-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
φίλε, αν δεν έχεις ζώνη καράτε, μην το παίζεις μάγκας στους δρόμους...Οι τιράντες μετράνε;
Εγώ έχω άσπρη ζώνη στο καράτε, μετράει αυτή;
Μην κάνεις τίποτα, απλά έχε σημειωμένο τον αριθμό μπας και καμία μέρα πας στο αμάξι σου και σου λείπει τίποτα. Μια φορά μου έλειπαν τα πλαινά φλας...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ας τον να πάει στο διάολο!!!!
Κράτα αυτή την φράση!
Εγώ την είχα πει σε έναν που μου το έπαιζε μάγκας
'Πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν εν μαχαίρα αποθανούνται'
και με κοίταγε έντρομος!!Are you talking to me?
Ρισκάρισες πολύ.
Αυτός μπορεί να νόμιζε ότι του έβρισες κανένα από το σόι του και να αρπαζόταν χειρότερα. -
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
α. Βρίσκω το όνομά του από την ασφαλιστική μου και τον παίρνω ένα τηλεφωνάκι με απόκρυψη, να του δείξω ότι ξέρω ποιος είναι.
β. Πάω στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και αναφέρω το γεγονός.
γ. Κάνω μήνυση για απειλή-εκφοβισμό-επικίνδυνη οδήγηση.
δ. Άπαντα τα παραπάνω σωστά.
ε. Άλλο (αναλύστε).ε. Άλλο:
ε1. Παίρνεις ανώνυμο τηλ στη ΓΑΔΑ και αναφέρεις ότι στις 05.01.2009 στην πλατεία Κάνιγγος είδες τρεις κουκουλοφόρους με καλάσνικοφ να επιβιβάζονται στο εν λόγω (ΙΕΖ-32*6) golf GT. Μάλιστα ο ένας εκ των 3 έβγαλε τη μάσκα του γιατί τον έτρωγε το μουστάκι του και ήθελε να το ξύσει. Από ότι μπόρεσες να διακρίνεις ήταν αδύνατος μεσήλιξ χωρίς όμως να δείχνει διάθεση για καβγάδες.
ε2. Βρίσκεις από το 11880 το τηλέφωνο της Αγγελικής Ηλιάδη και της αναφέρεις ανώνυμα ότι τη νύχτα που σκότωσαν τον Μπάμπη, είδες έξω από το τάδε ξενοδοχείο το εν λόγω (ΙΕΖ-32*6) golf GT να κόβει βόλτες ύποπτα. Μάλιστα της λες ότι λίγο πριν το φονικό σε πλησίασε ένας μυστακοφόρος, μεσήλικας αδύνατος τύπος ο οποίος σε ρώτησε αν ξέρεις ποιο είναι το αυτοκίνητο του Μπάμπη Λαζαρίδη. Φυσικά τελειώνοντας την διαβεβαιώνεις πως ό,τι είπες δεν το είπες για σένα (προσωπικό όφελος), αλλά για τη φουκαριάρα τη μαμά σου, η οποία είναι φαν της Καίτης Γκρέυ και πολύ στενΑχωρήθηκε με το όλο συμβάν να πούμε. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το 11888, αλλά στην περίπτωση αυτή μπορεί να κατηγορηθείς γία ίδιον όφελος και να τρέχεις μετά.
ε3. Πηγαίνεις στην πλατεία Εξαρχείων, κάθεσαι για μπυρα σε μπαράκι και αρχίζεις να συζητάς με έναν φίλο σου δυνατά, ώστε να σε ακούσουν τα λοιπα αναρχοκουμούνια, λέγοντάς του ότι ένας φίλος σου αναρχικός έμαθε ότι ο φρουρός που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο το έκανε γιατί είχε βάλει στοίχημα με τον εν λόγω αδύνατο μεσήλικα μυστακοφόρο, κάτοχο του (ΙΕΖ-32*6) ότι αν πυροβολήσει δια εξοστρακισμού και όχι με ευθεία βολή ένα ανήλικο με αποκλίνουσα συμπεριφορά θα του χαρίσει το golf GT του.
Με 2 τηλέφωνα και μία μπύρα τον συγκεκριμένο τύπο τον κυνηγάει η μαφία, η αστυνομία και οι τρομοκράτες.
ε4. Σταματάς να βλέπεις αστυνομικές ταινίες, ειδήσεις και Γιώργο Παπαδάκη το πρωί. Σε χαλάνε.
-
Μπορει πολυ απλα να εκανε το γυρω του τετραγωνου γιατι εψαχνε για παρκαρισμα...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ε. Άλλο:
ε1. Παίρνεις ανώνυμο τηλ στη ΓΑΔΑ και αναφέρεις ότι στις 05.01.2009 στην πλατεία Κάνιγγος είδες τρεις κουκουλοφόρους με καλάσνικοφ να επιβιβάζονται στο εν λόγω (ΙΕΖ-32*6) golf GT. Μάλιστα ο ένας εκ των 3 έβγαλε τη μάσκα του γιατί τον έτρωγε το μουστάκι του και ήθελε να το ξύσει. Από ότι μπόρεσες να διακρίνεις ήταν αδύνατος μεσήλιξ χωρίς όμως να δείχνει διάθεση για καβγάδες.
ε2. Βρίσκεις από το 11880 το τηλέφωνο της Αγγελικής Ηλιάδη και της αναφέρεις ανώνυμα ότι τη νύχτα που σκότωσαν τον Μπάμπη, είδες έξω από το τάδε ξενοδοχείο το εν λόγω (ΙΕΖ-32*6) golf GT να κόβει βόλτες ύποπτα. Μάλιστα της λες ότι λίγο πριν το φονικό σε πλησίασε ένας μυστακοφόρος, μεσήλικας αδύνατος τύπος ο οποίος σε ρώτησε αν ξέρεις ποιο είναι το αυτοκίνητο του Μπάμπη Λαζαρίδη. Φυσικά τελειώνοντας την διαβεβαιώνεις πως ό,τι είπες δεν το είπες για σένα (προσωπικό όφελος), αλλά για τη φουκαριάρα τη μαμά σου, η οποία είναι φαν της Καίτης Γκρέυ και πολύ στενΑχωρήθηκε με το όλο συμβάν να πούμε. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το 11888, αλλά στην περίπτωση αυτή μπορεί να κατηγορηθείς γία ίδιον όφελος και να τρέχεις μετά.
ε3. Πηγαίνεις στην πλατεία Εξαρχείων, κάθεσαι για μπυρα σε μπαράκι και αρχίζεις να συζητάς με έναν φίλο σου δυνατά, ώστε να σε ακούσουν τα λοιπα αναρχοκουμούνια, λέγοντάς του ότι ένας φίλος σου αναρχικός έμαθε ότι ο φρουρός που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο το έκανε γιατί είχε βάλει στοίχημα με τον εν λόγω αδύνατο μεσήλικα μυστακοφόρο, κάτοχο του (ΙΕΖ-32*6) ότι αν πυροβολήσει δια εξοστρακισμού και όχι με ευθεία βολή ένα ανήλικο με αποκλίνουσα συμπεριφορά θα του χαρίσει το golf GT του.
Με 2 τηλέφωνα και μία μπύρα τον συγκεκριμένο τύπο τον κυνηγάει η μαφία, η αστυνομία και οι τρομοκράτες.
ε4. Σταματάς να βλέπεις αστυνομικές ταινίες, ειδήσεις και Γιώργο Παπαδάκη το πρωί. Σε χαλάνε.
Πλάκα-πλάκα, δεν είναι κι άσχημη ιδέα... Λίγο δύσκολη στην υλοποίηση, αλλά γίνεται.
Πάντως, δεν βλέπω ταινίες, ειδήσεις και Παπαδάκη (την ώρα του 'βραδινού δελτίου' έχουμε 'βραδινή Μελέτη' με τα πιτσιρίκια, την ώρα του Παπαδάκη εργάζομαι και την ώρα των ταινιών προτιμώ να κοιμάμαι ή να σερφάρω).
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
... -
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Ezekiel 25:17.
Εγώ προτιμώ κάτι άλλο: Ψαλμοί 23:4-5
*Και εν κοιλάδι σκιάς θανάτου εάν περιπατήσω, δεν θέλω φοβηθή κακόν· διότι συ είσαι μετ' εμού· η ράβδος σου και η βακτηρία σου, αύται με παρηγορούσιν. Ητοίμασας έμπροσθέν μου τράπεζαν απέναντι των εχθρών μου· ήλειψας εν ελαίω την κεφαλήν μου· το ποτήριόν μου υπερχειλίζει. *ή στην αγγλική μετάφραση που είναι ακόμα πιο εφφετζίδικο
Yea, though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil: for thou art with me; thy rod and thy staff they comfort me.Προφέρεται με συνεχή και αποφασιστικό ρυθμό, όχι πολύ δυνατά (θυμήσου ότι δεν μιλάς στον άλλον αλλά προσεύχεσαι) και συνοδεύεται απαραιτήτως από μάτι που γυαλίζει και τυφέκιο Μ16 ή Μ4
GTI_: Θεός!
-
Ρε παιδιά, το μαμήσατε. ΔΕΝ θέλω να τον δείρω-τρομάξω-πυροβολήσω-καθαρίσω, απλά με ανησύχησε η συμπεριφορά του και φοβάμαι για αντίποινα σε ανύποπτη στιγμή. Αν ήθελα τσαμπουκάδες, θα του έλεγα το γνωστό 'Θες κάτι ρε μαμάκα;' την ώρα που περνούσε αργά δίπλα μου - ίσως αυτό περίμενε ν' ακούσει.
-
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Πλάκα-πλάκα, δεν είναι κι άσχημη ιδέα... Λίγο δύσκολη στην υλοποίηση, αλλά γίνεται.GTI RespeK!
-
re τι καθεστε και χαλιεστε για τζαμπα πραγματα
ουτε καν μιλησατε,δεν εβρισες
αν ηταν αδιστακτος τυπος θα στος φορτωνε επι τοπου
μαλλον τυχαια περασε,σε ειδε και εκανε και κανα καμποσιλικι για εφε -
Gti for president...(oχι το βουτυρο )
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
......A Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ ! ! !
-
ΕΛΕΟΣ...
Μου συμβαίνουν τέτοια σκηνικά καθημερινά ρε φίλε... -
Πραγματι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Εντυπωσιαζομαι ομως με το ποσο απλο ειναι να τρομαξει καποιος χωρις φωνες,τσακωμους βρισιδια
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Πραγματι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Εντυπωσιαζομαι ομως με το ποσο απλο ειναι να τρομαξει καποιος χωρις φωνες,τσακωμους βρισιδιαΠλάκα κάνεις, σου λέει οτι είδε Golf δίπλα του, και μάλιστα πέρασε και σιγά σιγά....
Το οτι τρόμαξε ειναι το λιγότερο... αφου δε του κάηκε και ο αμφιβλιστροειδής -
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Πλάκα κάνεις, σου λέει οτι είδε Golf δίπλα του, και μάλιστα πέρασε και σιγά σιγά....
Το οτι τρόμαξε ειναι το λιγότερο... αφου δε του κάηκε και ο αμφιβλιστροειδής -
Δε ξερω αν το θεμα ηταν σοβαρο (αμφιβαλω ) αλλα λουκετακι δε θα πεσει?
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Πραγματι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Εντυπωσιαζομαι ομως με το ποσο απλο ειναι να τρομαξει καποιος χωρις φωνες,τσακωμους βρισιδιαΑκριβώς επειδή με τις φωνές και τα βρισίδια εκτονώνεται η κατάσταση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η συμπεριφορά του ήταν 'σε κόβω τώρα και θα τα πούμε αργότερα' - ή τουλάχιστο εγώ έτσι την ερμήνευσα.
Τεσ πα, το ερώτημα ήταν σοβαρό, άσχετα αν πολλοί από σας το μάμησαν, χωρίς να διαβάσουν με προσοχή τι έγραψα. Αυτό, βέβαια, είναι κοινός τόπος στα ηλεκτρονικά fora: ρίχνουμε μια ματιά στον τίτλο, σαρώνουμε το κείμενο για λέξεις-κλειδιά (π.χ. βρισίδι, μπουνιδι, αρχδι, γ*σω), συμπεραίνουμε ότι κάποιος ψάχνεται για εκδίκηση και γράφουμε ό,τι μας κατέβει.
Από μένα, ευχαριστώ όσους απάντησαν σοβαρά, όπως και αυτούς που απάντησαν με καθαρά χιουμοριστική διάθεση - ευπρόσδεκτα και τα δύο. Διαφωνώ με αυτούς που δεν μπήκαν στον κόπο να καταλάβουν το θέμα και, ωστόσο, έγραψαν ειρωνικά σχόλια.-
-
φιλε καισυ στο φορουμ ψαχνεις τετοια βοηθεια?
απλως προσεχε για λιγες μερες και μετα θα ξεφουσκωσει το θεμα.
στο μυαλο σου ειναι πιο πολυ.
Τι να κάνω με τον τύπο;