-
Eγώ πάντως μπαίνω πίστα με το κράνος της μηχανής αφού καθώς τρέχω ανοιχτος (mx5) με προστατεύει πλήρως και από τον αέρα!
-
-
Με το καλό να το παραλάβεις!
Εννοείται πως θέλουμε πολλές photos
-
-
Πάρε μεγάλο νούμερο γιατί έχω μεγάλο κεφάλι!!!
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
πρεπει να αγορασω δυο κρανη...αν εχετε καμια προταση μιας και απο κρανη αυτοκινητων ειμαι ασχετος...αλλιως με βλεπω να κουμπωνω το κρανος της ducati και ολα πριμα...εχουν διαφορες?κοιταξα κατι τιμες και ειναι πολυ ποιο φθηνα τα κρανη αυτοκινητων απ των μηχανων..θα ριξω μια ματια e-bay.
Σπυρος..Τα κράνη αυτοκiνητου είναι μελετημένα και κατασκευασμένα για να αντέχουν στην Συνθλιψη κατα 60%, 30% κρούση και στην τριβή κατα 10%.
Τα κράνη μοτοσυκλέτας είναι εντελώς ανάποδα.Η ένίσχυση στην σύνθλιψη δεν είναι και τόσο απαραίτητη αφού η κρούση και η τριβή ειναι αυτά που προστατεύουν τον αναβάτη.
Η cobra σου βέβαια είναι ανοιχτή οπότε δεν γνωρίζω ακριβώς τι παίζει... -
Ακόμα να έρθει ρε Σπύρε???
-
-
Ο χρήστης raftopoua έγραψε:
...Τα κράνη αυτοκiνητου είναι μελετημένα και κατασκευασμένα για να αντέχουν στην Συνθλιψη κατα 60%, 30% κρούση και στην τριβή κατα 10%.
Τα κράνη μοτοσυκλέτας είναι εντελώς ανάποδα.Η ένίσχυση στην σύνθλιψη δεν είναι και τόσο απαραίτητη αφού η κρούση και η τριβή ειναι αυτά που προστατεύουν τον αναβάτη.
Η cobra σου βέβαια είναι ανοιχτή οπότε δεν γνωρίζω ακριβώς τι παίζει...Αν και λογικό, δεν το γνώριζα αυτό! Thanks for sharing...
-
Σπύρο σου εχω στείλει μήνυμα με το τηλέφωνό μου.Τσέκαρέ το και πάρε με αν μπορείς, γιατι ετοιμάζομαι και εγώ για Cobra!
-
egw pali den tha se pairna tilefwno...2 cobra einai polles... 1 ftanei...
Spyro gia sena..
kai SUGXARHTHRIA STO EGXEIRIMA SOU..!
-
-
Αντε με το καλο και να ξεπεραστει το προβλημα και να ερθει το εργο τεχνης
αυτο το αυτοκινητο ειναι η μασκοτ του φορουμ -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
αυτο το αυτοκινητο ειναι η μασκοτ του φορουμ
+οο
-
Να του βαλεις χαντρα μπλε για να μην το ματιασουν !!!!!
Κριμα εφυγα το περασμενο σαββατο απο Αθηνα και δεν ξερω ποτε θα ξανα ανεβω.... Ελλαδα.... για να το δω απο κοντα.....
-
Κανένα νέο από το μέτοπο ; Είμαστε όλοι σε αναμμένα κάρβουνα ...
-
χθες ελεγαν μπουμπουνιζει στην αττικη αλλα τελικα απο καπου αλλου προερχοταν ο ηχος
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
το αυτοκινητο αυτη τη στιγμη βρισκεται μεσα στο trailer στο β τελωνειο στην δραπετσωνα..λογω σοβαρου οικογενειακου προβληματος ισως παω να το παρω το σαββατο αν τα καταφερω..σημερα πηρε πινακιδες τελωνειου και θα μεινει με αυτες μεχρι να δουμε τι θα κανουμε...η ασφαλεια πληρωθηκε σημερα οποτε το αυτοκινητο ανετα κυκλοφορει..εννοειται οτι ειστε ολοι ευπροσδεκτοι να δειτε το αυτοκινητο...
Σπυροςη ασφαλεια του ποσο παει και τι καλυπτει??
-
-
Μακάρι να είσαι γερός φίλε μου και να το χαρείς Δεν παρακολουθούσα τη συζήτηση αλλά έκατσα και διάβασα όλες τις σελίδες απλά και μόνο γιατί μ αρέσει πολύ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
δεν ξέρω γιατί τρέχεις στα νοσοκομεία αλλά εύχομαι όλα να πάνε καλά . Καλές βόλτες με το θηρίο σου έυχομαι.
shelby cobra...