-
Abarth ss ή OPC.
Πως και δεν ειναι και η Αμπαρθ στην ψηφοφορια??? -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Από δαύτα έχω οδηγήσει το Twingo GT (αυτό με τα 100 άλογα) κι ήταν απίστευτη αηδία !Αλλά και χωρίς να τα οδηγήσω, ξέρω ήδη την απάντηση: RX-8! Γιατί είναι το μοναδικό που στρίβει με το γκάζι!
αλλο GT και άλλο RS
-
Αποκλεισες τα FIAT ... αλλά όχι τα Abarth..
Οπότε:
Αbarth Δαγκωτό (GP ή 5οο)
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αποκλεισες τα FIAT ... αλλά όχι τα Abarth..Οπότε:
Αbarth Δαγκωτό (GP ή 5οο)
Συμφωνώ κι εγώ για το Abarth 500! Φτηνό, ταχύτατο, πανέμορφο και μουράτο! Τι άλλο να ζητήσει κάποιος , πέρα από χώρους, αλλά αφού παίζει το Twingo στις επιλογές, πάει να πει πως δεν είναι τόσο απαραίτητοι..
Κατά τ' άλλα, από την λίστα εγώ θα πήγαινα για το 207, αλλά το RC, το Le Mans δεν βρίσκω πως αξίζει κάτι παραπάνω... -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αφου ο ανθρωπος λεει οτι θέλει να στρίβει το twingo RS ειναι μονοδρομοςπου το οδηγησες και ειδες οτι ειναι μονοδρομος?
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Για το Twingo RS ακόμη είναι άγνωστες οι τιμές! Επίσης δν έχουμε από κανένα ελληνικό περιοδικό ακόμη οδηγικές εντυπώσεις αφού ακόμη δεν έχει εισαχθεί!Αν ισχύει μια τιμή που φημολογείται (17.900) σίγουρα σώζεις πολλά λεφτά σε σχέση με τα άλλα 2, ενώ επιδέχεται άπειρο customization (κάτι που βλέπω να σε ενδιαφέρει)!
Σε σχέση με τα άλλα 2 (ΟPC και RC) που τα ξέρουμε καιρό η ψήφος μου πάει στο OPC!
Πάντως το Clio RS με την έκπτωση που τρέχει πέφτει κάτω από τα 25.000 euro αλλά χωρίς τα έξτρα που θέλεις! (26.000-1.250 η έκπτωση = 24.750)!
+1
ολα τα αλλα ειναι μπουρδες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αφου ο ανθρωπος λεει οτι θέλει να στρίβει το twingo RS ειναι μονοδρομος
που το οδηγησες και ειδες οτι ειναι μονοδρομος?
σε δρομους με απαγορευτικο?
-
Rc δαγκωτό:
Πιστεύω πώς η σύγκριση με το Clio δεν είναι δίκαιη εντελώς, το Clio αδικείται από τα κυβικά του για τα Ελληνικά δεδομένα πάντα 2.0 γαρ και δέν έχει τόσο όμορφο-πλούσιο εσωτερικό ( προσωπική μου άποψη πάντα) όσο του 207, ενώ το 207 δεν έχει το απόλυτο στήσιμο και τον τρόπο να σε αφήσει να παίξεις που σου δίνει το Clio. To Rc με ένα πρόγραμμα το φτάνεις στα όρια της ιπποδύναμης του Clio, και με λίγο ( εντάξει ίσως και... ) παραπάνω κόπο μπορείς να την παλέψεις απέναντί του.Θετικά για το 207 RC: όμορφο εσωτερικό, 1600 κυβικά, βελτιώνεται σε σημεία εύκολα, κόστος συντήρησης.
Θετικά για το Clio Rs: Εξωτερικό που σε πορώνει, στήσιμο Renault sport που σε κάνει να χαζογελάς σε κάθε στροφή ( και αυτό φτάνει και με το παραπάνω ). Εάν δε ( λίγο off ) η έκδοση R27 [ θεικά Recaro και μπλοκέ ] ήταν κοντά στα 25000 και το απλό Rs στα 22000 δέν θα είχε αντίπαλο για μένα. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αφου ο ανθρωπος λεει οτι θέλει να στρίβει το twingo RS ειναι μονοδρομος
που το οδηγησες και ειδες οτι ειναι μονοδρομος?
σε δρομους με απαγορευτικο?
-
το clio RS, με την έκπτωση ....
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αν ειναι για αμεση αγορα, 207RC (κατι εχω ακουσει για αντικατασταση του 5ταχυτου
με το σαφεστατο 6αρι του 308 λιαν συντομως)με το 6αρι, ή Grande Punto ss.+1098
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
207RC (κατι εχω ακουσει για αντικατασταση του 5ταχυτου
με το σαφεστατο 6αρι του 308 λιαν συντομως)με το 6αρι,Παίζει κάτι τέτοιο ή ραδιοαρβύλα?
-
Παίζει ναι. Ακόμα δεν έχω δει κωδικό όμως, οπότε δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα άμεσο. Σιγά σιγά το 6αρι περνάει στην υπόλοιπη γκάμα πάντως, οπότε λογικά θα μπει και στο 207, ίσως και με μια αναβάθμιση στο μοτέρ. Θα δούμε.
-
Πολύ καλό αυτό!
Ειδικά στο RC θα πήγαινε πολύ το 6άρι, το 5άρι το αδικεί νομίζω.
Άσε που άκουσα κάτι κουφά για 1ες στις φουρκέτες από κάτι κάφρους... -
Δεν ξέρω αν θα ήταν τόσο καλύτερο... Εντάξει, ένα close ratio θα έλεγε, αλλά δεδομένου του ότι το μοτέρ έχει πολύ ροπή, δεν είναι απόλυτα απαραίτητο μάλλον...
-
Ναι ισχύει αυτό που λες για τη ροπή από χαμηλά, δεν ξέρω βέβαια και τι αίσθηση δίνει (δεν το έχω οδηγήσει καθόλου το RC και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για το κιβωτιο) φαντάζομαι ότι με το 6άρι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, ακόμη και αν ήταν μόνο για βελτίωση της αίσθησης και όχι της αποτελεσματικότητας.
-
500 Abarth esseesse
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο
-
τελικα ποσα αλογα θα βγαζει το SS (500)?
-
160
-
και ποσο θα κανει?
Στρίβοντας με 25.000 ευρώ