-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
- για μένα η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία είναι a4 2.0 tfsi 211 με valvelift... 35kgm ροπή, 6.9sec 0-100 (!!), 250km/h... κάνει 40300e (+έχει στάνταρ δερμάτινο σαλόνι που χρεώνεται 2300 σε a4 1.8tfsi) και το μόνο που χρειάζεται είναι μια 17'' (στάνταρ 16'').... άρα με 42k (χωρίς μεταλλικό μιας και θες άσπρο, που το θεωρώ πολύ ωραίο για a4) παίρνεις κατά τη γνώμη μου το καλύτερο value-for-money στην κατηγορία... και το μόνο αμάξι που 250ρίζει
2)από αυτά που προτείνεις a4 1.8tfsi ambition (17'', xenon, sport ανάρτηση κτλ) 36600, δλδ 37k+, για μένα δεν υπάρχει οπτικά σύγκριση a4-insignia... ούτε σε θέμα image κτλ που κακά τα ψέμματα το επιδιώκεις έστω και λίγο σε αυτή την κατηγορία χρημάτων..
3)αν ανέβηκε ψηλά η τιμή, η δεύτερη επιλογή που θα πρότεινα είναι passat cc 1.8tsi μακράν το πιο εντυπωσιακό και sexy αυτοκίνητο κάτω από τα 30k...
saxo_1100, στο Insignia τι ακριβος δεν σου αρεσε ? εμενα να σου πω την αληθεια που το οδηγησα το ερωτευτικα δεν εχω μπει μεχρι στιγμης σε καλητερο [εσωτερικα] και ποιο πλουσιο σε εξοπλησμο αυτοκινητο τετιασ κατηγοριασ μην σου πω και 2κατηγοριες πιο πανω.. .. αλλα το εξω με ψιλοπροβληματισε +οτι εχω συνεχεια στο μυαλο μου 'Opel Opel Opel !!' ...
-
Ο χρήστης mperdema έγραψε:
ναι 2300 Audi,2000 antiprvsvpos , τελικα δεν μου ειπατε εγω δεν μηλαω για το Audi oyte 2.0Tfsi oute 1.8 160Ps αλλα το 120ps[ dioti οπως ειπα θα μπει προγραματακι ΑΒΤ] αξιζει ???
το πρόγραμμα πότε σκοπευεις να το βάλεις? με το που τελειώσει η εγγύηση ή άμεσα?
αν δω οτι δεν ειναι ικανοποιητικα τα 120 λεω αμεσα.
Κατ΄αρχην νομιζω οτι το σκεπτικο σου,δηλαδη προτου παρεις ενα καινουριο αμαξι να σκεφτεσαι να βαλεις προγραμμα βελτιωσης ειναι μεγα ΛΑΘΟΣ.
Το Α4 ειναι καλυτερο αμαξι,πως να το κανουμε;
Το ερωτημα ειναι εαν ειναι τοσο καλο ωστε να δικαιολογει την μεγαλη διαφορα τιμης σε σχεση με το Insignia.Γνωμη μου ειναι οτι δεν την δικαιολογει.Απο την αλλη εσυ θελεις να βαλεις τοσα πολλα εξτρα (πειρασμος δε λεω) που ουσιαστικα εξανεμιζεις το μεγαλο ατου του Insignia, που ειναι η τιμη του, και πλησιαζεις επικινδυνα στο γυμνο αλλα καλυτερο Α4.Και μην μου πεις οτι με τον ιδιο εξοπλισμο το Αουντι θα ειναι πολυ πολυ ακριβοτερο,γιατι τοτε θα πρεπει να ξανασκεφτεις τι ζητας απο ενα αυτοκινητο.
Τεσπα επιμενω στην πρωτη μου προταση.
Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις...γιατι μπερδευτικα -
μεχρι 35.000 [ και δεν με ενδιαφερει και τοσο το γκαζι] Α4[ Χenon-Led , καθησματα δερμα-υφασμα s-line, 18'' zanta 5 ακτινες οπως το link pou εστειλα παραπανω, ηλιοροφη .]
-
παω να κανω ξανα τεστ drive το audi kai erxomai...
-
saxo_1100, στο Insignia τι ακριβος δεν σου αρεσε ?το insignia το θεωρώ μια μίξη νεανίζοντος εξωτερικού (κοινώς το αμάξι ειδικά πίσω corsίζει, κάτι που δεν αρμόζει στο κύρος που θα ήθελε η opel να του δώσει) και ενός παλιομοδίτικου εσωτερικού που κάπως, κάπου, κάποτε το έχω ξαναδεί σε άλλα saloons της GM... θα έλεγα ότι το εσωτερικό αμερικανίζει επικίνδυνα, θυμίζει κάτι από CTS...
http://image.motortrend.com/f/9512130/1 ... terior.jpgάρα δεν καταφέρνει ούτε να έχει ένα σοβαρό προφίλ απέξω ούτε ένα μοντερνό εσωτερικό μέσα... και μη σε εντυπωσιάζουν κάποιες λεπτομέρειες του insignia... η opel το συνηθίζει με εκπτώσεις όμως σε μη ορατά μέρη του αυτοκινήτου
-
Εντάξει, πάντως είναι τρελλή πρόοδος σε σχέση με το Vectra...
-
Μολις εκανα test drive το Α4 μαλον τα Α4 και το 120 και το 160 για καλη μου τυχη τα ειχε και τα δυο εκει... απο ηχομονοση μπορω να πω οτι και το Insignia ειναι αρκετα καλο!!! οτι αφορα αυτο που λεγαμε οτι ειαι λιγα τα 120ps [ αν δεν οδηγησεις δεν ξερεις ] μετα τις 1500-1700 στροφεσ το αμαξι αρπαζει παρα τα 120 αλογακια του χαρις την μεγαλη ροπη που εχει 230nm !!!! και τα δυο δορουσαν 17'' ζαντα και δεν μπορω να πω οτι το Insignia που οδηγησα με 20''αρα χτυπουσε πολυ σε λακουβες [ σημειωση οτι ο αντιπροσωπος μετανιωσε που μπηκε μαζι μου στο αυτοκινητο ..[πλεον ξερει που υπαρχουν οι μεγαλες λαβουβες ] θα μου πειτε που κατεληξεσ ? το Toyota IQ !!!!!
πουθενα δηλαδη !!! δυσκολη αποφαση.... αν και το Ιnsignia κερδιζει σε πολουσ τομεις [ τιμη κυριως ] -
Μολις εκανα test drive το Α4 μαλον τα Α4 και το 120 και το 160 για καλη μου τυχη τα ειχε και τα δυο εκει...Για πες εντυπώσεις.... Τα οδήγησες και τα δυο?
-
Μολις εκανα test drive το Α4 μαλον τα Α4 και το 120 και το 160 για καλη μου τυχη τα ειχε και τα δυο εκει... απο ηχομονοση μπορω να πω οτι και το Insignia ειναι αρκετα καλο!!! οτι αφορα αυτο που λεγαμε οτι ειαι λιγα τα 120ps [ αν δεν οδηγησεις δεν ξερεις ] μετα τις 1500-1700 στροφεσ το αμαξι αρπαζει παρα τα 120 αλογακια του χαρις την μεγαλη ροπη που εχει 230nm !!!! και τα δυο δορουσαν 17'' ζαντα και δεν μπορω να πω οτι το Insignia που οδηγησα με 20''αρα χτυπουσε πολυ σε λακουβες [ σημειωση οτι ο αντιπροσωπος μετανιωσε που μπηκε μαζι μου στο αυτοκινητο ..[πλεον ξερει που υπαρχουν οι μεγαλες λαβουβες ] θα μου πειτε που κατεληξεσ ? το Toyota IQ !!!!!
πουθενα δηλαδη !!! δυσκολη αποφαση.... αν και το Ιnsignia κερδιζει σε πολουσ τομεις [ τιμη κυριως ]Καλησπέρα και από εμένα,
Πιστεύω πως το Opel είναι μια πολύ τίμια πρόταση στα -περίπου- 28K. Ψάχνοντας κατέληξα ότι εάν είχα το budget θα έπαιρνα A4 160hp, αλλά θα πάρω insignia με 28K. Ok θα τη παλέψω - σιγά μη πάθω και τίποτα δηλαδή μια χαρά είναι το opel-ακι
-
Πράγματι καλό το opel αλλά σε 5-6 χρόνια θα το έχουμε όλοι ξεχάσει (28000 δίνεις...)
Ενώ το άουντι είναι και θα είναι... άουντι! -
και εγω αυτης της αποψης ημουν , αλλα τωρα μπορω να σου πω[προδωπικη αποψη φυσικα] οτι και το Insignia δεν υστερει και πολυ σε σχεση με το Α4.. ουτε απο τα πλαστικα του μεσα οθτε απο θορυβο στην καμπινα, ουτε απο εξοπλησμο [ εμφανισιακα ειναι γουστο του καθενος ], ειναι πιο νεα τεχνολογια απο το Α4 . απλα ξερουμε οπως ειπες και εσυ οτι ειναι Αudi . και πολες φορεσ κολαμε στα ονοματα [ It's Sony ..]
-
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
Πράγματι καλό το opel αλλά σε 5-6 χρόνια θα το έχουμε όλοι ξεχάσει (28000 δίνεις...)
Ενώ το άουντι είναι και θα είναι... άουντι!Η τρέλα για το νέο αυτοκίνητο συνήθως περνάει του πρώτους 5-6 μήνες. Είναι σαν τη καψούρα. Μετά σου μένουν τα έξοδα και τα.... service....
-
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
Ενώ το άουντι είναι και θα είναι... άουντι!αυτό φοβάμαι...
-
Κοίτα να δείς πού φτάσαμε... να απαξιούμε τις 28.000...και να λέμε ότι ένα αυτοκίνητο αυτής της τιμής είναι... φτηνό...
Έλεος!Το δικό μου Insignia κοστίζει λίιιγο παραπάνω από τις 28.000
Insignia 5D 1.6T Cosmo
Black Saphire
Beige Kibo Wood
Ζάντες 5 ακτίνων
Bluetooth
Πρίζα 230V
Navi Pack 1 (AFL+Navi 500 CD)
Parking Radar
Συναγερμός -
Είναι σαν την μέθοδο των τριών:
Με Opel στα 28000, σε 5-6 χρόνια θα έχεις Opel με 13000
Με Audi στις 36000, σε 5-6 χρόνια τι θα έχεις;Απάντηση: Audi με 20000-8000 (διαφορά από αγορά)=12000
Όπως και να το δεις χαμένος θα είσαι
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Κοίτα να δείς πού φτάσαμε... να απαξιούμε τις 28.000...και να λέμε ότι ένα αυτοκίνητο αυτής της τιμής είναι... φτηνό...
Έλεος!Το δικό μου Insignia κοστίζει λίιιγο παραπάνω από τις 28.000
Insignia 5D 1.6T Cosmo
Black Saphire
Beige Kibo Wood
Ζάντες 5 ακτίνων
Bluetooth
Πρίζα 230V
Navi Pack 1 (AFL+Navi 500 CD)
Parking Radar
Συναγερμόςσωστος ! μαλων μπερδεψαν τα 18κ με 28κ. ..
εκανες καλη επιλογη ειδικα για το 5D , εγω ποτε δεν ηθελα 5D , μονο sedan κοιτουσα παντα μεχρι που ειδα ποσο του παει [Insignia] και ποσο πρακτικο ειναι!!!
εγω εβαλα αυτα ¨:
CD 500 NaviPack 1 me AFL
-Προεγκατάσταση τηλεφώνου με bluetooth ( έγχρωμη οθόνη, χωρίς βάση κινητού) (
-Πακέτο ορατότητας (αισθητήρας βροχής, σύστημα αυτόματου φωτισμού με αναγνώριση τούνελ, ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέπτης)
-Συναγερμός με αισθητήρα παραβίασης καπό & κλίσης αμαξώματος (εργοστασιακός)
-Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, του οδηγού και ηλεκτροχρωματικός (μόνο με TSQ)
-Προσαρμοζόμενος εμπρόσθιος φωτισμός AFL+ (λαμπτήρες Bi-Xenon, αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας, 9 λειτουργίες φωτισμού, σύστημα καθαρισμού) (μόνο με TSQ)
-Ηλεκτρικό χειρόφρενο με σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα
-Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS)
-Γυάλινη ηλεκτρική ηλιοροφή
-Ηλεκτρονικός κλιματισμός 2 ζωνών Premium ECC με αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες, αισθητήρα υγρασίας & θερμοανακλαστικό παρμπρίζ)
-OPC Line Pack 1
-Πρίζα 230V στην πίσω κεντρική κονσόλα
-Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος με αισθητήρες εμπρός & πίσω (Advanced Park Pilot)
-20'' ζαντα
-Δερματινο σαλολι- θερμενομενα καθησματατουμπανο το Insignia
-
Όχι ρε παιδιά, προς Θεού με παρεξηγήσατε!
Δε λέω, πολύ ωραίο το όπελ! Καλορίζικο και σε όσους το επιλέξατε και να το χαρείτε το αυτοκίνητό σας!
Κι εγώ μπορεί να το επέλεγα, απλά θα είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα της αυξημένης απαξίωσής του με το πέρασμα του χρόνου. Κι εγώ της άποψής σας είμαι πως είναι πολύ πιο αμάξι στα ίδια χρήματα με το Α4. Αλλά πόσες φορές δεν έχετε δει στο δρόμο ένα Φορντ Μοντέο, Μάζντα 6, Σιτροέν C5, Πεζό 407, όπελ βέκτρα, Αβένσις και και και 5ετίας και σας κίνησε το ενδιαφέρον...
Γιατί αν δεν κάνω λάθος με αυτά τα αυτοκίνητα παίζει μπάλα το ινσίγκνια (βαριέμαι να το γυρνάω στα αγγλικά σόρυ).
Αντιθέτως μια BMW 3 ακόμη και της προηγούμενης γενιάς να περάσει (επέλεξα άλλη μάρκα αλλά νομίζω το νόημα το πιάνετε) την προσέχεις πάντα (πανέμορφη) κι ας μην είναι φορτομένη με όλα τα μπιζού.
Με τόσα χρήματα (28000 ) εγώ θα ήθελα τουλάχιστο να έχει διάρκεια η αγορά μου αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα...
Καλοτάξιδο είπα? -
ωπ , το έθεσες πολύ σωστά το θέμα τώρα , συμφωνώ απολύτως
Αν δεις και το σχετικό θέμα που έχω βάλει μεταξύ του Ινσινια και της Merc Blue Effic
-
Δώστε καλό και οικονομικό -σχετικά- αυτοκίνητο στο λαό....
Τέλος Μαρτίου παραγγέλνω Insignia 1.6T 4D Sport + Navi + AFL + τα κέρατα μου = 28000 ευρώ
(για A4 ήθελα καμιά 10αριά χιλιάδες ακόμη)
-
Και βάλε!!!
Opel Insignia 1.6T vs Audi A4 120ps(134ps) i 160ps(173ps)