-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
φιλε **καισυ **στο φορουμ ψαχνεις τετοια βοηθεια?
απλως προσεχε για λιγες μερες και μετα θα ξεφουσκωσει το θεμα.
στο μυαλο σου ειναι πιο πολυ.Ο kacey ψάχνει για τέτοια βοήθεια;
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Τεσ πα, το ερώτημα ήταν σοβαρό, άσχετα αν πολλοί από σας το μάμησαν, χωρίς να διαβάσουν με προσοχή τι έγραψα. Αυτό, βέβαια, είναι κοινός τόπος στα ηλεκτρονικά fora: ρίχνουμε μια ματιά στον τίτλο, σαρώνουμε το κείμενο για λέξεις-κλειδιά (π.χ. βρισίδι, μπουνιδι, αρχδι, γ*σω), συμπεραίνουμε ότι κάποιος ψάχνεται για εκδίκηση και γράφουμε ό,τι μας κατέβει.
Από μένα, ευχαριστώ όσους απάντησαν σοβαρά, όπως και αυτούς που απάντησαν με καθαρά χιουμοριστική διάθεση - ευπρόσδεκτα και τα δύο. Διαφωνώ με αυτούς που δεν μπήκαν στον κόπο να καταλάβουν το θέμα και, ωστόσο, έγραψαν ειρωνικά σχόλια.-Υπάρχει και η περίπτωση κύριε stam69 να το διαβάσανε(με) ενδελεχώς και εσκεμμένα να έδωσαν τέτοια απάντηση.
Αν θέλεις σοβαρή απάντηση: το συμβάν είναι ανάξιο λόγου κατά τη γνώμη μου. Υπάρχουν οι θερμόαιμοι τύποι/γορίλες που πλακώνονται επιτόπου και υπάρχουν οι 'επαγγελματίες' που επιτίθενται 'εν καιρώ'. Οι 2οι όμως δεν κάθονται να ασχοληθούν με κάποιον που απλά τους κόρναρε και ούτε καν τους έβρισε.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Πραγματι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Εντυπωσιαζομαι ομως με το ποσο απλο ειναι να τρομαξει καποιος χωρις φωνες,τσακωμους βρισιδια
Ακριβώς επειδή με τις φωνές και τα βρισίδια εκτονώνεται η κατάσταση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η συμπεριφορά του ήταν 'σε κόβω τώρα και θα τα πούμε αργότερα' - ή τουλάχιστο εγώ έτσι την ερμήνευσα.
Τεσ πα, το ερώτημα ήταν σοβαρό, άσχετα αν πολλοί από σας το μάμησαν, χωρίς να διαβάσουν με προσοχή τι έγραψα. Αυτό, βέβαια, είναι κοινός τόπος στα ηλεκτρονικά fora: ρίχνουμε μια ματιά στον τίτλο, σαρώνουμε το κείμενο για λέξεις-κλειδιά (π.χ. βρισίδι, μπουνιδι, αρχδι, γ*σω), συμπεραίνουμε ότι κάποιος ψάχνεται για εκδίκηση και γράφουμε ό,τι μας κατέβει.
Από μένα, ευχαριστώ όσους απάντησαν σοβαρά, όπως και αυτούς που απάντησαν με καθαρά χιουμοριστική διάθεση - ευπρόσδεκτα και τα δύο. Διαφωνώ με αυτούς που δεν μπήκαν στον κόπο να καταλάβουν το θέμα και, ωστόσο, έγραψαν ειρωνικά σχόλια.-
Εγω απο την ωρα που δημοσιευτηκε το θεμα το διαβασα,δεν κοροιδεψα ουτε ειρωνευτηκα αν θες παρτο σαν πλακα αλλα,περα απ'τη πλακα,πραγματικα εντυπωσιαστηκα με το πως μπορει να τρομαξει καποιος τοσο ευκολα χωρις πολλα πολλα και ''αναιμακτα''
-
Τώρα σοβαρά, σήμερα σε φανάρι ήρθε δίπλα μου μια σκ@τόφατσα που με κοίταξε πολύ έντονα για 2-3' χωρίς κανένα λόγο και μου ήρθε στο μυαλό το θέμα...
-
Τι να κάνω με τον τύπο;