-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
135 προς Χαλκιδική
το σχολιο μου, χωρις ειρωνικη διαθεση απο μερους μου
εισαι γιατρος?
θα είμαι γιατρός, πρώτα ο Θεός, αν όλα πάνε καλά με τα τελευταία μου μαθήματα
από περιέργεια, σχετίζεται με την ταχύτητα αυτό?
-
220 με το σιβικ στην Ιονία Οδό κοντά στο Αιτωλικό τον Ιούλιο! Έτσι ...'έσπασα' το προσωπικό ρεκόρ των 205 στην Α.Ο. πριν 1,5 χρόνο και παράλληλα ξεμπούκωσα το αυτοκίνητο μου που έχει 'βαρεθεί' να κινείται με 120-130 και cruise control! Ο δρόμος ήταν άδειος σχετικά και δεν κινδύνεψα! Θεωρώ ότι στον συγκεκριμένο δρόμο ένα σούπερκαρ θα πετύχαινε την τελική του εύκολα!
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
135 προς Χαλκιδική
το σχολιο μου, χωρις ειρωνικη διαθεση απο μερους μου
εισαι γιατρος?
Μπορει να εχει 2cv οποτε αυτη ειναι και η τελικη του
πλακα κανουμε ετσι
για την ακρίβεια, είναι ένα smart brabus γερμανικής καταγωγής
πηγαίνει και παραπάνω, όμως δεν το τρέχω γιατί αν και έχει σφιχτή ανάρτηση, λάστιχα 195/45/16 μπροστά και 215/40/16 πίσω, δεν θεωρώ πως έχει νόημα να τρέξει κανείς παραπάνω με αυτό το αμάξι και μάλιστα εκτός πόλης. ποτέ δεν έχω βγει μακριά από την πόλη... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
220 με το σιβικ στην Ιονία Οδό κοντά στο Αιτωλικό τον Ιούλιο! Έτσι ...'έσπασα' το προσωπικό ρεκόρ των 205 στην Α.Ο. πριν 1,5 χρόνο και παράλληλα ξεμπούκωσα το αυτοκίνητο μου που έχει 'βαρεθεί' να κινείται με 120-130 και cruise control! Ο δρόμος ήταν άδειος σχετικά και δεν κινδύνεψα! Θεωρώ ότι στον συγκεκριμένο δρόμο ένα σούπερκαρ θα πετύχαινε την τελική του εύκολα!Φαίνεται ότι δεν τον ξέρεις το δρόμο
Πρόσεχε πάρα πολύ, γιατί έχει αδέσποτα κοπάδια με όλα τα οικόσιτα ζώα κατα μήκος του (γουρουνάκια, αγελάδες, κατσικάκια, προβατάκια, ελέφαντες κλπ) -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
270 km/h με GS450hΒρε μπάς και είσαι βουλευτής??
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
220 με το σιβικ στην Ιονία Οδό κοντά στο Αιτωλικό τον Ιούλιο! Έτσι ...'έσπασα' το προσωπικό ρεκόρ των 205 στην Α.Ο. πριν 1,5 χρόνο και παράλληλα ξεμπούκωσα το αυτοκίνητο μου που έχει 'βαρεθεί' να κινείται με 120-130 και cruise control! Ο δρόμος ήταν άδειος σχετικά και δεν κινδύνεψα! Θεωρώ ότι στον συγκεκριμένο δρόμο ένα σούπερκαρ θα πετύχαινε την τελική του εύκολα!
Φαίνεται ότι δεν τον ξέρεις το δρόμο
Πρόσεχε πάρα πολύ, γιατί έχει αδέσποτα κοπάδια με όλα τα οικόσιτα ζώα κατα μήκος του (γουρουνάκια, αγελάδες, κατσικάκια, προβατάκια, ελέφαντες κλπ)θέλω να πιστεύω ότι δεν ...βοσκάνε στην Ιονία Οδό!!!
Προσωπικά δεν έχω ακούσει για κάποιο ατύχημα στο συγκεκριμένο δρόμο που τουλάχιστον εκείνο το πρωινό είχε λίγη κίνηση με μέσο όρο ταχύτητας των αυτοκινήτων 150+ από σύγκρουση με ζώο! Πραγματικά καλός δρόμος που η δυτική Ελλάδα είχε ανάγκη! Μακάρι να ολοκληρωθεί για να φτάνουμε Γιάννενα ευκολότερα και ταχύτερα! -
Ο χρήστης Gabriel22 έγραψε:
270 km/h με GS450h
Βρε μπάς και είσαι βουλευτής??
Γιατι γελας ; ( )
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Φαίνεται ότι δεν τον ξέρεις το δρόμο
Πρόσεχε πάρα πολύ, γιατί έχει αδέσποτα κοπάδια με όλα τα οικόσιτα ζώα κατα μήκος του (γουρουνάκια, αγελάδες, κατσικάκια, προβατάκια, ελέφαντες κλπ)θέλω να πιστεύω ότι δεν ...βοσκάνε στην Ιονία Οδό!!!
Προσωπικά δεν έχω ακούσει για κάποιο ατύχημα στο συγκεκριμένο δρόμο που τουλάχιστον εκείνο το πρωινό είχε λίγη κίνηση με μέσο όρο ταχύτητας των αυτοκινήτων 150+ από σύγκρουση με ζώο! Πραγματικά καλός δρόμος που η δυτική Ελλάδα είχε ανάγκη! Μακάρι να ολοκληρωθεί για να φτάνουμε Γιάννενα ευκολότερα και ταχύτερα!για την παράκαμψη αγρινίου μιλάς
είμαι λίγο , αν και δεν έχει σχέση με το αιτωλικό ρε συχαλάρα σ εκείνο το κομάτι μαλλί περούκα πάμε
-
E ρε και να γινει μεχρι τα γιαννενα η ιονια.Καθε Σ/Κ για καφε στο μωλο θα ειμαι μετα θα φορτωνο και κρασια απο το χωριο και back in athens Κυριως για την ευκολια γιατι απο ενα σημειο και επειτα βαριεσαι να στριβεις και να πηγαινεις με 50
-
-
κατάφερες να οδηγείς και να βγάλεις και φωτογραφία με τόσα km/h?
nice...Προσωπικά στα 240κάτι δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι, όχι γιατί δεν γίνεται αλλά γιατί πρέπει να είσαι 200% 'εκεί' όταν πας με τόσα.
ΥΓ:θέλω να πιστεύω ότι την έχει τραβήξει φίλος-φίλη τη φώτο.
ΥΓ2:Η δημοσκόπηση είναι τουλάχιστον 2 ετών και έχω ψηφίσει 'λάθος'
-
οχι μονος μου ημουν και με το ενα χερι την εβγαλα απλα οι συνθηκες ηταν καλυτερες απο οτι σε δρομο μιας κ ημουν σε αεροδιαδρομο.
-
στην εγνατια εχω πιασει 200 κοντερισια με kia ceed 1.4 σε μεγαλη ευθεια (ισως να ηταν κ ελαφρως κατηφορικος ο δρομος)
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
κατάφερες να οδηγείς και να βγάλεις και φωτογραφία με τόσα km/h?
nice...Προσωπικά στα 240κάτι δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι, όχι γιατί δεν γίνεται αλλά γιατί πρέπει να είσαι 200% 'εκεί' όταν πας με τόσα.
...
Έλα ρε συ Κάβουρα, 'ευκολάκι' είναι το θέμα !
Την είχα ξαναποστάρει στην αρχή του θρεντ:
Απλά, μιας και το αναφέρεις εννοείται ότι δεν κοιτάς τη μηχανή ούτε εστιάζεις ούτε τίποτα. Βάζεις να τραβήξει πολλές και αν πιάσει έπιασε. Φυσικα δεν το κάνεις την πρώτη φορά που θα πιάσεις τόσα ούτε για ώρα. Άλλωστε τα προσθιοκίνητα γενικώς είναι πιο σταθερά στα πολλά από άλλες μπακατέλες που έχουν την κίνηση πίσω και ελαφρώνουν μπροστά μετά τα 200+(δεν αναφέρομαι στο φίλο παραπάνω. Απλά αστειεύομαι! ) Εννοείται βέβαια ότι το ιδανικό είναι να έχεις τη μηχανή σταθερή με κάποιο τρόπο κάπου (παράθυρο με βεντούσα, προσκέφαλο οδηγού) να γράφεις ποιοτικό βίντεο έχοντας εστιάσει στο ταχύμετρο και απλά να κάνεις ένα ποζ εκεί που θέλεις και να το κάνεις φωτό.
Υ.Γ. : το βίντεο είναι αυτό που είναι δύσκολο σε αυτές τις ταχύτητες, χωρίς σταθερό σημείο στήριξης !
Υ.Γ. 2 : εναλλακτικά, μπορείς να πας στο φίλο σου το λαστιχά να ανεβάσεις το αυτοκίνητο με του τροχούς ελέυθερους, να βγάλεις το esp (αν δεν το βγάλεις δεν πας παραπάνω από 40) και να το τελικιάσεις εκεί βγάζοντας φωτό, dvd και ότι τραβάει η όρεξη σου! Έχει βγάλει φωτό ένας γνωστός με 220 (ενώ ήταν ακίνητος ) σε Α3 1.6. Υποθέτω ότι θέλεις και κάποιο δέσιμο βέβαια το αυτοκίνητο αν και ο φίλος μου είπε ότι δεν έχεις πολλούς κραδασμούς ακόμη και στην τελική. -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Έλα ρε συ Κάβουρα, 'ευκολάκι' είναι το θέμα !
εγώ δεν θα το έκανα ποτέ γιατί πιστεύω ότι δε θα έχω την μέγιστη δυνατή αντίδραση σε περίπτωση που ακόμα και 1 στο εκατομμύριο γίνει κάτι και όχι γιατί όπως περιέγραψες δεν μπορώ να το κάνω.
Υ.Γ. 2 : εναλλακτικά, μπορείς να πας στο φίλο σου το λαστιχά να ανεβάσεις το αυτοκίνητο με του τροχούς ελέυθερους, να βγάλεις το esp (**αν δεν το βγάλεις δεν πας παραπάνω από 40) **και να το τελικιάσεις εκεί βγάζοντας φωτό, dvd και ότι τραβάει η όρεξη σου! Έχει βγάλει φωτό ένας γνωστός με 220 (ενώ ήταν ακίνητος ) σε Α3 1.6. Υποθέτω ότι θέλεις και κάποιο δέσιμο βέβαια το αυτοκίνητο αν και ο φίλος μου είπε ότι δεν έχεις πολλούς κραδασμούς ακόμη και στην τελική.
το bold δεν κατάλαβα γιατί συμβαίνει αν δεν βγάλεις το esp.Οκ...τρελαίνεται το esp γιατί οι εμπρός τροχοί γυρίζουν και οι πίσω όχι.γιατι σε περιορίζουν τα km/h δεν κατάλαβα.φρενάρει τους μπροστά και μετά σου κόβει βενζίνη?
Το Α3 δεν έχει ποτέ κραδασμούς ακόμα κι αν πέσεις στο γκρεμό
-
NΟμίζω γιατί δεν 'καταλαβαίνει' αντίσταση. Κάτι σα να σπινιάρεις στο χιόνι φαντάζομαι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως δεν πάει πάνω από 40 σίγουρα.
Για την αντίδραση που αναφέρεις έχω παρατηρήσει (προσωπικές και μόνο παρατηρήσεις) ότι έχω πολυ χειρότερους χρόνους (και ποιότητα) αντιδράσεων όταν ακούω δυνατά μουσική (για αυτό και την κλείνω όταν θέλω λίγο να τρέξω) και ακόμη χειρότερα όταν έχω πιάσει κουβέντα με το συνοδηγό (που όταν έχω βέβαια τέτοιον δεν τρέχω αλλά και πάλι στα 130-150 πάλι οι αντιδράσεις είναι χάλια).
-
Συνοδηγος κάπου στα 250-255
Και οδηγώντας δεν πρόσεχα το κοντέρ,κάπου 150-160
-
200+ στο κοντέρ πριν τα διόδια Αφιδνών, κόφτης 5ης (έρχεται στις 6200 στροφές)
Μήπως μας κηνυγήσει καμιά αστυνομία αν δει το thread?
-
Μηπως τους πεις οτι εκανες φιγουρα στους φιλους σου, και οτι δεν πας ποτε πανω απο 120?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μηπως τους πεις οτι εκανες φιγουρα στους φιλους σου, και οτι δεν πας ποτε πανω απο 120?Ναι σωστό αυτό, δεν ξέρω ο Γιούρκας πλήρωσε κάποιο πρόστιμο? Αυτος βέβαια είναι και δημόσιο πρόσωπο που υποτίθεται ασκεί επιροή.
Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχετε πιάσει σε δημόσιο δρόμο?