δρόμο και οχι σε πίστα . Μια φορά φτάνει για να δοκιμάσεις (και να ξεκαπνίσεις ) το αυτοκίνητο. Απο κει και πέρα τα 140-150km/h σε τέτοιους δρόμους και μόνο, ειναι υπεραρκετά. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μέχρι 215Km/h στις ευθείες της Εγνατίας κοντά σε Ξάνθη , Κομοτηνή.
Αλλά εισαι 'στον αέρα' και η αίσθηση της ασφάλειας, κατ'εμέ, χάνεται, αφου βρίσκεσαι σε δημόσιο δρόμο και οχι σε πίστα . Μια φορά φτάνει για να δοκιμάσεις (και να ξεκαπνίσεις ) το αυτοκίνητο. Απο κει και πέρα τα 140-150km/h σε τέτοιους δρόμους και μόνο, ειναι υπεραρκετά.Σε πίστα δεν μπορείς να πιάσεις πολλά αφού οι ευθείες είναι μικρές........
150 χλμ με το iQ .
Ασε το Iq και πιασε τα αλλα τα καλα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Youtube VideoΕκτος απο το ταχυμετρο και το στροφομετρο ριξτε μια ματια και στο οργανο της βενζινης,θα το δειτε να κινείται
-
ε τι λεμε οσο ειναι οι σερρες ειναι 4 στροφες του spa
-
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
-
270 κάτι με mv agusta...
συνοδηγός ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
270 κάτι με mv agusta...
συνοδηγός ...Ελπιζω κρανωμενος και με δερματινα..
Καποτε πηγα μια βολτα με μια fazer 600 χτυπησαμε καμια 200αρα με 3η.. Ωραιες στιγμες για καποιον που δεν εχει καν διπλωμα μηχανης..Εδω γραφουμε ποσα πηγαμε σαν οδηγοι παντως..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
270 κάτι με mv agusta...
Καποτε πηγα μια βολτα με μια fazer 600 χτυπησαμε καμια 200αρα με 3η.. Ωραιες στιγμες για καποιον που δεν εχει καν διπλωμα μηχανης..Εδω γραφουμε ποσα πηγαμε σαν οδηγοι παντως..
πάντα κράνος γάντια μποτες και μπουφάν ...
Είμαι alltime και allweather μηχανοβιος και όχι το καλοκαίρι με την στριγκοπαντοφλα και το σορτσακι...Έχουμε τερματίσει κοντέρ Απο φιατ κουπε plus ... Γνωστού περιοδικού
Θυμάμαι ήταν παρά πολλά αλλά δεν θυμάμαι ποσά...
Πάλι ως συνοδηγός... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
270 κάτι με mv agusta...
Δεν το έχω κάνει εγώ αλλά γνωστός μου καλός 'ινδιάνος', πιλότος μιας gsxr1000 K9, με ενημέρωσε ότι ο κόφτης της 1ης χτυπάει όταν το ταχύμετρο δείχνει ... 180 !!! Φαντάσου να κουμπώσει και δεύτερα δηλαδή, του απάντησα !
Άτιμα μηχανήματα οι μεγάλες μηχανές. Είναι το απόλυτο των απόλυτων αλλά παίρνουν και πολλές ζωές μαζί τους για τη μεγάλη βόλτα όταν πάει κάτι στραβά.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
270 κάτι με mv agusta...
Αν ο μη γεννητω, χτυπα ξυλο γινοταν κατι στα 270km , 5 κρανη,10 δερματα απο μοσχαρι και τον θεο μπαρμπα να ειχε ακομα θα τον ψαχνανε
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
270 κάτι με mv agusta...
Αν ο μη γεννητω, χτυπα ξυλο γινοταν κατι στα 270km , 5 κρανη,10 δερματα απο μοσχαρι και τον θεο μπαρμπα να ειχε ακομα θα τον ψαχνανε
εδώ κολλάει το οποίος φοβάται πέφτει και κοιμάται ...
Κοινώς οποιοσδήποτε πτώση σε Εθνικό δίκτυο είναι συνήθως μοιραία... -
ένας 'ό,τι να΄ναι' γνωστός μου είπε ότι έκανε θεσνικη-κομοτηνή σε 55 λεπτά.
είναι 260 χλμ. πως το έκανε???
πολύ απλά, λέει μλκιες.αμάξι astra τελευταίας γενιάς με τα 180 άλογα.
το τί λέει ο καθένας για να κάνει τον καμπόσο δεν λέγεται
άντε κ το έκανε... μλκας είναι, όχι μάγκας
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
το χωρίο μου μετά την λαμία (αναμεσα σε λαμία βόλο) και είναι 264 χιλιόμετρα.
Και το κάνουμε 1.50 λεπτά.
Και αυτός 260 χλμ σε 55?με καμιά hayabusa θα το κανε
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μαλλον για το viewtopic.php?f=5&t=3635&hilit=%CF%86%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1 ειναι
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Σε Ελληνικη πιστα εννοεις!
Γιατι αν μιλαμε για πιστα με ολη τη σημασια της λεξεως, μπορεις!
Ετσι κι αλλιως ομως στην ευθεια οδηγει και η γιαγια μου, δεν ειναι δυσκολο! 'Απλα γιαγιακα πατα το γκαζι, ναι ναι αυτο το πεταλι....'
Η πιστα λοιπον δεν ειναι για ευθειες, αλλα για να λιωσεις και κανα γαντακι!ουτε καν.. εχεις συνειδητοποιησει ποση αποσταση θελει ενα μεσο αυτοκινητο να πιασει τη τελικη του?
πού θα βρεις τετοια ευθεια σε πιστα??πρεπει να ειναι πολυ λιγες οι περιπτωσεις
πολύ απλά, λέει μλκιες.και βεβαια λεει μαλακιες.. 260+ μεση?
με οτιδηποτε στο κοσμο δε νομιζω να γινεται να κρατησεις τετοια μεση ταχυτα
-
Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχετε πιάσει σε δημόσιο δρόμο?