-
ας πούμε οτι αν ο κόφτης είναι συμφωνία κυρίων δεν είμαι και τόσο κύριος.
-
Μα, είναι δυνατόν να διατηρείται τέτοιο θέμα στο 4tforum; Αίσχος. Το 90% των μελών απήντησαν ότι παραβιάζουν συστηματικά και ανερυθρίαστα τον Κ.Ο.Κ. αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων.
Κύριε Κ.Κ., μπράβο για την οδηγική παιδεία που εμφυσήσατε στο κοινό σας. Με τις έννοιες του Πραγματικού Οδηγού και δεν ξέρω τι άλλο, καταφέρατε να φτιάξετε μια νέα κάστα suicide racers όπως λέγονται στην Ιαπωνία. Έτοιμοι να ασκήσουν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης παρασέρνοντας και οικογένειες στο πέρασμά τους.
Άντε και το επόμενο δημοψήφισμα να είναι: Πόσα ασκιά κρασί έχετε πιεί πριν από ταξίδι στα Τέμπη ή στην ΕΟ Αθηνών-Πατρών; ή Πόσα είναι τα θύματά σας όταν τελικιάζετε τα 4μετρα εγώ σας;
Αίσχος, όνειδος και λύθρος
-
ποσα ηπιες ρε??? δεν μεσημεριασε ακομη
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
225 κοντερίσια στην Autobahn. Μέχρι 230 στην ΑΟ.Εγώ 200 κοντερίσια στην Autobahn, μετά έσπασε...
-
Προσωπικά ακολουθώ ΠΑΝΤΟΤΕ τα ελληνικά όρια ταχύτητας και τα ξεπερνώ μόνο σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης...
Για να δω όμως τις δυνατότητες του οχήματος μου είχα δώσει σε ένα γνωστό μου το αυτοκίνητο και το πήγε στην κυκλική πίστα στο Nardo στην Ιταλία. Αυτός μου είπε ότι έβλεπε σε κατηφόρα 270 κοντερίσια (κλέβει πολύ το ταχύμετρο μου είπε πάνω από τα 200) και το gps εκείνη τη στιγμή γράφει 243-244 περίπου. Σε ευθεία είναι σχετικά άνετα όπως μου είπε στα 240-250, για παραπάνω θέλει κατηφόρα και την ευχή του πνευματικού σου. Φυσικά ζήτησα αποδείξεις και μου έστειλε μια φωτό με 265 παρά. Μετά όπως μου είπε χρειαζόταν και τα δύο χέρια και έτσι δεν έχει φωτογραφικές αποδείξεις για τα 270.
Μου είπε ακόμη ότι υπάρχουν κάποια σημεία στην Ελλάδα όπου μπορείς να δεις αυτές τις ταχύτητες αλλά δεν πρέπει να λέγονται δημόσια γιατί κατακρίνονται οι 'λέγοντες' ...
-
260 με το s3 του φίλου μου εμπρός από το cosmos με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
260 με το s3 του φίλου μου εμπρός από το cosmos με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.Aυτος ο φιλος σου μου φαινεται ειναι κακη επιρροη...
-
Μετά από εκείνη τη μέρα και τα γαλλικά που άκουσε από μένα ηρέμησε όταν είμαι εγώ μέσα τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Σε ευθεία είναι σχετικά άνετα όπως μου είπε στα 240-250, για παραπάνω θέλει κατηφόρα και την ευχή του πνευματικού σου. Φυσικά ζήτησα αποδείξεις και μου έστειλε μια φωτό με 265 παρά. Μετά όπως μου είπε χρειαζόταν και τα δύο χέρια και έτσι δεν έχει φωτογραφικές αποδείξεις για τα 270.Η ζωή ξεκινά στα 200...
(και σταματάει λίγο παρακάτω... )
-
205 αμέσως μετα τα διοδια μαλγάρων προς την κατερινη. τοσο πάει προς το παρων!
το ξαναέκανα απο την ανάποδη κατεύθυνση ανάμεσα σε μία cayenne και μία x5
θα το ξαναέκανα άνετα -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Προσωπικά ακολουθώ ΠΑΝΤΟΤΕ τα ελληνικά όρια ταχύτητας και τα ξεπερνώ μόνο σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης...Για να δω όμως τις δυνατότητες του οχήματος μου είχα δώσει σε ένα γνωστό μου το αυτοκίνητο και το πήγε στην κυκλική πίστα στο Nardo στην Ιταλία. Αυτός μου είπε ότι έβλεπε σε κατηφόρα 270 κοντερίσια (κλέβει πολύ το ταχύμετρο μου είπε πάνω από τα 200) και το gps εκείνη τη στιγμή γράφει 243-244 περίπου. Σε ευθεία είναι σχετικά άνετα όπως μου είπε στα 240-250, για παραπάνω θέλει κατηφόρα και την ευχή του πνευματικού σου. Φυσικά ζήτησα αποδείξεις και μου έστειλε μια φωτό με 265 παρά. Μετά όπως μου είπε χρειαζόταν και τα δύο χέρια και έτσι δεν έχει φωτογραφικές αποδείξεις για τα 270.
Μου είπε ακόμη ότι υπάρχουν κάποια σημεία στην Ελλάδα όπου μπορείς να δεις αυτές τις ταχύτητες αλλά δεν πρέπει να λέγονται δημόσια γιατί κατακρίνονται οι 'λέγοντες' ...
Όταν είχα το gti με το μηχανικό κιβώτιο, στην ΑΟ πήγαινε σταθερά με 250 ακατέβατα.
Με το DSG δεν το έχω πιέσει ιδιαίτερα. Τα 210 έρχονται στο κοντέρ για την πλάκα. Μέχρι 230 το έχω πάει πάλι χωρίς να το πιέσω ιδιαίτερα.
-
205 στην Εγνατία Οδό... ήθελα να δω πόσα πιάνει
Γενικά πάντως σε εθνικές-αυτοκινητόδρομους κινούμαι με +10-20 πάνω από τα όρια.
-
Στο δικό μου έχω δει μέχρι 165χλμ και δεν νομίζω να το κηνυγήσω για παραπάνω γιατί στην Ελλάδα ζούμε... θέλω να έχω κάποια περιθώρια αντίδρασης αν γίνει στραβή.
Σαν συνοδηγός σε αμάξι 100 ίππων φίλου είχαμε δει 200 χλμ κοντεράτα αλλά ήταν πραγματικά στο όριό του όσον αφορά την επαφή με το δρόμο. -
ρε παιδια ποιος επιασε 400?? για πλακα ειπα να το βαλω,εχει οντως πιασει καποιος 400??
εγω εχω παει 245 κοντερ, 237 gps γυρνωντας απο Τριπολη.ηταν αδειος ο δρομος εκεινη τη στιγμη,αλλα μου τελειωσε γρηγορα η ευθεια και αναγκαστηκα να κοψω(ισως μπορουσα να παω λιγο ακομα,αλλα ψιλοφοβηθηκα για να ειμαι ειλικρινης ).
δεν ενιωσα να κινδυνευω και αν εβρισκα καμια μεγαλυτερη ευθεια αδεια θα δοκιμαζα οπωσδηποτε να το τελικιασω. -
Ο sv2 σίγουρα
-
Σας έχω όλους!!!!!
Με το προηγούμενο Megane 5θυρο 1,4 είχα πιάσει στη κατηφόρα της εθνικής προς Γιόφυρο 190. Με το 'καινούργιο' sedan 1,4 μετά βίας 180 στο ίδιο σημείο. Το πρώτο όμως του είχα κάνει καλύτερο στρώσιμο, άσε που του έβαζα V-power συνέχεια!!!! -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ο sv2 σίγουραή ο 224.v (αν γράφω σωστά το nickname του )
Σας έχω όλους!!!!!
Με το προηγούμενο Megane 5θυρο 1,4 είχα πιάσει στη κατηφόρα της εθνικής προς Γιόφυρο 190. Με το 'καινούργιο' sedan 1,4 μετά βίας 180 στο ίδιο σημείο. Το πρώτο όμως του είχα κάνει καλύτερο στρώσιμο, άσε που του έβαζα V-power συνέχεια!!!!200km/h με Golf IV 1.4lt με ΦΠΕ
(έχω και φωτογραφία...μισό να τη βρώ ) -
Με τόσα υπερηχητικά που έχεις οδηγήσει ρε Γιώργο
-
-
Συνήθως -> Τα ξεπερνάω αν βρω δρομο,αλλά οχι υπερβολικά (max: 141-170 km/h)
Κάνα 2 φορές αφού το αυτοκίνητο είχε ξεπεράσει τα 20.000km έφτασα τα 246km/h και τα 251km/h που είναι και η υψηλότερη που έχω δει ποτέ(κοντερίσια εννοείται), στην ευθεία έξω από τη Λάρισα! Η αλήθεια είναι ότι δε συνειδητοποίησα μέσα από το αυτοκίνητο με πόσα πήγαινα αλλά σίγουρα δεν είναι όπως με 220km/h στο κοντέρ! Πχ στην Εγνατία που διασχίζω αρκετά συχνά και συνήθως ξημερώματα/βράδυ με 200-220 είναι οκ το περιβάλλον, ούτε τρελοί αεροδυναμικοί θόρυβοι ούτε τίποτα, μόνο μουσικούλα και τα μάτια 14!
Ρεκόρ διαδρομής Καστοριά-Θεσσαλονίκη σε 1h25m και 15,4l/100km
Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχετε πιάσει σε δημόσιο δρόμο?