-
Πόσο να'χει 0-100 με την όπισθεν άραγε;
-
-
ps. μεσα σ ολα τα project που τρεχουν αυτη την στιγμη στην shell valley που μου ετοιμασαν το αυτοκινητο,πελατης,ενημερωθηκα οτι ζητησε μτχ AMG V12 με διπλους υπερσυμπιεστες μοτερ για το cobra του..
Αμερικάνικος δεν ειναι ο οίκος βελτίωσης??
Αυτό τα εξηγεί όλα.. -
-
Σπυρο να σου πω με πληρη ειλικρινια οτι καθε φορα που βλεπω οτι εχει νεα δημοσιευση το θεμα για το Cobra σου (αντε με το καλο να σου ερθει το περιμενουμε ολοι πως και πως!) ψιλοκολλαω να το ανοιξω να δω...Κι αυτο φοβουμενος το τι θα δουν παλι τα ματακια μου...Με καθε νεα φωτογραφια με καψουρευεις ακομα πιο πολυ !
-
-
αντε καλοταξιδο...θελουμ βιντεο στο youtube
-
-
Nα σε ρωτήσω αλήθεια Σπυρο, πως θα το κυκλοφορείς; Παίρνει έγκριση τύπου; Θα βγάλεις κανονικά πινακίδες ή έχεις βρει κάποιο άλλο τρόπο ;
Από περιέργεια ρωτάω
Με το καλό να έρθει το εργαλείο -
Όλα μπορούν να γίνουν...
-
-
-
Βλέπω έχεις οργανώσει σχολαστικά όλες τις περίεργες λεπτομέρειες που απαιτεί ένα τέτοιο 'εγχείρημα' (που είναι και αρκετά σπάνιο καθώς ελάχιστος κόσμος τολμά να εισάγει μόνος του αμάξι από US, πόσο μάλλον ειδική κατασκευή σαν το Cobra). Πρέπει να αποτελεί όνειρό σου εδώ και καιρό οπότε εύχομαι να ολοκληρωθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες απροβλημάτιστα και να το ευχαριστηθείς πραγματικά το κτηνάκι
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Βλέπω έχεις οργανώσει σχολαστικά όλες τις περίεργες λεπτομέρειες που απαιτεί ένα τέτοιο 'εγχείρημα' (που είναι και αρκετά σπάνιο καθώς ελάχιστος κόσμος τολμά να εισάγει μόνος του αμάξι από US, πόσο μάλλον ειδική κατασκευή σαν το Cobra). Πρέπει να αποτελεί όνειρό σου εδώ και καιρό οπότε εύχομαι να ολοκληρωθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες απροβλημάτιστα και να το ευχαριστηθείς πραγματικά το **κτηνάκι **:)Να σ'ακούσει το 'κτηνάκι' να σου πετάξει κανένα κομμάτι άσφαλτο έτσι όπως θα ξεκινάει
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
κτηνάκιCobra 1200 άλογα είναι όχι rallye 120....
-
Το λέω χαιδευτικά για να με συμπαθήσει και να μη ρουφήξει το αμάξι μου απ τη φιλτροχοάνη του αν με πετύχει στο δρόμο
-
-
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι 'νομιμο' να κυκλοφορεις με κρανος σε αυτοκινητο.. Το εχεις ψαξει; Ψιλοκουλο (απο θεμα ασφαλειας) αλλα για καποιο λογο ετσι θυμαμαι να ισχυει..
-
-
πολυ καλα και φτηνα σχετικα ειναι τα μπελ
τετοιο πηρα και εγω απο ορεκα ον λαιν
να κοτιαξεις για κλειστο
να ειναι σνελ2005 προδιαγραφη αν ειναι αγωνιστικο
και με κλιπσακια χανςειναι ευκολο να πιασεις ζωνες στο ρολ μπαρ και θα σου προσφερει μεγαλη ασφαλεια. τη μεγιστη δυνατη μαλλον για να το πω καλυτερα
shelby cobra...